Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   "Album" - Komentarze (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=69092)

darushu 16-11-2007 19:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kuba1324 (Post 1748785)
Czy tylko mi się zdaje, że on to zrobił dla żartu?

Masz racje, zrobil to dla zartów.

Rycerski Cinek 17-11-2007 00:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez darushu (Post 1748830)
Masz racje, zrobil to dla zartów.

NIE! On naprawde chcial pacca :D.

W ogole, to czemu ktos usunal all posty, i ludzie niewtajemniczeni pomysla, ze sie wylozylem po 2 wypowiedzi? Mam was serdecznie( z placem w...) dosyc i tego, ze posty sa usuwane, gdy komus z modkow sie to nie podoba! Tego posta tez pewnie usuniecie -.-. Wiem! Jebne se go w podpis by kazdy go mogl zobaczyc ! Mozecie mi jebnac bana, ale podpisu nie zmienicie i nie bede sie powtarzal, ze to nie ja, a citizen addoner, przyznal sie do moich racji i tak bedzie !!! Ban plz k%#$@ za usunwanie moich postow! Na ile bana dostane? Plz powiedzcie na pw! :cup:

Andain 17-11-2007 17:45

Cinek, spokojnie. Usuneli posty (2 strony postow) bo byly pisane "jezykiem ulicy" a nie kulturalnie.

Michal i Bercik ! Wielkie Gratulacje dla Was obu ! uzbierac 12mlw nie jest latwo, oj nie.

a za pozdro dzieki=)

Andain 18-11-2007 21:39

Good Idea. "Jestesmy" ciekawi tych fot, wrzucac :P

Rycerski Cinek 19-11-2007 00:11

@Inst~ :O.
Pierwszy raz nie bedziesz wybijac wszystkiego, co sie rusza i nie jest regularne na rooku :O? Pierwsze widze, bys jak noob (za przeproszeniem) nie biegala ze swoimi mieczykami po calym miescie i wszystkiego nie wybijala ;|. Nie chce cie oceniac w takiej sytuacji, ale dalas mi sie poznac tylko z tej noobowskiej strony. Pamietam jak pierwszy raz sie zalogowalem na publiczny ts, i kiedy sie chwalilas w 'dp' swoimi bs'ami, a gdy tylko cie poprosilem o jednego, to mi odmowilas nie wyjasniajac dlaczego. rozumiem ze trzymalas wszystkie 4 miecze w jednej rece i nie chcialas wypuscic, no ale dobra... Zmienilem troche temat.
Chcialem wytknac ci tylko, ze zawsze zachowywalas sie tak samolubie do innych jezeli choidz o ts'y, tak jak by to one byly dla ciebie(te na niemieckich serwach). Chwalilas sie niemalze zawsze. Nie moge na ten przylad zapomniec, bo takie rzeczy pozostaja w pamieci, jak solowalem swojego pierwszego minomaga moim niegdys chlubnym rookstayerem, gdy wszystkie noobki staly na moscie wychodzacym z miasta i tylko patrzaly jak robie taktyke up/down i strzelam z psn arrows. Mialem taka podjare i bylem pewny ze go zsoluje, gdy tylko jakis instynkt przebiegl mi przed oczami i zabil zlego mino maga. To samo tyczy sie innych potworkow. Nie wiem czy zauwazylas, ale wszystko co sie pojawia, zostaje zabite przez ciebie, gdy inni tez by mogli to zrobic. Czy kiedy kolwiek zostawilas cos przy zyciu, by ktos inny mogl miec tyle zabawy z tego samego co ty? Watpie... A tu co? Pierwszy raz moge sie usmiechnac chciwo, ze nie mozesz ubic tylu rzeczy :D.
Tak wiem, wytknalem ci i to offtop i mozesz go usunac, bedac modkiem, bo ci jest to nie na reke i ukazuje ta druga strone medalu... Rob co chcesz, ja tylko wyrazilem swoje zdanie odnosnie ciebie, co do ts ;).

