Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Azura (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=200)
-   -   Nephilims vs Wanted (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=215206)

Goton 18-08-2009 23:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ciri the Witcher (Post 2627854)
@up
Panowie z Wanted, slaba ta wasza propaganda. Konto z ktorego piszecie zostalo zalozone dzisiaj i nie trzeba byc zbyt ogarnietym zeby sie nie domyslic ze chcecie sklocic DD z Forgotenami I Status Quo. Nisko trzeba upasc zeby podpisywac sie czyims imieniem / nickiem.

@Goton
Racje masz, ale przypomniala mi sie akcja z depo yalahar jak wpadles do mnie z kiksem i lecialy do mnie teskty "Czas kupic protekcje ^&^$^&% %$^%$^45 %$^$%^ %$^%$^&$% @#$@#$@#$@ 3@$#@$@#$@# 4$@#$@#$@#$@ #$!!@#^^##@#@#@35 5@#%#@%#@$!@#@$#@" a teraz o kulturze piszesz :D.

To był mini ziom, nie ja :)
Nie grałem pół roku i zapewniam Cię, trzymam poziom :)

Ciri the Witcher 18-08-2009 23:53

@Goton
No to super, ale szkoda ze jakis bachor psuje opinie o tobie :P.

@Minek
To ta zarowka w jego rece :D.

@edit
Ja kce fojne jak na tytanii :< fseeeeeendzie trupy :D.

Zutersky 19-08-2009 00:02

sherion luzuj majty

ejgej 19-08-2009 00:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zutersky (Post 2627762)
zagadka. kto to powiedzial.

(xxx) Kto to Gaumer?
(marjan) a co zrobil?
(xxx) Zabil mi kolege w thais!
(marjan) Podaj name
(xxx) niepamietam

ps. podpowiedź: syrenka ^ : DDDDDDD

--- Zutersky dodał 12 minut i 6 sekund później ---

lider z dd i status quo napiszcie do mnie na tibi

Ey jaka jest odpowiedz??????

Triu 19-08-2009 00:47

Cos na poprawienie humoru :D:D:D

00:14 Monka Bum [16]: taka ci sie posobam?
00:14 Monka Bum [16]: czy w cos innego sie przebrac?
00:14 Sterquilinus [119]: i tak jestess ruda kurwo
00:14 Shorghron [95]: wyjdz i zamknij drzwi za soba
00:14 Sterquilinus [119]: ;]
00:14 Shorghron [95]: nalpeiej
00:14 Monka Bum [16]: tak wiem, wy lubicie rudych
00:15 Monka Bum [16]: co tam u EL Kojotte?
00:15 Sterquilinus [119]: rude to tylko do ryja biora
00:15 Shorghron [95]: yea
00:15 Monka Bum [16]: zapisze ta rozmowe
00:15 Monka Bum [16]: i wysle rudemu
00:15 Monka Bum [16]: hahah
00:15 Sterquilinus [119]: tosezapisz
00:15 Monka Bum [16]: ok, masz to jak w banku
00:15 Sterquilinus [119]: a ktoto rudy?
00:15 Monka Bum [16]: ZALLL>.....
00:15 Shorghron [95]: huehueh
00:15 Shorghron [95]: ;d
00:15 Monka Bum [16]: Shor
00:16 Monka Bum [16]: powiedz mu
00:16 Shorghron [95]: to
00:16 Shorghron [95]: jest
00:16 Shorghron [95]: zuter chyba
00:16 Shorghron [95]: tak mowia
00:16 Shorghron [95]: o nim na forum
00:16 Monka Bum [16]: Rudy Kojot
00:16 Monka Bum [16]: aka Zuther
00:16 Shorghron [95]: rudy kojot
00:16 Shorghron [95]: ta
00:16 Monka Bum [16]: widze ze pelny ogar
00:16 Monka Bum [16]: ;]
00:16 Sterquilinus [119]: ty
00:16 Sterquilinus [119]: a rudy od wanted
00:16 Sterquilinus [119]: ?
00:17 Monka Bum [16]: zalamujesz mne chlpoie
00:17 Monka Bum [16]: gaddarr
00:17 Monka Bum [16]: vice leader neph
00:17 Sterquilinus [119]: niewysylaj mu tego blagam

--- Triu dodał 23 minut i 47 sekund później ---

00:41 Shorghron [95]: a z dziewczynami co mam zrobic?
00:41 Monka Bum [16]: dorosniesz
00:41 Monka Bum [16]: zrozumiesz

_/

@down
bo część rozmowy była na pw, część na default, musiałam to jakoś sklecić żeby miała sens i nie bawiłam się w dostosowywanie godziny, ale teraz już ją ujednolicę.

