![]() |
Cytuj:
U mnie zabrał i nie oddał... |
Cytuj:
Noi widzisz? To ciebie powinni pierw do szkoły wysłać a nie ty o tibi myślałeś ... Ja ocen nie musze poprawiać -.-! (sam zaczołeś, ja nie chciałem siędalej kłucić Cytuj:
Nie ważne ...! |
He he
Już od dłuższego czasu przypatruje się Waszej "debacie" i z przykrością stwierdzam że... czas nadrobić zaległości :)
@Ufoczix: Może będe grał częściej ale wszystko zależy od mojej sis < nie od Elve, od mojej drugiej sis :D > i od szwagra bo to ich PC-et. Ja swojego sprzedałem i kupiłem PS2 ale komp też będzie w czerwcu :D. PS: Załatw mi wjazd do Fellowship bo jak ja się loguje to nigdy nie ma lidera... Devo~ jeszcze gra? < bo go też jakoś nie widze :S > |
Pytanko
y0 all :) jestem nowy i nie jestem w temacie ale mam jedno pytanie jeżeli Wyznawca Jah to Hajakisa to kto teraz gra Hajakisa?
Sry ze tak nie w temat :P |
Cytuj:
Hajakisą gra moj rl - Thoth the sly... |
Haja, 4 gp - na tylu się zaczyna a potem się kradnie ok. 90 zł na pacca od rodziców.
A szkoła mi do niczego nie potrzebna, czytać umiem, pisać też wiec chodzę tam tylko żeby miec spokój... |
Cytuj:
|
19:30 Simor: Czesc Misiu
19:30 Reppus: Jaki misiu 19:30 Reppus: kurwa co jest? 19:30 Simor: NO ty ;d 19:31 Simor: Mis jestes ;p 19:31 Reppus: jaki misiu 19:31 Reppus: ? 19:31 Reppus: kto Ci to powiedzia;? 19:31 Reppus: ? 19:31 Simor: Misiu Korargolu 19:31 Simor: latwo sie domyslic 19:31 Reppus: jak? 19:31 Reppus: o CO CI biega? 19:31 Simor: Nie jestes Mis Korargol? 19:31 Reppus: jaki mis do huja!? 19:31 Reppus: jak ja tu gram 2 miechy 19:31 Reppus: -.- 19:32 Simor: No Mis Korargol 19:32 Reppus: jaki? 19:32 Reppus: sluchaj koles 19:32 Simor: taki knight 19:32 Reppus: mnie to jebie 19:32 Reppus: kto to 19:32 Reppus: a kto Ci cos na mnie powiedzia; 19:32 Reppus: ? 19:32 Simor: nikt? 19:32 Reppus: za to ze nie ma mnie w gildi 19:32 Reppus: Hunted ma gildia.. 19:32 Simor: od Kuropatvy? 19:33 Reppus: Kuro cos powiedzial 19:33 Reppus: odemnie 19:33 Reppus: bede was tempil ;p 19:33 Reppus: zakladamy sie? 19:33 Reppus: najprawodopoboniej kupuje Hervestmana :D i padamy koledzy ;p 19:33 Reppus: znaczy dostaje go od kuro ;p 19:33 Simor: aha :D 19:33 Simor: A Nagrix czym ci zawinil? 19:33 Simor: HMm ci nie dal? 19:33 Reppus: wy*****e was 19:33 Reppus: CO? 19:33 Reppus: ne pamietasz? 19:33 Reppus: pod Gh 19:34 Reppus: kozaczyl D: 19:34 Simor: nie pamietam 19:34 Simor: przyszedl pozyczyc helm 19:34 Simor: a ty lales ;d 19:34 Simor: a na gsach bylo all ok jeszcze 19:34 Simor: ale mniejsza z tym ;d 19:34 Simor: Miska Korargolka twoja dziewczyna? 19:35 Simor: No? 19:35 Reppus: cos ty 19:35 Reppus: chlopie ja tu nikogo nei znam prawie 19:35 Reppus: ale sie w*****lem 19:35 Simor: To czemu ona ma chara, reppusis lub cos takiego 19:36 Simor: a ci co ja zabili zgineli [potem od ciebie ? :D 19:36 Reppus: ? 