![]() |
OMG CZYTAĆ CAŁE TEMATY!!! TE KSIĄŻKI BYŁE TŁUMACZONE 100000000000000000000 RAZY!!!! Pierwsza jest o portalu z Rooka do Mintwalin, druga to zamówienie od minosów dla orców trzecia to coś orci się skarżą na minosów (chyba) a czwarta coś o łuku (łuk-batuk).
|
Dobra rozumiem ze moj post jest nudny i nikt na niego nie odpowiada??X(
|
TRANSLATOR NooB!!! (NB v 1.0)
Wpisz text (jęz. noob): Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Jeśli tak i to pytanie z tym powyżej to pierw przeczytaj temat bo to już było. Pozdrawiam |
siedze wlasnie w bibliotece (w tibi oczywiscie) i czytam ze orki nie sa wcale glupie ze istnieja inteligente orki ktore opanowaly i mowe i pismo ludzkie i ze gdzies istnieje miejsce gdzie kultura orkow jest wspaniale rozwinieta i gdzie kazdy ork mowi po ludzku.
Czyzby jakas wskazowka?...... |
Tez o tym czytalem lecz to nic nie daje chociaz moze jest jakis npc Ork??
|
Wracam na forum po kilku miesiacach, zagladam do tego tematu jak to zwyklem robic a tu co widze??? Ciagle gadacie o tym samym! Rejestruja sie nowi uzytkownicy i peplaja to samo, to co juz omawialismy 50 stron temu. Nikomu sie nie chce czytac tego w calosci dlatego ten temat zaczyna wygladac jak zapetlony program w pascalu ktory wypisuje ciagle to samo.
Przydaloby sie zeby ktos wcisnal ctrl+break. Drodzy nowi na tym forum, prosze czytajcie to co bylo pisane wczesniej przez strszych forumowiczow, te pierdoly, brednie, glupoty i badziewia byly juz omawiane 100 razy. Otworzcie oczeta i zobaczcie ze mamy taka funkcje jak "szukaj" o zaiste swieta i wspaniala to funkcja! Jest Boska, ale mozecie mi wierzyc, nie odrzuci was jesli bedziecie jej uzywac. Rece i biust opada jak to sie czyta.......... |
Ja uważam że ukryto wejście na wyspe. Trzeba rozkopać któreś miejsce kilofem i znaleźć ten pieprzony tunel!!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Pan Klocek
Pisałem już bodajże parę razy i Ty to teraz napisałeś, ale jak widać: Cytuj:
|
Zastanówmy się jak Cip-y
Wcielmy sie w nich jak dawali questy co Wy byście zrobili. Czasami pomaga ja też czasami tak myślę jak mój kolega coś zrobił albo brat.
(czytałem całe forum)(stonoga nie obrazaj mnie xD) |
Eh ...
Cytuj:
Cytuj:
PS2. Gdzie się podział Stonoga ?! |
Cytuj:
A dziwisz sie? ma przewalać kilkadziesiąt stron offtopa itd? do jakiejś 50 czy 60 strony było jako tako a teraz to 1 wielki spam. Co do stonogi, chyba zapomniał o swoim temacie bo w innych sie wypowiada... |
Cytuj:
|
A na co wam ten Stonoga??? koles pojawil sie na forum, zasypal was wyssanymi z palca informacjami, "faktami" i pseudonaukowymi wywodami, a jak ludzie ktorzy znaja rooka zaczeli zadawac klopotliwe pytania to sie zmyl.
Teraz slysze ze wrocil pod innym nickiem. Ciekawe czy jest z siebie zadowolony, rozsial tyle plotek ze sie w glowie nie miesci. Nadal chcialbym uslyszec skad on wzial ta ksiazke o Vendorze ktory w gruncie rzeczy jest zwyklym okresleniem sprzedawcy (a vendor = sprzedawca z angielskiego).... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
PS. Modek zajrzał do tematu :cup: :D |
@up
Gdzie? Czyżby świat noobów który sam stworzyłem i rozrasta się bezsensowną liczbą stron zostanie zniszczony? Stworzyłem coś strasznego! O.o |
Ss !!
Otoz chyba zauwazyliscie ze na znaku kolo wysepki z ss jest napisane "(...) sword of fury". Na pacc area jest miejsce ze szkieletami gdzie pisze "Maze of fury" (labirynt furii).
PS. hwwd |
Gratz... jednym slowem...
:Ork: |
Bardzo się cieszę, że chciałeś pomóc, ale temat "Maze of Fury" był poruszany zarówno w tym, jak i innych tematach już dziesiątki razy. Może przeczytaj najpierw temat przed pisaniem w nim czegokolwiek. Zwłaszcza tak, jak w tym przypadku, jeżeli nie wnosi zupełnie nic nowego.
