Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Wydarzenia z Furory (new)! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=76936)

Tarinek 04-12-2006 03:03

Żenada

Jezeli nasz wielki taif napisał swojego 1 posta to i ja nie moge byc gorszy. ;)

To co napisałeś o wielki nad wielkimi jest tak załosne jak ta cała Furora.

"Chce zaoferowac osobom chetnym do walki invite do gildi Abberatio , przez co zyskacie szacunek i uznanie w moich oczach "

HAHA zmasakrowałeś mnie tym. A powiedz jak bylo z ludzmi ktorych invitowałeś jak walczyliscie z Sunblade. Jakies smieszne apffy etc i co zyskały cos? No chyba nie bardzo bo wywaliłeś ich jak tylko przestali być potrzebni , proste wykożystałes ich jak psy a oni są nadal tobie posłuszni. Brak szacunku dla takich ludzi, ktorzy nie mają i nie będą mieć swojego zdania, bo myślą ze jak sie przypucują do hlvl'a to będą coś znaczyć.

"Co do Imargama i jego wojownikow , nie ludzcie sie to juz jest wasz koniec , a na tych ktorzy zechca usunac to plugawe nasienie wraz z gildia Duskiness i Abberatio czeka wieczna chwala i miejsce w histori."

Ty tu nie filozofuj bo sie na tym nie znasz, Po 1 to nie wojownicy Imargama tylko Wojownicy Vision. I co z tego ze to koniec? To jest tylko smieszna Tibia. Abberito owszem zapisze sie w historii Furory ale chyba nie w dobrym tego słowa znaczeniu. Dostać taką kare taką ilością osób to niespotykana umiejętność.
A co do tępienia to sie okaże kto kogo stępi i kto bedzie bardziej żałował tej wojenki, czy Ci ktozy juz i tak nie mają czego szukac na Furorze czy ci ktorzy chcą sobie spokojnie grac i lvl'ować.

Smieszy mnie ta cała sytuacja, smieszą mnie ludzie ktorzy są przyjaciółmi (moze przesadziłem) ale są kumplami po czym odwracają sie do Ciebie plecami i stają przeciwko Tobie. Ale pozdro dla nich.

Jezeli masz jeszcze cos mądrego do powiedzenia to nawijaj smiało, reszta ludzi oceni kto ma racje. Pamiętaj my mamy czas, nam sie nie śpieszy wbić 300 LvL.

Pozdro
TaR![N]

Rodri 04-12-2006 08:54

Haha ! Jaki ja jestem szczesliwy jak widze kiedy Taifun robi w majty ze strachu przed "rebeliantami" . Taifun, zapiszesz sie w historii tibii jako pierwszy, ktory PRAWIE wbil 300 lvl :) Pozdrowienia dla Vision, jak to powiedzial wczoraj Ocet miazdzycie ten server od dzisiaj :D

Bjoern Shu 04-12-2006 10:13

ale wy jestescie glupi, to nie jest konto prawdziwego Taifuna tylko jakiegos namefakera ktory sie podszywa a wy mu wierzycie..

Przemo2 04-12-2006 10:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rodri (Post 1110984)
Haha ! Jaki ja jestem szczesliwy jak widze kiedy Taifun robi w majty ze strachu przed "rebeliantami" . Taifun, zapiszesz sie w historii tibii jako pierwszy, ktory PRAWIE wbil 300 lvl :) Pozdrowienia dla Vision, jak to powiedzial wczoraj Ocet miazdzycie ten server od dzisiaj :D

Ty sie zapiszesz ale na nowym serwerze :(

Bilduulach 04-12-2006 10:32

Plx zbijcie ImargamaX( X(

klimek1990 04-12-2006 10:47

No to sie narobilo :D.. Vision maja juz ostro pozamiatane :).. ci co twierdza inaczej to sie rozczaruja juz niedlugo :))

Let's The Bodies Hit The Floor!

