![]() |
:)
Jestem pełen podziwu Raynold. Bardzo szczegółowo wszystko opisane :) Chyba tu nic nie jest opuszczone... Podoba mi sie! :)
|
Witam, mam pytanie co do tego poradnika, mianowicie : 1 Skilluje 13 lvl knight i z tymi blood hitami jest tak ze licze 30 atakow i na te 30 atakow(wszystkich : chmurki i te na zbroje) musi byc 1 blood hit ? Czy na same 30 chmurek ? 2 Czas awansu jezeli mam skille 60/60 i czas awansu na 61 jest 5h(zmyslone) to 5h musze skillowac czy to jakos inaczej sie liczy ? :)
______________________________________________ Sry za bledy i za nieczytelna tresc, czasem tak mam :P |
Cytuj:
|
Wydaje mi sie ze co minute jeden blood hit poniewaz 30 sec = 15 hitow :)
|
A i jeszcze 1 ,wiec licze te ataki : 1,2,3,4,5,6,7...23 < (blood hit) i co teraz ? czy licze 24,25...30 i zaczynam od 1 i czekam na blood hita czy juz zamiast 24 zaczynam liczyc 1,2,3,4 ... i czekam na blood hita ? jesli mnie rozumiecie prosze o odpowiedz :P
|
Po 30 hitach bez blooda włącza się blokada, więc jeżeli przy 24 hicie będzie blood, będziesz liczyć dalej do 30, potem od 1, to przy kolejnym 24 włączy się blokada. Jeżeli dobrze cię zrozumiałem, to od blood hita powinieneś liczyć od początku.
|
Cytuj:
|
spoko poradnik
bardzo dokladnie zrobiony B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B) wreszcie sie ktos postaral i dodal cos porzadnego:cup::cup::cup: |
Poradnik dobry, przyda się początkującymy rycerzą i paladyną .
|
No bardzo dobry poradnik ;p Dokładnie i dobrze wszystko opisane... :-) Myślę, że każdy rozumie ocb xD Bardzo pomógł ;p Thx !
|
Dobra robota raynold:evul:Oby tak dalej:]
|
Cytuj:
możesz spróbować na monki :) |
Cytuj:
Mozesz wskazac mi miejsce gdzie jest monk>?? widzialem jak wyzsze lev skiluja na 1 monku i 1 dwarfie |
fajny poradnik pozdrawiam
|
Wiecie co??
Mam narazie skille 35 i ze skila 36 robie około 20-30 minut. Dobra niby mało, ale te 20 minut trawa jak 1h :) Nie nawidze skillować nie wiem jak ja wbije 60\60 |
Hmm, wszystko ok, prócz treningu na światach no-pvp bo owego u Ciebie w ogóle niema ;p
|
Fajny Poradnik
Moim Zdaniem ten poradnik jest dobry i dla poczatkujacych graczy morze sie bardzo pszydac.
|
Poradnik przydatny, ale nie ma przedstawionych najlepszych sposobow na trening na non-pvp, np. na geo
|
Cytuj:
|
O.o Nie wiedziałem,że tyle godzin trzeba poświęcić na skillowanie :D Grałem palem miałem 63 sworda i 64 shield...Teraz gram Sorcerem i nie narzekam na skillowanie-mlvl leci [CHAR]Stray Master[/CHAR]
|
super poradnik... 8o bardzo mi sie przydal... :cup::cup::cup:
pozdro |
@NeoMaster
Palem skillovać sword? oO dziwne... Co do poradnika jest przejrzysty i ten wykres w jakim czasie jaki skill się nabija... Boskie :P |
OK wszystko OK ale moze cos o skillowaniu na swiatach non-pvp np. monki bo dwarf geaomancer...bezsens.
|
Island of Destiny !!
