Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Nebula (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=202)
-   -   Przejmujemy Server (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=58306)

Masakratus 13-11-2006 11:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Webi (Post 1076833)
Hm czekalismy duzo predzej, czekalismy kilkanascie dni temu i tez czekalismy po 40 minut okolo, w czoraj z 20 minut tyle, ze nas bylo 8. Potem piekne Viribus wyszlo na opena, tak strachani, ze nawet noob charami sobie fire elementale porobili. TO, ze wychodizlismy 40 min. Po pierwszym czekaniu na VU duyzo od nas po prostu sie wylogowalo. Potem zebranie ludzi od jakis 5 do 15 zajelo nam troche czasu. W momencie jak nas blyo okolo 15 VU mialo 21 osob + noob chary :) Twardo wyzywali ze sie boimy, ze cioty a jak wyszlismy to wylogowali. To byl pierwszy open tej wojny :)

Na jakim charze siedziales wtedy? Na moim? I nie dales rady wyjsc z PZ przez 45 min? TAAAAKI WSTYD. Powiedz mi teraz jak mam spojrzec ludzia z naszej terapii w ich rude oczy...? NO jak?

Webi 13-11-2006 15:46

wy nie potraficie wyjsc na opena od poczatku wojny, czymze jest to 45 minut do czasu ktory my czekalismy kilka razy?

Sonik'ex 13-11-2006 19:19

^^

Sranie kur.....wa w banie zawsze ku...zwa mac wymyslicie jakis powod ze to ze tamto ze sramto ze to ze tamto ze sramto niewyszliscie i juz !!!! niebylo was!!!! niee-byy-looo NIEEEBYLO WAS BALISCIE SIE !!!!!! przyjmijcie se to do swiadomosci ze niewyszliscie a Vu czekali 30 ~ omg jak mam to jeszcze napisac :(
knak never free

August 13-11-2006 21:31

My nie czekalismy 30 minut tylko 90 prawie. -.-'

Xelimo
Nov 12 2006, 19:35:12 CET Killed at Level 81 by Morrderca
and by Xaemus Serigimox

czekalismy najpierw edron potem ab potem ank i was nie bylo... chodzcie na soldata xD

Webi 13-11-2006 21:39

Nie badz smieszny. chcieliscie opena od rayz bylo trza powiedziec predzej to nie byloby problemu. Tak musielismy sie zwolac, tymbardziej ze od was byl kazdy.

Knaak The Sorcerer 14-11-2006 15:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sonik'ex (Post 1077703)
Sranie kur.....wa w banie zawsze ku...zwa mac wymyslicie jakis powod ze to ze tamto ze sramto ze to ze tamto ze sramto niewyszliscie i juz !!!! niebylo was!!!! niee-byy-looo NIEEEBYLO WAS BALISCIE SIE !!!!!! przyjmijcie se to do swiadomosci ze niewyszliscie a Vu czekali 30 ~ omg jak mam to jeszcze napisac :(
knak never free

ey miszczu gier i zabaw, mam zajebisty filmik jak VU s*******a z pola bitwy i wykreca sie textem

15:25 Maledrus [121]: jak to shargas mowi tez mamy rl zycie i potrzebujemy spac i pierdoly
15:26 Maledrus [121]: ja bym sie zostal bic ale sam nic nie zrobie
15:26 Maledrus [121]: cya

15:25 Hinogoos [101]: mowiliscie do 21
15:26 Hinogoos [101]: ja moge walczyc
15:26 Hinogoos [101]: pytaj vury o open

Sorry hinogoos ze spoznilismy sie 5 minut....

gdy 17 ludzi z ordo bylo on line VU nagle dala loga tlumaczac sie tymi textami..

