Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Broń i przedmioty (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=15)
-   -   Jaki najcenniejszy przedmiot leż±cy na ziemi znaleĽli¶cie? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=658)

Gollumek 12-06-2006 22:28

mi jakis pacan zostawil small diamond w Walkirii :P
a pozatym w bagu 2 chain armorki halberd i obsidian lance :P

Dymek_sc 13-06-2006 01:59

lol ?

ja znalazlem dragon shielda i dwarven shielda (dragon niedawno bo kolesie wywalili w dp a dwarven na poczatku mojej przygody z tibia :D )

Jochny 13-06-2006 10:10

Ja kiedy¶ (czyt. wczoraj) postanowilem pozwiedzac ab' i na zamym szczycie jakis kolo stal przy depo, przeklinal na wszystko(je**** nooby, pier****** potwory itp.) i wywalał wszystko z depo:D ja sobie poczekałem za gosciowi minie a on waln±ł taki łańcuszek: Tibia to poj****** gra pie***** j± i sie wylogowal a itemy sie walały po calym depo:D no to ja się skusilem i zlapalem:http://members.chello.pl/l.lewczyk/i...ian_shield.gif http://members.chello.pl/l.lewczyk/images/armors/13.gifhttp://members.chello.pl/l.lewczyk/images/armors/26.gifhttp://members.chello.pl/l.lewczyk/i...fire_sword.gifhttp://members.chello.pl/l.lewczyk/images/armors/49.gif
poza tym jakies pierdołki ale to jest najcenniejsze :D

Un$i 13-06-2006 12:31

ja...kiedys znalazlem niedaleko beholder quest deda w ktorym byl crus helmet ;]

Wojtomir_Honera 14-06-2006 18:55

Mi wypadl crown helmet ( nie dawno) i jeszcze 3 K (to jak gralem pierwszy postaci±) to bylo na majnie a tera rook : raz znalazlem katane 350 gp i brass helmet z deda.B)

Masacrathor 14-06-2006 19:08

Golden Armor

Moją najcenniejszą rzecz jaką znalazłem był Golden Armor:cup: Pozatym jakieś śmieci typu: Guardian Shield, Plate Armor-Legs i takie tam. A najcenniejszą rzecz jaką straciłem są bohy...Wybierałem się na Blood Herb Quest wywaliło mnie. Potem patrze na postać zalogowany jestem w świątyni...:( Lookam na stronce a tam "Killed by rotworm" O LOL!!!!!!;(

Masacrathor 14-06-2006 19:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Krezu
Na rooku, hmmm.... można powiedzieć że znalazłem brass shielda. Chciałem kupić od jakiego¶ go¶cia ale nie wiedział co to trade więc skorzystałem ;)

Na mainie bardziej ukradłem :) ale nie do końca, leżał sobie war hammer obok go¶cia, jak tu nie skorzystać?? :)

Jak leżał to nie ukradłe¶ tylko poprostu znalazłe¶ RESPECT:D

kosior15 16-06-2006 21:45

Ja znalazlem plate armor w dedzie :cup:

Aynahanir 16-06-2006 22:48

ja jak grałem pierwszy raz i byłem jeszcze noobem (miałem inne konto, niestety zapomniałem hasła:( ) poszedłem za pole zboża na północy miasta. znalazłem trupa. przeszukałem go i jakie rzeczy znalazłem! studded shielda, carlin sworda, ze 3 włócznie i jakie¶ 200 gp :cup: KUMULACJA TIBIOLOTKA!:D

Fejkowiec 16-06-2006 22:51

Golden armor w depo w worku, ~60 elite knight pomylił rzeczy, do których wkładał eq i zamiast do depo włozył do worka, który leżał pod nim. Włożyl tam całe swoje eq, ale ja zabrałem tylko golden armor, bo reszte rozkradli inni [c legs, gs, royal helmet, boh i cos tam jeszcze bylo ; d]

szczesliwy sorcek 16-06-2006 23:08

Jakies tydzien temu znalazlem beztrosko lezacego clerical mace w jaskiniach trolli a dzis gostek wywalil warrior helmeta i plate legsy.legsow nie zdobylem ale helmeta owszem:p

Sojer69 17-06-2006 04:07

Ja na rooku znalazłem w jakim¶ truposzu 1.2 K 8o 8o 8o !!! Na mainie to Dark Helmet gdzies za drzewem, Scale Armorek i ........... Sandałki B) !

