Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Oficjalny temat o wojnie Echo vs. Interregnum (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=213959)

Mordor 24-07-2009 12:03

Hmm exp locka?;o a za co mial nałożonego tego exp locka? bo ma za wysoki level?!

okozaoko 24-07-2009 12:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mordor (Post 2606433)
Hmm exp locka?;o a za co mial nałożonego tego exp locka? bo ma za wysoki level?!

thed sie osral ze go przegoni z lvlem xD zal exp locki HAHAHAH , mam nadzieje ze jak wejdzie pacz to te wszystkie neutralne gildie dojada was za to co robicie pizdy jebane

Istna 24-07-2009 12:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez okozaoko (Post 2606450)
thed sie osral ze go przegoni z lvlem xD zal exp locki HAHAHAH , mam nadzieje ze jak wejdzie pacz to te wszystkie neutralne gildie dojada was za to co robicie pizdy jebane

nie placz dziwko :D

okozaoko 24-07-2009 15:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Istna (Post 2606471)
nie placz dziwko :D

pyskaty to ty jestes na forum , a jak byles w sremie to nawet pyska nie otwarles , kozacz dalej na tibi i na forum bo na rl widac ze jestes scierwem .

boil i reszta tez sa pyskaci ale potrafia byc tacy na rl i normalnie pogadac a ty byles i jestes pizda ktora tylko na forach ventach i tibi potrafi kozaczyc

Nieogalniety 24-07-2009 18:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez okozaoko (Post 2606632)
pyskaty to ty jestes na forum , a jak byles w sremie to nawet pyska nie otwarles , kozacz dalej na tibi i na forum bo na rl widac ze jestes scierwem .

boil i reszta tez sa pyskaci ale potrafia byc tacy na rl i normalnie pogadac a ty byles i jestes pizda ktora tylko na forach ventach i tibi potrafi kozaczyc

nie płacz dziwko :D

/nołnejm

Partyzant_Felix 24-07-2009 18:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez okozaoko (Post 2606632)

boil nie jest pyskaty.może kiedyś był ale zdziwiłbys się jak jest teraz :) to samo że banasze to napinacz wszystko plotki, normalny człowiek i pisze to całkiem poważnie.cze a kiedy i jaki pacz ma wejść bo nie jestem w temacie

Szefie :) 24-07-2009 18:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Partyzant_Felix (Post 2606810)
boil nie jest pyskaty.może kiedyś był ale zdziwiłbys się jak jest teraz :) to samo że banasze to napinacz wszystko plotki, normalny człowiek i pisze to całkiem poważnie.cze a kiedy i jaki pacz ma wejść bo nie jestem w temacie

ale tym plotkom ulegales przez poprzedni rok jak jeszcze nie byles z nimi, wyzywales ich rowno

okozaoko 24-07-2009 18:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Partyzant_Felix (Post 2606810)

ja mowie jaki byl , nie jestem z nim teraz w gildi i nie siedze na vencie to nie wiem , w sremie jak byl to byl normalny , a istna ??? taki kozak wszedzie jest , jaki to on nie jest itp , a jak przychodzi co do czego to nawet sie odezwac nie umie tylko stoi schowany , wiec o czym tu gadac , gosc sie napina duzo gada a malo robi i to jest dla mnie smieszne , o amesie sie nie odezwe bo widac bylo ze go skreca bo kompa nie widzi a swierze powietrze zle mu na oczy robi bo nie ma to jak dawka promieniowania i czerwoniutkie oczka , ale jeden + z tego , wyszedl na dwor , dotlenil sie poznal okolice itp , no i moze sie wyspal wreszcie bo siedzenie po nocach nie jest dobrym pomyslem . a co do haka pozdro clapek smieciu za opis w comencie peidy , bo tylko taki zjeb byl zdolny do napisania czegos takiego , no zreszta nie trudno bylo odgadnac kto to pisal albo wymyslal , clapek dobra rada bierz przyklad z brata i naucz sie spokoju bo ci bedzie zle w zyciu zryty berecie .

