![]() |
@Kuldan Azielmak zgadzam się z Tobą ,jak można poswięcać 2-6h godzin dziennie na pare pixeli +nocki HAHAHAHAHAH co za debilstwo ,jakbyscie tak walneli nocke przy ksiazce to lepiej by Wam to wyszlo.Zaloze sie ,ze bede komentarze ,ze zamknij ryj jak masz maly lvl itp. Wiec odrazu odpowiem ,ze mialem 102 royal paladina i zaluje kazdej chwili spedzonej przed komputer przed ta postacia.Pomyslcie sobie ile rl life macie w plecy!Obudzcie sie zanim bedzie za pozno!:baby:
Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot. Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie u¿ywaj tych slów . bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie. Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. |
:topic:Dobra dobra, zróbcie sobie jakiś inny temat na dyskusje bo tu co jedynie możecie komentować fotki.
btw Cytuj:
|
fajer co to za ziomus w avatarze :D
btw wowik dasz rade pomysl o mnie i ci sie uda ;) i wez DUUUUUUUZO uh :D nie bierz ice rapierow bo to glupota zadajesz tym zbyt zroznicowane obrazenia wiec sie nie kalkuluje jesli blokasz lepiej tarcza i nie kumaj ekipy 4 knightow bo to hardkor:) z ogolu tylko ~130 sie udaje we 4 najtow zrobic wiec enjoy z wyrazami milosci daz |
@josse
http://youtube.com/watch?v=3xbfFAYTN-g To wszystko tłumaczy, a ten gość jest moim idolem i w przyszłości chciałbym być gwiazdą jego pokroju :cup: |
Cytuj:
Tylko ludzie malo inteligetni popadaja w uzaleznienia takie jak komputer tibia i inne ktore nie oddzialuja na nasz organizm bezposrednio (nikotyzuja itp) tak ze nie potrafia zdecydowac kiedy sie ucza a kiedy graja. Jesli zalujesz to znaczy ze byles na tyle glupi ze nie potrafiles powiedziec sobie nie. Cienka psychike masz o0 |
own3d xd:p
|
o LoL jakby to było takie proste jak mówisz to nie było tyle ludzi co grają po 12h dzienie... wiesz dobrze że tibia uzależnia i nie rób z siebie jakiegoś psychologa TAKA JEST PRAWDA I NIKT TEGO NIE ZMIENI!!. I jeszcze jedno, kiedyś Wowa miał pretensje ze ja jestem fałszywy i się wszędzie wtrącam... widzę że ty jesteś jeszcze gorszy!
Pozdro to było do randalla |
Cytuj:
|
Nawet jeśli będzie to ja i tak wykupie wszystkie bilety i sam sobie ich będę słuchał :D Chyba że ktoś bardzo będzie chciał wejść na ich koncert to zaczne sprzedawać ich bilety po 1mln na allegro 8o
|
@Armix
Zostaw trochę biletów dla mnie :D Też z chęcią pójdę ;D o Surone ty też z Mielca, jakie osiedle jeśli można wiedzieć? :P |
HAIL Mielec
|
DOBRA ! MAM POMYSŁ ! 8o BILETY DLA WSZYSTKICH KOLEGóW Z MIELCA ZA DARMO !! ;d
|
|
Fire gratz ;)
utrzymujesz forme widze :D Rótek - zal mi ciebie chlopcze :) |
@Fire~
Aż 2 Lvle spadłes?;/ Duzo, 3m sie:) Pozdro |
Fire GZ! eh.... Randall aż niechce mi sie juz komentować proponuje rozejm i off topic nie powiem nic juz na was i na naction...nawet usune ten temat z subskrypcji...
|
Cytuj:
GL Wowa, do 3 razy sztuka. Ja tez za 3. razem zrobilem xD |
@sebcio
której częsci mojej wypowiedzi nie zrozumiales?czy ja napisalem ,ze gralem po 12h i sie nie uczylem ?czy tej ,ze podaje przyklad ze srodowiska Tibijskiego ,a nie ze swoich wlasnych przezyc jak to Ty stronke dalej opisales. Nie zaluje dlatego,ze zle sie uczylem tylko dlatego ,ze moglem lepiej spozytkowac ten czas. Jezeli mnie nie znasz to nie pisz nic o mojej psychice. Kur** co za zenada:baby: |
Gildia sie chyba rozsypuje wszyscy co wzucali ssy poodchodzili co z wami jest podniescie morale swojej gildi bo ssow chce poogladac :)
pozdro |
Pozdrowienia z Nerany
|
Piekny loocik misiaki :) Az mi sie moje pierwsze wrl jhunty przypominaja. A teraz co -.- ? sell g armor 30 k PLZZZZ !
