Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Kyra (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=189)
-   -   Wydarzenia Z kyry (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80952)

Beriah 16-12-2006 09:08

@Lenrock

Nie wiem jakie macie biale w swoim miescie i po ile wciagacie, ale ja po wczorajszym dniu (walnelem ponad polowke sam) nie mam najmniejszej ochoty do jakiejkolwiek gry. Przechodza mi ciagle dreszcze, jestem cholernie spocony, w glowie tak mi dudni, a ty mowisz zeby walic przez tydzien i sobie dalej grac. Porazka. Masz racje, posiadasz tysiace mysli, ale na fazie a nie na zwalach. Moze i da rade walic sobie przez tydzien i ciagle grac, ale to ilosci tak male zeby poprostu ci sie spac odechcialo i nic wiecej.

Azeris 16-12-2006 10:40

Co za zjeby -.-
Gadają o Anfetaminie a nawet nigdy tego na oczy widzieli.
Już nie macie co mówić jak nie sharuje to wymyślacie takie bzdety leszcze.
Jeśli nawet to robi to jest jego życie a nie wasze śmiecie.

Bulwozaur 16-12-2006 11:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Azeris (Post 1131427)
Co za zjeby -.-

I kto tu jest zjebem lol. Komu ty probojesz wkrecac ze jedziesz na 1 ownera?hahaha, no chyba ze gracie osobno od momentu kupienia Nephtisa od skora 8o

Azeris 16-12-2006 11:46

Ja nie pisałem o sobie lamusie (hahahaah)
Cya na battle placku (sry zapomniałem że z Pz nie wyjdziesz)

ppiotrekk 16-12-2006 13:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez paior (Post 1131249)
co to jest NM ??

żle napisalem xD Mo Murda =p

Zen 16-12-2006 14:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Azeris (Post 1131427)
Co za zjeby -.-

A ty widziales? Moze slyszales jakies opowiesci o fecie i myslisz ze wszystko wiesz. aJezeli to prawda co mowisz to moze sie powymieniamy filmikami z bibek. Chociaz watpie zebys ty cos mial jak non stop przed kompem musisz siedziec jezeli grasz sam, chyba ze sie kamerujesz jak kreslisz na podkladce od myszki grajac w tibie :baby:
i sam jestes smieciem, jestes tytka po fecie ktora dre po wciagnieciu :D

PS.
Nie pierdol Azerisie bzdur.

Pozdrawiam

Iksdek 16-12-2006 15:34

O proszę!

Wiesz Azerisie ? Nigdy nie uważałem Cię za inteligentną osobę dlatego też skończ te swoje mądrości na temat fety, a kto jest śmieciem ten jest ;), już się nie pamięta jak się wyzywało wszystkich dookoła na forum ,a potem się przepraszało bo znowu chciało się grać ? Od kiedy my na Ty jesteśmy, że zaczynasz mnie od śmieci wyzywać? Skończ swoje głupawe wypowiedzi w tym temacie, bo go usuną.

//Signed
//Iks~

Da Brax 16-12-2006 16:08

@Lenrock

Ty chyba jesteś jakiś tępy? Mozna fete brac często, ale jeżeli ci chodzi ,aby tydzień niespać i grac w tibie na Fu to jesteś głupi.

Kalal 16-12-2006 16:35

??

teraz niech sie wszyscy przyznaja ;> KTO JEST ZE STARGARDU >=}

Ja jak narazie znam 3 osoby ze stargardu ktore graja na kyrze ;)

Azeris 16-12-2006 16:39

Specjaliści od fety się znaleźli huahua

Kalal 16-12-2006 16:47

=/

a tak wogole to czmu FG uwzielo sie tam na MoMurde?

