![]() |
Cytuj:
|
@2up
be right, no have right - na pewno w tym kontekscie tak jest @up anythinG moze? 2 posty, dwa byki. A na iridii okupacja Arc trwa chyba, tylko jakies gowniane gildie powstaja i upadaja... Klima trzyma sie mocno XD |
TuuT :P
A świstak siedzi i zawija je w te sreberka :>. |
Trudno, pozostaje im ja, bo itak ich huntuje, mimo ze nie jestem w DB. ^.-
|
Cytuj:
|
Arc szaleje
Brave Sali :
Apr 18 2006, 22:25:02 CET Killed at Level 86 by Chealino Lesley Mac'Leod: Apr 18 2006, 22:10:52 CET Killed at Level 93 by Huxy Kod Impfer: Apr 18 2006, 21:59:57 CET Killed at Level 112 by Huxy and by Affelaffe Przyczyna: 22:01 Huxy: "we dont like old enemys" |
??
niee mi powiedzieli ze za afk trening..
lol z miesiac nie skilowalem.... |
A ja słyszałe, że za bycie rlem Yamy. Ale każdy powód jest dobry...
|
Oni nie rl Yamy:] Padli bo arc nie lubi starych wrgów. W sumie Kod pierwszy sie wyplacil ze starej wojny, a teraz padl.... Ciekawe co sie dalej bedzie dzialo
|
Sesja
Tak odchodzac do tematu Iridi!! Radze wam przecztajcie to i pomyslcie czy niee jestescie tacy sami jak ten nastolatek. http://miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,3287549.html
P.S. Co do niektórych graczy to sa pewnie gorsi on niego !!! HeHe Pozdro Zielper Mlonie :D ~Hail Iridian Alliance ~Madus |
@UP
"W artykule jest wiele merytorycznych niedociągnięć" dlatego u mnie na chacie nie ma krzesel xDDD (joke) |
Cytuj:
|
@up Fakt, ten frag tez mnie dziwi, Arc chyba sie potem domyslilo ze zabilo nie tego co trzeba i wymyslili ze ded byl za "afk skillng" ale reszta uczestniczyla w wojnie, Frixego tez chcieli ubic a nie byl w ostatnije wojnie wiec jak widac kazdy moze pasc
|
Hail Aquilus Occulte xD
GL & HF |
Cytuj:
|
Jak to Chrissy powiedzial na forum tibi.com ciekawe ile szpiegow jest w guildi !:D
|
Cytuj:
|
Arc~
Na Iridi wszytko sie może zdażyć :p Arcanium poprostu sie tu bawi nic wiecej :/ Tak jusz jest na servach pvp ktos wygrywa, ktoś przegrywa.
|
1 fragi
Frags made by Aquilus Occulte
Wierieman Apr 21 2006, 07:37:39 CET Killed at Level 69 by Asilles Frags made by Arcanium Asilles Apr 21 2006, 07:49:48 CET Killed at Level 73 by Chealino and by Danthorr Widze ze danthorr pomaga arc |
Danthorr
Danthorr zawsze lizal dupe szwedom !!! Jednym słowem to jest "FRAJER" i nim zostanie :D !!!