Hail Aberratio! _/
Hail Duskiness! _/

Silna-Monisia 04-12-2006 11:23

Ehh.. ja nie wiem po co w ogole ta wajna... zaczelo sie od jakiegos bzdetu a etraz pol serva walczy ze soba :( bez sensu troszke moim zdaniem... jak ktos ma do kogos to mogli by zabic sie nawzajem a nei wtajemniczac w to pol serva... szkoda mi ima bo wbil 200 lv i troszke chcial sie pobawic a teraz ma takie klopoty. kazdy z nas zabija PK wiec czemu nei mozna zabijac nobow ktorzy daja 200 lv-owi party. czego oni oczekiwali ze ima chce sie dzielic expem z wilkow.. ? smieszne troszke.... szoda ze mam bana na konto :D

Moothonost 04-12-2006 11:34

Petrobocie a ciebie zaprosili na spotkanie gildowe czy ty expiles taifunowi ? :D hehe. a co do waszego spotkania to niezla zwala, spotykac sie na rl zeby rozmawiac o tibi ? no wsumie nic innego poza nia nie masz haha. a mam pytanko , w tym roku rowniez do angli wyjezdzasz ? :D muhaha

HAIL REBELIA :D

Silna-Monisia 04-12-2006 11:41

Moothonost jestes zalosny wyzywasz taifuna tylko dlatego ze jestes z innego serva i wieszz e nic tobie nei zrobi... zal
widac poprostu jak ci zal tego 200+ l jego ehh wbiles 100 i juz cfaniakujesz... ehh nawet taifuna nie znasz to jakim prawem sie wypowiadasz na jego temat?

klimek1990 04-12-2006 11:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Moothonost (Post 1111057)
Petrobocie a ciebie zaprosili na spotkanie gildowe czy ty expiles taifunowi ? :D hehe. a co do waszego spotkania to niezla zwala, spotykac sie na rl zeby rozmawiac o tibi ? no wsumie nic innego poza nia nie masz haha. a mam pytanko , w tym roku rowniez do angli wyjezdzasz ? :D muhaha

HAIL REBELIA :D

Ahh alez ty glupi jestes.. nic nie wiesz a sie odzywasz :)).. Te spotkanie musialo miec jakis cel aby sie wszyscy zjechali a nie zeby tylko sie spotkac i pochwalic lvlem :))..

Gul moze ci skacze ze ty sie nie spotkales zeby porozmawiac sobie z nimi ?:> ehh zal mi ciebie czlowieku lepiej nie pisz tu postow jak masz takie glupoty wygadywac :)

plebaN1 04-12-2006 11:44

Hail Tajfun

jesli cie ubija lub nie pozwola wbic 300lvl zabijaniem podaj mi ich rl adresy to ja ich ubije w rl xD

i tak ten ima~ to byl ziep i w woje co on paradzi ? huahua ? 10+ hity w 40 knighta?
jedynie co to zwidek moze cos tam posapac :D

Bert 04-12-2006 11:54

nie moge sie doczekac filmików z tej wojny... mam nadzieje ze nie bedzie to jednostronne widowisko... życze powodzenia w wojnie moim ziomkom :]

Bjoern Shu 04-12-2006 12:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez klimek1990 (Post 1111060)
Ahh alez ty glupi jestes.. nic nie wiesz a sie odzywasz :)).. Te spotkanie musialo miec jakis cel aby sie wszyscy zjechali a nie zeby tylko sie spotkac i pochwalic lvlem :))..

Gul moze ci skacze ze ty sie nie spotkales zeby porozmawiac sobie z nimi ?:> ehh zal mi ciebie czlowieku lepiej nie pisz tu postow jak masz takie glupoty wygadywac :)

ty cos wiesz niby?
Gówno wiesz
kiedy Magrami,Taifun,Shel Phan,MEstor Rhu byli najlepszymi pgrami niewiedziales wogole co to furora, potem jak uratowalismy dupsko magramiego i imargama na pocz. serva to odwdzieczyli sie nam dochodzac do taifa poczym taif i ich wyjebal

Prawda jest taka ze Taifun nie ma przyjaciela w tibii posluguje sie ludzmi i to skutecznie
Gdyby ludzie na poczatku serva niebyliby tak glupi to do sytuacji jaka jest by nie doszlo, no ale cóz..

Gdyby nie nasz polski egoizm i zachowania 12 latków bylibysmy bardziej szanowani i lubiani

Masywny_Titania 04-12-2006 12:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bjoern Shu (Post 1111019)
ale wy jestescie glupi, to nie jest konto prawdziwego Taifuna tylko jakiegos namefakera ktory sie podszywa a wy mu wierzycie..

