![]() |
@Bake Samo
Zgadzam sie z toba br0 w 100%.. CIPy zamiast walczyc z botami, wspomagaczami same je daja - idiots -? gz next update pewnie:mc, cave bot. ZaL.pl to frustuje graczy ktorzy niegdy nie urzywali botow/wspomagaczy |
Super Temat
Ten temat jest poprostu super 8o Dosłownie odwaliłes kawał dobrej roboty:cup: Szkoda że takich ludzi jest tak mało - ale dobrze ze chociaż jeden ;) Bo an te runki i fluidy to na bank sporo kaski poplynales
|
bardzo chcialbym zobaczyc filmik z ghostlandu, ale nie wiem czemu nie moze mi odtworzyc. mam tibicam 7.7. co mam zrobic zeby dzialal??? pomocy!!!
|
Cytuj:
|
nierozumiem. to mam sciagnac tibicam 7.5 czy clienta 7.5
??? |
Cytuj:
|
Trochę to pogmatwane, ale jest tak jak Duch Niespokojny napisał.
Czyli Najpierw musisz mieć odpowiednią tibię, a potem Tibicam: starą, dla filmów nagranych do tibi 7.71, oraz nową dla Tibi 7.71/7.72 i nowszych. |
|
Heh
Ładny Fake Bake xD prawie uzwierzylem ^^ Ale mysle ze kiedys Cichy zasiadzie na stanowisku GM'a jako drugi polak ;d
|
@duch niespokojny
@cichy dzieki za pomoc. juz sobie poradzilem. teraz czesciej ogladam filmiki niz gram w tibie :D naprawde wypas, teraz wiem gdzie expic. mam nadzieje ze respy potworow sie nie zmienily od tamtych czasow :) |
Cytuj:
|
Fajne filmiki tyko mam problem :
Czy mógł być te pliki spakowanie w rar'ku wrzucić na megaupload?? plx |
Wow, super te filmiki. Że też chciało ci się to kręcić, gz :cup:
|
Ja chciałbym zobaczyc liberty bay razem z pobliskimi wyspami. Dobrze by bylo, jakby zalapaly sie jakies respy ;) z gory dzieki.
|
Czy ktos moze mi powiedziec jak kozystac z tej TibiCam ??? Z gory thx
|
Cytuj:
|
Hej Cichy :):)
Mam pytanko czy mógłbyś nagrać filmik z wszystkich wysepek razem?? Wiem, że to będzie kosztowało ciebie dużo pracy. Pozdrowionka |
No i jest nowy filmik. Już się zacząłem bać, że skończyłeś z Tibią, bo nie wbijasz ostatnio lvli i rzadko się logujesz. Chyba, ze to tylko dla nagrania filmiku się zalogowałeś. :)
Ogólnie fajny filmik i czekam na kolejne. PS: Co tak sam na wyprawę?? ;) Zmiana outfitu. W takim wyglądałeś dostojniej. :D |
Cichy jak zwykle nowe filmiki dodaje a o starych zapomina i juz 1/4 jest nieaktywna (limit 30 dni na rapidshare)
|
@Aathrata
Nie jest możliwe nagranie jednego filmu ze wszystkich wysp. za duży i za bardzo zróżnicowany obszar, aby to miało sens. Nie wspomne, że film by trwał z 24 godziny :P @Bloodwin Nie skończyłem z tiba. Tylko czasu mam mało. Ale to nie nowość :( @poisoner Ciężko jest monitorować co pare dni wszystkie linki, czy jakieś nie straciły ważności (30dni od ostatniego ściągnęcia). W przypadku gdy się takie pojawiają, wyślijcie mi wiadomość - zaktualizuje link. |
Filmik z treasure island plx. xD Tylko all obejscie i dojscie jesli mozna :)
|
New spawn hydr & wyspa piratów :)
|
water elementals jak mozna ;]
|
Dzieki Cichy wlasnie chcialem zobaczyc ten nowy spawn hydr ;).Mam jeszcze jedno pytanie czy stary resp sie zmienil ?Bo kolega mi mówił że przed wejsciem na stare hyderki dodali jeszcze jedna.