19:36 Simor: no zobacz na tibia.com 19:37 Reppus: aa 19:37 Reppus: misiak 19:37 Reppus: znam ja 19:37 Reppus: z tibi 19:37 Simor: aha :D 19:37 Simor: wiec mis korargol to y /:D 19:38 Reppus: nie. 19:38 Reppus: jesli nawet bym byl nm to co? 19:38 Simor: toi czemu masz ukryte other chary? 19:38 Reppus: o co Ci biega?> 19:38 Simor: schowane masz chary tibi 19:39 Reppus: i co? 19:39 Reppus: bo mam tam nooob chary -.- 19:39 Simor: i m. in. Misia Korargola 19:39 Simor: ktory haknal mojego best frenda 19:39 Reppus: to mojallaska 19:39 Reppus: kogo? 19:40 Simor: mojeg o kumpla haknales 19:40 Simor: jak grales na korargolu 19:40 Simor: i nie tylko |
Cytuj:
|
jets jescze 1 rzecz ktura potwierdza ze repus to mis -.-
Name: Miska Korargolka Sex: female Profession: Knight Level: 17 Apr 23 2006, 13:49:05 CET Killed at Level 18 by Lemira benkrossare and by Jonathan the dark Name: Jonathan the dark Sex: male Profession: Knight Level: 28 Apr 23 2006, 13:58:38 CET Killed at Level 28 by Reppus |
Palladyn ~ looz pomszcze cie z kim trzeba :) zarobie tylko na runka i ... kazdy wie :)
|
Nawet kur*a kłamać nie umie...
|
I takim o to sposobem wydał na siebie hunta ... Choćbym miał wydać wszystkie pieniądze dołoże starań aby ten kolo nie pograł sobie na Valorii , za to co mi zrobił * :))
* Wtajemniczeni wiedzą o co chodzi :) |
Cytuj:
nie klamie :) |
Welcome.
No witam!
Na wstępie chciałbym podziękować kilku osóbką za pamięc o mnie ~~Makko Ale nie po to tu wpadłem, na początku chciałbym odpisać Monnie na jej miłe zdanka na mój temat. A więc Monna (Sir wuju..), nie spodziewałem się po tobie takich słów wobec mnie (up*), chyba że jakiś inny OwN o mnie pisze. Pamiętam postać Sir wuju bardzo dobże i to szczerze mówiąc nawed jak twoim zdaniem "woziłem się pod depo" to spójrz na siebie bambusie.. Nie myśl że zapomniałem o twojej akcji w Ab jak np. udupiłeś mojego 22 drutka którym szłem z expa. no już pomijam fakt że zrobiłeś to dla uhów ale BoShE co działo się dalej --,,-- odrazu MsG do kumpli, których (twój pech :( ) niestety znałem i po tym jak dostałem szturm z SD to nie ja niestety musiałem przepraszać :D :D :D. Ale mniejsza o to..., nIe raz zresztą pod*******ałeś do kogoś pod depo a potem pitu pitu i s*******ał =). Ehh wydawałeś się spoko jak z tobą kiedyś gadałem.. Weź ty się K**wa lepiej produkcją jedwabników zajmij i nie wyjeżdzaj mi więcej z takimi TeXtami. Bo Ci z D*py jesień Sredniowiecza zrobie. A teraz Sprawa mojego Best'a NAGRIX'a + J***nego Misiaczka Korargolka.. Tak wogule to znałem się kiedyś z Korargolem, długo. Był spoko ale nie wiem jak mugł się okazać takim ..... i Oj***ć mnie.., za co słono zapłaci. INFO dla was : Mis Korargol , Kalda , Reppus - 1 Miska Korargolka , Lady Kalda , Reppuska - 2 Part 2. :P Misio grał Reppuskiem i zkumplował się z Nagrixem po czym na GS huncie udupił go z Kuropatvą. No CoMmeNt. (o tym już wiecie.. :P ) Teraz ostry najazd na tego koksa co?:D:D:D:D Trza z nim skączyć!! Cytuj:
ps. Sory za błędy ort. :D:D ps. 2 | PoZdRo UfOcZiX!! |
Dowody...