Miedziany_Rudzielec 14-11-2006 16:20

Jak widzę czlonkowie Ordo probują robić jakieś wyrzuty że VU nie chce wyjsc na opena. Może spójrzmy na fakty i konkrety. Kogo Ordo zdołało zabić podczas tej wojny? Odpowiedź: Nikogo. Także te próby wyciągnięcia VU na otwarty teren na którym wasz bot spisuje sie bardzo skutecznie jest oczywiscie z waszej strony bardzo dobrym pomyslem, ale VU chyba sie nie nabierze. Poza tym, podczas pierwszej wojny Ordo wygrało open battle także nie sadze by VU popełniło drugi raz ten sam błąd i wyszło na open battle w którym jesteście nieźli. VU dysponuje innymi talentami które jak narazie perfekcyjnie wykorzystują.

Rognis 15-11-2006 16:00

Huhu widzę że powstał jakiś nowy klan na tym forum..<Anty Rognis>ale jakoś się tym nie przejmuję...

@Masakratus
Próbujesz na siłę zainteresować wszystkich jakąś bajką o skunksiku, czy ty naprawdę nie masz innych tekstów?Jeżeli chcecie mnie pogonić z tego forum to użyjcie jakichś bardziej mocniejszych argumentów, bo bajki o skunksiku miałem w zerówce, a jeżeli tobie tak mocno się one podobają to omów se je z kolegami na podwórku...

@Bidus
Chciałeś mnie obrazić?Czy tylko potwierdziłeś fakt, że jesteś raczej zacofany...

Teraz pewnie zostanę pojechany przez mój Fanclub...;)

Miedziany_Rudzielec 15-11-2006 18:54

Visart

Nov 13 2006, 17:59:43 CET Killed at Level 46 by Arconidas
Nov 12 2006, 02:13:40 CET Killed at Level 47 by Exizaiterer

Na nebuli chyba też cię nie lubią, mimo iż starasz sie być miły i starasz się zyskać ich sympatię i względy.

Rognis 15-11-2006 20:56

Cabolts:
Nov 15 2006, 20:24:14 CET Killed at Level 93 by Xaemus Serigimox and by Arthas of nebula

Hihi kolejna udana akcja, byle tak dalej..

Xeamburger 15-11-2006 22:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rognis (Post 1081555)
Cabolts:
Nov 15 2006, 20:24:14 CET Killed at Level 93 by Xaemus Serigimox and by Arthas of nebula

Hihi kolejna udana akcja, byle tak dalej..

No widac dzisiaj chlopaki z VU zaplanowali i wykonali akcje zanim Vura i dziadek Xeamus poszli spac. Wielkie gz dla nich bo wkoncu bez tych dwoch panow nic by nie wyszlo bo kto by wydal komende %ta sd. :)
A co do tych fragow to przy pierwszym lepszy open battle cale 2 miesiace misternych planow viribus szlag trafi bo powtarzam po raz kolejny snake atakami wojny nie wygraja :) No i jak Miedziany Rudzielec powiedzial ze Ordo to banda dresow to POZDRO DLA KUMATYCH :)

KMWTW

Miedziany_Rudzielec 15-11-2006 22:13

Masz rację kolejna wspaniała akcja VU i pkowanie na ludzie Ordo. Czyżby mieli wściekliznę macicy czy mają może okres? Nie wiem. Według mojego poprzednika sneaki VU szklak trafil po openie. Po pierwsze nie ma fragów, po drugie po openie padl cabolts a kto jeszcze padnie tego nie wiadomo;) po trzecie Ordo dostało wścieklizny i zabiło mi'ni i jeszcze parę innych ludzi to już no comment, po czwarte: Tak, dalej uważam że Ordo to banda dresów bez narządu zwanego mózgiem który odpowiada za wszystkie procesy myślowe człowieka, po piąte jeżeli Ordo bedzie tak dalej robić to raczej ich szanse na wygranie wojny są minimalne.

