Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Iridia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=194)
-   -   Iridia part 2 (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=97454)

Rankor 14-01-2007 19:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Trai'ler (Post 1197373)
Teraz taka mała ciekawostka , Wiecie że stary temat iridi został zamknięty na podobnej ilości stron (102~) 8o

Więc jak możecie to przestańcie sie wkońcu bezsensownie kłucić ... Bo nie chce żeby ten topic został zamknięty wystarczy że ostatni zamknęli ....

pzdr

U Ciebie sa 102, u mnie jest 18.
Tematu NIE zamkna, poki nie bedziecie naciagac regulaminu. Predzej zamkna temat nie przez tych, ktorzy sie po prostu sprzeczaja (od tego jest miedzy innymi te forum), tylko od takich, ktorzy rzucaja k****mi na lewo i prawo (tak jak post kulturalnego goscia o nicku Zwieshu. Swoja droga, nie podoba Ci sie to co sie dzieje w temacie? NIE WCHODZ, albo daj ignora tym osobom, ktorych postow nie chcesz czytac, takie trudne?)

#edit
Te 5 stron wg. Ciebie beznajdzienych stron zawiera opinie kilku forumowiczow. Nie liczysz sie z innymi - nie mysl, ze beda sie liczyc z toba. I nie, nie twierdze, ze bede fajny bo wypowiem sie na forum ;)

Kiełek 14-01-2007 19:40

@Trai'ler
Są 3 tematy o Iridii <3

-News by Danthorr zamknięty na 127 stronie...
-News prosto z iridi by Banditos zamknięty na 102 stronie...
-Iridia part 2 by Mocny Smok 105 stron i jedziemy dalej8o

No... to to by było takie pedalskie info :P

Minas_Morgul 14-01-2007 20:17

Po mojemu to powinni walnac restart serwowo moze to zbyt radykalne ale przynajmnie zeby cos z lagami zrobili nie da sie gracX( Nie mozna expic a mam paca to sie marnoje;(

Nastempna sprawa nie nikt nic kiedy i czy wogole wejda nowe serwery8o

myanato 14-01-2007 20:28

@Minas_Morgul & Galdi & wszyscy co maja lagi
ZMIENCIE NETA:) ja nie mam neostrady i nie mam tez lagow. No moze kiedys raz sie zdarzyly jak expilem. Ale wtedy byla kupa ludu na serwie...
Wniosek: lagi nie sa od serwera tylko od neostrady
kónic
wlasnie przeczytalem:
http://forum.tibia.pl/showthread.php...lagi+neostrada
(dla tych ktorym sie nie chce czytac)podobniez w srode maja znikanc lagi

w tym temacie (link na gorze) jest napisane ze lagi maja tylko niemieckie serwy (nie wiem czy isara to niemiecki czy nie) i jest to spowodowane:
"Z tego, co się nieoficjalnie dowiedziałem, przyczyną powodów jest awaria jakiegos światłowodu na terenie Niemiec, z którego korzysta TePSA, rzeczywiście, założyłem postać na Amerze (Amerykański serwer) - zero lagów. Dowiedziałem się również, że usterka powinna być usunięta max do środy."

Galdi 14-01-2007 20:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez myanato (Post 1197667)
@Minas_Morgul & Galdi & wszyscy co maja lagi
ZMIENCIE NETA:) ja nie mam neostrady i nie mam tez lagow. No moze kiedys raz sie zdarzyly jak expilem. Ale wtedy byla kupa ludu na serwie...
Wniosek: lagi nie sa od serwera tylko od neostrady
kónic

To moze wytlumasz fakt, ze na Isarze nie mam lagow? ;) A poza tym to czesc ludzi, ktora ma innego neta rowniez ma lagi, wiec twoj wniosek jest bledny ;'(

#Edit
Isara to niemiecki server ;]

Trai'ler 14-01-2007 21:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rankor (Post 1197504)
Swoja droga, nie podoba Ci sie to co sie dzieje w temacie? NIE WCHODZ, albo daj ignora tym osobom, ktorych postow nie chcesz czytac, takie trudne?)

#edit
Te 5 stron wg. Ciebie beznajdzienych stron zawiera opinie kilku forumowiczow. Nie liczysz sie z innymi - nie mysl, ze beda sie liczyc z toba. I nie, nie twierdze, ze bede fajny bo wypowiem sie na forum ;)

Pewną drogą, nie podoba mi sie to co sie dzieje w tym temacie ale to jest moje zdanie i nie musisz mi wydawać poleceń / narzucać ich typu 'nie podoba sie tobie - nie wchodź tutaj albo daj ignora' , to już jest moje zdanie co z tym zrobie a ty nie musisz mi wpajać swoich myśl.