A co do banacha , moze nie jest typowym napinaczem ale czasami jest dwulicowy i nie potrafi stanac zbytnio po jednej stronie , a jak mu sie wali grunt pod nogami to siega bo bylo co , tym byle czym bylo unbitens.

Wcinacz 24-07-2009 20:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez okozaoko (Post 2606843)
A co do banacha , moze nie jest typowym napinaczem ale czasami jest dwulicowy i nie potrafi stanac zbytnio po jednej stronie

z tym sie zgodze

Cytuj:

tym byle czym bylo unbitens.

twoja stara

Mordor 25-07-2009 00:07

Cytuj:

A co do banacha , moze nie jest typowym napinaczem ale czasami jest dwulicowy i nie potrafi stanac zbytnio po jednej stronie , a jak mu sie wali grunt pod nogami to siega bo bylo co , tym byle czym bylo unbitens.

Bardzo wątpie, żeby to banah siegnal po unbeatens... bo wiem jkaie mial do tego podejscie (tak tak myslcie sobie ze asslickuje teraz-.-"). Jedyna oosba ktora bym podejrzewal jest Sarna, ktory mysli ze jest nie wiadomo kim, ale spoko, pewnie nie dlugo sie przekona, ze tak nie jest;]

Dobra czekam na flame!

Dziwne ze Sua jeszcze tu nie pisze;P

Gidekab 25-07-2009 10:43

Cytuj:

ja mowie jaki byl , nie jestem z nim teraz w gildi i nie siedze na vencie to nie wiem , w sremie jak byl to byl normalny , a istna ??? taki kozak wszedzie jest , jaki to on nie jest itp , a jak przychodzi co do czego to nawet sie odezwac nie umie tylko stoi schowany , wiec o czym tu gadac , gosc sie napina duzo gada a malo robi i to jest dla mnie smieszne , o amesie sie nie odezwe bo widac bylo ze go skreca bo kompa nie widzi a swierze powietrze zle mu na oczy robi bo nie ma to jak dawka promieniowania i czerwoniutkie oczka , ale jeden + z tego , wyszedl na dwor , dotlenil sie poznal okolice itp , no i moze sie wyspal wreszcie bo siedzenie po nocach nie jest dobrym pomyslem . a co do haka pozdro clapek smieciu za opis w comencie peidy , bo tylko taki zjeb byl zdolny do napisania czegos takiego , no zreszta nie trudno bylo odgadnac kto to pisal albo wymyslal , clapek dobra rada bierz przyklad z brata i naucz sie spokoju bo ci bedzie zle w zyciu zryty berecie .

najlepsze jest to ze to "byle co" razem z Echo skopało wam dupy od momentu kiedy zaczelismy razem wspołpracować udalo wam sie tylko wygrać jedna akcje wiec skoncz z tymi płytkimi tekstami

Cienki-Bolek 26-07-2009 03:14

Witam borotha i reszte spinaczy forumowych chcialem tylko podac wam do informacji ze jest mozliwosc wykupienia slota na serverze cs, server ten jest oficjalnym serverem echo (slot-30k) a pozatym jako oficjalny producent muzyczny i dyrektor do kontaktow z mediami chcialem przygotowac was na nadejscie naszego nowego singla.
Czekajcie!

gigoro 26-07-2009 03:36

Zioooooooom!

_cineq_ 26-07-2009 13:32

kiedys chyba dalem 10k na jakis serwer dpft z rok temu, do dzisiaj nie dostalem tam slota a serwer taki nie zaistnial x.x?(nie myle polowy dawnego dpft z terazniejszym echo)

skarabeusz323 26-07-2009 14:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gidekab (Post 2607422)
najlepsze jest to ze to "byle co" razem z Echo skopało wam dupy od momentu kiedy zaczelismy razem wspołpracować udalo wam sie tylko wygrać jedna akcje wiec skoncz z tymi płytkimi tekstami

to tak samo jak jeden Pudzian & 5 kolesi

kto wygra ??

hmm fakt ze jak Pudzian się machnie i cie trafi to leżysz ale za ten czas wyprowadzi 4 kolesi kontrę proste

ryba303 27-07-2009 00:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cienki-Bolek (Post 2608076)
Witam borotha i reszte spinaczy forumowych chcialem tylko podac wam do informacji ze jest mozliwosc wykupienia slota na serverze cs, server ten jest oficjalnym serverem echo (slot-30k) a pozatym jako oficjalny producent muzyczny i dyrektor do kontaktow z mediami chcialem przygotowac was na nadejscie naszego nowego singla.
Czekajcie!