~Hail Old Iridian Alliance ~Madus |
Szpiedzy? Ha Ha Ha, nie tym razem =) a nawet jak sie jakis znajdzie nie pobedzie w gildi dlugo =)
|
Yamahati mam nadzieje ze tym razem wyracie ta wojne :D !!! Wtedy moze wruce na Iridie :P !!! Ale prosze was zabijcie tego mlona Danthorra !!! Bo juz nie moge patrzec jak on lize im dupe etc. :D
Pozdro wierny pisku Arc ( Danthorr ) hał hał !!! P.S. Danthorr pokaz jak umiesz ładnie szczekac :baby: !! ~Hail Old Iridian Alliance ~Madus |
Cytuj:
|
Zabawne i zarazem smutne rzeczy mozna tu wyczytac xD
Zabawne bo... poprostu trudno sie nie śmiać jak sie czyta wasze posty. Smutne bo nie odróżniacie przyjaźni od lizodupstwa. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@down DB istnieje juz tylko jako gildia na tibia.com ktora sie predzej czy pozniej rozpadnie. Nie trzeba calej gildii, zeby wywalic takich pajacow jak Ty badz Madusik. |
Uważaj madus~ bo cie DB zhunci ahaha
|
Cytuj:
New owner, eh? Danth nie lize im dupy, ale traktuje jako przyjaciół, jednak sami wiemy jakie jest Arc~. Zeby byc ich przyjacielem, a nie "przyjacielem"* trzeba mieszkac w Uppsali/Huskvarnie. *Przyjacielem, którego zabiją, prędzej czy później. Anyway luv ya all <3 |
Sesja z Borowika :D
Cytuj:
Hahahahaahahahahahaahhaahahahahahahahaahahahahahah ahaahahahahahhahahaahhaahha OMG. Zwyłem z ciebie i to ostro :D!!! Omal z krzesła nie spadlem jak czytalem twego posta !!!!! HaHaHa!!!! A propo mego angielskiego to powiem ci odrazu ze wogule prawie nic nie umiem tlyko podstawowe zeczy poniewaz ucze sie innych jezyków o których ty niee masz bladego pojecia wienc zamilcz :D!!! A co ty bendziesz mnie huntował ze stwierdzasz ze bez ich pomocy se nie pogram ??!!! ahahahahah!!! I znowu zwylem se z ciebie :D!!! A co do de'masterów to powiem tlyko tyle ze nawet najslabszy z nich jest bardziej rozwiniety umysłowo niz ty :D!!! A ty obronco ucisnionych ( o ile wiesz co to znaczy ) pozdrów swego kolege Danthorra pieska Łof Łof :D!!! ahahahah!!! I Po raz kolejny zwyłem z ciebie :D !! Cya :D @Banditos hehe niee zwracam na nich uwagi i na ich słyny tekst "Hunted"!!!! eheheh ~Hail Old Iridian Allinace ~Madus |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Madejka nie ma sensu pisać coś tu o jakichkolwiek członkach DB(ex) bo i tak oni nie skumaja prawdy i razem będa sie trzymac. Takie papugi nierozlaczki.. Heh a tym bardziej nie dopuszcza prawdy ze Dan~ lize dupe arc, a jest to swieta prawda.... |
Cytuj:
|
Kilka spraw musze skomentowac
1.Matt de'master mieszka w USA wiec pewnie umi niezle po ang gadac 2.Danthorr odzyskal moj szacunek po tym co zrobil dzisiaj 3.Yama z tego co wiem w IA pozostalo kilku szpiegow Teraz pewnie z perspektywy czasu byli czlonkowie Arcanium sie zgodza z moim zdaniem ze powinni walczyc w ostatniej wojnie i poprzedniej. Yama gadala ze jest nietykalna i skonczyla jak wszyscy widza, później Aurelius, Asiles i reszta i równierz nienajlepiej ksonczyli, teraz danth kash i bezok ciekawe co ich czeka:) Kiedy byla szansa walczyc kazdy chronil swoja dupe i siedzial w gildi ktora byla mocniejsza i dawala wiecej korzysci ale jak dlogo moze to trwac... Miłej nocy zycze |
Cytuj:
|
jak widze VV padł, jeszcze nie ma aktualki wiec wiecie moze o innych fragach?
Danthorr- slayer of the arcanium... tytul wszystko mowi |
@Jajnik
Co takiego zrobil Danth Yamie ze odzyskal twoj szacunek ?:) |
Ehh
Ja wam powiem ze już nic nie wiem, To Arc z 1 strony zrobiło retried kilku moich kumpli, w większości przypadków za nic i widać ze powoli wydala polaków w brutalny sposób z glidi, a na ich miejsce czekają swedki z Future...
Ale o karzdym fragu arc jest głośno i odrazu afera, z kolei ci co "walczą" z arc ostatnio zaczeli robić wiele random pk nie tylko na arcach i futurasach, o tym się mówi tylko zeby ich omijać, no i arc narazie Trzyma się wcześniej zawartych sojuszów(nie licząc Rikkiego) może nie wiem o wszystkim ale mówie tylko jak ja to widzę z mojej perspektywy... |
Cytuj:
Czy ja napisalem ze Danth cos zrobil Yamie? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:19. |