AdiZgOlekk 19-08-2009 01:16

kabiwannabe@
fejk ;d

00:16 zla godzina! i od kiedy triu to dziewczyna?;d

Eloth' 19-08-2009 01:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez twistoff (Post 2627619)
Jestem pewnien ze nie jestem jedyna osoba na tym forum ktora staje po stronie wanted a nie nephilims,bo to wlasnie z membersami nephilims zawsze były jakies problemy.I nigdy nie szanowalem nikogo z tej watachy.Nie to co fea oni od zawsze byli frinds plsss yesyes

Popieram. Z tym ze pare osob z Nephilims bylo (bynajmniej wobec mnie) w porzadku, ale nie bede mowil kto bo zaraz beda posty typu "asslicker" itp.

tajemniczy111 19-08-2009 02:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ciri the Witcher (Post 2627854)
@up
Panowie z Wanted, slaba ta wasza propaganda. Konto z ktorego piszecie zostalo zalozone dzisiaj i nie trzeba byc zbyt ogarnietym zeby sie nie domyslic ze chcecie sklocic DD z Forgotenami I Status Quo. Nisko trzeba upasc zeby podpisywac sie czyims imieniem / nickiem.

Nie rozumiem dlaczego mowicie, ze to nasza propaganda? Wkoncu to oni pierwsi o tym napisali, a my przytrzymalismy to,ale jak was to tak bardzo boli to sorrry :(. Next time zalatwcie to w srodku a nie odrazu spamy na forum, a pozniej niby ze to nasza wina ;/. Co zlego to WANTED, a kysz psy ,,|,,

AdiZgOlekk 19-08-2009 03:49

psy to raczej kojarzy sie z wanted

ZoxyToksi 19-08-2009 09:32

Dobra triu ma fanów a gdzie są moji ? :D:D:D

Triu 19-08-2009 09:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ZoxyToksi (Post 2628111)
Dobra triu ma fanów a gdzie są moji ? :D:D:D

eee? a kim ty jestes? 8o
bo twoj nich widze pierwszy raz na oczy...

ZoxyToksi 19-08-2009 09:42

sąsiadem prawdziwego triu
psia parówko :D

Czekotubka 19-08-2009 09:57

Spam na forum musi byc ;p

Triu 19-08-2009 10:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ZoxyToksi (Post 2628115)
sąsiadem prawdziwego triu
psia parówko :D

oh, OK, w takim razie szacun <pjona>

/care

AdiZgOlekk 19-08-2009 12:04

no i wyszlo;p

Zegea 19-08-2009 12:39

Autodamaged post.

ejgej 19-08-2009 13:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zegea (Post 2628227)
hahaha nie moge przestac sie smiac kiedy widze dzieci pokroju czekotubki. jeszcze wczoraj plakal na forum zarowno tu jak i na tibia.com i wszystkie bachory z tej gildii Death Pedaly czy cos w tym stylu. ile sie oplakali i rozlali lez ze pier*ola Nemphilms nie beda z nimi i ch*j. Ze ich wyzywaja i traktuja jak psow, ze ubili jakiegos Pasznikowa czy pogromce urbeksow kto wie kogo jeszcze, ile to bylo wypocin na ten temat hahah a teraz inv do Breakbeaten i jazda, ssamy dalej rodzyny, moze kiedys cos osiagniemy w zyciu procz pytanie o zgode beholdera kogo bic a kogo nie bic i trapow w venore. jakie to jest smieszne z dnia na dzien zmiana zdania, dwulicowosc zajebi*ta ;] ale dobra mnie to tam osobiscie nie boli tylko smiac mi sie chce jak widze osoby z tej gildii :baby: i zal mi ludzi pokroju waszego (mowiac tutaj o Death Pedaly, bo Status Chu*o wiernie sluzy swoim panom odwiecznie).
I szczerze mam na to gdzies daleko na wasze odpowiedzi po moim poscie poprostu sram na to, tylko smieszy mnie glupota ludzi z tej gildii. i malo mnie interesuje komu beda teraz lizac bo napewno beda to robic ale najlepsze jest to zeby zejsc i upasc tak nisko jak oni, gdy byli ponizani i wyzywani.
POZDRO BANDA NOBOW I NAPINACZY Z TEJ GILDII,
MOZE KIEDYS ZROZUMIECIE CO ROBICIE I NIE DACIE SIE TAK PONIZAC AHHAHAHAHAHAHAHHA ;];];] :baby::]:]:]