Madziaak00 17-06-2006 15:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fejkowiec
Golden armor w depo w worku, ~60 elite knight pomylił rzeczy, do których wkładał eq i zamiast do depo włozył do worka, który leżał pod nim. Włożyl tam całe swoje eq, ale ja zabrałem tylko golden armor, bo reszte rozkradli inni [c legs, gs, royal helmet, boh i cos tam jeszcze bylo ; d]

A jak sie obudziles to co sie stalo ? :baby:

A tak wogole to ja znalazlam kiedys pod Carlin cialo. Byl w nim crown helmet, protection amulet, lopata :) lina :] prawie caly bp uhow i 5 sd. Niestety jestem na tyle glupia ze kiedy wlasciel zalogowal sie do gry wszystko mu oddalam X(

Johanes19 17-06-2006 16:05

Ja na mainie znalazlem na ziemi (na moscie dwarfow) dragon necklare amulet :D

Palmonek 17-06-2006 17:54

Ja mialem beke bo znalazlem Baga a w nim Demon shilda:)

MiXer 17-06-2006 17:59

a jha zfalnaslem bhgag a f nhhim mędzik laong zforyt!!!!! jeztecje nboby!!!!!!! Mam medzik loang sfotra!!!!!!

Nie ma czym imponować.

Cóż ja znalazłem pod ziemia (offtopic dostane bana ;( ;( ;( )(no ban plisssssssik!111) w bagu skromny palte armor i plate legs ale zawsze co¶ :baby:

Lukii 17-06-2006 18:03

Ja znalazlem Bright Sworda lezacego w jedniej z jaskini dwarfow. 9 sorcerer bil rotworma i kolo niego lezal sobie BS wiec go sobie wzialem :)

Sorceverka of harmonia 18-06-2006 00:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yogi
na rooku znalazlem ze 3 studded armory, scimitar i 300gp
a na mainie:
loot bag wypchany brass helmetami, maceami i brass shieldami [w sumie cos kolo 1k gp bylo]
a z pojedynczych przedmiotow to tylko scale armor i 4 club ringi [lezaly sobie w depo w carlin]

scymitar powiadasz na roku ? <lol> przecież na roku nie można zdobyć scimitara ..........

crest 18-06-2006 13:19

ja znalazłem bag a w nim 2 mace i 3 dragon hamy.A jak szłem sprzedać 2 brass helmety i viking helmet u Hardka zobaczyłem na 2 piętrze domku dark shielda.poszłem do depo shować go i ide do hardka .Zobaczyłem jak noob sie chwali dwarfen shieldem ,kilka sekund i już go nie miał.ide go shchować i ide dalej a tu patrze na wierzy leży kolejna drak shield.

Raul de Azura 18-06-2006 13:52

Cors Ent wylozyl na dp w venore 50 crystali i zostaly one "zasmiecone". stracil je na rzecz Shanoza

Xardasus 18-06-2006 15:33

ja znalazlem na ziemi martwego dragona ^^ a tak na serio to jakis duperele typu bag mace i tym podobne se lezaly pod trupkami raz znalazlem gs-a w dedzie :D

Imo:Ten temat schodzi na psy już widze jak ludzie wywalaja do torebki swoj caly eq a jak sie logowales to nie bylo napisane welcome to test server albo witam na moim ots. Taa moze jeszcze w bagu znalezliscie blessed shielda g helmet mpa dsl g boots magic long sword sov sca g axe th falcon amu pharao sworda ano i jeszcze 10000.... bp uh,sd,explo,hmm,gfb i jeszcze gm-y dali wam 50000....lvl i skille ze macie apocalypse i stado demonow na 1 hita i sa to hity obszarowe. Jak macie pisac swoje marzenia to nie piszcie wogole bo nikomu tym nie imponujecie co najwyzej sami mozecie sie podniecac jaki to dobry eq wymysliliscie.

Wojtas Max Palladyn 19-06-2006 09:13

Ja znalazłem tylko wiele wiele scale armoruw na dwarf guardah :)

Mendeza 19-06-2006 09:56

Ja Znalazlem trupa :) w którym bylo 100k i knight-set.:cup:

Master-Wojtaszek 19-06-2006 12:28

W tym temacie nie chodzi chyba co znaleĽi¶cie w dedzie tylko co znaleĽli¶cie na ziemi... trzymajcie sie tematu...
Ja znalazlem warrior helmet na ziemi;)

Mroku 19-06-2006 23:40

ja znalazlem 1.1k, wand of dragobreath(2. rozdzka dla sorca), 2 steel helmety,plate armor i cos tam jeazcze bylo.........w worku pod drzewem :]

Elevarm 20-06-2006 02:37

Na północ od PoHu, w szczerym polu znalazłem pewnego ranka nowiutki crown armor. Do dzi¶ nie umiem sobie wyja¶nic, kto i dlaczego go tam zostawił.