Btw skąd ty k***a wiesz że nie licze sie z opiniami forumowiczów ? To już jest moja sprawa i nie wiem skąd ty 'to wszystko wiesz' , wiedz że licze się z nimi a jeśli tobie wydaje się inaczej to już twój problem. A myślisz że mi sie wydaje , że jestem fajny jak sie wypowiem na forum i nabije posta ? Nie. Więc nie wiem po co to pisałeś...

Powiem ci tyle zmień nastawienie do innych bo jak ktoś powie coś inaczej niż chcesz usłyszeć to już jest - be , i musisz na niego najechać tak jak na mnie przed chwilą. Zmień poprostu nastawienie (srry że sie powtarzam). No i najlepiej by było jak byś przestał wszystkich 'krytykować' , ale to już jest twoja decyzja i niczego tobie nie narzucam .

/Singed

maddie 14-01-2007 21:52

wszystkie serwery maja laggi, tylko zalezy to od ilosci graczy online.
dla nas na amerykanskich serwerach nie ma laggow, bo kiedy u nas jest 10 rano, u nich 2 w nocy, wiec osob na serwerze jest znacznie mniej i da sie grac.
na Iridii o 2 w nocy tez nie ma laggow ;s

btw to ze w srode maja zniknac laggi slyszalem od jakiegos goscia na 17 lev z takim nickiem ze watpie aby ta informacja byla prawdziwa.

mozliwe ze jest to problem neo, chociaz wydaje mi sie dziwne ze nagle cos padlo...
btw teraz moj transfer to 600kb/s a Tibia lagguje i freezuje jak kur** mac.
wiec juz wiemy ze nie zalezy to od pakietu wykupionego w tp, wiec sklaniam sie do opini ze to cos z glownymi serwerami/routerami tp.

co do innych dostawcow, moj kumpel z Francji grajacy na Kelterze tez ma laggi podobne do tych z Iridii, a prawdopodobnie nie jest klientem tp ;)

podsumowujac, cholera wie.

>.<

Arthas The Keeper 14-01-2007 22:55

^^

@Phoenix dawno się tak nie uśmiałem :D <tak dalej>
dobrze, że jestem pokojowym graczem i mam nadzieje, że nigdy nie będziesz musiał się przekonywać jak bardzo niektóre pozory mogą mylić ;)

signed: Usar

myanato 14-01-2007 23:23

@arthas
a co to jest tylko twoj runemaker?? :p tak normalnie masz 100+?? czy masz takie boskie pvp??:p a moze masz pro?? a moze po prostu masz zamiar wbic jutro 100??:p w kazdym badz razie cale szczescie ze jestes "pokojowym graczem" :D

Massior 14-01-2007 23:28

Nie było mnie 2 dni... jak przeczytałem wszystkie posty napisane pod moją nieobecność to mam takie samo zdanie jak Zimn kilka postów wyżej...

@Arthas <3

@Gaba: chyba widziałem dziś Twojego brata w sklepie :p był łudząco podobny do Ciebie 8o
@ Kisia: Wypaliła sobotaaaa ?? ja niedałbym rady :( żal mi dupe ściska :baby:

Rankor 14-01-2007 23:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Trai'ler (Post 1197855)
Pewną drogą, nie podoba mi sie to co sie dzieje w tym temacie ale to jest moje zdanie i nie musisz mi wydawać poleceń /

Ja wiem, ze czytanie ze zrozumieniem to sztuka niemal niemozliwa doopanowania, ale tutaj nawet nie trzeba bylo zbytwielkiego sprytu. zeby zauwazyc, ze swoja wypowiedz kieruje do goscia onicku Zwieshu. NIKOMU nie wydaje polecen, to jak kiepsko interpretujesz moje posty to TWOJ problem, nie moj.

Cytuj:

narzucać ich typu 'nie podoba sie tobie - nie wchodź tutaj albo daj ignora' to już jest moje zdanie co z tym zrobie a ty nie musisz mi wpajać swoich myśl.

O wpajaniu przekonan slyszalem, ale o mysli nie, zwlaszcza w tak blahych sprawach jak pixelowe gierki. To co z tym zrobisz szczerze mowiac malo mnie interesuje.