0lik 16-12-2006 17:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kalal (Post 1132263)

HAhahahahahah ale dojebales to MM uzieli sie na nas i teraz dostaja po dupie

Cariel Da'Rose 16-12-2006 18:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kalal (Post 1132263)

HAHAHAAHAHHA YOU MADE MY DAY ahahuahauhauah lloooll to oni ubijali naszych za nic , wlepiali paymenty za byle gowno po 100k+ i poprostu nienawidza swe a na tym servie lepiej z swe trzymac,tylko im moge ufac w tym momencie na kyrze (+ paru mojich bro's z FG polakow)

Cariel Da'Rose 16-12-2006 18:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kalal (Post 1132224)
teraz niech sie wszyscy przyznaja ;> KTO JEST ZE STARGARDU >=}

Ja jak narazie znam 3 osoby ze stargardu ktore graja na kyrze ;)

Ja jestem ze stargardu ? :O lawl dziecko mozesz sie skontaktowac na PrvM;p

Iksdek 16-12-2006 20:36

@ Up ---.---"

Cariel~ co Ty sobie ku%wa myślisz, że kim Ty kur$@ jesteś? Robisz z siebie taką gwiazde na Kyrze ... Mówisz o kimś UP, że jest dzieckiem, a kim Ty kur*a jesteś!? 15 lat i jesteś elo ? Nie to właśnie Ty jesteś tym dzieckiem! Z tego co widzę, to FG przyjęło do gildii Polaków a zarazem właśnie dzieci, które potrafią wyzywać wszystkich dookoła i pokazać jacy są pr0 nie mając nawet fragów na wojnie, a pojęcie o wojnie tylko takie co usłyszy na GC to powtórzy ^^. ;3

@ Wydarzenia z Kyry

MM jak już gdzieś tam pisałem UP ma mniejsze szanse na wygranie tej wojny bo charami z FG grają "Furorczycy" z Vision a co za tym idzie? Bardzo dobre zgranie =), ale nie można się poddawać :). Każda wojna jest do wygrania !

//Signed
//Iks~

Julianek 16-12-2006 20:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kiroy Wind (Post 1126602)
Z tego co wiem, amas gra sam, ale mogę się mylić.

Nie mylisz sie :)

Da Brax 16-12-2006 21:31

@Julek

True, True, wkońcu z bolesławca nie ;] Tylko czego w dupe na wonie macie ;o?

@Azeris
A żebyś wiedział ;] i nietylko od Fu :p

Lenrock 17-12-2006 12:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Da Brax (Post 1132147)
@Lenrock

Ty chyba jesteś jakiś tępy? Mozna fete brac często, ale jeżeli ci chodzi ,aby tydzień niespać i grac w tibie na Fu to jesteś głupi.

dobra skoncz kurwa nei probowales to nie mów chociaz ja sam nie probowalem kilka razy z rzedu brac bo szkoda mi zdrowia. chociaz wiem ze sie da

@azeris

zjebany jestes, to nie bylo o tym ze garl cz ktos tam napewo bierze bo normalnie nie siedzialbyu tyle przed kompem, tylko o tym ze na fecie mozna duzo grac.

ps; idz juz rządzić nowym serverem :D :D :D :D :D

Skibo 17-12-2006 16:44

@Iksdek

Nie pisz jak nie wiesz.... Jacy furorczycy?...LOL....A to gdzie usłyszałeś? W telewizji czy gdzie...

Jeśli ktoś gra z Vision na wojnie po stronie FG to mi podaj nicki to pośmiejemy się wszyscy dookoła :>)

Kalal 17-12-2006 21:45

;>

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cariel Da'Rose (Post 1132494)
Ja jestem ze stargardu ? :O lawl dziecko mozesz sie skontaktowac na PrvM;p

po 1. Nie mow do mnie dzieciaku, gimnazjalisto....
po 2. podaj nicka ;>

Iksdek 17-12-2006 23:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Skibo (Post 1134475)
@Iksdek

Nie pisz jak nie wiesz.... Jacy furorczycy?...LOL....A to gdzie usłyszałeś? W telewizji czy gdzie...

Jeśli ktoś gra z Vision na wojnie po stronie FG to mi podaj nicki to pośmiejemy się wszyscy dookoła :>)

Wiem, że grają ludzie z Vision w FG ;), niektórzy to moi rl =].
Nie będe się z Tobą kłócić bo widziałem Twoje poprzednie posty i wiem, że zawsze jesteś najmądrzejszy ^^. Nicków nie podam bo nie mogę =).
Cya ;>

//Signed
//Iks~

SkateElement 18-12-2006 00:54

Ma ktoś film z wczorajszej jatki w Ank?