Dziekuje i życzę szczęscia, przyda sie Ordo.:)

Wymiona Maciory 16-11-2006 10:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xeamburger (Post 1081732)
No widac dzisiaj chlopaki z VU zaplanowali i wykonali akcje zanim Vura i dziadek Xeamus poszli spac. Wielkie gz dla nich bo wkoncu bez tych dwoch panow nic by nie wyszlo bo kto by wydal komende %ta sd. :)
A co do tych fragow to przy pierwszym lepszy open battle cale 2 miesiace misternych planow viribus szlag trafi bo powtarzam po raz kolejny snake atakami wojny nie wygraja :) No i jak Miedziany Rudzielec powiedzial ze Ordo to banda dresow to POZDRO DLA KUMATYCH :)

KMWTW

Wystarczy że Bartek jeszcze pare razy pójdzie expić na wrl to VU wyjne wygra ; )

Lipek_Aldix 16-11-2006 10:57

ja sobie wczoraj wbiles 110k na wrl i jakos nic mi sie nie stalo ;]

Name: Castor Greey
Nov 15 2006, 07:05:05 CET Died at Level 109 by a pirate buccaneer

Name: Estana
Nov 15 2006, 11:47:51 CET Died at Level 83 by a water elemental

obawiam sie ze jak wy bedziecie dalej tak expic to moze wam niedlugo pieniedzy zabraknac ;]

Rognis 16-11-2006 11:05

@Lipek
Obawiam się, że jak walczy się z taką gildią jak Ordo~ to o kase nie trzeba się zbytnio martwić...

August 16-11-2006 19:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lipek_Aldix (Post 1082116)
ja sobie wczoraj wbiles 110k na wrl i jakos nic mi sie nie stalo ;]

Name: Castor Greey
Nov 15 2006, 07:05:05 CET Died at Level 109 by a pirate buccaneer

Name: Estana
Nov 15 2006, 11:47:51 CET Died at Level 83 by a water elemental

obawiam sie ze jak wy bedziecie dalej tak expic to moze wam niedlugo pieniedzy zabraknac ;]

Lepiej martw sie o swoich:
Thor Eter:
Nov 07 2006, 17:40:10 CET Killed at Level 112 by Arthas of nebula
Nov 07 2006, 17:11:41 CET Died at Level 113 by a demon

Ja od poczatku wojny wbilem 3 lvle jakies 1.3kk expa wiec nienazekam i w przeciwienstwie do was nie stresuje sie 1 dedem.

Pozdrawiam. : )

[ mz ] 16-11-2006 19:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez August (Post 1083197)
Ja od poczatku wojny wbilem 3 lvle jakies 1.3kk expa wiec nienazekam i w przeciwienstwie do was nie stresuje sie 1 dedem.

Pozdrawiam. : )

A co to jest 1.3kk? Przedrostki liczbowe

Koronowany rycek 16-11-2006 20:55

UP@
twoja riposta nie była pouczajaca lecz idiotyczna. kk- Milion. To ze jest tak w "slangu" Tibijskim to nie znaczy, ze musi miec to odzwierciedlenie w naukowych skrótach.

Nie masz sie czego czepiac to sie czepiasz tak naprawde gówna.

Vura_Soth 16-11-2006 22:09

Chcialem tylko poinformowac, ze paymenty beda niedlugo dostepne dla wszystkich, razem z moimi zastepcami doszlismy do wniosku ze nie warto ciagnac tej wojny dlatego dajmy Ordo szanse.
tym czasem spadam bo jest po 22.
czuwaj!

Rognis 18-11-2006 00:10

W tej chwili jest 13:1 dla VU, ale z drugiej strony fragi nie mają wielkiego znaczenia w wojnie...

Pepit 18-11-2006 12:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rognis (Post 1085058)
W tej chwili jest 13:1 dla VU, ale z drugiej strony fragi nie mają wielkiego znaczenia w wojnie...

LOL a co twoim zdaniem ma znaczenie na wojnie jak nie fragi wlasnie??

Webi 18-11-2006 13:54

To kto expi.