Rycerski Cinek 19-11-2007 18:45

Nie mialem zaszczytu bic ani jednego kraba, gdyz zostaly ubite ;f.
Rozumiem cie, ze kiedys sie to jaralo, a teraz juz nie jara bo w ogole to ile mozna, ale tego mm moglas se odpuscic... Ja tego nie odpuszczam!

Chcialem ci pomoc, bo nie moglas juz dzwigac tego bs'a, ale tez zrozumiem, ze byly one dla twoich kolesi. Ja osobiscie bym oddal jakas czynnosc na tego bs, gdybym go tylko wtedy dostal ;f (kazdy wie o co kaman). Nie umknelo to mojej uwadze, ale wtedy mialem na mysli twoje "slynne" zdjecia z kolekcjami, ktore niegdys robilas i podejrzewalem, ze chcesz wszystko co nietypowe tam wepchnac.
No dobra za to sie wytlumaczylas ;p.

Moglas poprostu napisac, ze jestes samolubem i sie tym jarasz, a nie robilas maslo maslane.

Zazwyczaj to jest tak, ze musisz all ubijac i nie robisz tego tylko wtedy, gdy czekasz na cos wiekszego. Nie twierdze, ze myslisz o innych, ale nie chcesz biegac co chwile po lfy. Zgadza sie? B)

Do cs'a nic nie mam, gdyz tylko jaksi 80+ mogl go bloknac. Mi chodzilo glownie o te mniejsze zajawki.

Im chodzi o to, ktory dalej dobiegnie ;p.

Przynajmniej w tym jestes normalna.

(przed kazdym moim akapitem wstawiaj se swoj, aby to mialo takowy sens).

Andain 19-11-2007 19:04

Cinek,

Po pierwsze troche pokory dla de'Bove. Jest ona bardziej doswiadczona i ma wiekszy szacunek od Ciebie, wiec nie wypada sie klocic o ts'a z nia :)

Ameriov 19-11-2007 19:21

@up
Heh...

@Cinek, Bova
No tak, zua pani bove szerzy zlo wszedzie i we wszystkich, zabija mino magi i mowi, ze bez niej nic by nie ruszylo (No nie bardzo, na ostatnim TSie prawy dach czyscilismy bez ciebie, a byly tam tez mocne potwory i co najlepsze ubijalismy je w normalnym eq, a nie tak jak ty p bolcami) No wlasnie, twoja glowna sila polega na tym, ze twoja kochana Manina zawsze da ci c legi + helm b robe i co sobie jeszcze zapragniesz. Z reszta nie chodzi tylko o TSy ale rowniez o twoj nazwijmy to "rasistowski plan" ale nie bede tego rozpisywal, wiesz o co chodzi.

A no tak, stracilem watek, wiec wracajac do mojego jakze genialnego oraz wspanialomyslnego pomyslu: Nie kloccie sie! xD

I zeby nie bylo offtopu to hmm... Ten adv na 42lvl mi tam nie pasuje + GZ tylu MLW ;<

Yallah 19-11-2007 19:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Andain (Post 1754545)
Cinek,

Po pierwsze troche pokory dla de'Bove. Jest ona bardziej doswiadczona i ma wiekszy szacunek od Ciebie, wiec nie wypada sie klocic o ts'a z nia :)

Nie używam tego wyrażenia prawie w ogole, ale w tym przypadku, aż samo się ciśnie na usta....."ŻAL".

Y'all

Andain 19-11-2007 23:16

post napisany przypadkowo

Andain 19-11-2007 23:42

Czemu jak to uznales "ŻAL" ?

Jezeli ktos ma dostepnosc byc na ts to raczej chce ubijac jak najwieksza ilosc danych slabszych czy mocniejszych potoworow, i pokazac to co wypadlo.

