Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Selena (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=201)
-   -   Wydarzenia z Seleny. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=94254)

sellemon 02-03-2007 23:15

Ultima~
czemu wszystkich Polakow ktorzy niechca byc z wami wyzywacie ?
Zaczolem ta wojne z wami ale to byl blad i rozwiewajac wszystkie zludzenia napisze to na forum bo mam odwage ~Wole Pomoc Swe Niz Pl~

Po tym hacku mysleliscie ze dam spokoj ? teraz mam jeszcze wieksza ochote do gry mniejsza z tymi 11lvlami da sie odrobic...robcie co chcecie wyzywajcie itp itd...ale prawda jest taka ze to swe + slo mi pomogli nie wy ...nawed nie potrzebuje waszej pomocy juz mi pomogliscie tym hackiem...spoko piszcie sobie ze lize dupe swe itp nazywajcie to jak chcecie ja juz swoje wiem

@Schnapie daj spokoj nie kluc sie z nimi nie ma sensu

KthxBYE !

Orius 02-03-2007 23:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sellemon (Post 1297571)
Ultima~
czemu wszystkich Polakow ktorzy niechca byc z wami wyzywacie ?
Zaczolem ta wojne z wami ale to byl blad i rozwiewajac wszystkie zludzenia napisze to na forum bo mam odwage ~Wole Pomoc Swe Niz Pl~

Po tym hacku mysleliscie ze dam spokoj ? teraz mam jeszcze wieksza ochote do gry mniejsza z tymi 11lvlami da sie odrobic...robcie co chcecie wyzywajcie itp itd...ale prawda jest taka ze to swe + slo mi pomogli nie wy ...nawed nie potrzebuje waszej pomocy juz mi pomogliscie tym hackiem...spoko piszcie sobie ze lize dupe swe itp nazywajcie to jak chcecie ja juz swoje wiem

@Schnapie daj spokoj nie kluc sie z nimi nie ma sensu

KthxBYE !

<ogromny> + </orgomony> Jesteś drugą osobą na tym forum co tak napisała o0

zalfik 03-03-2007 01:44

@sellemon
Konkrety poprosze. Szczerze mowiac nie naleze do wtajemniczonych i chcialbym sie dowiedziec cos wiecej min. o tej "pomocy", o ktorej wspominasz.

@Ktos tam
Absolutnie racja, ze powinnismy zostawic indywidualne wasnie na priv, albo gg. I tu zobowiazuje sie do zaprzestania takowych ;)

Van Rebeliant 03-03-2007 01:56

Ja ostatnio też zaczynam woleć se pogadać po angielsku z Kyo (Którego anyway poznałem przez Scroopa), Wrathem, czy innym swe niż słuchać mojego języka polskiego który kaleczycie i którego nadużywacie, to nie jest do was wszystkich ale do 85% was.

PS: Nie pójde w ślady Sznapiego i nie będe wrzeszczał "TERA JA KUWA MAM RACYJE!!!!!1111", jednak mało mi do tego brakuje ;>
xD
PS2: BEHI JA CIE KUPIE, DU JU ŁANA BI MAJ BICZ?

Takie info do Kometołora i Marónka: JAAAA NOSZE DRES!!!!!, DREEEEEES SPOKO JEST!!!!! JAAAAA ZJEBEM JEST!!!!!!!!!!!!!!
TO WSZYSTKO WASZA WINA!!!! STAŁEM SIĘ ZJEBEM, TO ZARAŹLIWE JEST!!!!!!!!!
<żal mi mnie samego, ale zobaczcie o jakiej godzinie to pisze :P>
OU LET THE DOGS OUT!!!!! HOW HOW HOW HOW!!!!!

Iomer Thunderblade 03-03-2007 02:08

AITENS?~!?!?!?!????

HE HE HE !!!!!!!! SELLLLEMOOOOON ALE ZES DOJEBOŁ !