Ale to mnie w ogóle nie dziwi po prostu to są dzieci i można nimi pomiatac. Zbierze się paru 15-sto latków i myślą ze są cool pro elo i na dodatek poliżą rowa każdemu komu popadnie i myślą że osiągną coś i będą kozaczyc przed dp w thais.A prawda jest taka że są z poza marginesu najgorsze smiecie,pionki nikt się z ich opinią nie liczy i żydy (czyli.neph~) mają ich głęboko w dupie..
SIEMAAAAAAAAA

Vrzasiastyy 19-08-2009 13:18

@up

Racja,DD to banda 15-latków którzy myślą że coś zdziałają. Ale ofc nie obejdzie sie bez lizania dupy,no bo jak by to było... Czekotubka to pokazał klase,nie ma co :) Wyjeżdża na forum,jakimi to są ****ami,biją własnych membersów... A na drugi dzień do nich wraca,bo El kojote napisał "Napiszcie do mnie hehehehehehhe,yoyoyoyoyoyyo" Żal,żal,żal....

Ciri the Witcher 19-08-2009 14:01

Aktualnie Death Detaly i Status Quo zdzialaly wiecej niz "zarabiste" Wanted, wiec japa konie :D.

plan_zniszczenia 19-08-2009 14:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ciri the Witcher (Post 2628280)
Aktualnie Death Detaly i Status Quo zdzialaly wiecej niz "zarabiste" Wanted, wiec japa konie :D.

a ja jestem miś koralgol.

Kiniol 19-08-2009 15:18

Ojeju ojeju ,widze ze wiekszosc tutejszych forumowych napinacze to jacys podstarzali pedofile wyzywajacych wszystkich wokolo od "15/12 latkow". Trudne jest zycie podstarzalych, niedojzalych emocjonalnie ludzi ,ktorych jedynym zajeciem jest granie w tibie,w ktorej rowniez im nie idzie po mysli z powodu kilku nastolatkow. Najbardziej sensownym wyzwiskiem, z ich punktu widzenia, jest wytykanie im ich jakze to malego wieku. Jednakze pomimo ich krotkiego zyciowego doswiadczenia sa duzo bardziej zbudowani psychicznie (patrzac na ich posty) nizeli wyzej postujacy "forumowi napinacze".

Trudno jest sie przyznac ,iz osoba mlodsza lepiej ogarnia ta gre niz Wy sami( chocby z tego powodu ,ze jeszcze jest mloda i ma wiecej czasu na takie rzeczy),co?

Olevka 19-08-2009 16:27

Nie rozumiem po co jest zakładka wrzuty ;O Wszyscy jesteście cacy :D pzdr.

Czekotubka 19-08-2009 17:14

Poraz kolejny powtarzam ludziom ktorzy maja zamiara pisac o nas jakie to sa z nas dzieci i ze tylko veno trap nam w glowie: NIE WIESZ NIE PISZ!!! a to ze sie pogodzilismy z Neph~ to bardzo dobrze bo jakbysmy mieli byc z Wanted to chyba bym sie powiesil na Ankrahmun... a jezeli chcecie mi naublizac to prosze nie tu bo naprawde nie chce mi sie tu zagladac