|
I tak macie dobre ceny przy takich lvlach. U nas poczatek serva a g amr 50k. Ale jakos wychodzimy na swoje :)
SI |
chyba wasz temat schodzi na psy moze zmniejszcie rekrutacje zeby doszly jakies osoby co podniosa temat :) pozdro
|
It will be disbanded on May 04 2007 if there are still less than four vice-leaders then.
uu czyzby koniec naction :) wybaczcie ze nie w refugia thread ale wolalem odswiezyc wasz temat (choc w sumie 11 strona rox :) ) |
Pozdro NACTION!
|
Tak era naction juz zakonczona :) trzeba wiedziec kiedy ze sceny zejsc ;]
|
nareszcie :)
koniec noobostwa narefugii :) Hail Naction buahauhau |
pozdro i dzieki za wspaniale chwile;*
|
chyba zrobie char i założe nowe Naction :D
|
Cytuj:
|
@Draggy~
Koniec nobostwa o.O Kończysz tibijska karierę na refugi ? Tobie Draggy dam 20 blach kupisz sobie dom w Anglii i wyjedziesz plx! albo chociaż wyjdź z tego tematu? Naction jest i będzie w sercach członków którzy będą pamiętali chwile spędzone z ta gildia, te dobre i te złe! |
Nigdy nie lubiłem Naction ;) a Ty Słejzi sie nie bulwersuj ;] Pozdr Draggy
|
W sumie szkoda, że Naction odchodzi, ale to było do przewidzenia. Ale tak to już bywa. Życie...
|
lordzik przypominam ci ze naction bylo na tym servie najlepsza gildia ale to za czasow jak cie rodzice nawet w planach nie mieli :< przypomnij sobie jak lizales dupy jak miales mniejszy lvl a teraz co wbilo sie 3 cyferkii kozaczy ? possac mozesz i to tylko jak ci chullak pozwoli o0 a noobostwo sie skonczy jak przestaniesz grac. Chociaz musze przyznac specjalista od strzelania burstow na anni niewatpliwie jestes... Leszego nie bedzie ;s
|
Cytuj:
LOL kiedy naction byla najlepsza gildia?? |
Zawsze :) a CO MOZE MUBLEJDS BYLO NAJLEPSZE WEZ MNIE NIE ROZSMIESZAJ ...
|
Ja sądzę ze Moonoblades to jedna z najlepszych gildii, nie ze względu na level tylko na ludzi.
|
gdy zaczełęm przygodę z Refugia wiedziałem o niej tylko dwie rzeczy: Lord Pachnący top1 i Gildia NACTION (choćby ta co robiła HoTa). od 1 lvl na refugii moim marzeniem było być w jej szeregach!! ale później gdy już w niej byłem zobaczyłem co tam się dzieje :/ ze wszyscy z 3 cyframi mają mniejszych lvli w dupie itd... aa i z refugi to znałem jeszcze Grand Szu który grał na Zanerze a jest to wasz the best "blocker" Szu~~
|
@Randall
Super. Naction była najlepsza przez jakiś czas tylko ze względu na średni lvl gildii. Jeśli chodzi o ludzi, to tylko o kilku mogę powiedzieć "coś" pozytywnego. Wielkich graczy poznaje się po tym jak kończą karierę i nie chodzi tylko o Tibię, a taki syf jaki zostawiłes w Naction, jest nie do opisania. @offtopic Śladem objawień maryjnych - Randall Sullivan Książka Sullivana to trzymający w napięciu zapis dziennikarskiego śledztwa, którego przedmiotem są objawienia Maryi w różnych miejscach świata oraz poglądy zajmujących się nimi ekspertów. Stanowi również śmiałą próbę wniknięcia w istotę tego, co w dzisiejszym świecie określa się mianem cudów. źródło: http://www.inbook.pl/a/szukaj/s/Rand...a58beae1544615 Nie chwaliłeś się, że napisałeś książkę! |
http://i17.tinypic.com/63r39cg.jpg
urzekla mnie twoja historia... tez keidys widziaelm boga, ale odstawilem grzyby i przestalem widzec i slyszec rozne rzeczy :) btw. na nerance naucyzles sie korzystania z mana shielda? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:33. |