@SZNAPJI

ALESZ NIE MOSZ RACJI ;\ FSZYSCY WIEDZOM RZE FABREQAS NIEMA TEGO CHARA!!!!!! Ja wiem bardzo dobrze bo chlop w*****ony w rl jest :P

Schnapie 03-03-2007 09:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Iomer Thunderblade (Post 1297847)
@SZNAPJI

ALESZ NIE MOSZ RACJI ;\ FSZYSCY WIEDZOM RZE FABREQAS NIEMA TEGO CHARA!!!!!! Ja wiem bardzo dobrze bo chlop w*****ony w rl jest :P

Ae.. ok to PRZYZNAJE sie do bledu.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Van Rebeliant (Post 1297843)
PS: Nie pójde w ślady Sznapiego i nie będe wrzeszczał "TERA JA KUWA MAM RACYJE!!!!!1111", jednak mało mi do tego brakuje ;>

Czemu porównujesz to do mnie? :eek:

sellemon 03-03-2007 09:55

@Iomer

Wiem co mowie...a te teksty od nie ktorych z was i wyzwiska naprawde mnie nie ruszaja .

@Zelfik

Mam Ci rozpisac dokladnie co od kogo i kiedy ?

@All

Z kazdym sie da dogadac niewazne czy to swe czy br...no moze z niektorymi PL nie ale to norma tyle odemnie Pozdro

behi 03-03-2007 10:14

Ja soldat!

sellemon 03-03-2007 10:25

Btw wy chyba zapomnieliscie z kim walczycie . Chcieliscie mnie ujebac ...Zu padl szkoda...ale gratz fraga tylko do ktorej wojny go liczycie ?

zalfik 03-03-2007 10:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Van Rebeliant (Post 1297843)
Ja ostatnio też zaczynam woleć se pogadać po angielsku z Kyo (Którego anyway poznałem przez Scroopa), Wrathem, czy innym swe niż słuchać mojego języka polskiego który kaleczycie i którego nadużywacie, to nie jest do was wszystkich ale do 85% was.

PL?

@sellemon
Moze byc na priv ;)

Iomer Thunderblade 03-03-2007 13:44

Ale Selemonq CzemÓ Ty Sje Taq Irytujesh!!?!?@!??!?@?!?@?!?@12!@!@!@!?@?!/2#@!!@!21

A To Rze Cie KtÓs S Ultimejtijon Wyzywau A Ty Mu Otpowiedziales To Cie Teras Bendom ZabijoĆ!

sellemon 03-03-2007 14:50

Puki co nikt z ultima~ mnie nie zabil...ale ok ..zadam jedno pytanie z kim walczycie ? z cru~ , z tymi co wyszli z wojny , z tymi co niechca byc w wojnie z tymi co maja cos wspolnego z tymi co sa w wojnie , z tymi co was wyzywali , z tymi co nie mieli do was respectu ..kogo pominolem ? czyli walczycie ze wszystkimi co nie sa w ultima~ ? Fajnie Macie :) Powodzenia:baby:

Iomer Thunderblade 03-03-2007 16:43

Ultimation Vs Whole Selena _/////////////// !

KubaGuzikkk 03-03-2007 21:10

@Iomer
AWW TO MJE TERZ BENDZIECIE ZABIJAC;\? NAO PLIKS NO KEAL MI :(

Orius 03-03-2007 21:50

A mjie?!?!?!?! ;<

Lenrock 03-03-2007 22:04

jestescie ciemniakami, bo nie stac was na to zeby normalnie podyskutowac z sellemonem na ten temat. nastawiacie sie tak ze wszycsy widzą w was wroga i wy tylko prowokujecie do tego. teraz ciekawe kto po wojnie najbardziej bedzie lizal dupala szwedom, bo chyba nie sądzicie ze wygracie? w ogole jak juz ta wojna ma trwac dlugo to zaraz wszyscy posprzedajecie konta

Iomer Thunderblade 03-03-2007 23:07

Lenrock, a zoboczysz rze wygromy !!!!!