Ave ja ^^

ansekabanse 19-08-2009 18:00

Oni wam ublizaja takze wasza sprawa

Siggurdius 19-08-2009 18:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kiniol (Post 2628335)
Ojeju ojeju ,widze ze wiekszosc tutejszych forumowych napinacze to jacys podstarzali pedofile wyzywajacych wszystkich wokolo od "15/12 latkow". Trudne jest zycie podstarzalych, niedojzalych emocjonalnie ludzi ,ktorych jedynym zajeciem jest granie w tibie,w ktorej rowniez im nie idzie po mysli z powodu kilku nastolatkow. Najbardziej sensownym wyzwiskiem, z ich punktu widzenia, jest wytykanie im ich jakze to malego wieku. Jednakze pomimo ich krotkiego zyciowego doswiadczenia sa duzo bardziej zbudowani psychicznie (patrzac na ich posty) nizeli wyzej postujacy "forumowi napinacze".

Trudno jest sie przyznac ,iz osoba mlodsza lepiej ogarnia ta gre niz Wy sami( chocby z tego powodu ,ze jeszcze jest mloda i ma wiecej czasu na takie rzeczy),co?

To normalnym, dojrzałym emocjonalnie ludziom nie tibia w glowie, spojrz na to z drugiej strony. Ta gra jest przeznaczona dla nastolatkow wiec ludziom nieco starszym czasami ciezko jest zaakceptowac, ze jakis gnojek go wyzywa. No ale to juz kwestia indywidualna.

Na oficjalnym forum czasem mozna przeczytac coz ciekawszego niz wbijanie szpilek - przyznaje, kiedys moze to i bylo ciekawe, ale na dluzsza mete to staje sie nudne. Tutaj na tym forum wypowiadaja sie glownie dzieci tibijskie lub osoby, ktore na sile doszukuja sie jakis spiskow, czy tez "prubujo" zainteresowac innych swoimi wymysłami. Taki urok tej gry.

Czekotubka 19-08-2009 18:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Siggurdius (Post 2628456)
To normalnym, dojrzałym emocjonalnie ludziom nie tibia w glowie, spojrz na to z drugiej strony. Ta gra jest przeznaczona dla nastolatkow wiec ludziom nieco starszym czasami ciezko jest zaakceptowac, ze jakis gnojek go wyzywa. No ale to juz kwestia indywidualna.

Na oficjalnym forum czasem mozna przeczytac coz ciekawszego niz wbijanie szpilek - przyznaje, kiedys moze to i bylo ciekawe, ale na dluzsza mete to staje sie nudne. Tutaj na tym forum wypowiadaja sie glownie dzieci tibijskie lub osoby, ktore na sile doszukuja sie jakis spiskow, czy tez "prubujo" zainteresowac innych swoimi wymysłami. Taki urok tej gry.

Zgadzam się z tobą w 100%

tajemniczy111 19-08-2009 18:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kiniol (Post 2628335)

No ale jaka jest rzecz w tym, ze prawie kazda osoba gra na elfie czy ng? Nie ma czegos takiego teraz jak pvp. Poprostu kto ma lepszego bota i skrypty to wygyrwa(odniesienie do swe).
Zobaczymy panowie jak pojdziecie na studia, czy wy bedziecie mieli czas na wszystko i jak wam mamusie juz nie beda dawac kasy na wszystko a trza bedzie sobie zarobic na cos :) Wtedy pogadamy.
A co do poziomu rozmow, jezeli wiem ze osoba ktora mnie wyzywa ma lat 15, ktora jezdzi po mnie i po mojej rodzinie, patrz nagranie z ventrilla, nie dziw sie ze nerwy puszczaja, a wiesz o tym ze jestem osoba ktora miala zawsze w dupie to kto po mnie jedzie w Wanted a kto nie, patrz ty.

Artemon 19-08-2009 20:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tajemniczy111 (Post 2628471)
No ale jaka jest rzecz w tym, ze prawie kazda osoba gra na elfie czy ng? Nie ma czegos takiego teraz jak pvp. Poprostu kto ma lepszego bota i skrypty to wygyrwa(odniesienie do swe).
Zobaczymy panowie jak pojdziecie na studia, czy wy bedziecie mieli czas na wszystko i jak wam mamusie juz nie beda dawac kasy na wszystko a trza bedzie sobie zarobic na cos :) Wtedy pogadamy.
A co do poziomu rozmow, jezeli wiem ze osoba ktora mnie wyzywa ma lat 15, ktora jezdzi po mnie i po mojej rodzinie, patrz nagranie z ventrilla, nie dziw sie ze nerwy puszczaja, a wiesz o tym ze jestem osoba ktora miala zawsze w dupie to kto po mnie jedzie w Wanted a kto nie, patrz ty.