Mam propozycje, stań przed ścianą cofnij się kilka kroków a potem szybki rozruch i jak sie pierdolniesz w główkę to może Ci przejdzie.

FUHRER 27-07-2009 01:51

panowie z dpft, pierwszy raz po update skulle zrobiliscie i popadaliscie jak knury

bemo 27-07-2009 08:21

taaaaa xD8o

AtticusDoubleCross 27-07-2009 10:09

Ładnie... Nie było mnie kilka dni i dupe mi obsmarowali już :o . Wiem czemu te uszy mnie tak piekły.

Istna 27-07-2009 12:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AtticusDoubleCross (Post 2608785)
Ładnie... Nie było mnie kilka dni i dupe mi obsmarowali już :o . Wiem czemu te uszy mnie tak piekły.

a , gówno!

Nieogalniety 27-07-2009 14:39

Sa jakies filmiki ? juz dawno nikt nic nie dodal :(

DeltaMark 27-07-2009 20:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Istna (Post 2608861)
a , gówno!

Gówno to Cię mama na obiad woła ;)

okozaoko 27-07-2009 23:34

obrabiaja bo ci sie banah nalezy i tyle ;> , a ty istna co juz nawet na forum sie zamknoles ???? czy moze trenujesz przed lustrem wyslawianie sie w grupie bo w obecnosci ludzi sie chyba peszych ;( .

Jak cie banah nie bylo kilka dni to kto gral na tobie o,o ?? uuu sharer ;(

Nieogalniety 28-07-2009 00:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez okozaoko (Post 2609314)

I...? 1/2Arcani tak robi to o co ci chodzi...

Biteq^^ 28-07-2009 00:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mordor (Post 2607234)
Jedyna oosba ktora bym podejrzewal jest Sarna, ktory mysli ze jest nie wiadomo kim, ale spoko, pewnie nie dlugo sie przekona, ze tak nie jest;]

Widze, ze nie tylko ja mam takie podejscie do tego goscia;) Cos w tym musi byc. No, ale przeciez nikt nic temu lojalnemu, wcale nie falyszewmu ogarniaczowi, ktory jest super ultra dobrym graczem i wogole najlepszy koles jakiego wielu z nas zna nic nie zarzuci.

Co do sposobu wypowiadania sie istny nie bede sie rozpisywal bo znow bedzie chail sprawdzic mojego "mma skila".

Pzdr

Wcinacz 28-07-2009 03:33

Cytuj:

a ty istna co juz nawet na forum sie zamknoles ???? czy moze trenujesz przed lustrem wyslawianie sie w grupie bo w obecnosci ludzi sie chyba peszych ;( .

o juz kurwa zamknij pizde, ile razy mozna jedno mowic w kolko

wroc jak wymyslisz cos nowego

Istna 28-07-2009 09:14

Cytuj:

obrabiaja bo ci sie banah nalezy i tyle ;> , a ty istna co juz nawet na forum sie zamknoles ???? czy moze trenujesz przed lustrem wyslawianie sie w grupie bo w obecnosci ludzi sie chyba peszych ;( .