Samolubstwo ? nie nazwal bym tak tego, ze nie chcciala Ci dam bs'a to odrazu jest samolubem ? nie, widocznie miala jakis powod (dac go kolega, jak go okrslila) moze to tez wynikac z jej charakteru w rl (Bez obrazy)
Tak to widze.

darushu 19-11-2007 23:59

Do jasnej cholery, od któreś to strony offtopowanie... Może piszcie PW miedzy siebie, bo nie chce mi sie patrzeć na te najeżdzanie innych, i wogóle tą dyskusję jaka panuje w tym temacie.
Chcecie znowu napisac coś takiego? Spojrzcie na lewy górny róg, powinno tam byc napisane " "Album" - Komentarze - Strona 110 - Forum Tibia.pl",
moze najpierw pomyslicie ze to co piszecie nie jest zbytnio na temat.
Nie chce sie tu wywyzszac czy cos, bo jestem zwyklym nedznym smiertelnikiem. Ale czasami sie zastanowcie, czy lepiej zofftopować temat, kilkoma stronami durnej dyskusji, niż lepiej sprawic to bez udzialu osób 3-cich przez piękny rodzaj nazywający sie: Prywatna Wiadomość (PW).

Andain 20-11-2007 15:22

Tez Prawda :)

VPRO 20-11-2007 20:23

###offtop

andain miej jakies swoje zdanie,bo strasznie to widac jak wszystkim kolo pupci latasz,chyba najbardziej tym,ktorzy sa tu dluzej od ciebie.

przemysl swoje posty i nei zamykaj ich w "tez prawda". popraw ze sie troche,a nie odwalaj takiej podlizowki bo wyrabiasz sobie opinie,w tym przypadku negatywna,bedziesz wzbudzal niechec i opor.

###ontop
wrzucajcie foty od 50+ ewentualnie jakies bogatsze kolekjce bo to narazie jest daremne.urozmaicajcie bardziej,juz ja na swoim 31 lvl potrafie pokazac na zjdeciu wiecej (nie koniecznie wiecej=wiecej kasy czy bogactw) ciekawostek,o czym niedlugo sie przekonacie ]:->

Andain 20-11-2007 21:38

Po 1 nie chce sie podlizywac, bo to zalosne !

Po 2 skometowal byl tak samo jak zamiast de'Bove by byl to np. 20lvl z innego swiata. Nic o mnie nie wiesz, a mnie oceniasz.

Rycerski Cinek 20-11-2007 23:40

@VPRO
Przekam na twoje foty xD. (rly)

@up
Po pierwsze, to sie podlizujesz i to juz niezle. Nie mow, ze nie, bo to widac i kazdy ci to potwierdzi. Nie mowie, ze ja jestem super itd.i ze cie znam lepiej niz ty sam, i tez sie podlizywalem kiedys halefelom, ale ile mozna ;o. Kiedys pewno zobaczysz roznice, miedzy wspieraniem kogos dobrym zdaniem, a lizaniem ( y ), ale co tam. Mozesz juz przestac ulizywac wloski na glowie, bo sie przyznala w ten czy inny sposob, ze jest samolubna, i nawet jak to obrocila w zarcik, to to nie zmieni faktu iz tak jest.

@wszyzcy inni
Dzieki, ze uwazacie tak samo jak ja, albo i tez podobnie, i wiem, ze nie musiliscie tym razem mnie wspierac, ale juz nei trzeba. Nie zycze sobie, aby ten temat stal sie offtopem z mojej winy i z tym konczem. Od dzis temat "komentarze"(poprzez mniejszosc) nie wyraza zgody, abym tu co kolwiek komentowal ze wspomaganiem mojego doswiadczenie, bo inni widza lepiej~ i powstaje z tego cos, co mozna by zalatwic na pw. Chcialem swoim pierwszym postem (do rg'b czy jakos tak:p) tylko zauwazyc, ze jej styl gry przypomina samolubny i tyle.

@Dla tych co ich to nie obchodzi albo i tak
Zara ktos mnie zrepostuje i bedzie wyczekiwal odpowiedzi, ktorej i tak nie uzyska, wiec se wywnioskuje, ze moze mi nawrzucac, przez co poczuje sie lepiej, bo i tak mu nie odpowiem, ale to nie zmieni faktu, ze wprowadza spam (:0) i zanieczyszcza forum. Ja mu nie odpowiem :<.