Mam niepodważalne dowody co do tego, że MIŚ KORARGOL TO REPPUS, tu są zdjęcia: http://i35.photobucket.com/albums/d1...x/0b3ff905.jpg http://i35.photobucket.com/albums/d1...x/ca7a1f45.jpg http://i35.photobucket.com/albums/d1...x/eba8f799.jpg http://i35.photobucket.com/albums/d1...x/c54562be.jpg http://i35.photobucket.com/albums/d1...x/852cc563.jpg http://i35.photobucket.com/albums/d1...x/0e3adbfc.jpg @Down To, że tu zagląda wiele mu nie da, już został zdemaskowany :) |
@Makko
nie reppuska tylko reppusia:P pozdro too a co do tego korargola to musicie wiedziec ze on tu wchodzi na to forum do tego tematu ;> tez sie znalem z korargolem.... on cos gadal ze kuro tez cos mial do nagrixa i ze nagrix padl z jakiegos konkretnego powodu, ktorego juz z racji nieistnienia nie mogl podac -.- @Nagrix juz wiadomo, przeciez dzisiaj z simorem stalismy z nim pod dp -.- najpierw "siema misiu" zaprzeczal "jaki kur*a misiu, co jest?" to smiesznie to wygladalo ;p |
Ehhf.. ludzie na Valo są zdradliwi.. i to w H*J!!
Ale zostali tacy ludzie jak Ufoczix , Nagrix itd... Przynajmniej ten mały % na Valo jest wporzo. |
o.O Czas odnowić starych kumpli , i włączyć ich do bitwy ;]
|
Cytuj:
Stary tu nie ma co odnawiać. 1. Wojny blokują expienie 2. Pkerzy dorzucają węgla do pieca 3. Valoria to przeszłość :P |
doba ludzie ten temat jest o ss to ja dam swoj
http://img369.imageshack.us/img369/2301/uo00543cu.jpg + lr i kasa i jakes tam simieci typu bras helmy czemu nie moge zlotowac v shielda -.- jutro z ran wbije 61 lv to dam ss |
Jak Reppus tu zaglonda to fast msg me in game!!!!!!!! Jak najszybciej w chuj ważne!!!!!!!!!
|
Dlatego prawdopodobnie zmieniam server mam dosyc takich rzeczy i takich ludzi
|
Cytuj:
To nie do ciebie tylko do misia....:P P.S. Koniec pisania o Misiu na tym forum...jeszcze mu dajcie date kiedy go ujebiemy:/ skoro on czyta to forum to trzeba uwazac... |
Cytuj:
Ehm...raz to nie ja wtedy grałem sir wujem...ja wtedy miałem noob chary na 14 lvlach...i pamietam jak sie woziles pod dp... wiec nie obrazaj mnie... ta postac ma zla przeszlosc :P ale wszystko da sie naprawic.... |
Wiesz.. ja poprostu nie lubie jak ktoś po mnie jedzie a nawed nie wie jak było naprawde. Wiem że może czasami nie zachowywałem się odpowiednio ale nie ja jeden i tak naprawde nie robiłem nic hamskiego itp., może ty twierdzisz że byłem
hamski, zły czy coś.. Ja cieszyłem się szacunkiem i dobrą opinią wsród kumpli. Walczyłem w niejednej wojnie za honor i przyjaciół. A z tobą nie raz gadałem i myślałem że utrzymujemy dość dobre kontakty. PS. Dla interesantów Valori kilka NEWsów: Popatrzcie jak szybko można zmienić decyzje walki i jak bardzo można być niehonorowym.. 1. TRUCIDO - Kiedyś doskonały dowódca, chyba Legionarius. już nie pamiętam, w każdym razie był LIDEREM który teraz walczy w szeregach BOUND. 2. Lazarus Kane- Kiedyś lider jednej z gildi walczących z BOUND, chyba Legionarius czy cosik a teraz BOUND!! |
ja sie tam z nikim nie kluce to moj lv
http://img90.imageshack.us/img90/1614/uo00567nq.jpg |
Reppus to Miś i każdy już o tym wie.