Skąd mozesz wiedziec jak bylo skoro siedziales zamkniety i pilonowales magazynu panie dozorco.Pewnie od swoich kolegów ,którzy chcieli sie wkręcic i przystawiali nos do szyby ;D?Co do Ciebie Alvaro Kuba możesz być spokojny dzieci bez kasku nie bije , a wątpie że znajdziesz hełm na ten swój wielki arbuzi łeb

Biteq^^ 28-07-2009 09:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Istna (Post 2609460)
Skąd mozesz wiedziec jak bylo skoro siedziales zamkniety i pilonowales magazynu panie dozorco.Pewnie od swoich kolegów ,którzy chcieli sie wkręcic i przystawiali nos do szyby ;D?Co do Ciebie Alvaro Kuba możesz być spokojny dzieci bez kasku nie bije , a wątpie że znajdziesz hełm na ten swój wielki arbuzi łeb

Bylem na wakacjach i wcale z tego powodu, ze was nie widzialem nie ubolewam. Chociaz byly tam tez normalne osoby z ktorymi mozna normalnie porozmawiac. A co do kolegow no przykro mi nawet jesli ktos cos robi nic za to nie moge, rozumiem jakbys mi to wypomnial jak bym ja tak robil. Tak swoja droga to chcieliscie sie poczuc jak goscie? Czy sie dowartosciowac w ten sposob nie wpuszczajac kazdego? TAK TAK JESTESCIE LEPSI. Zapomnialem. Co do tego, ze jestestem w.g Ciebie "DZIECIAKIEM" to nic na to nie poradze czasu nie przyspiesze. Nie bede sie znizal do twojego poziomu obrazajac Cie, bo nie dowartosciwywuje sie w ten sposob. Jezeli ty tak to prosze bardzo rob to dalej:) Szkoda tylko, ze na forum i w grze jestes taki pyskaty bo na rl slyszalem cicha woda. No ale cicha woda brzegi rwie co nie?

DeltaMark 28-07-2009 10:12

Cytuj:

Pewnie od swoich kolegów ,którzy chcieli sie wkręcic i przystawiali nos do szyby ;D?

Ty jak zwykle widze masz swoja wersje wydarzeń więcej jaraj to chyba już do konca Ci mózg wypali, a faktycznie mówią że nawet słowem się praktycznie nie odezwałeś a teraz cwaniaczek jesteś na forum. Swoja droga biteq Cie sprowokował i to ty wyszedłeś na idiote jak kilka tygodni temu pisząc o MMA skilu xD

AtticusDoubleCross 28-07-2009 10:27

Cytuj:

21-07-2009 +903,469
22-07-2009 +1,646,833
23-07-2009 +1,834,375
24-07-2009 +1,862,341
25-07-2009 +502,175
26-07-2009 0
27-07-2009 0
28-07-2009 +1,880,269

Chodziło mi o te dwa dni. Co do sharowania sądze, że spora grupa osób wie, że ja nie sharuje acc ani nie botuje. Gram dla przyjemności i nie potrzebuje osób które expily by za mnie bo PG jeszcze potrafię zrobić. Tylko nie wiem czy ci zazdrość sciska dupe czy nienawiść? Jeśli nawet bym miał dać komuś mój acc do expienia to tylko moja prywatna sprawa, a ty nie musisz w*******ać swojego nosa do tego. Pamiętaj zanim ocenisz kogoś, patrz i oceń najpierw siebie. Nie mierz innych swoją miarą!

Istna 28-07-2009 10:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DeltaMark (Post 2609491)
Ty jak zwykle widze masz swoja wersje wydarzeń więcej jaraj to chyba już do konca Ci mózg wypali, a faktycznie mówią że nawet słowem się praktycznie nie odezwałeś a teraz cwaniaczek jesteś na forum. Swoja droga biteq Cie sprowokował i to ty wyszedłeś na idiote jak kilka tygodni temu pisząc o MMA skilu xD

najpierw sie przedstaw pionie , pewnie jakis neutral ktory nie mial nawet ze mna okazji rozmawiac .. bo nie przypominam sobie zeby w naszym starym "teamie" byly takie żałosne osoby które wyzywają rodziców ..rozumiem że raz na jakiś czas można się pospinać na forum dla sportu ale nie czepiaj rodziny :d.... Co do jarania moja sprawa co robie , a ty pewnie obracasz sie za duzo w otoczeniu społeczniakow ktorzy kłada poduszke w oknie i obserwują co gdzie , kto z kim .

