![]() |
W*****ają mnie tylko lagi i zalogowanie się do gry, co teraz jest dla mnie niemożliwe (nie wyświetla się lista charów :|||)
Nooby mnie nie wkurzają... prędzej rozśmieszają swoją głupotą ;d |
a mnie w*****aja tylko
BR? |
n00by
nie lubie takich tekstów w dp jak
ctrl+l ctrl+q quit leave to stresujace:p i na dodatek odstrasza klientów:p a i jeszcze to play??:p:p:p |
Mnie wkurza kradniecie lootbagow, ide sobie (Z PUSTYM Bagiem) i NOOBY mysla ze to lootbag ciagne go i nagle podchodzi jeden zabiera patrzy ze pusty i tekst tego typu "Qrwo!" albo cos takiego
|
Mnie wpieniaja nooby ktore ubijaja monstery przy trenieniu i expieniu, a najbardziej mnie wkurza to jak wlaze do dp w Thais i tylko slysze "los 200gp", "kto mi zaufa dostanie moje eq bo koncze z tibia", "los 50gp" etc-.-
to sie normalnie zal robi.... |
a ja nie lubie n00bów , thiefów , lagów , kicków i powinno być
100 PVP server chociaż 200 n - pvp żeby było chociaż na jednym servie spokojnie i 20 e - pvp i by było mało lagów bo 320 serwów:D |
hakerzy mi koto 2 razy dziennie hackują
|
mnie takie noobki jak wy
I takie też: 'free items plx' 'ej dasz cos plx' 'dasz mace' 'hcesz kupic chiken fether?' 'ctrl+l to clone' 'wcisnij ctrl i napisz lol' 'leave' 'ej co ty tu robisz na roku?' |
Mnie ostro wkurzaja nOOby !! Wezmy takiego 67 lvl ja do niego mowie offert i czekam godzine asz mi odpowie a potem i tak przerywa bo nie podoba mu sie oferta za rh 38k JEST NA NIEGO 1 slowo NOOB !!X(X(
I zgadzam sie z tym ze podczas skillowanie podejdzie ci jakis lol z 8-10 lvlem i ci roty wybije Zalosne ;( |
Albo sa nOOby polacy !! Wezmy nick np. Robert of Spioch ( na przyklad ) Mowisz Sprzedam plate armor a on cie sie pyta pl??
Zeby tak nie bylo ;/;/;/;/;/;/;/;/;/;/ plx |
Wkurzają mnie:
-Lagi(ostatnio mam je coraz rzadziej) -Thfiefy -PK'erzy hu** które wyskakują i krzyczą.....Armor!!!1111oneoneone!!2!!111 -Zajęte expowiska |
Mnie wkurzają dzieci które dobrze nie opanowały ortografii i piszą wyrazy typu:
"proshe daj mi cos" lub "pujde z tobom na dezerta...." a pchają się przed komputer.I wkurzają mnie głupie nicki np:Bobinson,Mateusz Dragon Wielki itp PS.Bym zapomniał i Brazylijczycy (Br Sux) @Kamilq96 Racja to jest w*****a**** pierwsze słowo jego to od razu noob |
;(
Mnie denerwuja Br... Espanole... i inne takie ;/ mowisz do niego "please use english. i don't understand you" a on dalej napier**** po swoim zasranym jezyku... Jak nie potrafia sie wyrazic po angielsku choc troszke to najlepiej niech nic nie gadaja. Wkurzaja mnie rowniez nooby. Teksty "fri itanz plax" "gimme amror" "plx itans" przesaaadne :/ ... Albo : Pk, hackiery, naabki gadajace : "chcesz do gldi ? Ale daj pasy to cie zapisze" :/ no żal poprostu :/
|
napisze tylko że mnie wkur**a to samo co was... no i jeszcze jedna sprawa... Polacy, bry, Szwedzi i inne leszcze którzy nie znają ani trochę angielskiego... A jak widzę napis br? to normalnie wyzywam tych leszczy...
|
heh
Jak ja zobacze napis Br... to żuram odrazu (dlatego teraz sobie taką miseczke pod kompa klade, ze jak zobacze napis to mam odrazu gdzie sie wypruznic) :P
|
1. jak mi ktoś zabija potwory gdy trenuję X(X(X(X(X(X(
2. jak mnie zabije jakiś koleś z 3x większym lvlem X(X(X(X(X( 3. jak mi ktoś się wrąbie na respa X(X(X(X( 4. jak ktoś za mną łazi co go nawet nie znam i bije mi potwory X(X(X( 5. jak ktoś prosi o itemy bo mu się nie chce uzbierać kasy i kupić X(X( 6. i jeszcze jedno : jak jakiś gość reklamuje nieoficjalną stronkę tibii i mówi że po zalogowaniu tam dostaje sie pacc za free a tak naprawde już masz po koncieX( |
Bbbbbbbrrrrrrraaaaaaazzzzzzooooooollllllleeeeeee
|
Cytuj:
|
Mnie najbardziej wkurza jak sobie skilluje i podchodzi taka pierdola i zabija mi monstery ALBO jak DEDAMX(
|
Tylko problemy natury technicznej, czyli kicki, lagi lub gdy braknie prądu.
80 % moich deadów było od kicków a nie pk. Nie wiem co tak na pk narzekacie, jak sie wie gdzie expic to nie sa problemem. Tak samo smieszne jest wasze "jak mi zabija potwora na ktorym skilluje". Kolejny raz: jak sie wie gdzie skillowac to nie problem. |
Cytuj:
Ktoś wie co to? :P |
Trap na non-pvp jak ja tego nienawidzę za każdym razem kiedy mam wejść z expa przypominają mnie się chwile kiedy ludzie trapują innych ;/
Nicku w stylu Warrior... Master... Elder... Elite... chamstwa na non-pvp i brak respektu dla innych... inni myślą, że to świat non-pvp to każdy każdemu jeździ po rodzinnie/bliskich |
Mnie najbardziej wkurzają nooby zabijające ci monstery jak skillujesz, również ci, co zabijają twoje potwory jak expisz. No i bardzo wkurzające itan plx, mój tato to giem mash bana. Na non-pvp, nie pogrash tu sobie bom ciem zabijom trapem !!!!oneoneonejeden
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:14. |