Ludzie wlasnie chce wam o tym przypomniec :) Korzystajcie z tej wyspy pred wyjsciem na Maina !! ja nabilem na niej najtem skile 34/34 i zbierajac z dwarfow copper shield (skupuje je na wyspie kupiec po 50gp) zarobilem ponad 2k i wychodzac na Maina mialem 3,5k kasy i skile 34/34 :):p Radze wam tez tak robic. Pallem to samo nabilem sobie 31/25 i potem znacznie lepiej sie skilowalo na Mainie a to sie jzu przydaje zwlaszcza na pvp jak na 8 lvl masz skile 40/40 najtem tak jak ja :) a na 12 mam juz 55/55 :) PAMIETACIE O TEJ WYSPIE DOBRA KSIORKA I SKILE JAK NA PCOATEK !!!
|
Moje skille
Ja na 8 lvl mam skille 31/29 i ciagle skilluje narazie nie narzekam.Gram na Thorii :) Mysle ze juz na skillach 40 bedzie chcialo mi sie zygac od skillowania :)
|
niee 40 to jeszcze nie jest tak zle :) ja narazie wbilem nowa postacia 55/55 i nawet sie nie nudzilem i dalej sie nei nudze :) wbije jeszcze 65/65 i dosc :):)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
" Nie wiedziałem,że tyle godzin trzeba poświęcić na skillowanie :D" - to juz wiesz frajerze |
Je syty poradnik, w końcu teraz moge nabijać lev , teraz gra sie toczy fajnie. Najlepszy to ten wykres lev i postępów . Oby więcej takich gwiazdek w grze.
|
Fajny poradnik tylko o swiatach non-pvp nic nie napisales ;/
fajnie ze sie tu czegos domysle |
Poradnik jest po prostu świetny, bardzo mi się przydał :D:D 9/10 ;p
|
Sworda i shielda można wyrównać ale to troche głupie powiem wam ,że nic się nie stanie jak skile będą mniejsze np 65/62 to nic się stanie skile się robią nie wyrównane gdy sie np expi albo bije z 1 ręcznej broni ale nie przejmujcie sie tym Pozdro:D
Knight 18 skile 59/59 mlvl 4 fisching 119 Cya |
Fajny poradnik mi się przydał
|
Cytuj:
|
Question
Your post rocks!
|
ej mam pytanko a jestes wstanie podac czas treningu do awnasow jesli o shielding i dist u pala?? jesli tak to napisz fastem plx :D
|
Jest tez jedna bardzo wazna rzecz przy trenowaniu o ktorej kazdy mysli blednie.
Mam paladyna z takimi oto skilami<<<<<<< i kazdy mi sie dziwi ze trenuje na slimkach, ze przeciez one padaja na 2 hity i takie tam. Otoz sila bicia tez zalezy od lvl moze nieznacznie ale majac taki lvl jak moj i bijac na full defie z small stones zadaje hity bardzo slabe. No np. przy skilu 107 dist jaki mialem na 30lvl, bilem w slima hity od 2 do max 25, ale to naprawde rzadko wchodzil mi hit 20+, przewaznie byly o 7-17.(a taki pall 70 lvl skil 80 bije znacznie mocniej niz ja) Teraz postanowilem troche przyexpic bo mam pacc i na 45 lvl moglbym sobie robic enchaned spear o czym predzej niepomyslalem. No i mam teraz 41 lvl i jak trenuje ze skilem 108 dist to bije w slima bardzo czesto 20+ a czasen zdarza sie walnac nawet 35. 10 lvl uroslo a hity znacznie wzrosly. |
Eyy. Mam 8 lvl ale chce skille jeszcze wbic na rooku. Bede knightem :)
Na czym mam bic i jakie eq bo sie pogubilem :) Zbroje jak najlepsza (np chain armor) tarcze jak najlepsza (np plate shield) bron slaba (np kombat knife) I jaki tryb wybrac zeby szybko skile leciały? max def czy max atak? a moze poł na poł? Dobrze mowie? Jak nie to mnie poprawcie aha i kombat knife to jest nasjlabszy sword na rooku? z gory dzieki;) |
@up
Skillowanie na rooku się NIE OPŁACA !!! Skill idzie ( chyba ) 50 % wolniej , maksymalnie wbijesz może 30/30 ( nie wiem czy to możliwe ^^ ) a poza tym na rooku nie da się skillować mlvla , a to jest też ważna rzecz u knighta . A najsłabszy sword na rooku to knife , ale leci tylko z bosa minotaurów , więc chyba nie uda Ci się go zdobyć ^^ |
To do jakiego miasta isc zeby se skille fajne powbijac?
Thais czy Venore (bo do Carlin raczej nie) I poprawcie mnie z tym eq i trybem :) i czy opyla sie bic np trolle kombat knifem? czy cos ciut lepszego? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:50. |