okozaoko 28-07-2009 11:49

Cytuj:

juz ci kiedys powiedzialem ze bierzesz mnie za kogos innego kim nie jestem ale nich ci bedzie , zreszta nie bede sie z tego powodu klucil bo mnie to nie dotyczy wiec pisz sobie dalej co chcesz , a pisze bo moze bylem tam razem z reszta ?? jak nie wiesz to sie nie wypowiadaj zreszta trudno cos zobaczyc jak sie jest schowanym za kolegami , pozatym lepiej miec arbuzi leb ale miec cos w nim niz byc karakanem bez mozgu

Istna 28-07-2009 11:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez okozaoko (Post 2609544)
juz ci kiedys powiedzialem ze bierzesz mnie za kogos innego kim nie jestem ale nich ci bedzie , zreszta nie bede sie z tego powodu klucil bo mnie to nie dotyczy wiec pisz sobie dalej co chcesz , a pisze bo moze bylem tam razem z reszta ?? jak nie wiesz to sie nie wypowiadaj , pozatym lepiej miec arbuzi leb ale miec cos w nim niz byc karakanem bez mozgu

jezeli jestem karakanem to chyba cie jednak nie bylo :d no chyba ze masz 2.20 wzrostu to mozesz na mnei tak mowic (mam 1.86 wzrostu). :p

Atee 28-07-2009 12:09

tesnilem za ta napinka :D

DeltaMark 28-07-2009 14:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Istna (Post 2609515)
najpierw sie przedstaw pionie , pewnie jakis neutral ktory nie mial nawet ze mna okazji rozmawiac .. bo nie przypominam sobie zeby w naszym starym "teamie" byly takie żałosne osoby które wyzywają rodziców ..rozumiem że raz na jakiś czas można się pospinać na forum dla sportu ale nie czepiaj rodziny :d.... Co do jarania moja sprawa co robie , a ty pewnie obracasz sie za duzo w otoczeniu społeczniakow ktorzy kłada poduszke w oknie i obserwują co gdzie , kto z kim .

Czy ja napisałem coś o rodzicach? napisałem tylko jak na Ciebie wołaja a to nie obraza chyba rodziców? A co do siedzienia w oknie moja sprawa co robie, przynamniej zarzywam świeżego powietrza a nie jak ty od nadmiaru Ci cwaniactwa ubywa. A co do strego "teamu" to są tam osoby dużo gorsze, np fałszywi, złodzieje...Napisałem co myślałem a teraz jak już ktoś wspomniał ustąpie głupszemu xD

Bartas15 28-07-2009 15:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AtticusDoubleCross (Post 2609500)
21-07-2009 +903,469
22-07-2009 +1,646,833
23-07-2009 +1,834,375
24-07-2009 +1,862,341
25-07-2009 +502,175
26-07-2009 0
27-07-2009 0
28-07-2009 +1,880,269

Chodziło mi o te dwa dni. Co do sharowania sądze, że spora grupa osób wie, że ja nie sharuje acc ani nie botuje. Gram dla przyjemności i nie potrzebuje osób które expily by za mnie bo PG jeszcze potrafię zrobić. Tylko nie wiem czy ci zazdrość sciska dupe czy nienawiść? Jeśli nawet bym miał dać komuś mój acc do expienia to tylko moja prywatna sprawa, a ty nie musisz w*******ać swojego nosa do tego. Pamiętaj zanim ocenisz kogoś, patrz i oceń najpierw siebie. Nie mierz innych swoją miarą!

Tibia ci tak zryła banie pajacu ,że na każdego post odpowiadasz napinką.Ale co zrobisz chwala dla ciebie ,że potrafisz jeszcze zrobic PG cały dzień siedziec w domu i expic.

SSIJ KULE

Istna 28-07-2009 15:37

Bartas 15 i wszystko jasne

Szefie :) 28-07-2009 16:27

Data dołączenia: 15 02 2006

raczej nie

maku89 28-07-2009 18:22

Nieważne...

DeltaMark 28-07-2009 22:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez maku89 (Post 2609894)
Ames Trucia złodziej. Nie róbcie z nim interesów.

Odkryłeś ameryke :p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:40.