![]() |
Cytuj:
To był mini ziom, nie ja :) Nie grałem pół roku i zapewniam Cię, trzymam poziom :) |
@Goton
No to super, ale szkoda ze jakis bachor psuje opinie o tobie :P. @Minek To ta zarowka w jego rece :D. @edit Ja kce fojne jak na tytanii :< fseeeeeendzie trupy :D. |
sherion luzuj majty
|
Cytuj:
|
Cos na poprawienie humoru :D:D:D
00:14 Monka Bum [16]: taka ci sie posobam? 00:14 Monka Bum [16]: czy w cos innego sie przebrac? 00:14 Sterquilinus [119]: i tak jestess ruda kurwo 00:14 Shorghron [95]: wyjdz i zamknij drzwi za soba 00:14 Sterquilinus [119]: ;] 00:14 Shorghron [95]: nalpeiej 00:14 Monka Bum [16]: tak wiem, wy lubicie rudych 00:15 Monka Bum [16]: co tam u EL Kojotte? 00:15 Sterquilinus [119]: rude to tylko do ryja biora 00:15 Shorghron [95]: yea 00:15 Monka Bum [16]: zapisze ta rozmowe 00:15 Monka Bum [16]: i wysle rudemu 00:15 Monka Bum [16]: hahah 00:15 Sterquilinus [119]: tosezapisz 00:15 Monka Bum [16]: ok, masz to jak w banku 00:15 Sterquilinus [119]: a ktoto rudy? 00:15 Monka Bum [16]: ZALLL>..... 00:15 Shorghron [95]: huehueh 00:15 Shorghron [95]: ;d 00:15 Monka Bum [16]: Shor 00:16 Monka Bum [16]: powiedz mu 00:16 Shorghron [95]: to 00:16 Shorghron [95]: jest 00:16 Shorghron [95]: zuter chyba 00:16 Shorghron [95]: tak mowia 00:16 Shorghron [95]: o nim na forum 00:16 Monka Bum [16]: Rudy Kojot 00:16 Monka Bum [16]: aka Zuther 00:16 Shorghron [95]: rudy kojot 00:16 Shorghron [95]: ta 00:16 Monka Bum [16]: widze ze pelny ogar 00:16 Monka Bum [16]: ;] 00:16 Sterquilinus [119]: ty 00:16 Sterquilinus [119]: a rudy od wanted 00:16 Sterquilinus [119]: ? 00:17 Monka Bum [16]: zalamujesz mne chlpoie 00:17 Monka Bum [16]: gaddarr 00:17 Monka Bum [16]: vice leader neph 00:17 Sterquilinus [119]: niewysylaj mu tego blagam --- Triu dodał 23 minut i 47 sekund później --- 00:41 Shorghron [95]: a z dziewczynami co mam zrobic? 00:41 Monka Bum [16]: dorosniesz 00:41 Monka Bum [16]: zrozumiesz _/ @down bo część rozmowy była na pw, część na default, musiałam to jakoś sklecić żeby miała sens i nie bawiłam się w dostosowywanie godziny, ale teraz już ją ujednolicę. |
kabiwannabe@
fejk ;d 00:16 zla godzina! i od kiedy triu to dziewczyna?;d |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
psy to raczej kojarzy sie z wanted
|
Dobra triu ma fanów a gdzie są moji ? :D:D:D
|
Cytuj:
bo twoj nich widze pierwszy raz na oczy... |
sąsiadem prawdziwego triu
psia parówko :D |
Spam na forum musi byc ;p
|
Cytuj:
/care |
no i wyszlo;p
|
Autodamaged post.
|
Cytuj:
SIEMAAAAAAAAA |
@up
Racja,DD to banda 15-latków którzy myślą że coś zdziałają. Ale ofc nie obejdzie sie bez lizania dupy,no bo jak by to było... Czekotubka to pokazał klase,nie ma co :) Wyjeżdża na forum,jakimi to są ****ami,biją własnych membersów... A na drugi dzień do nich wraca,bo El kojote napisał "Napiszcie do mnie hehehehehehhe,yoyoyoyoyoyyo" Żal,żal,żal.... |
Aktualnie Death Detaly i Status Quo zdzialaly wiecej niz "zarabiste" Wanted, wiec japa konie :D.
|
Cytuj:
|
Ojeju ojeju ,widze ze wiekszosc tutejszych forumowych napinacze to jacys podstarzali pedofile wyzywajacych wszystkich wokolo od "15/12 latkow". Trudne jest zycie podstarzalych, niedojzalych emocjonalnie ludzi ,ktorych jedynym zajeciem jest granie w tibie,w ktorej rowniez im nie idzie po mysli z powodu kilku nastolatkow. Najbardziej sensownym wyzwiskiem, z ich punktu widzenia, jest wytykanie im ich jakze to malego wieku. Jednakze pomimo ich krotkiego zyciowego doswiadczenia sa duzo bardziej zbudowani psychicznie (patrzac na ich posty) nizeli wyzej postujacy "forumowi napinacze".