Nom, nie uwierze poki nie zobacze na tibia com;) wogle wydaje mi sie, ze Taif by sie najpierw na tibii com wypowiedzial a nie tu jesli przez poprzednie wojny to forum kompletnie ignorowal...

@ up
Co do 'polaczkow' to gralem w kilka gier online i sie nigdy nie przyznawalem bo wstyd:/, sa niektorzy normalni ludzie ale wiekszosc to jakies gowniarze high lvl wannabe....

klimek1990 04-12-2006 12:39

Bjoern Shu Zamknij Pysk ok :>?.. nie gadamy o tym jak bylo kiedys o ile bys chcial wiedziec tylko jak jest teraz a gowno to ty wiesz :)).. tez wez lepiej sie nie odzywaj

Masywny_Titania czyzbys chcial mi zarzucic ze jestem jak zwidek xD? mam 13 lat biegam Wiekszym lvlem?:P

Masywny_Titania 04-12-2006 12:44

Nie mowilem o nikim konkretnie, a co - poczuwasz sie?:P Ogolnie czy gowniarz czy nie, wiekszosc Polakow tak sie zachowuje... nie mowie ze wszyscy, bo poznalem wielu dobrych kumpli i kumpeli, ale niektorzy po prostu traktuja tibie jak rl...ja jeb*e to tylko gra, wszystko powinno sie traktowac z dystansem...

Bjoern Shu 04-12-2006 12:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez klimek1990 (Post 1111095)
Bjoern Shu Zamknij Pysk ok :>?.. nie gadamy o tym jak bylo kiedys o ile bys chcial wiedziec tylko jak jest teraz a gowno to ty wiesz :)).. tez wez lepiej sie nie odzywaj

Masywny_Titania czyzbys chcial mi zarzucic ze jestem jak zwidek xD? mam 13 lat biegam Wiekszym lvlem?:P

Hah idz se kupic nastepnego chara lepiej forumowy napinaczu-.-'

A co do Taifuna to nie liczcie na jego czeste posty na tibia.com poniewaz on sam ma poziom angielskiego zalosny, pisze posty kiedy pewien kumpel loguje sie na msn i pisze mu poprawne posty poczym taif to wkleja na forum :) bo pewnie tez tego nie wiedzieliscie?
Lub niewiedzieliscie ze od pcozatku kiedy gral gralo nim dwie osoby?
Mozna bylo to slyszec w Duskiness TS, kto byl to slyszal niewiem jak teraz jest mozliwe ze gra sam.

klimek1990 04-12-2006 13:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bjoern Shu (Post 1111101)
Hah idz se kupic nastepnego chara lepiej forumowy napinaczu-.-'

A co do Taifuna to nie liczcie na jego czeste posty na tibia.com poniewaz on sam ma poziom angielskiego zalosny, pisze posty kiedy pewien kumpel loguje sie na msn i pisze mu poprawne posty poczym taif to wkleja na forum :) bo pewnie tez tego nie wiedzieliscie?
Lub niewiedzieliscie ze od pcozatku kiedy gral gralo nim dwie osoby?
Mozna bylo to slyszec w Duskiness TS, kto byl to slyszal niewiem jak teraz jest mozliwe ze gra sam.

Ahh zalosne dziecko z ciebie, kupie sobie tyle postaci ile bede chcial :), a tobie chu* do tego, pozatym co to ma do rzeczy?

Hellraiser 04-12-2006 13:41

Nie bylem online na Furorce 2 dni, i tutaj tez na forum,.. ale jaja wyszly :O

Ale i tak bede musial zobaczyc to na wlasne oczy, i deklaracje jakomś,

Ale i tak widze bedzie Hot, eh.?,

Btw,.. ktos napisal ze to sa "mlodzi ludzie" nie wazne ile sie ma lat wazne czy sie jest ziomkiem, czy nie, nawet 20 letni chlopak moze miec odpaly.

A ciagle bylem za Abberatio, ale teraz to nie wiem, czy nie zmienie zdania :P

Nelvotta 04-12-2006 13:44

Zawsze wieżyłem w potęge Aberratio i Dusk nareszcie nie będzie PA !!
Gdyby nie pewien "Członek Abe" dalej bym z wami walczył !!
Trzymajcie się Abe & Dusk!!! GL !!

