![]() |
Seq może wyjdź na świeże powietrze, bo całkowicie Ci odbije =p
|
Dobra dobra niewjezdzac na Seqa . JEzdzi do nas na osiedle i jest wystarczajaco normalny to wy macie najebane we lbie ze se na zlosc robicie >.<
ten tego reportuje bo cos tam a ten tego wyzywa bo cos tam to ylko gra panowie padlem an larvach w*****lem sie ale huj bylo smiesznie XD |
@Bolter
dlaczego nie odpowiedziales na moje pytanie? |
A tak wogóle to seq ma kolegów ??? haha tylko z rl bo inny go juz w dupie mają jak jest taka potrzeba to poliże dupe.. zeby lipy nie było i dalej gra ale wszystko do czasu papa
|
Cytuj:
|
Cytuj:
czym przyjeżdża na wasze blokowisko joł?! bo chyba nie rowerem, ponton nie ma takiej formy, żeby rowerkiem śmigać XD |
Dobra było śmiesznie, ale tak na niego nie wjeżdzajcie :P Matek wam nie zgwałcił ;p
|
@up
loool ;) Zgrywał kozaka , lecz słabo mu to wychodziło to sie doigrał ;d |
Oj Dzieciaki Dzieciaki xD idzcie sie na prv klocic ale to temat wojen na titani
|
"wojna slow" z neandertalskimi "dziecmi" wychowanymi przez wilki i *******mi w odbyty za paczke fajek ktore zazdroszcza osiagniec.
Ja mam rl kolegow ty niemasz ich wcale ;o. Siedz przed kompem i pisz swoimi palcami jak serdelki na forum o pierdolach. |
OStro.. Seq jesteś boski .. mówie Ci..Chce być twoim przyjacielem mogę ?? no we.. Idź robić dalej swoje Pa..
|
Cytuj:
Może tobie sie poprostu wydaje że masz rl friends...?? Cytuj:
Jeszcze troche i będziesz sobie kości liczył^^ |
Cytuj:
|
Cytuj:
PS: JESTEM PIJANY Xd |
Dobra nie jezdzijcie po nim bo to juz nudne, za czesto sie o tym slyszy dajcie mu juz swiety spokoj :) Napewno bedzie jeszcze okazja do pojechania go, ale to jest przypominam temat o "WOJNIE" na Titanii a nie o wtopach Seq the Mastera albo Ancient Boltera albo Mority De'Vrie albo kurde nie wiem jeszcze kogo :P Nuuuuuuda ;P
|
jak chca to niech sie jada ;]
|
Kolos przykro mi ale.. seq jest gruby.. więc wiesz :D
A co nikt nie mówi że seq ma wojne ??? i ze Ancient padł ?? to są newsy czekamy na twoje cudowne akcje seq !! :D jestes boski te twoje Pro sd.. ale tylko w teamie solo to możesz bąki zbijać :D |
Cytuj:
|
NO nie będzie bo boski seq te jego boskie pvp wogole ma taka piękną gildie ze gdy trzeba walczyć juz nikogo nie ma i seq sam został GRATULUJE KOLEGÓW..
Gildia się rozpadała.. A podobno takie pvp ma boskie ten seq ze najlepsze i wogóle byśmy zobaczyli co i jak :D gl |
Cytuj:
"chudzina" był to paradoks... Cytuj:
|
Seq to jak wygląda Twoja potyczka z Guardian Angels? ;>
Jak przyszło co do czego to logout, tak? =p |
""chudzina" był to paradoks..."
Chyba chodziło Ci o ironie :) |
Cytuj:
|
Śmiać mi się chce z ciebie seq... widzisz twoja gildia pokazała kim ty jesteś... Nikt nei chce z tobą już być.. Na forum mamy pokaz " I don't fight" . Nic 300k szykuj i graj dalej bywa... :D ale masz jescze na pięku z innymi gildiami i uważaj na siebie :)
|
torpedo gratz deda :D
[CHAR]Torpeseq[/CHAR] Feb 03 2007, 15:15:20 CET Killed at Level 95 by [CHAR]Gaura[/CHAR] |
I agree. I won't fight.
omg i na h*j tak piszecie na forum jak mass logi robicie? ;) |
No i z czego masz radoche? Zal...
To wasz problem że robicie sobie więcej wrogów. |
Więcej wrogów lol neidługo bedzie wielki porgrom seqa i mority :D Rozmawiając z kilkoma osobami wszystko wiem :D 6 rządzących gildi na 2 ;> :D
|
Wiadomość do takiego jednego PA z Titanii:
Proszę nie straszyć mojego brata w Tibii, że dostanie wpierdol w rl. Wszystko co ja piszę na forum to moja opinia i proszę do tego nie mieszać rodziny i kumpli. I nie strasz, że za tydzień będziesz w Łodzi, bo warszawiacy nie są tu mile widziani -.^ Signed, Emok. |
Cytuj:
|
To przechodzi ludzkie pojęcie, do jakich kroków chce się uciekać pewien PA, żeby wymusić "respekt" :P
Muahahahha ;p |
Ehh...Co się dzieje z tą Tibią jak do otsu trzeba sie już logować 20 min ...
|
A ja nic nie powiem xD
Nudna wojna ta jest ale cuz kasa sie robi :-) PS: Niespodziewalem ze "kumple" chodzi o BOltera , Sorcerera skoncza zemna znajomosc w taki sposob.... |
Vilum postaraj się o jakiegoś nowego, ładnego fraga :D
|
Cytuj:
|
To ustalcie open battle i jedziemy :D
|
Mm Smeciu chcial ci wpierdolic nie ja ^^
|
A mi niejaki Scroopy mial wpieprzyc....i czekam na niego i czekam :/X(
|
Cytuj:
|