Trudno jest sie przyznac ,iz osoba mlodsza lepiej ogarnia ta gre niz Wy sami( chocby z tego powodu ,ze jeszcze jest mloda i ma wiecej czasu na takie rzeczy),co? |
Nie rozumiem po co jest zakładka wrzuty ;O Wszyscy jesteście cacy :D pzdr.
|
Poraz kolejny powtarzam ludziom ktorzy maja zamiara pisac o nas jakie to sa z nas dzieci i ze tylko veno trap nam w glowie: NIE WIESZ NIE PISZ!!! a to ze sie pogodzilismy z Neph~ to bardzo dobrze bo jakbysmy mieli byc z Wanted to chyba bym sie powiesil na Ankrahmun... a jezeli chcecie mi naublizac to prosze nie tu bo naprawde nie chce mi sie tu zagladac
Ave ja ^^ |
Oni wam ublizaja takze wasza sprawa
|
Cytuj:
Na oficjalnym forum czasem mozna przeczytac coz ciekawszego niz wbijanie szpilek - przyznaje, kiedys moze to i bylo ciekawe, ale na dluzsza mete to staje sie nudne. Tutaj na tym forum wypowiadaja sie glownie dzieci tibijskie lub osoby, ktore na sile doszukuja sie jakis spiskow, czy tez "prubujo" zainteresowac innych swoimi wymysłami. Taki urok tej gry. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Zobaczymy panowie jak pojdziecie na studia, czy wy bedziecie mieli czas na wszystko i jak wam mamusie juz nie beda dawac kasy na wszystko a trza bedzie sobie zarobic na cos :) Wtedy pogadamy. A co do poziomu rozmow, jezeli wiem ze osoba ktora mnie wyzywa ma lat 15, ktora jezdzi po mnie i po mojej rodzinie, patrz nagranie z ventrilla, nie dziw sie ze nerwy puszczaja, a wiesz o tym ze jestem osoba ktora miala zawsze w dupie to kto po mnie jedzie w Wanted a kto nie, patrz ty. |
Cytuj:
* - mam na myśli ogół, boty (nie, żebym miał na myśli tylko Kiksa czy też Wanted) |
Gwarantuje Cie ze prawie wiekszosc do czasu wojny z punisheresmai w Wanted mialo bota. Wyjatkiem bylem ja-Jacek,Marek, Biboboxon ( watpie czy kogos ominilem), ale po wojnie juz nei bylo takiej osoby. A co do reszty azury, to jest to samo.
|
Nie ma co sie oszukiwac :D. Aktualnie z 80-90% osob grajacych w tibie ma bota jako, ze zamulanie 24/h przed kompem przestalo byc oplacalne po przekroczeniu 13 roku zycia.
|
Autodamaged post.
|
A ja nie mam bota! Bo mi się licencja skończyła na BlackD. ;<
@up Watahę* przez 'h'. |
Bot ułatwia życie, a fakt ze w Tibii jest teraz wiecej botow niz zwyklych graczy - to juz kwestia złej polityki Cipsoftu. Bot daje duza przewage, a sporo ludzi instaluje go zapewne tylko po to, by moc dotrzymac kroku innym. Dowodem tego jest zapewne fakt, ze nawet Marjola gral czy gra na Elfbocie, Tibiabocie NG czy czym tam. Jesli sie myle, poprawcie mnie.
Z drugiej strony, wszystko jest dla ludzi. Trzeba tylko korzystac z glowa i miec umiar. Ja botowalem troche swoja postac, ludzie mi zarzucali to i tamto, a zapewniam Was, ze nawet wowczas w samej gildii Wanted znalazloby sie z tuzin wiekszych boterów. Tam do osoby skarzacej sie ze ktos kogos wyrzuca z expa - takie prawo silniejszych, tak bylo, jest i bedzie. Niezaleznie kto wygra wojne. Co do tych gildi supportujacych - napsuli nam troche krwi, i dobrze, niech robia jak uwazaja. Wazne, zeby nie robic z tego e-dramatow, ze ci sie pogodzili, a ci odeszli. Dajcie spokoj. Pozdrawiam |
Cytuj:
|
A my w gildii mamy 13-latka, który ogarnia lepiej niż połowa z Was. \o/
|
o kurwa to gz dla niego, ja w jego wieku stalem z 20 uh'makerami pod domkiem i nie wiedzialem co to sdek
|
Cytuj:
|
mlodyyy xD
|
08:59 Aramidus Teliana [89]: chodz piesku
I JUZ MNIE WYZYWA -.- |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:53. |