Legiren 03-03-2007 23:07

Master Macvali czy jakos tak ... kurwa mac krew mnie zalewa i wy sie dziwicie czemu polacy trzymaja ze szwedami teraz wiecie gratulacje kurwa zabiliscie 80 rp mojego kolege dobrego Thorval name jak go zabijaja na tibiacam jest film kurwa i co cieszysz sie z tego ? kurwa teraz juz wiecie ze lepiej trzymac ze swe bo polak polaka zabije za nic kurwa gratuluje obyscie dostali w tej wojnie ja jak gralem na selenie puge mnie bronil a takie ****ki jak mistic pal huntowali mnie za to ze wbilem sie na respa super obyscie dostali w tej wojnie i bede noob charem pomagal szwedom wszystkim wybijac bede polaczkow co liza dupe polakom a na prawde sa za swe i bardzo dobrze!

Iomer wygracie ... ale CHUJA W ZĘBY ! jak ebdziecie nadal zabijac swoich rodakow za free to Ci powodzenia zycze ;]

AxenRemo 03-03-2007 23:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Legiren (Post 1299451)
Master Macvali czy jakos tak ... kurwa mac krew mnie zalewa i wy sie dziwicie czemu polacy trzymaja ze szwedami teraz wiecie gratulacje kurwa zabiliscie 80 rp mojego kolege dobrego Thorval name jak go zabijaja na tibiacam jest film kurwa i co cieszysz sie z tego ? kurwa teraz juz wiecie ze lepiej trzymac ze swe bo polak polaka zabije za nic kurwa gratuluje obyscie dostali w tej wojnie ja jak gralem na selenie puge mnie bronil a takie ****ki jak mistic pal huntowali mnie za to ze wbilem sie na respa super obyscie dostali w tej wojnie i bede noob charem pomagal szwedom wszystkim wybijac bede polaczkow co liza dupe polakom a na prawde sa za swe i bardzo dobrze!

Iomer wygracie ... ale CHUJA W ZĘBY ! jak ebdziecie nadal zabijac swoich rodakow za free to Ci powodzenia zycze ;]

zdarza się że padnie ktoś z Polski a jeśli byłeś hunted to ktoś widocznie miał powód do ujebania cię.
Nisetety bywa...
A co do lizania dupy to myślę że ty będziesz pierwszy w kolejece

~~~~~~~~Axen~~~~~~~~~~

Orius 03-03-2007 23:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AxenRemo (Post 1299573)
zdarza się że padnie ktoś z Polski a jeśli byłeś hunted to ktoś widocznie miał powód do ujebania cię.
Nisetety bywa...
A co do lizania dupy to myślę że ty będziesz pierwszy w kolejece

~~~~~~~~Axen~~~~~~~~~~

A ja?? Ja jestem czołowym lizaczem!

Wg. was ofc

Marczio 04-03-2007 00:26

ubicie thorvala to bylo jedno z glupszych posuniec jakie wykonaliscie w tej wojnie.

twojstary 04-03-2007 00:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marczio (Post 1299680)
ubicie thorvala to bylo jedno z glupszych posuniec jakie wykonaliscie w tej wojnie.

Mylisz sie Szarancz xD
Co do Oriusa... Irytuja mnie niektore niekiedy Twoje posty na forum.tibia.com ale mimo to i tak Cie lubie xD
Zeby nie bylo... nie jestem w Ulti~, nie jestem w Cruoris nie jestem w Saruman Army Fraternity etc etc etc :p Nie gram tu od dawien dawna jak Szarancz a Redela/Thorvala zawsze nienawidzilem :)

Scroopy 04-03-2007 08:47

Dany Karde

Mar 04 2007, 07:22:01 CET Killed at Level 122 by Alucard de'Moon
and by Balu kiler

http://www.speedyshare.com/730861936.html

Komuszq 04-03-2007 09:13

Ładnie :D ehhe

Orius 04-03-2007 11:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scroopy (Post 1299861)
Dany Karde

Mar 04 2007, 07:22:01 CET Killed at Level 122 by Alucard de'Moon
and by Balu kiler

http://www.speedyshare.com/730861936.html

WOW, Idzie ultimation idzie!!!!!
Dany to takie free fragi ;P;) ;) ;) :p
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez twojstary (Post 1299718)
Mylisz sie Szarancz xD
Co do Oriusa... Irytuja mnie niektore niekiedy Twoje posty na forum.tibia.com ale mimo to i tak Cie lubie xD
Zeby nie bylo... nie jestem w Ulti~, nie jestem w Cruoris nie jestem w Saruman Army Fraternity etc etc etc :p Nie gram tu od dawien dawna jak Szarancz a Redela/Thorvala zawsze nienawidzilem :)

Np? o0 ja mam z 20 postów i all są w jakiś tam grach, albo jakieś głupie ;P

Orius 04-03-2007 11:46

Qpa double post -.-"

zalfik 04-03-2007 13:09

Gratzky zabicia Danego :-) To jest to co tygryski lubia najbardziej.
Moge sie dowiedziec za co konkretnie padl Thorval?

