![]() |
exura g...o daje ale się przydaje xD
|
Ja to mam na exure gran :) Bo zwykłej to raczej nie urzywam nawet nie wiem czy mam kupioną :D
Utevo lux ""Oo.. ŚWIECI !!! |
Utani gran hur " Swizdu gwizdu lece w piz*u... :p
|
a ja ostatnio jak że mam jednoczłonowy nick wpadłem na pomysł:
exiva liczbix ""szukam siebie :P |
to jest kolegi
exura """Gówno daje, ale się przydaje exori morth(czy jakoś ten czar się wymawia) """Prawie jak SD adori vita vis """Prawie robi wielką różnice exura vita """A myślałaś że się nie zabezpieczyłem beby a to ja Utevo Gran Lux """Podaruj noobom słonce exori """Mówiłem że to potrwa tylko chwilę. Exura Gran Mas vis """Uwaga dzieci bo UE leci |
exura "" gówo daje, ale sie przydaje
exura gran "" hokus pokus, czary mary twoja stara to twój stay exur vita "" trzymajcie mnie w pięciu bo zaj**** dziesięciu :P Adori Vita Vis "" uwaga dzieci sd leci :P:P:P |
utani hur ""Bye, Bye Maszkaro...
|
Utani gran hur "Target lost...
Exori gran "Hi>Temple>Yes Utamo vita "You see a mana shield (def.100). Its a magic shield. Exura "Vita Adori vita vis "My protector Utani hur "Time to go To chyba tyle :) |
OOO TERAZ JA PLX!!!
EXARA "" GUFNO DAJE ALEM SIEM PSZYDAJE!!!! CO SONDZICIE O MOJIM POMYSILE?!!?!?!?!??!???!!?!?!?8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o 8o8o8o:cup::cup::cup::cup: |
Cytuj:
teraz dam swoje: exura ""guwno daje ale sie pszydaje xDDDDDD |
to jest dokładna kopia z ots:
utani gran hur "LeCe Bo ChCe Bo DeM gOnI mNiE cZy Sa BoHy CzY nIe LeCe Bo ChCe... 8o8o8o Edit: jeszcze jedno: exori hur "Power of Knights |
Exevo Gran Mas Vis ""Sorry, Missklick
|
utani hur ""nitro ON (X) nitro OFF ( )
|
najzabawniejsze, ktore posiadam to:
exori vis "przygarnij kropka... |
Utamo Vita ""No chodź ^^
Utani Gran Hur ""Sajonara, Druidusia wam s*******a ... Hotkey mojego kumpla... F11 ... No kill plx!! |
najsmieszniejszy jaki widzialem to:
utani gran hur "Lece po ziolo zdrogi zdrogi PS: Kupie dwarven ringa |
Exori "test hit plaxxxx
Utevo Gran Lux " br W are you?? |
exura gran """Cala polska Dupy chowa ! Tinki Winki Jest z Chorzowa
|
Exura Gran"Hokus Pokus,Czary Mary,Thinky Whinky to twoj stary"
|
Cytuj:
A teraz mój wkład: Exevo gran vis lux ""Power of Panasonic! Exori hur ""Prawie jak bumerang! Exura ""Zlosliwosc CIPSoftu wzgledem Knightow. Exori ""Gogo 15 mlvl! Utevo res "xx ""A teraz, Janie, podaj mi herbaty! |
utani gran hur " lece bo chce lece bo pk goni mnie czy sa uhy czy nie lece bo zaraz sd'ekiem za****e mnie
exori mas " trochę zatrząsło?? exori gran " a masz neokidzie exura vita " taaa tym razem bozia deda nei dala exevo gran mas vis " też lubie BR exevo mort hur "było zielono nad lebem tera czerwono <--- ciekawe czy ktos sie skapnie o co chodzi. |
exiva
exiva "muj nick"- ej, gdzie ja jestem?B)
Utevo Lux-czy ja umarlam???:D |
@up
Pisze sie "moj" "exevo gran mas vis " też lubie BR" - owned Exura "hokus pokus czary mary twoja stara to twoj stary |
Exiva... "Br?"
Exura Vita"Padłeś?Powstań!Powerade!" Utani chur ""O kurwa s*******am." Exura ""Gówno daje ale się przydaje" |
Hehe Dobre Dobre Moje przypadki:
Utani Gran Hur ""Baj baj maszkaro! Utani Hur ""jedziemy po ziolo Exura ""Aspiryna od gozdzikowej! exori ""Die Bitch! I moj podpis :p Adori ""Prawie jak HMM Exura Gran ""Piwo Roz*******acz! roz*******a muzg utevo lux ""Witaj swiatelko! |
Nice
Nice super te opisy a ja jeszcze cos dam:
Utevo Lux "osleplem osleplem czy jeszcze kiedys zagram na skrzypcach?? Exura "Dziala jak natura chciala Utani gran hur "Smigiem migiem pedz do Media Markt Exevo gran mas vis "Jedz chappi :D To na tyle jak sobie jeszcze przypomne to dodam |
Utana vid ""eeee monsters plx nie bijcie mnie bo musze se zwalic!""
exori vis "" na spam nawet 11 lvlkowi demon siada xD"" exevo gran mas vis ""Po co marnowac SD??"" utani hur ""KOCHAM PIWO BO CHODZE PO NIM KRZYWO, PIWO TO MOJE PALIWO!!!"" |
ja podam jeden może już był niewiem :P
exura "Guwno daje ale się przydaje xD |
exevo gran mas vis "Temple in rookgard wants you back"
|
utani hur "Przyspiesz, szkoda czasu
|
Exura(gran\vita)""Gozdzikowa Rulez
Utamo Vita ""Nie Basia Tylko Ketoprom... |
:)
UtAnA ViD ""Utevo res ina "Stalker
|
A to moje których uzywam...
exori gran "Chce Zobaczyc Wasze Ciala Jak Faluja utani hur "Swizdu gwizdu lece w pizdu exani tera "Skaczcie do góry jak Jeb**e Kangóry exani tera "Lapy w Gore "Shake Your Boom Boom Baby exana pox "Niech GS Wyskoczy Tylko |
Exura "gÓwno Daje Ale SiĘ Przdaje
|
xD
ExEvO mOrT Hur "" songo mnie nauczyl..""
:P |
ja widzialem koles z ue walil i wpadlo takie cus xDD
exevo gran mas vis "LuBiE KaKauKoo ;) mam gdzies screena nawrt :D:D tak mnie to rozmieszylo ze z krzesla spadlem :P |
Exori graN ""Co sie stao ?!
exevo mort hur "" Ka me ha me ha ! exevo pan ""Bubu jest glodny,bubu chce jesc |
Kumpel..na ots'sie
exevo gran mas vis" formalina dzieci scina.." oraz.. exori "wujek zly dotyk" |
narazie nie mam tego ale zaraz jak nabije lvl 35 i kupie invisible bede miec takie cos
utana vid ""mysle wiec jestem a z tych co widzialem exevo gran mas vis "" i can help you TP exevo gran mas vis ""Fast tp to temple exevo gran mas pox ""wlasnie nabawiles sie zatrucia pokarmowego Utani Gran Hur ""Mam wode w kolanach i cukier w kostkach. |
utani gran hur ""NAPARZAM, NAPARZAM!!!" :p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:45. |