Przemo2 04-12-2006 13:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Silna-Monisia (Post 1111050)
Ehh.. ja nie wiem po co w ogole ta wajna... zaczelo sie od jakiegos bzdetu a etraz pol serva walczy ze soba :( bez sensu troszke moim zdaniem... jak ktos ma do kogos to mogli by zabic sie nawzajem a nei wtajemniczac w to pol serva... szkoda mi ima bo wbil 200 lv i troszke chcial sie pobawic a teraz ma takie klopoty. kazdy z nas zabija PK wiec czemu nei mozna zabijac nobow ktorzy daja 200 lv-owi party. czego oni oczekiwali ze ima chce sie dzielic expem z wilkow.. ? smieszne troszke.... szoda ze mam bana na konto :D

Jak bede mial tylko chwile czasu i wolnego fraga , odrazu Cie zabijam :), wiesz za co :) mam ladne ss'y a wiec milego siedzenia w domku :) PA

Bilduulach 04-12-2006 14:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Silna-Monisia (Post 1111050)

Szanuj się pobawić to on sie może z toba w sypialni, pozatym ja mu nie dałem party to bym misslcick niedziwie sie że masz bana jak ty tak rozumujesz. Zastanów się nad sobą:baby:. Jeszcze jedne nieliz dupy taifowi on itak tego nieczyta więc gówno Ci to da

Silna-Monisia 04-12-2006 14:07

haha niby jakie ss'y masz??
dla twojej wiadomosci nie mam bana za zabijanie czyli "PA" tylko za spam na trade :D styl: Sell 10 bp uh <i tak 10 razy>

zalosne... chcesz to zabij mnei prosze bardzo ale miej powod konkretny i przedstaw go !!

oceT 04-12-2006 14:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Przemo2 (Post 1111140)
Jak bede mial tylko chwile czasu i wolnego fraga , odrazu Cie zabijam :), wiesz za co :) mam ladne ss'y a wiec milego siedzenia w domku :) PA

HAHAHAHAH Sasho ze swoim POTEZNYM PvP moze ubijesz wolfa chociaz nigdy nie wiadomo ale na cip bocie moze bys dal rade HAHAHAHA przypominam ci ze pasterz cie zsolowal H@H@H kurwa czlowieku niewidome dziecko by mu ucieklo ale nie ty zawinoles sie na combo od 130 ek HAHAHAHA n1 k@r@sz strasznie :cup: TAK TRZYMAJ zydzie.

Przemo2 04-12-2006 14:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez oceT (Post 1111159)
HAHAHAHAH Sasho ze swoim POTEZNYM PvP moze ubijesz wolfa chociaz nigdy nie wiadomo ale na cip bocie moze bys dal rade HAHAHAHA przypominam ci ze pasterz cie zsolowal H@H@H kurwa czlowieku niewidome dziecko by mu ucieklo ale nie ty zawinoles sie na combo od 130 ek HAHAHAHA n1 k@r@sz strasznie :cup: TAK TRZYMAJ zydzie.

Zsolowal? stalem pod depo i sie nie uhalem a pasterz zaraz potem padl :D..

@Monisia

Mam ss'y jak na gg przyznawalas sie ze nie gralas tym chaarem 2 miechy , gral na nim twoj koelga ktory caly czas oszukiwal sanyol i wszystkich ze jest Toba , bil moich kolegow, wiem zabije Cie tak jak juz napisalem :D

oceT 04-12-2006 14:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Silna-Monisia (Post 1111059)
Moothonost jestes zalosny wyzywasz taifuna tylko dlatego ze jestes z innego serva i wieszz e nic tobie nei zrobi... zal
widac poprostu jak ci zal tego 200+ l jego ehh wbiles 100 i juz cfaniakujesz... ehh nawet taifuna nie znasz to jakim prawem sie wypowiadasz na jego temat?

Silna-Monisia akurat on wie wiecej od ciebie wiec zamknij swoja twarz i nie odzywaj sie lepiej na forum bo niechce cie strasznie tyrac TRASZKO.

Bafee 04-12-2006 14:29

Vision

Jestem bardzo zadowolony, że dwóch największych Power Abusers on Furora jest Hunted... Chyba się zemną zgodzicie ? :>

Hail Aberratio & Duskiness !!! :D

Your Bafee~~.