Cariel Da'Rose 18-12-2006 11:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SkateElement (Post 1135723)
Ma ktoś film z wczorajszej jatki w Ank?

sprawdz w dziale Filmy :O

btw open battle 7:5 dla FG
Total score 21:5 dla FG

SkateElement 18-12-2006 11:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cariel Da'Rose (Post 1135949)
sprawdz w dziale Filmy :O

btw open battle 7:5 dla FG
Total score 21:5 dla FG

Ściąga się =D, dlatego nie było go na tibicamie bo zajmuje 2,8mb :> dzieki

btw. Guys z wielkiej litery ;p

Cariel Da'Rose 18-12-2006 12:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SkateElement (Post 1135954)
Ściąga się =D, dlatego nie było go na tibicamie bo zajmuje 2,8mb :> dzieki

btw. Guys z wielkiej litery ;p

z Wielkiej litery bo jestesmy wielcy sie rozumie?xD
BTW 145ek na combo : p
http://img174.imageshack.us/my.php?i...uscomboqk9.jpg

SkateElement 18-12-2006 16:28

Nie, ponieważ FG jest wielkimi (nie dużymi ;)) i nie idzie jej znaleźć jak się kliknie pod twoim avatarem.

To czy jest wielka, to też poniekąd racja, ponieważ ma piękne fragi xd

Skibo 18-12-2006 16:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Iksdek (Post 1135669)
Wiem, że grają ludzie z Vision w FG ;), niektórzy to moi rl =].
Nie będe się z Tobą kłócić bo widziałem Twoje poprzednie posty i wiem, że zawsze jesteś najmądrzejszy ^^. Nicków nie podam bo nie mogę =).
Cya ;>

//Signed
//Iks~

Ja nigdzie nie powiedziałem: "jestem najmądrzejszy" i nigdy nie poniżam nikogo ani w żadnym poście nie chce nikogo urazić ale jeśli piszesz takie bzdury to mnie coś trafia... Hmmm nie będę z tobą się kłucić ale wątpie czy masz racje :| A może jest trochę odwrotnie ;p

The Chaotic Paladin 18-12-2006 17:04

Mimo że MM przegrała te Open Battle 7:5 (no w zasadzie do 4 bo takiego śmiecia jakim jest gr8 Tonnyyyyyyyy nie trzeba liczyć), to pokazuje jednak że potrafi walczyć, potrafi zabijać, i uczy się szybciej niż niektórzy z Brainless Guys. I w niedługim czasie okaże się kto lepiej zna zasady gry ;)
Swoją drogą Cariel Da'Rose to w 95% Demonic Pelego - jeden z polaczków w FG.

A tak btw zna się ktoś dobrze na cURL bo nicholery nie mogę jednego skryptu sklecić, ale w ciągu 2 dni będzie gotowy :)

Cariel Da'Rose 18-12-2006 18:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez The Chaotic Paladin (Post 1136451)
Mimo że MM przegrała te Open Battle 7:5 (no w zasadzie do 4 bo takiego śmiecia jakim jest gr8 Tonnyyyyyyyy nie trzeba liczyć), to pokazuje jednak że potrafi walczyć, potrafi zabijać, i uczy się szybciej niż niektórzy z Brainless Guys. I w niedługim czasie okaże się kto lepiej zna zasady gry ;)

A tak btw zna się ktoś dobrze na cURL bo nicholery nie mogę jednego skryptu sklecić, ale w ciągu 2 dni będzie gotowy :)

hauahua demonic pelego? nieobrazaj mnie (sry demonic ale tak jest xD) nieujawnie sie domysl sie why ;]

The Chaotic Paladin 18-12-2006 18:37

Po szczegółowej analizie twoich wcześniejszych postów łatwo doszedłem do wniosku że jesteś 2nd ownerem Gandamira Evil'Eye. 0lik jest jednym, ty jesteś drugim, aha i nie tłumacz się że nie bo niestety ale wtopiłeś ;< A później będzie płacz i zgrzytanie zębów ze złe Mo Murda nie chce dać się wypłacić.
Zresztą wy to jesteście takie big mouths - dużo gadasz mało robisz.