^.^

Andain 21-11-2007 00:34

Nie rozumiecie mojego stylu i roznicy pomiedzy jak to naciskacie podlizywaniem sie a pomoca dobrym zdaniem.
Ale coz, rozumiem Wasze sugestie co do mnie bardzo dobrze.

Yallah 23-11-2007 14:48

@up

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Andain
Po pierwsze troche pokory dla de'Bove. Jest ona bardziej doswiadczona i ma wiekszy szacunek od Ciebie, wiec nie wypada sie klocic o ts'a z nia

Pomoc dobrym zdaniem..aha.

Y'all

Andain 24-11-2007 02:20

Nie widze tego czego Wy wemnie widzicie.

Kazdego racze podeprzec "dobrym zdaniem" na duchu.

Tak jak w rl kolega, kolege.

Na przyszlosc juz lepiej zeby pisano do siebie w takich sprawach jak
Cienk vs. de'Bove na PW :)

Dindsuk 25-11-2007 21:21

W fifie 07 gdy wlaczam gre i chce zagrac mecz automatycznie wychodzi mi z programu i pisze cos o bledach (wyslij nie wysylaj itp) Plz help
@topic
Wielkie Gz wszystkim naprawde duzo musielscie sie napracowac

Andain 25-11-2007 22:30

O ile masz piracka werjse to najprawdopodobniej masz lipnego crack'a.

Pozatym to nie ma zwiazku z tym tematem.

Doom Terror 26-11-2007 00:26

co do Cinek vs de'bove to nieciezko zauwazyc ze Cinek jest z swiata pvp i gra nie tylko na rookstayerze,nasz swiat a mianowicie arcania nauczyl go ze jezeli jeden gracz cos bije badz ma zajety resp to drugi to uszanuje i pojdzie gdzie indziej albo sobie narobi problemow,na rook'u sie tego nie respektuje i to jest slabe,ze wzgledu na to ze zaledwie kilka osob tam gra wlasnie dlatego bo chca byc fair,a inne osoby czyszcza resp innym...Zmierzam do tego iz nie zawsze hlvl ma racje i ze trzeba szanowac graczy na nizszym lvl'u,sam nie zamierzam sie mieszac w to,bo jestem tu od swieta,a moj rookstayer ma nizutki lvl i jedyny wiekszy event jaki zaliczyl to ubicie pierwszego as'a na arcanii w teamie wraz z m.in. Cinkiem. sry za offtop i chce zaznaczyc ze tym postem nie chce nikogo urazic itp. poprostu moim zdaniem Cinek mial racje.

Maff 26-11-2007 08:20

@Avios
Twoje zdjęcie łamie regulamin.

@Topic
Gratuluje wszystkim awansów oby tak dalej. :)

Kshaq 04-12-2007 13:34

Gratki Hakuoh! ;D Gdzieś Ty się podziewał? ;D

MasterTusk 05-12-2007 17:21

#Sprany

Nie wspominajac o zlamaniu regulaminu w temacie "ALBUM", jeden dzien akceptacji kosztuje tak na oko 2,5k;)

Mapetek 05-12-2007 23:53

@Sprany

Jestem ciekaw jak długo na rooku będziesz siedział 8o
Bo coś czuje że to bżdzie niewypal... czyżbym sie mylił ?

Sprany 06-12-2007 09:08

@Master Tusk

a Tusk co xDD hehe, myslalem ze mozemy sie zaprzyjaznic za free no ale jak 3eba ci dac 2,5k to ok :).

@Master Mapet

Hehe dlaczego zaras kladniesz kreske namnie... zamierzam grac na roku na dobre i na zle. Chce byc taki dobry jak Ty i Tusk (i miec Bear Paws addon) xD i z taba tez sie zakumplowac.

Ciao :D

PS: Jak macie jakies pytania to walcie smialo :)

Hakuoh 06-12-2007 13:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kshaq (Post 1776593)
Gratki Hakuoh! ;D Gdzieś Ty się podziewał? ;D

2 miesiace retired'u (przeprowadzka) plus nudne forum. Tak jakos mi sie tutaj wbilo i mowie sobie "a co mi tam, wkleje jakas fote".