Wesiwix 22-06-2006 14:49

:)

:) a ja znalazlem backpack pelen scale armów i bohy

Mika Revenger 22-06-2006 15:32

Na roocku znalazłem 2 katany na katana quest(leżały przy skrzynce):) Na main na ziemi znalazłem plate legs na pohu:P Ukryte za drzewem były, ale lekko widać je było. Mówie wam, szukajcie loot bagów na pohu, z koleg± znaleĽli¶my tam kiedy¶ bp wypchany lootem, w ¶rodku bło pełno innych bp a w nich: bolty, p legi, p army, k army, p ammy 1, 2 k legs, mnustwó steel helmet, guardian shield:] Po prostu wszystko co możliwe do znalezienia na poh:P Zanie¶li¶my jakim¶ cudem ten bp do depo i podzielili¶my się rozs±dnie, następnego dnia dowiedzieli¶my się ,że był to loot 93 ek i kolo nieĽle się wkurzył, ale po 2 dniach zabił kogo¶ innego my¶l±c ,że to on bo za bardzo wzbogacił się na poh'u :D :D

Pirko 24-06-2006 20:14

ja znalazłam słownik ortograficzny...leżał na ziemi,tzn. na podłodze w moim pokoju.też się liczy?
@topic
vamp shield

Aras Shan 24-06-2006 22:37

W tych czasach, zbytnio nikt nie zbira cooper shieldów i katan na mainie.. ale looz :D

Knight of Siedlce 24-06-2006 22:39

:)

Ja na rooku znalazlem sworda i mace ;) w worku:D
a na mainie to ... battle axe i orcish axe :) narazie :D ( z 1postaci sobie nic nieprzypominam)

bartii10 25-06-2006 14:38

ja znalazlem w venore zielony bp zapelniony bpkami a w kadzym bpku kolejne. jestem drutem to mi sie bardzo przydaly ;))

Damian SD 27-06-2006 09:40

Ja najcenniejszego co znalazłem to serpent sord na mainie ;)
i plate armorB) .

Harmoniusz 27-06-2006 10:07

OdpowiedĽ

Ja na mainie znalazłem różowy backpack wypchany po brzegi:kuszami, macami ,steel shieldami.;) 8o

Na rooku znalazłem katane:D

crest 27-06-2006 12:24

stoje sobie na rooku na rynku i patrze za drzwem lerzy 1 gp i bag wiec podchodze.biore 1 gp i otwieram bag .był pusty.przesolem bag a podnim byl kolejnyw nim 2 mace,2 swordy,2 plate shield i 2 small stony.
mace i swordy sprzedalem a plate shieldy czekaja na kupca:)

Artynn 27-06-2006 13:11

Hehe ja znalazlem kiedys lootbaga w kazz koles po calym dniu expienia zostawil pod drzewem ja go wziolem nie pamietam iel za nieog dostalem ale sporo.. a kjeszcze raz zajebalem g-legs bo kolesia schakowlai i wyzucal..:P

Buc 27-06-2006 16:00

Nigdy sie nad tym nie zastanawialem... ostatnio znalazlem na dachu p set'a i spike sword'a i to chyba najcenniejsze co znalazlem na "ziemi" :)

Krejzi Frog 27-06-2006 16:39

To bylo moja stara postacia.w dp kazo kolo na dp(okolo 30lkvl) mialk-axe dragon hammera plate arma ispike sworda.Ja tak stoje pod nim i nic.On sie pyta "what" ,a ja nato "free items please?" a on " xD" i rzucil m ito wszystko na ziemie.Obok lezal parcel zuzyty to ja ze nie mialem capa all do parcela i na dp rzucilem no i potem do dp :p

A jeszcze kiedys ta sama postacia kolo jakis (chyba mial wtedy 67rp) ukladal depot.na dp czsami kladl jakies fajne itemy i rozdawa ludzia(spike swordy i takie tam dlaniego miej warte rzeczy)...Ja potem tak go draznilem roznymi sposobami (glownie nobowatym fri itens :D) to on tak:

ja stoje od niego 7 kratek dalej,a on:Ey.For you. i pod siebie polozyl b robbe.ja nato rozne bagi i takie tam rzeczy jakie pod reka mialem kladlem.On nie wyrobil sie z ich odsowaniem i podbieglem i wytrzaskalem z pod smieci w robbe i je do bp.On sie zemna klucil ze mnie zabije jak nie oddam a ja mu ciogle nato ze m idal i tak dalej..okazalo sie ze rzartowal -.-..powiedzialem ze nei oddam.Pozniej wyszlem z dp a on mnei z sd,no to ja mowie ze do wody wywale albo ze nie oddam i koniec.On zaproponowal ze mi ds fs'a za jego blue robe albo mnei zrookuje.Zgodzilem sie i fs..chociaz b robbe blo lepsze ale nie chcalem miec hunta. :p

-krejzij-

Kitu 27-06-2006 22:37

@up
Heh, Torche Walnoles Noobka :(

Kompek13 28-06-2006 23:33

A ja znalazlem hmmm..szczerze small ruby.jakis eee...."nieumiejetny" gracz wyrzucil na ziemie na amazon camp to podnioslem :]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:26.