![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
My na te funkcje mamy parę wzorów a mi się nie chce ich pamiętać i zawsze patrze na 1 stronę... |
Cytuj:
|
Albertus, z racji idiotyzmu twoich wypowiedzi zastanów się 10x, zanim zapragniesz mnie zacytować, bo ja to potem na wszelki wypadek (który i tak się nie zdarzy) muszę czytać. Bądź tak miły i oszczędź mi tego.
|
Cytuj:
|
Całkiem nieźle, w zamkniętych chyba max : P. W otwartych nie wszystkie zrobiłem : (, parę procent mi się tam urwało : (.
A Tobie? |
Cytuj:
|
Jedno zrypałem qwwwwwwaaaaaaaaaaaaaaa (za 4 pkt), reszta dobrze ;/
|
Muahah 96% na bank będę miał /flex.
A zrobił ktoś to z tymi wierzchołkami trójkąta równobocznego (udowodnić, że równoboczny)? Bo tylko tego nie wiedziałem i powypisywałem jakieś głupoty pewnie (sam nie pamiętam, ciągle na kacu...). |
Sorbet, jakikm cudem ty pisałeś próbną maturę, skoro masz 17 lat?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Wiem, przej*bane. @down: Ok, jesteś przej*bajniejszy niż ja. |
Cytuj:
27.12.'90 here. |
ja tez mam dopiero 16... a rocznik '92
|
Mój kolega z klasy: 31.12.92 ^^
Dzisiaj/jutro może sobie machnę tę waszą próbną maturę ;) Trudne było? |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
@matura: strasznie zj*bałem w sumie wszystko co geometryczne. Poza zadaniami z geometrii pewnie max albo bardzo blisko, jeśli się gdzieś machnąłem. No i pisaliśmy jeszcze rozszerzoną wewnątrzszkolnie, ale że dali 6 czy 7 zadań z geometrii na 11 to będzie nisko : P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@down: Można. |
Cytuj:
Cytuj:
ja osobiście chciałbym być 1-2 lata wcześniej puszczony do szkoły , to by laski mnie przytulały i głaskały i mówiły ze fajny dzieciak ;D kiedyś tak miałem to fajne było. W Belgii uczyłem się w szkole językowej , a tam klasy były mieszane 12-18 lat , i przez 1 rok tak właśnie miałem ;D |
Cytuj:
|
Ja mam 3 gołe jedynki z matmy, to mogę przeskoczyć z 2 LO do 3?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
|
@Koszyk: omg, haha :D
|
@Przeskakiwanie klas - w polskim szkolnictwie jeszcze się z czymś takim nie spotkałem. Oczywiście, znam kilkunastu ludzi, którzy poszli do szkoły w wieku 6 lat, ale nie znam nikogo, kto w toku nauczania ominąłby jedną z klas.
@Koszyk: PWNED :D |
Cytuj:
FACET JAK TO NAPRAWIC BOJE SIE WYIRUSOW!!! JUŻ KOMPUTER Z 3 RAZY ZRESETOWAŁEM!!! X(X( jak mi zhakują moje konto w metinie z 1000 smoczych monet za kasę z komunii świętej pierwszej to SIE WPIENIE!!! JUŻ JESTEM TAK WKURZONY, że zaraz wyrzuce komp przez okno X(X(X(!!!1111onejedenein @topic Mi w trzeciej klasie gim dali mi 1klasiste, ale tylko na lekcje angielskiego bo wyprzedzał swoją grupę. Więc można. |
@koszyk
Owned heh |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:46. |