![]() |
Cytuj:
|
|
Widząc to zdjęcie zaliczyłem klasycznego rotfl'a z półobrotu xD
|
Jestem w stanie zrobić minę przygłupa, ale na codzień jest w "miarę" normalny
|
Ale to zdjęcie Ci wyszło xD
|
lol na tym ss wygladam jakbym ze 100 ważył:D
Chyba zrobie jeszcze jeden ss :confused: |
@up
ss - to jest zrzut ekranu. |
Cytuj:
|
@mariomenek
Morze wyrzuciło na plażę śmieci? ; ))))))) |
Dziundzior:
Kto Ci kija w dupe pchał? |
@up
Chyba był taki obrazek świąteczny, renifer Mikołaja od tyłu, a Mikołaj miał taką samą minę, jak pan Dziundzior. @down Ja się nie naśmiewam, ale ten Mikołaj naprawde tak samo wyglądał. |
@up
tak była zajebioza. Wklej swoje zdjęcie :) Zrobiłem glupią minę. Potem zrobie inne foto. |
@mariomenek
Ale z ciebie chudzielec. |
Szykujcie się już niedługo dam swoje zdjęcie... to będzie taka niespodzianka na nowy rok.
|
Ja ? Chudzielec ? No Co Wy
|
Bez kitu. Idź do lekarza, niech ci da receptę na coś. Przykooksuj, chłopie. Ach, masz jeszcze drugą możliwość. Kupuj kilogram ptasiego mleczka dziennie i jedz. Paaaker!!
Pozdrawiam, dr.joey |
Cytuj:
|
@DexteroO
Wymiatasz. Sam to wszystko obaliłeś? |
@up
Nie byłby w stanie wysłać zdjęcia. Pewnie zaraz napisze, że sam ;). |
Wóda jeszcze pełna,a browar nie otwarty. Na pewno sam nie pił :S
|
Och tak, wlepiajcie teraz zdjęcia alkoholu, naprawde, świetny pomysł.
|
Wipigi:
Przyznaj się, odkryłeś funkcję samowyzwalacza i pozowałeś przez pół godziny do pięćdziesięciu zdjęć, by w końcu wybrać to, na którym wyglądasz na najbardziej upitego. (a i powiedz koledze z prawej, że mógłby częściej zmieniać skarpetki) |
W tle monitor, włączona Tibia, niezła impra musiała być.
|
Rotfl, jakie kinderparty, pozdrów tego kolesia z lewej, Wipigi.
@down Wszyscy tak robią. Dzisiaj połowa ludzi z listy zadawała mi pyania "ILE WYPIŁEEŚŚ????///" |
Nie lubię ludzi, którzy na pokaz piją alkohol. Na dodatek później zamieszczają swoje zdjęcia jaka to nie wywalona w kosmos impreza była i niby spili się jak nigdy.
|
@up
Nie dziwota. Mało kto lubi ;). |
lol, to zdjecie wymiata, brudne skarpety i ta wlaczona tibia
|
Nie sztuką jest upoić się alkoholem, sztuką jest nie skusić się.
Ja jestem abstynentem, ale niepełnym. Czasami piwo czy wino wypiję, ale nie tykam się wódki itp. mocnych alkoholi. Najlepsi są (niekoniecznie na tym forum) 14'to latkowie, którzy opowiadają o tym, jak to bardzo chleją i palą, a w rzeczywistości nawet na imprezie urodzinowej kolegi nie bywają. |
@Wipigi
O jaa cie jaka impra :D Na kompie odpalona tibia, a w rekach butelki... kwasku cytrynowego:D :D I to pewnie tym kwaskiem tak sie nawaliles, co? : ) |
Łuahhahahhahahaha, koleś po lewej wymiata! W ogóle wszyscy macie śmieszne ryje. Idę po resztę rodziny, niech też się pośmieje.
|
rotfl,zdjęcia typu ile się wypiło jaka była impreza to raczej daje się znajomym,dla polewki.Pośmiac sie powspominac.Tylko czemu na tej focie nie ma alko,a wszyscy wyglądają jakby wypili po 0,5 na głowe?
|
Cytuj:
|
Ej tak najeżdżacie na tego Wipigi, a on nigdzie nie pisał że pije czy coś. Poza tym po całej nocy bez snu można tak wyglądać jak oni, nie trzeba wcale pić :P.
|
Cytuj:
|
Ten najbardziej na lewo wygląda jakby wypił piwo i obudził się w wannie. Śniło mu się, że wylotował bras legsy.
|
Hehe, zdjecia od Wipigiego sa swietne - rozwalil mnie kolega z lewej, ktory wyglada, jakby 3 lata nie spal i kolega z prawej, tzn jego skarpetki :D
|
Cytuj:
Cytuj:
Drunk fajna dupa z ciebie |
Świetne to są butekeczki z kwasem cytrynowym, zawsze mi się to będzie kojarzyć z jednym kumplem którego wkręciliśmy że to spyrytus i on zawsze smakuje cytrynowo.
Wy pewnie wpadliście na podobny pomysł, hę ? D: Dodam też od siebie zdjęcie "z prawdziwego zdażenia", 1 oraz 6 przyjechali z UK. |
Drunk nie kuś tak.
Emil, nie wiedziałem że nołlafjy piją alkohol ;p. |
Drunk, będziesz moją żoną?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:20. |