Tutaj cytaty:

http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=91212

Cytuj:

Witam, Snoo Aphrodite 61palll padl za Insuting mojego Przyjaciela, Kolegi z gildi i kiedys mnie ... Team to Ja 87ek, Teraxul 121rp, i Laron~ 70ek

Link- http://rapidshare.de/files/30476765/snoopada.rec.html
rehost http://www.**************/transfer.p...6142CC1C80B7FB
Died so fast ....

PS na końcu mala zabawa z Gs'ami =]
---

http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=101311

^Wasze noobchary.

----------

http://forum.tibia.pl/showthread.php...46#post1048146
Cytuj:

eh norfik xD ciesz sie ciesz ale cie dogonie Cuz Gandamir Back : o, gz lv ale waste miales i na dle uzywaj ringa bo ci slabo szlo zwlaszcza pierwszy, mialem wrazenie ze z full defa biles bo po 40~~ ... 5% w 30min na tym lv najs, mogles steelboty uzywac ale ja tez o nich zapominam.. xDDD
Hail Gandamir xP
--------------------

F33l 0wn3d
Think, if you can

Rodi 18-12-2006 19:00

i co ty na to gandamir? a żeś wpadł ;d

esdek 18-12-2006 20:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez The Chaotic Paladin (Post 1136697)
Po szczegółowej analizie twoich wcześniejszych postów łatwo doszedłem do wniosku że jesteś 2nd ownerem Gandamira Evil'Eye. 0lik jest jednym, ty jesteś drugim, aha i nie tłumacz się że nie bo niestety ale wtopiłeś ;< A później będzie płacz i zgrzytanie zębów ze złe Mo Murda nie chce dać się wypłacić.
Zresztą wy to jesteście takie big mouths - dużo gadasz mało robisz.

Tutaj cytaty:

http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=91212

---

http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=101311

^Wasze noobchary.

----------

http://forum.tibia.pl/showthread.php...46#post1048146

--------------------

F33l 0wn3d
Think, if you can

Jaaaa ale jestes haxxxorski jak na to wpadłeś ??? :<<

Pozatym to chuj cie to obchodzi kto kim gra?? Staje Ci jak o tym myślisz??Pozatym niektórzy użytkownicy tego forum mogą sobie różne rzeczy wypisywać,nie koniecznie prawdziwe.Więc z łaski swojej ucisz się i niepie*** głupot.. Równie dobrze ja sobie moge napisać jestem Eternal Oblivion i mam wszystko w du*ie ..Też powiesz że jestem 2nd owner??

Peace.

0lik 18-12-2006 20:02

schowam się pod koc ;(

a tak na serio to nigdy nie mówiłem ze niedziele konta pff
cóż nie da się połączyć wszystkiego, więc jeśli nie masz wystarczająco dużo czasu by spędzać długie godziny przed kompem to 2 owner to rozwiązanie dla ciebie ;)
nie mam zamiaru poświęcać tej grze tak dużo czasu, ale chce "coś" w tej grze osiągnąć, kłamstwem by było gdybym powiedział ze wogule mi nie zależy na tej grze... do tego dochodzą sprawy typu pacc, odrabianie strat pośmierci itd

a teraz panowie rzućcie stos bluzg jaki ja jestem bee bo dziele konto panowie hipokryci, którzy zawsze grają czysto nie używają "czitów" i nigdy nie dali passów do swojego chara komuś innemu

pozdro :>

0lik 18-12-2006 20:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez The Chaotic Paladin (Post 1136451)

tak apropo to z tego co wiem to był wynik 7;4 (licząc Tonnego) a nie 7;5 pozdro

The Chaotic Paladin 18-12-2006 20:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Azeris
Wszyscy sie tu podają za Slaminera lol. Juz nie macie za kogo? bo ja bym juz wolal podac sie za darknes byka