Ashlon 18-11-2006 14:15

Przeczyscilem troche temat. Bylbym wdzieczny, gdybyscie dalej prowadzili dyskusje bez wycieczek osobistych :)

starysiad 18-11-2006 18:23

to co ordo we fragach stracilo to sobie w expie odbilo, w sumie wiec mniej wiecej na 0 jest (chociaz w samych fragach vu prowadzi ofc)

poldek_p 18-11-2006 18:37

;( Ta wojna pewnie bedzie długa bo porazka oznacza wykopanie z serva, wieksza czesc nebuli jest za virbus . Powodem tego jest to z kim masa i kumple sa w gildi, czyli wizzem i squensym z ktorymi nie dawno prowadzili wojne a drugi powód to aldixy ich "wymuszanie paymentów" doprowadzilo do tego ze duzo osob ich nienawidzi.ALe doszły mnie sluchy ze virbus zaczyna uprawiac to samo co aldixy czyli wymuszanie paymentow konkretnie asanil i vukios . Mam nadzieja ze vura cos z tym zrobi bo bylem dotad za virbus ale po tym mam juz to gdzies X(

Hetz 18-11-2006 19:20

Szykujcie się na nową wojnę!

JA Vs. Nebula

wszyscy są hunted by me!
sorry, ale musze... xD

Webi 18-11-2006 21:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez poldek_p (Post 1086269)
;( Ta wojna pewnie bedzie długa bo porazka oznacza wykopanie z serva, wieksza czesc nebuli jest za virbus . Powodem tego jest to z kim masa i kumple sa w gildi, czyli wizzem i squensym z ktorymi nie dawno prowadzili wojne a drugi powód to aldixy ich "wymuszanie paymentów" doprowadzilo do tego ze duzo osob ich nienawidzi.ALe doszły mnie sluchy ze virbus zaczyna uprawiac to samo co aldixy czyli wymuszanie paymentow konkretnie asanil i vukios . Mam nadzieja ze vura cos z tym zrobi bo bylem dotad za virbus ale po tym mam juz to gdzies X(

Gdybys czytal forum tibia.com to bys wiedzial, ze Hespios okradl wczoraj swojego kolege, a przynajmniej osobe ktora go uwazala za kumpla, na bohy bodajze, a Xaemus shackowal swojego kumpla. Takze nie jest tak, ze to Ordo jest be a VU ok. Kazda ze stron ma swoje wewnetrzne bzie :D

August 19-11-2006 00:35

@Webi
A Ty shakjerowałes air'maga! Ty niedobry! -.-
Zaden z nas nie shakowal Iscaratha ani Mana.

@kilka up
A co my nie expimy?

Jak u Ciebie webi to wychodzi na 0 to masz chyba pale z maty.

Vura_Soth 19-11-2006 08:46

Jako obronca ucisnionych na newbuli czuje powolanie aby ci pomoc, jak tylko cala moja gildia zbierze sie na naszym teamspeaku i nie bede sie bal wyjsc z zakazanych wysp to napewno wysle ci jakis podarek.

Knaak_Skywalker 19-11-2006 08:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vura_Soth (Post 1087336)
Jako obronca ucisnionych na newbuli czuje powolanie aby ci pomoc, jak tylko cala moja gildia zbierze sie na naszym teamspeaku i nie bede sie bal wyjsc z zakazanych wysp to napewno wysle ci jakis podarek.

Bardzo ale to bardzo proszę, nie wysylaj parcelem tylko wzuc do domku. Bo ja sie boje isc do depotu w venore.. Mam nie miłe wspolmienia z tym miejscem :(

Vura_Soth 19-11-2006 09:03

nie ma problemu, zawsze mozesz tez kupic gp za pieniadze tak jak zrobil to elvas arel, niech ci powie ze jestem powaznym kontrahentem.
a wiesz jak to jest ;/ zycie to nie bajka, nie przelewa mi sie wiec kazdy grosz sie liczy, moze byc tez dobra kawa cobym mogl ja potem dac nauczycielce za dobry stopien jak w gimnazjum.