Przemo2 04-12-2006 14:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bafee (Post 1111172)
Możecie już zbierać się z tego servera... :]

Hail Aberratio & Duskiness !!! :D

Teraz uwazaj bo ocet Cie pojedzie i bedzie spoko elo :D

Ahcum lewap 04-12-2006 14:33

Kiedy bylem jeszcze liderem Sunblade za starych czasow to nasza gilda miala cichy pakt z Taifunem. Duzo razem gadalismy i czesto musialem dzialac na dwa fronty..eliminowalismy tych ktorzy nam zagrazali ustalalismy wspolnie price listi takie tam bzdury..

Mozna powiedziec takze ,ze bylem ja i moja gilda wykorzystywana przez Taifuna.Ale ciagle roslismy w sile i czekalismy na rozpad dusk i przejecie wladzy na serwie...Do wojny niestety doszlo za wczesnie mimo zapewnien Taifuna ze za pomoc wczesniejsza nic nam niegrozi i takie tam obiecanki cacanki...

Tak sie zastanawiam co jest gorsze Vision z Imargamem czy Taifun ze swoimi dzieciakami...

Kiedy wybuchla wojna Dusk vs Sun kazdy z Sunblade mowil ze to przez Imargama i Zwidka i Taifun zle robi ze ich ma w gildzie bo gdyby ich niebylo niebylo by tej j.ebanej wojny.

Zadnego ziomka z Sunblade niezapomne bo to spoko chlopaki ale zastanowcie sie komu lepiej pomoc...

Kazdy popelnia bledy Taifun popelnil ich za duzo ale chyba lepiej jak bedzie bez zmian i on bedzie dalej rzadzil...
Imargam przy wladzy... to serwer zostanie opustoszony:P

A tak wogole to niegrajcie juz w ta gre:P

Jinikao 04-12-2006 14:36

Abe~ musicie przyznac ze dosatliscie od vision po dupie ostro:] I dopiero teraz iedy Dusk sie wlaczylo to czujecie sie silni i sie smiejecie

Przemo2 04-12-2006 14:37

[quote=oceT;1111178]
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Przemo2 (Post 1111165)
Zsolowal? stalem pod depo i sie nie uhalem a pasterz zaraz potem padl :D..

(i sie nie uhalem) No to w CHUJ GZZZZZZZZZ pewnie sie nie uhales bo byles nadziany na pytonga swojego starego i czules mrok w dupie, spoko ziomek nie przejmuj sie kiedys moze twoja dupa bedzie free pogadaj powaznie z ojcem moze zrozumie ze zle robi8o

Pojechales mnie tak ze zamkne sie w sobie :(

Bafee 04-12-2006 14:41

zal.pl

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez oceT (Post 1111183)
w00f naprawde F@JNO, idz polizac taifunowi dupke ciotmenie, chyba nikt nie musi przypominac ze zawinoles sie na wojnie 5 razy i jestes w chuj mlodziezowym graczem tibijskim idz poekspic:D

Ide się dołować... papatki :P

Masywny_Titania 04-12-2006 14:51

Wezcie sie all zamknijcie, to jest temat o furorze a nie o waszych problemach z samoocena-_-

alahakbar 04-12-2006 15:24

Cztery slowa do neanona i bafeego. "Huj wam w dupy"
Ty neanon lepiej stul pysk smierdzielu bo zalatwie ci i to bardzo szybko ze stracisz ta postac. A ty bafee wielokrotny darmowy fragu nie pierdol nic o tej wojnie bo ginales na karzdym open battle jak ciec, cale wasze smierdzace aberratio nie pokazalo nic na tej wojnie, a wy w szczegulnosci.

Nie rozumiem tez dlaczego czepiacie sie Moniki, wyrazila swoje zdanie i ma do tego prawo. Nic nie zrobila wyrazila moze mala sympatie do vision i za to chcecie ja zabijac? Rozumiem ze tak ma wygladac furora bez strasznych power abuserow jakimi sa czlonkowie tej gildji.

Zal az mnie za dupe lapie jak widze ludzi takich jak bafee i neanon wypowiadajacych sie na temat wojny w ktorej nie zrobili nic!!! ABSOLUTNIE NIC!!!