Hahahahhahahahahahaa

btw moze slaminer mial tyle ownerow, a teraz kazdy zaczol sie ujawniac
Nie zarzucaj komuś posiadanie kilku ownerów jeśli sam nie jesteś czysty i sharujesz? Czy poczynilem ci to jako zarzut. Po prostu odkrylem tozsamosc niejakiego Cariela Da'Rose, ktory za wszelka cene staral sie byc anonimowy. Coż, nie udalo się.
Swoją drogą podejście do gry mam takie jak i ty. Zamiast tracić cały dzień na gre moglem sobie pograc 3-4h i miesc duzo RL dla siebie w odroznieniu od innych. Slaminer zawsze, ale to zawsze mial 2 ownerow (przy czym 2 owner zmienial sie rotacyjnie czyli 3 osoby, jednak nigdy w ciagu dnia ani tygodnia nie gralo nim wiecej niz 2 osoby). Nastepnym razem poponuje analize moich postow bo wydaja sie zbyt trudne ;f
Cytuj:

tak apropo to z tego co wiem to był wynik 7;4 (licząc Tonnego) a nie 7;5 pozdro
Kod:

Azeris
Dec 17 2006, 22:08:57 CET Killed at Level 131 by Moothonost

Farsidy
Dec 17 2006, 21:59:23 CET Killed at Level 87 by Moothonost and by Luca Inviss

Natur
Dec 17 2006, 22:14:14 CET Killed at Level 87 by Luca Inviss and by Foriuss

Nephtis
Dec 17 2006, 22:20:32 CET Killed at Level 85 by Herineey

Tonyy Kewl
Dec 17 2006, 22:07:02 CET Killed at Level 33 by Foriuss and by Vistian

Jakby nie patrzeć to nadal co najmniej 7:4 chyba ze liczymy Azerisa jako smiecia to bedzie 7:3.
Cytuj:

Jaaaa ale jestes haxxxorski jak na to wpadłeś ??? :<<

Pozatym to chuj cie to obchodzi kto kim gra?? Staje Ci jak o tym myślisz??Pozatym niektórzy użytkownicy tego forum mogą sobie różne rzeczy wypisywać,nie koniecznie prawdziwe.Więc z łaski swojej ucisz się i niepie*** głupot.. Równie dobrze ja sobie moge napisać jestem Eternal Oblivion i mam wszystko w du*ie ..Też powiesz że jestem 2nd owner??

Peace.
To panie eternal zamiesc mi swoj filmik, bo filmy tamtego goscia ogladalem i w 100% jestem pewien ze to Gandamir. A pan panie prawnik, zmien zawod bo twoja argumentacja jest rownie glupia jak i ty.
Co do moich umiejetnosci komputerowych i logicznego myslenia, to uwierz (bo na myslenie to cie nie bede namawial), ze jestem w tym lepszy od ciebie.
Aha ale Eternal jest BR? Chociaz podciagajac to pod ciebie to zawsze moze byc brain retard.

Exodus 18-12-2006 20:25

To juz wiem czemu kumple mi mowili z Gandamir to noob ,widocznie poznali 2 ownera ,nie-olika ; d

@Cariel Da'Rose
Nie wiem o czym mówisz , to z tymi kumplami =p

0lik 18-12-2006 20:41

Zwracam honor rzeczywisice 7;5 :P

Co do wypowiedzi Azerisa to cytowanie jej przez ciebie drogi stary slaminerzy jest poprostu bezsensowne poniewaz jest to wypowiedz stara i nieodnoszaca sie do tego watku

elo

Cariel Da'Rose 18-12-2006 20:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Exodus (Post 1137096)
To juz wiem czemu kumple mi mowili z Gandamir to noob ,widocznie poznali 2 ownera ,nie-olika ; d

Twoi kumple to ci ktorym niechcialem dac free itemsow? AHA x]>.>

Rodi 18-12-2006 20:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cariel Da'Rose (Post 1137158)
Twoi kumple to ci ktorym niechcialem dac free itemsow? AHA x]>.>

nie odwracaj kota ogonem ;)

Co do wojny to myśle ze MM coś pokazało ale to jeszcze nie to xD

0lik 18-12-2006 21:00

@up

brak im zgrania i organizacji, ale andal maja przewage lvlowa :P

btw ponoc syranus
Banished: until deletion because of invalid payment
mimo ze ukryl swoje dane wydaje sie byc to bardzo prawdopodobne poniewaz on mial pacc a teraz jest facc :P
wystarczy tylko zaplacic za pacca i wracac do gry :P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:43.