Zapłaci za swoje. Ale nie piszcie tutaj już nic o nim, bo on to czyta. Data i miejsce zabójstwa ustali się jakoś indziej... |
Wtajemniczony sie odezwał :D:D:D
|
Cytuj:
|
@up up
Makko , on wie więcej niż Ci się zdaję :) Ale i tak ja wiem jeszce więcej lol :p |
Cytuj:
No nie zdziw sie, grałem na valorii jak ty jeszcze byłeś plemnikiem :) po 2. Znam Korargola i wszystkie jego wybryki lepiej niż nie jeden na valorii. A skoro wiesz tak duużo, to prosze, słucham. |
Cytuj:
|
moglibyscie sie nie klucic o taka pier*ole (kurde juz nawet nie mozna p i e r d o l a napisac na tym forum, rozumiem ze jest cenzurka ale bez przesady :P), makko, ja klepalem dragi jak niwaf jeszcze na rooku siedzial -.- a wiem ze sa tutaj tacy ktorzy i tak graja/grali dluzej, nawet od samego poczatku valorii
co do korargola to nie jestem przekonany w stu %-ach czy tu zaglada, w kazdym razie pytal mnie "co ty tam o mnie gadasz kur*a?", wiec.... wogole fajny pomysl pisac tutaj "chodzcie zabijemy tego korargola", najlepiej jeszcze stancie w depo w godzinach szczytu i gadajcie na default o tym -.- |
Up.
Dokładnie :P A tu dam 2 fotki...Zgłaszać zamówienia na uhy :D http://i19.photobucket.com/albums/b1.../Tibia0006.jpg A tutaj troche fooda :) i uh'maker gotowy:P http://i19.photobucket.com/albums/b1.../Tibia0007.jpg |
Ehh..
Ufo Ufo.. Nie wyjeżdzaj mi tu z takimi tekstami ze klepałeś dragi jak nasz świętej pamięci "Niwaf" siedział jeszcze na roku, bo tak naprawde, mój kolego zaczeliśmy grać w tym samym czasie. (pomijam fakt że zaczołęm 2 dni wcześniej), popieram *up. :confused:
ps. Wuju, dzięki twoim screenom chciałbym przypomnieć lekko sytuacje o której Ci mówiłem up. Wtedy to Wuju Druidem zabil ktoś mi Druta i od tego sie zaczeło, wiesz, nie wyskakuje z tym dlatego żę coś do Ciebie mam, tylko chciałem wyjaśnić troszku tą sprawq. ;) |
Szczerze , to nie pamietam :D
|
o.O No to .... Fajny ten backpack :p Powiem inaczej , bardzo fajny :D Komu zamierzasz robić za pro ?
|
Cytuj:
1. Sir Cypowid (deleted) 18 pal <- byl na innym koncie 2. Kengavol Sorcerer 20 sorc (pozniej sd maker, a teraz noob char) 3. Ufoczix a gdy niwaf mial 8 lvl ja sorcem mialem juz cos przed 20, a wczesniej solowalem dragi palkiem (z miesiac przed tym jak zobaczylem pierwszy raz niwafa na 8 lvlu w ab) jasne? :P wiec nie mow kiedy zaczalem patrzac na acc created |
Cytuj:
Ps.Palladyn von Hellgate/Death - oglądałem właśnie wasze noob screeny na org.pl xDD haha wklejales tam zdjecia jak wziales rota na hita :D hahaha |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:46. |