Cytuj:
Cytuj:
|
Mam pomysł. Od dzisiaj ignorujemy wszystkich "mądrych ludzi". Jeżeli napisałeś post w tym temacie, nie upominaj się o komentowanie. Ludzie sami skomentują go jeżeli będzie wnosił coś do sprawy. A jeśli nie zrobią tego, to zamilcz, widać twoje wypociny już były lub są bez sensu. Jesteś "starszym" użytkownikiem? Ignoruj bezsensowne wypowiedzi innych, lub repord bad post. Wtedy każdemu będzie milej i fajniej - zamiast dwóch lub trzech postów ze spamem będzie tylko 1. A nie karmione trolle w postaci noobków zginą bez pokarmu marnie. I co teraz? Oto moja rada.
1. Zastosuj się do niej. Niekarmione trolle bez pożywienia wyginą, nie widząc tutaj spamu. A forum wejdzie na ścieżkę pokoju i rozkwitu. 2. Zignoruj ją. Solidnie nakarm trolle, komentując bezsensowne posty. Twój post będzie tym, po którym trolle wzrosną w siłę, zmutują się i zmasowanym atakiem zaatakują. A forum wejdzie na ścieżkę wojny, cierpienia i nienawiści. |
po 1 to przeczytalem pierw 23 strony waszego spamu a razcej czytalem tylko to co stonoga napisal bo on cos wnosil do tematu
|
Pisałem tu kiedyś posty i zrezygnowałem bo stoimy w tym samym miejscu to co wy piszecie było pisane kilkadziesiąt razy ja przekopałem Pickiem poł rookgardu i nic i moim zdaniem ten quest jest Usunięty Nikt nie prowadził nic nowego ciągle to samo więc najpierw róbcie to co myślicie a nie piszecie i dopiero piszecie.Na Pacc Area 0 rozwiązania też przekopałem wszystko łopatą i nic
|
Cytuj:
2. Jak dostałeś się do tej dziury? |
tu mała tajemnica obecnego update na rooku :]
http://i82.photobucket.com/albums/j2...ongsword-1.jpg |
Kur** przestań smapować bo zarobisz bana -.-X(
|
@up ale za co ?
za to, że pomagam wam w quescie, wy**banym quescie ;] |
patrzcie:
15:58 Aless [7]: Amber 15:58 Dallheim: I don't trust her. i jeszcze: zniknal mino na skalce niedaleko spike sword'a- nie bylo jego ciała, po prostu zniknal... A za chwile sie pojawil. srry to juz bylo :P |
Cytuj:
2. Nasikał ..... Ehhh tam nic nie ma. |
gz
GRATZ takiej opowiesci to hyba wiekszosc z nas by nienapisała no ale to raczej nam wytlamaczy skad sie one wzioly a nie jak sie tam dostac :confused:
|
Cytuj:
|
Odkrycie!
Cytuj:
|
Nie, nie ma.
Mow to co zamierzasz powiedzieć później bo nie rozumiem cie... |
!@#$up--up
to co mialem powiedziec to to ze imie mial prawdopodobnie właśnie na V, Outfit oprócz głowy mial turkusowy (głowa była biała), kręcił się w pokojach lub w ich okolicy (nie pamiętam dokładnie), powiedziałem hi i poszedłem sobie, bo myślałem że to zwykły NPC coś sprzedający, a teraz już prawdopodobnie wiem o kogo chodzi, a dziwne było to, że na następny dzięn nie widziałem już go tam, może był w okolicach mostku albo uciekł (!) to tylko tyle co wiem :( radzę go szukać edit!@#$ mój kolega pokazywał mi scale armor na rooku (dziś założyłem postać), nie chciał gadać jak to zrobił, powiedział tylko, że trzeba przesunąć pewien przedmiot i przesunąć dźwignię, i to nie wystarczy. Powiedziałem, że robię go bo i tak nie jest kolega bo jakby był kolegą to by mi wyjawił tajemnicę. A jeśli chodzi o temat, to posty powinny być BARDZO KONKRETNE a temat by "odżył". STONOGA GDZIE JESTEś??!! |
Stonoga to Tom the Tanner. POdaj nick i świat kolegi, który ma scale arma, chętnie zobaczę.
|
Mamy rozwiązanie questu na Spike Sworda!!!
http://www.tibia-alumni-society.net/...ious/broom.jpg a ty stonoga (tom the tanner) to chyba nas wrabiasz bo zdaje mi sie że zmyślasz :) @ ktoś kto każe mi "spie******" miałem na myśli miotłe... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:25. |