![]() |
Wybrałem Royal Palladina, bo jest jak połączenie Sorcerera/Druta z Knightem... przykład. Na Frost Dragach Palkiem możemy expić od 80+ lvla a knightem od 120+, bo o sorcu i druciue nie wspomne xD I skille u Palka lecą szybko 2/3 szybciej niż najta
|
Ja grałem knightem.
Ale od niedawna zaczołem grać Druidem ;] |
A ia iezdem palem i wale z spira
|
Ja wybrałem Druida
|
Ja obecnie gram druidem i wcale nie narzekam, moim zdaniem druid jest dobrą postacią.
|
Gram knightem :). Gram knightem, bo jest on bardzo uniwersalną profesją, ma dużo cap, może expić na bardzo różnorodnych monsterach, jak się ktoś uprze to do power gamingu się nada :).
|
Oczywiście, że wybrałem kina... Kina rox.
|
jestem drutem i dobrze mi z tym!
|
lol.
Ja nie umie grać jednym charem. Mam 4 profesje, by zaznać życia z każdej z nich. Sorca mam na 23lvl, Palka na 17, Druta na 15. i Knighta na 10. xD Jak mi sie znudzą runy i walenie z różdzki to ide grać palkiem, a jak mnie wkurzy to zżeranie amunicji to biore Knighta, a jak mnie wkurzy to skillowanie Knightem xD to znówi Sorc lub Drut xDD 8o Taki jestem ;) |
Elite Knight - Zawsze najlepiej mi sie gralo tym moim starym poczciwym Syfkiem :)
|
Ja gram Sorkiem ale mam jeszcze 20 palla, 10 druta i 16 knighta 8o
|
Ja rzuciłem dla knighta mojego 24 pallka... Kina rlz xD
|
Ja oddałem głos na palka bo uważam że po knighcie to najlepsza profesja.
|
Wybrałem knighta bo to potęga :d
|
Wy nie macie pisać która profesja jest najfajniejsza/najtańsza/najładniej sie nazywa tylko jaką profesją gracie.
Proste? Gram drutem~ |
Ja zagłosowałem na palka, dlatego że nim aktualnie gram.
|
A ja gram sobie rycerzykiem. Skilowanie mnie wkurza, ale fajnie się gra ;)
|
Cytuj:
topic: obecnie gram starym druidem i tak wlasnie zaznaczylem |
Obecnie posiadam 64 elite knighta na swiecie celesta i niemam zamiaru z niego zrezygnowac.
Knight 4ever [; Pozdro Celestiks. |
Hmm widze że knightów najwiencej :)
Mam sorca,palasia,palasia... I najlepijej gra mi się knightem więc na niego głos:] |
ja jestem aksem co wali z najta i drutem co wali z druta:cup::cup::cup::confused:
Wasz szczerze, Shane ~ |
ja gram drutem bo pacc sie skończyl a był ed
a drut na dragi zarypiho z paccem czy bez sork na gs z blokerem :) ale druidowi bede wierny :) |
@Tommy_Speed
O lol, nie wiedziałem, że to możliwe mieć 2x paladynów, sorcerera i żeby się najlepiej grało knightem? Wytłumacz nam to? Osobiście gram sorcererem (master), ale głównie dlatego, że jest on przydatny w wojnie. Najlepiej gra mi się paladynem (royal), co robię w wolnych chwilach. Głos na master sorcerera, za przydatność, a nie przyjemność. |
ja gram master sorkiem :) i osobiście jestem zadowolony z tego wyboru. Może na początku sorker jest nudy, ale później jest sama radość z gry. POLECAM SORKA :p:]:cup:
|
-Kim gram ?
-Hmm nikim... -Dlaczego ? -Bo niegram w tibie... |
Cytuj:
|
Mam dwie postacie - druida i knighta. Knightem gra mi się najlepiej ale kiedy już mam dosyć przechodzę na druida.
|
Ja gram knightem i jest dobrze na dzień wyciągam 10k i trohe skur i łusek lizardów.
|
Ja moją postacią miałam cudowną Royal Paladynkę ^^ a teraz niestety tylko paladyn ;(
Ale jeszcze trochę, będzie pacc, będzie znowu royal ^^^ Swoją drogą - jak dla mnie - palek the best: expienie nigdy się nie nudzi ^^ Pozdrawiam druidów, druga genialna profesja ^^ |
gralem knighem i :(hackneli mi konto:( i teraz gram palem
|
ja grałem na rl tibi wszystikmi najszybciej expiłem na drudzie ale tylko dla tego, że ma 10lat i gram w tibie od niedawna i dobiro teraz znalazlem fortece z mega exp dla sorca i druda a na druda kupiłem 3 cc[SPELL][/SPELL] a potem exp
|
a propo chacków to mi schackowali 3 razy w tym jeden raz konto z pacc-em:(
|
@up
Naucz sie edytować posty... @topic Oczywiście Elite Knight =) |
moja profesja
ja mam 41 master sorcerer lubie knight ale dobre skille muszom byc i eq xD
pamiętajcie niech każdy gra tym kim chce grac |
Gram kina ;)
|
Cytuj:
To dlaczego tutaj zaglądasz? |
Knight - od zawsze, na zawsze... ;)
|
Grałem najtem teraz po updatach straciłem chęci do gryX(
|
Narazie jeszcze na rooku, ale jak wyjde, to robię sorca i na niego też zagłosowałem. Od zawsze gram magami, ta profesje mnie bardzo przyciągneła :D
|
Aktualnie gram knightem i jestem zadowolony,mimo uporczywego skillowania.
Niedlugo zakupie pacc wiec stane sie Elite Knight, lecz zaznaczylem w ankiecie zwyklego rycerza, bo taki jest na dzien dzisiejszy. :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:38. |