Lenrock 04-03-2007 13:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zalfik (Post 1300164)
Gratzky zabicia Danego :-) To jest to co tygryski lubia najbardziej.
Moge sie dowiedziec za co konkretnie padl Thorval?

jak to powiedzial mi wczoraj alu~ :

"kazali bić to zabiłem"

Marczio 04-03-2007 14:11

Dany bites dust - to co kochamy ogladac :)

Scroopy 04-03-2007 16:55

Thorval padl za to ze "lizal dupe Puge i robil PA na polakach"

dokladnie tak mi Macavelli powiedzial ^,-

Sidar 04-03-2007 20:34

Obiecywalem ze bedzie akcja i byla tyle ,ze mam teraz spalony monitor i sie ciezko w*****am;[ Mam nadzieje ze w serwisie wyrobia sie na rekolekcje bo jak nie to sie zalame i popelnie samobojstwo.

sellemon 04-03-2007 21:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scroopy (Post 1300569)
Thorval padl za to ze "lizal dupe Puge i robil PA na polakach"

dokladnie tak mi Macavelli powiedzial ^,-

ten 1 reason jest do dupy :P , za to ten drugi mozna juz uznac :]

Lenrock 04-03-2007 21:20

nortec

Mar 04 2007, 20:13:44 CET Killed at Level 128 by Wujek do pierogow
and by Despi

Marczio 04-03-2007 22:23

reason na thorvala jest lame i nadal uwazam ze to bylo waszym bledem.

Scroopy 04-03-2007 23:15

Nortec

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/19981

Marczio 04-03-2007 23:16

\_o_/ <znaki>

DodoZ 05-03-2007 02:14

Yaaah, gz ULT company :]

zalfik 05-03-2007 11:39

Wielkie gratzky!!!! Tylko oswieccie mnie, ktory to taki jenteligient:
10:34 Emttec [33]: WEZ DO REKI GRUBY KIJ I PIERDOLNIJ SWE W RYJ. BIJ GO MOCNO, BIJ GO ROWNO, PRZECIEZ WIESZ ZE BIJESZ GOWNO.

Ja Was bardzo prosze. Nie znizajcie sie do ich poziomu, nie stwierdzajcie, ze jakis narod to gowno!!! Skoro Puge chce mowic, ze dobry Polak, to martwy Polak, to niech mowi. Wy nie musicie takich akcji odstawiac!!!

Jeszcze raz wielkie gratzky. Next Puge? :>

@down
Aha ;)

Iomer Thunderblade 05-03-2007 12:41

To byl jakis chlop od despiego or so

AxenRemo 05-03-2007 16:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zalfik (Post 1301718)
Wielkie gratzky!!!! Tylko oswieccie mnie, ktory to taki jenteligient:
10:34 Emttec [33]: WEZ DO REKI GRUBY KIJ I PIERDOLNIJ SWE W RYJ. BIJ GO MOCNO, BIJ GO ROWNO, PRZECIEZ WIESZ ZE BIJESZ GOWNO.

Ja Was bardzo prosze. Nie znizajcie sie do ich poziomu, nie stwierdzajcie, ze jakis narod to gowno!!! Skoro Puge chce mowic, ze dobry Polak, to martwy Polak, to niech mowi. Wy nie musicie takich akcji odstawiac!!!

Jeszcze raz wielkie gratzky. Next Puge? :>

@down
Aha ;)

Dobrze Zalfik to już się nie powtórzy (z mojej strony, bo ja też coś takiego napisałem chyba)

^^

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:37.