To, że Wy* jedziecie na botach, wcale nie oznacza, że każdy to robi.

* - mam na myśli ogół, boty (nie, żebym miał na myśli tylko Kiksa czy też Wanted)

tajemniczy111 19-08-2009 20:11

Gwarantuje Cie ze prawie wiekszosc do czasu wojny z punisheresmai w Wanted mialo bota. Wyjatkiem bylem ja-Jacek,Marek, Biboboxon ( watpie czy kogos ominilem), ale po wojnie juz nei bylo takiej osoby. A co do reszty azury, to jest to samo.

Ciri the Witcher 19-08-2009 20:34

Nie ma co sie oszukiwac :D. Aktualnie z 80-90% osob grajacych w tibie ma bota jako, ze zamulanie 24/h przed kompem przestalo byc oplacalne po przekroczeniu 13 roku zycia.

Zegea 19-08-2009 21:00

Autodamaged post.

Artemon 19-08-2009 21:24

A ja nie mam bota! Bo mi się licencja skończyła na BlackD. ;<

@up
Watahę* przez 'h'.

Siggurdius 19-08-2009 21:46

Bot ułatwia życie, a fakt ze w Tibii jest teraz wiecej botow niz zwyklych graczy - to juz kwestia złej polityki Cipsoftu. Bot daje duza przewage, a sporo ludzi instaluje go zapewne tylko po to, by moc dotrzymac kroku innym. Dowodem tego jest zapewne fakt, ze nawet Marjola gral czy gra na Elfbocie, Tibiabocie NG czy czym tam. Jesli sie myle, poprawcie mnie.

Z drugiej strony, wszystko jest dla ludzi. Trzeba tylko korzystac z glowa i miec umiar. Ja botowalem troche swoja postac, ludzie mi zarzucali to i tamto, a zapewniam Was, ze nawet wowczas w samej gildii Wanted znalazloby sie z tuzin wiekszych boterów.

Tam do osoby skarzacej sie ze ktos kogos wyrzuca z expa - takie prawo silniejszych, tak bylo, jest i bedzie. Niezaleznie kto wygra wojne.

Co do tych gildi supportujacych - napsuli nam troche krwi, i dobrze, niech robia jak uwazaja. Wazne, zeby nie robic z tego e-dramatow, ze ci sie pogodzili, a ci odeszli. Dajcie spokoj.

Pozdrawiam

Minek91^^ 19-08-2009 22:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vrzasiastyy (Post 2628258)
@up

Racja,DD to banda 15-latków którzy myślą że coś zdziałają. Ale ofc nie obejdzie sie bez lizania dupy,no bo jak by to było... Czekotubka to pokazał klase,nie ma co :) Wyjeżdża na forum,jakimi to są ****ami,biją własnych membersów... A na drugi dzień do nich wraca,bo El kojote napisał "Napiszcie do mnie hehehehehehhe,yoyoyoyoyoyyo" Żal,żal,żal....

P.s mylisz sie co do 15latkow pzdr. jak nei wiesz ile niektorzy maja alt to nei pisz bo zal

Artemon 19-08-2009 23:26

A my w gildii mamy 13-latka, który ogarnia lepiej niż połowa z Was. \o/

tajemniczy111 19-08-2009 23:51

o kurwa to gz dla niego, ja w jego wieku stalem z 20 uh'makerami pod domkiem i nie wiedzialem co to sdek

Triu 19-08-2009 23:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Artemon (Post 2628703)
A my w gildii mamy 13-latka, który ogarnia lepiej niż połowa z Was. \o/

Esfares???

AdiZgOlekk 20-08-2009 01:06

mlodyyy xD

tajemniczy111 20-08-2009 09:24

08:59 Aramidus Teliana [89]: chodz piesku

I JUZ MNIE WYZYWA -.-

Artemon 20-08-2009 10:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Triu (Post 2628721)
Esfares???

Widać, że jesteś prawdziwy Triu. :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:53.