![]() |
Hmm exp locka?;o a za co mial nałożonego tego exp locka? bo ma za wysoki level?!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
boil i reszta tez sa pyskaci ale potrafia byc tacy na rl i normalnie pogadac a ty byles i jestes pizda ktora tylko na forach ventach i tibi potrafi kozaczyc |
Cytuj:
/nołnejm |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A co do banacha , moze nie jest typowym napinaczem ale czasami jest dwulicowy i nie potrafi stanac zbytnio po jednej stronie , a jak mu sie wali grunt pod nogami to siega bo bylo co , tym byle czym bylo unbitens. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Dobra czekam na flame! Dziwne ze Sua jeszcze tu nie pisze;P |
Cytuj:
|
Witam borotha i reszte spinaczy forumowych chcialem tylko podac wam do informacji ze jest mozliwosc wykupienia slota na serverze cs, server ten jest oficjalnym serverem echo (slot-30k) a pozatym jako oficjalny producent muzyczny i dyrektor do kontaktow z mediami chcialem przygotowac was na nadejscie naszego nowego singla.
Czekajcie! |
Zioooooooom!
|
kiedys chyba dalem 10k na jakis serwer dpft z rok temu, do dzisiaj nie dostalem tam slota a serwer taki nie zaistnial x.x?(nie myle polowy dawnego dpft z terazniejszym echo)
|
Cytuj:
kto wygra ?? hmm fakt ze jak Pudzian się machnie i cie trafi to leżysz ale za ten czas wyprowadzi 4 kolesi kontrę proste |
Cytuj:
Mam propozycje, stań przed ścianą cofnij się kilka kroków a potem szybki rozruch i jak sie pierdolniesz w główkę to może Ci przejdzie. |
panowie z dpft, pierwszy raz po update skulle zrobiliscie i popadaliscie jak knury
|
taaaaa xD8o
|
Ładnie... Nie było mnie kilka dni i dupe mi obsmarowali już :o . Wiem czemu te uszy mnie tak piekły.
|
Cytuj:
|
Sa jakies filmiki ? juz dawno nikt nic nie dodal :(
|
Cytuj:
|
obrabiaja bo ci sie banah nalezy i tyle ;> , a ty istna co juz nawet na forum sie zamknoles ???? czy moze trenujesz przed lustrem wyslawianie sie w grupie bo w obecnosci ludzi sie chyba peszych ;( .
Jak cie banah nie bylo kilka dni to kto gral na tobie o,o ?? uuu sharer ;( |
Cytuj:
|
Cytuj:
Widze, ze nie tylko ja mam takie podejscie do tego goscia;) Cos w tym musi byc. No, ale przeciez nikt nic temu lojalnemu, wcale nie falyszewmu ogarniaczowi, ktory jest super ultra dobrym graczem i wogole najlepszy koles jakiego wielu z nas zna nic nie zarzuci. Co do sposobu wypowiadania sie istny nie bede sie rozpisywal bo znow bedzie chail sprawdzic mojego "mma skila". Pzdr |
Cytuj:
wroc jak wymyslisz cos nowego |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
22-07-2009 +1,646,833 23-07-2009 +1,834,375 24-07-2009 +1,862,341 25-07-2009 +502,175 26-07-2009 0 27-07-2009 0 28-07-2009 +1,880,269 Chodziło mi o te dwa dni. Co do sharowania sądze, że spora grupa osób wie, że ja nie sharuje acc ani nie botuje. Gram dla przyjemności i nie potrzebuje osób które expily by za mnie bo PG jeszcze potrafię zrobić. Tylko nie wiem czy ci zazdrość sciska dupe czy nienawiść? Jeśli nawet bym miał dać komuś mój acc do expienia to tylko moja prywatna sprawa, a ty nie musisz w*******ać swojego nosa do tego. Pamiętaj zanim ocenisz kogoś, patrz i oceń najpierw siebie. Nie mierz innych swoją miarą! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
tesnilem za ta napinka :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
SSIJ KULE |