Lipek_Aldix 19-11-2006 09:28

chcialem tylko zauwazyc ze to co pisze jest vura jest szczera prawda ;]
natomiast fakowiec Knaaka nie wiedzac co powiedziec zmyslil jakies glupoty ;]

starysiad 19-11-2006 11:34

no tak w sumie z ciekawosci przejrzalem ile kto expa wbil, i jedna rzecz mnie zaciekawila - sowqu jest neutralny w tej wojnie?

Webi 19-11-2006 12:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez August (Post 1087145)
@Webi
A Ty shakjerowałes air'maga! Ty niedobry! -.-
Zaden z nas nie shakowal Iscaratha ani Mana.

@kilka up
A co my nie expimy?

Jak u Ciebie webi to wychodzi na 0 to masz chyba pale z maty.

Noooo August, z matma to ja problemu nie mam, ale zauwazylem, ze ty masz problem z przypisaniem wlasciwego nicku do wlasciwego posta. Niedlugo pewnie masz test na ukonczenie gimnazjum to ucz sie czytania ze zrozumieniem, bo sie przyda.

@Up
Tak, Sowi jest neutralny.

Corsair 19-11-2006 17:09

xdd

Ta wojna to troche jak szachy O.o

August 19-11-2006 17:47

http://img467.imageshack.us/img467/4808/lootdz1.jpg

Pozdrawiam

Sonik'ex 19-11-2006 20:36

Ahahhahahahaha

mass log ordo na vure NIEUDANE pyrokar nietrafia z ue ZAL.PL.ok 19 czlonkow ordo na czele rudy baltek nie no a tacy oburzeni jestescie ze VU tylko mas log gra a co robicie ? a tylko Vu wie co i jak na mass logu a wy niemacie totalnego pojecia ......X( X( X( X( X( X( X( :confused: ciekawe co teraz wymysla? hehe

Knaak_Skywalker 19-11-2006 21:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sonik'ex (Post 1088718)
mass log ordo na vure NIEUDANE pyrokar nietrafia z ue ZAL.PL.ok 19 czlonkow ordo na czele rudy baltek nie no a tacy oburzeni jestescie ze VU tylko mas log gra a co robicie ? a tylko Vu wie co i jak na mass logu a wy niemacie totalnego pojecia ......X( X( X( X( X( X( X( :confused: ciekawe co teraz wymysla? hehe

Wybaczcie nam, Musimy się jeszcze wiele nauczyc.

Vura_Soth 19-11-2006 21:59

przedewszystkim mialem duzo szczescia poniewaz expilem na wielkich pajakach na zakazanych wyspach i gdy ordo zrobilo niespowiedzanego mass loga akurat bylem blisko schodow wiec ucieklem do pz jak przystalo na wodza wielkiej gildii.
niestety Ordo mialo az 17czlonkow online! podczas gdy my dysponujemy tylko 20 czlonkami z czego wiekszosc to sorce z wielka moca sd i ue wiec sami widzicie ze nie ma co na open wychodzic ;/
wyjdziemy dopiero wtedy gdy bedziemy mieli pewnosc ze damy sobie rade, a wiec wtedy gdy czlonkow ordo bedzie kolo 3, no moze 4

[ mz ] 20-11-2006 18:51

Carev, jak byłeś na drodze i miałeś skulla to nic dziwnego, że cie ubili, czyhali na jakieś runy. Większym pośmiewiskiem jest to, co wczoraj w depot Venore robił Asanil... rzucając burst arrowsy i dragon hamy, dla noobów, którzy się zlecieli, wołał: kto najlepiej wyzwie Ordo dostanie bohy. Noobki wyzywały, a Xaemus się podniecał co chwile kopiując jakiś wierszyk.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:37.