Kshaq 06-12-2007 14:25

@up
A ile to już znajomych z tego forum odeszło ; /

Hynu 07-12-2007 00:20

@Sprany

Mam co do twojej osoby kilka zastrzeżeń:

Jeśli chodzi o twoją ortografię to polecam ściągnąć przeglądarkę
Mozilla Firefox2

Mam jeszcze jedną sprawę, mianowicie - przeczytaj regulamin tematu Album

Podam ci tutaj od razu o co chodzi:

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Austin Vantage
4. TEN TEMAT służy do komentowania zdjęć. Post = zdjęcie/a. Dbaj o ortografię i w poprawność stylistyczną.

Austin mówiąc "Ten temat" podawał linka do tematu w którym właśnie się wypowiadamy, tak więc - Nie dodawaj komentarzy w Albumie.
Hynu

Andain 07-12-2007 23:59

@Hynu

Najpierw sam przeczytaj regulamin ;]

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vantage (Post 726518)
- każdy wklejany awans powyżej 30tego lvl'u POWINIEN bazować na poniższym schemacie:
30-35-40-45-50-55-60-... itd

wiec prosze 3majcie sie tego schematu.

@Rooker
Dawaj kometarze w specjalnie do tego zalozonym temacie.

kolczatek 08-12-2007 11:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vantage (Post 732168)
75 lvl, cóż mogę powiedzieć? Gratulowałem już wczesniej N razy :) .

Kiedyś znalazłem Twój temat z fotką awansu na lvl 50. Mówiłaś wtedy, że idziesz na emeryturę, czy kończysz grę. I przynajmniej brzmiało to dosyć poważnie.
Zrobiłaś 25 lvli więcej, 25 lvli które jest zdobyć 50 razy ciężej niż 25 lvli od 25 lvla.

Mam wrażenie że traktujesz tą grę podobnie jak ja. Mój tatuś czasem jak jest zmęczony, bierze tetrisa (tak, tak to ta gra co spadają klocki z góry i się je układa), kładzie się na sofie w całym majestacie i szpila. I nie patrzy na to, że 5 lat temu grał w to samo i miał podobne (o ile nie takie same) ustawienie klocków. Podobnie ja podchodzę do Tibii. Kiedy jestem zmęczony, siadam, loguje się i gram. Jeżeli ktoś traktuje tę grę w ten sposób to raczej nigdy to się nikomu nie znudzi (jak każda inna gra, która ma swoją grywalność).

gratulacie dla ciebie. dla ciebie sie nalezy:cup:

Mapetek 09-12-2007 18:04

Bede szczery i powiem ze nie podoba mi sie ten podpunkt regulaminu ,ze mozna tylko dawac screeny z 30-35 itd.
I tak rzadko sa tu dodawane zdjecia.
W dziale "Mainland" tez czesto widze adv na lvl ,np. 78

Andain 09-12-2007 20:58

@Mapetek

tam pisze Powinien, a nie, ze musi byc taki.

Yallah 10-12-2007 17:10

@Amer

W takim razie wszystko jasne. Zagadke SoFa uważam za rozwiązaną. Trzeba użyć parasolki z plaży, pójść pod wyspę z mieczem i czekać na odpowiedni podmuch wiatru.

Y'all

kuba1324 10-12-2007 21:34

@Yallah

Niestety wiatry zachodnie występują na Rookgaardzie bardzo rzadko.

Andain 11-12-2007 00:23

Geografia

@kuba1324

Jak sie staje przy wysepce z ss to wiatr by musial wiac w prawo (wschod) a nie w ledo (zachod). ALe to taki szczegol

Yallah 11-12-2007 00:59

@Andain

Wiatry zachodnie to te wiejące z zachodu, czyli na prawo. "Ale to taki szczegół".

Y'all

Andain 11-12-2007 11:26

a no yo, zong, przepraszam.

Marcin24 12-12-2007 00:22

@Hynu
A, masz, gz.
@Ameriov
Gdzie, na Mainland uciekasz?
@Thrral
Ty nie masz gratulacji, bo czitujesz.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:53.