Rodri 04-12-2006 15:26

Haahaha :D nie moge panowie i panie nie moge :D wy myslicie ze vision czuje sie huntowane ? Oni dopiero teraz maja faze na zabijanie ;) Taifun do piachu :D

Bafee 04-12-2006 15:30

About Me

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez alahakbar (Post 1111267)
Cztery slowa do neanona i bafeego. "Huj wam w dupy"
Ty neanon lepiej stul pysk smierdzielu bo zalatwie ci i to bardzo szybko ze stracisz ta postac. A ty bafee wielokrotny darmowy fragu nie pierdol nic o tej wojnie bo ginales na karzdym open battle jak ciec, cale wasze smierdzace aberratio nie pokazalo nic na tej wojnie, a wy w szczegulnosci.

Nie rozumiem tez dlaczego czepiacie sie Moniki, wyrazila swoje zdanie i ma do tego prawo. Nic nie zrobila wyrazila moze mala sympatie do vision i za to chcecie ja zabijac? Rozumiem ze tak ma wygladac furora bez strasznych power abuserow jakimi sa czlonkowie tej gildji.

Zal az mnie za dupe lapie jak widze ludzi takich jak bafee i neanon wypowiadajacych sie na temat wojny w ktorej nie zrobili nic!!! ABSOLUTNIE NIC!!!

Chyba z gruszki się urwałeś... chciałbym Ci przypomnieć że raz padłem na open battle ! A jak zaczołem wojne to miałem 107 lvl a mam który 111... pozatym zfragowałem Nordmark Oblivion and Burn Abl i ty to nazywasz niczym ? ZAL.PL

alahakbar 04-12-2006 15:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bafee (Post 1111276)
Chyba z gruszki sie urwałeś... chiałbym Ci przypomniec ze 1 padłem na open battle ! A jak zaczołem wojne to miałem 107 lvl a mam który 111... pozatym zfragowałem Nordmark Oblivion and Burn Abl i ty to nazywasz niczym ? ZAL.PL

Sfragowalem? Jezeli 12 osob sdekuje jedna osobe to w koncu padnie. Sam to zrobiles ze sie podniecasz? Zobacz po ile fragow maja ludzie z vision katrila 16, yamahaha 14 montura i tarrin po 12- oni maja sie czym pochwalic a ty...?

Ciekawi mnie ile twojej starszej trzeba bylo sniegu w pizde napchac zeby wysrala takiego balwana.

Taifunex 04-12-2006 15:34

:>

Chce wam przypomniec ze to wlasnie Vision spowodowalo ze Abberatio wywolalo ta wojne przez hacki Harcesha , a to ze Imargam i Zwidek postanowili mi zrobic wojne to jest ich wybor. Oczywiscie nie ma co tu gadac bo jak wiecie kazdy kto dolaczy do Vision ma hunta 4 ever wiec jak sadze lepiej sie przylaczyc do nas.

Krzysiu ty wiesz ze jak cie na Yamahaha zobacze to zrobie ci troche klopotow na Kyrze :-)

A spotkanie dotyczylo wlasnie usuniecia power abuserow z gildi i jak sadze tera nasz serv bedzie wygladal powazniej.

Zachecam wszystkich chetnych do zglaszania sie do naszej nowej rekrutacji
w Abberatio gdyz tera Abberatio jest oficjalna akademia Duskiness.

Moothonost 04-12-2006 15:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Silna-Monisia (Post 1111059)

ja nie znam taifuna ? hmm jak by co to ja z nim przesiedzialem z pol roku na ts ;p me=Magrami=7012915 acc ;p

oceT 04-12-2006 15:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bafee (Post 1111276)
Chyba z gruszki się urwałeś... chciałbym Ci przypomnieć że raz padłem na open battle ! A jak zaczołem wojne to miałem 107 lvl a mam który 111... pozatym zfragowałem Nordmark Oblivion and Burn Abl i ty to nazywasz niczym ? ZAL.PL

stary po 1 masz 110 lvl a po 2 chyba ci nie musze przypominac ze wydales 200k na same blessy HAHAH nie mowiac juz o tym co zawsze z ciebie spadalo wiec nie pisz glupot bo jestes naprawde strasznym botem zero myslenie zero pvp NIC.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:10.