|
Boskie filmy Cichy, all obejrzałem do niedawna, a ten wulkanik dosyć ciekawy :) To miejsce które pojawi się na "innym filmiku" to tam są jakieś demony i z tego co domyślam się z mojej odkrytej minimapy - Morgaroth? Nie musisz odpowiadać, nie będzie mi przykro :P. Chciałbym żebyś nakręcił następujące filmy :
- Carrion wormy na Liberty Bay (czy jakoś tak :P) - Piratów w tych ich głównych obozowiskach (nie wiem jak ta wyspa się nazywa) - Podwodne terytorium na którym respią się Quary ( nie wiem czy to ma jakąś nazwę :P) - Respy Novice of the Cult na Liberty Bay (jeżeli nei będzie QS to także to co jest za pianinem) - Respy pozostałych kultystów na Goromie (to chyba tam gdzie było kilka fe po zejściu schodami w dół na filmiku "Goroma" a gdzie nie poszła twoja ekipa dalej) - Bagnista wyspa z Giant spiderami i Water elementalami (też nie wiem jak ona się nazywa ;)) - To miejsce którego nie pokazaliście na filmiku "Goroma" (jak inny filmik to inny filmik :P) - Ferumbrass tower - Pod warunkiem że ubijecie WSZYSTKIE demony w ostatnim pomieszczeniu a nie zwiejecie w połowie jak pozostałe ekipy :P (W marzeniach :D) Gdzieś jeszcze natknałem się w poprzednich postach na opcję zwiedzania miast i nie pamiętam czy ją rozważałeś? Pozdro ;) /Saviour |
Chyba nie ma sensu prosić o filmy z nowych terenów, bo to raczej oczywiste, że Cichy je zrobi tak czy siak.
|
Nie do końca - jak widzę, że się powtarzają prośby o jakiś teren, to przesuwam go w kolejce, do szybszego nagrania. Choć często i tak to jest uzależnione od zebrania odpowiedniej drużyny.
No, i czasami ktoś mi podsuwa pomysł na film, który mi umknął. W sprawie zwiedzania miast. Prawdopodobnie zabiore się za to, jak już żywcem nie będe miał zupełnie niczego do nagrania ;) |
to moze ja bym poprosil o film z arkhothep tomb
|
A co to jest arkhothep tomb? Jakiś nowy tomb na wyspach jakichś? Bo ja nie w temacie :P
Cichy, bardzo bym prosił żebyś tę listę zaczął od tych wszystkich kultystów pls :) /Saviour |
:)
Ekipa filmowa wlazła w nasz kadr oj brzydale ;) No nic czego sie nie robi dla dobra nauki co ? ^^ Powodzenia, zostali piraci do zwiedzania :D
|
Fajny film z Goramy ale wole Bake za blokera ;)
|
Ja bym chetnie ujrzal water elementale i wszystko co tam pod woda zyje :)
|
eh
ten rapidash jest lekko kijowy;/ albo mam ze juz za duzo pobralem albo ze mam czekac 30 minut-.- . nie mozna tych filmow wrzucac na mega upload albo cos w tym stylu?
|
Gz nowych filmików. A ten resp hydr to nieco za mały zrobili. :D W końcu zobaczyliśmy ue Cichego w akcji. :) Czekam na kolejne twoje filmiki.
Chyba trzeba się będzie przyzywczajić do tych nowych członków ekipy. Ja wolałem ekipe złożoną np. Z Bake Samo, Galvairy czy Lorda Paladinka. Gościnnie z Rize Sun lub kimś innym. No ale nie narzekam. ;) Ps: Gratz stroju szamana. Sam go szukam ale pewnie nie znajde. |
Mi tam szczerze mówiąc ekipa jest obojętna, ważne żeby Cichy w niej był :P
UP@ Strój szamana - pogadaj z hairyclesem :P |
Cytuj:
Hah nom ale chyba bedziesz jednak musial sie przyzwyczic ;) |
Pałeczke przejmuje nowe pokolenie Crystal Kingdom. :D
|
A ja bym chcial zobaczyc ten "inny film" o ktorym mowiles w wulkanie ;p i wszelkiego typu podwodne zyjatka. xD
|
OMG, te nowe filmy są strasznie nudne! Albo się nikt nie odzywa, albo upominasz ze za szybko chodzą:p co powoduje, że pomimo grupy silnych stworów wieje nudą.
Niekoniecznie, ale poprzednie filmy były jakieś takie... lżejsze do oglądania. |
@up
A więc dla ciebie film Cichego by byl fajny jakby cala ekipa padla albo jej część a sam Cichy by sie wycofal i niebylo by zwiedzania. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:41. |