Cytuj:

Btw skąd ty k***a wiesz że nie licze sie z opiniami forumowiczów ? To już jest moja sprawa i nie wiem skąd ty 'to wszystko wiesz' , wiedz że licze się z nimi a jeśli tobie wydaje się inaczej to już twój problem. A myślisz że mi sie wydaje , że jestem fajny jak sie wypowiem na forum i nabije posta ? Nie. Więc nie wiem po co to pisałeś...

A jednak mamy jakies przeblyski. Wystarczylo popatrzec chociaz na CYTAT, zeby dojsc do kogo kieruje swoja wypowiedz. Caly twoj atak poszedl w bloto bo probujesz mi wmowic, ze napisalem do ciebie cos, czego tak na prawde nie kierowalem w twoja strone.

Cytuj:

Powiem ci tyle zmień nastawienie do innych bo jak ktoś powie coś inaczej niż chcesz usłyszeć to już jest - be , i musisz na niego najechać tak jak na mnie przed chwilą. Zmień poprostu nastawienie (srry że sie powtarzam). No i najlepiej by było jak byś przestał wszystkich 'krytykować' , ale to już jest twoja decyzja i niczego tobie nie narzucam .
/Singed

Przeczysz sam sobie, najpierw twierdzac, zebym zmienil nastawienie a pozniej zapierajac sie, ze niczego mi nie narzucasz. Efekt jest jaki jest a jesli juz mowimy o tym, co jest be - gdybym byl zamkniety na opinie innych zapewne nie wchodzilbym do tego tematu bo i po co? Miedzy krytyka a odmienna opinia jest duza przepasc.

Arthas The Keeper 14-01-2007 23:38

:p

miałem napisać ps. w tamtym poście, żeby własnie niky go nie odebrał tak jak ty, ale cóż nie wyszło tak czy siak nie twierdze, że jestem pvp mastah, a tym bardziej, nie napisałem tego bo mam plecki, gdybym tak napisał to sam bym zaprzeczał swoim postom ktore napisałem kilka stron temu xD
Po za tym to raczej było napisane pod kątem zartu bo jak wcześniej napisałem, że jestem pokojowy ;). Chociaż nigdy nic do końca nie wiadomo :)

@Massior <3

Trai'ler 14-01-2007 23:40

\edit

teraz widze o co ci chodzi , rozumiem że to wszystko przez małe nieporozumienie ; )
ale next time jak możesz to pisz jakoś hmm żeby można było zrozumieć do kogo i co piszesz
bo w tamtej wypowiedzi było zlane wszystko ze sobą dlatego zrozumiałem to jak zrozumiałem

wiec srry za to nie porozumienie ; )

Gaba 15-01-2007 00:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Massior (Post 1198284)
Nie było mnie 2 dni... jak przeczytałem wszystkie posty napisane pod moją nieobecność to mam takie samo zdanie jak Zimn kilka postów wyżej...

@Arthas <3

@Gaba: chyba widziałem dziś Twojego brata w sklepie :p był łudząco podobny do Ciebie 8o
@ Kisia: Wypaliła sobotaaaa ?? ja niedałbym rady :( żal mi dupe ściska :baby:

hehe Massior, ale ja nie mam brata może to były tylko twoje zwidy, że był do mnie podobny :D Kiedy wpadasz w końcu do nas? :p

Massior 15-01-2007 01:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gaba (Post 1198454)
hehe Massior, ale ja nie mam brata może to były tylko twoje zwidy, że był do mnie podobny :D Kiedy wpadasz w końcu do nas? :p

Uheheheh to przypał zaliczyłem :p może cioteczny był :) a kiedy wpadne nie wiem :/ nauki od zawalenia i byle przetrwać ten semestr a pozniej juz z górki sie ugadaaaaaa na jakaś bibee :) Pozdrow swojego chopa B)

Phoenix_Vast 15-01-2007 13:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arthas The Keeper (Post 1198172)
@Phoenix dawno się tak nie uśmiałem :D <tak dalej>
dobrze, że jestem pokojowym graczem i mam nadzieje, że nigdy nie będziesz musiał się przekonywać jak bardzo niektóre pozory mogą mylić ;)

Zapomniałeś zmienić w profilu z 85 na 88 level, a z twoimi clubami na faccu to i tak bys mi niewiele zrobił pewnie -noł ofens-

A z tymi plecami to nie ty powiedziałeś, że mozna je stracic równie szybko jak sie je zdobylo ? :rolleyes:

Massior kibelku już mnie nie kochasz ? ;<<<!

#Edit
Nigdy więcej nie pije ;s

Massior 15-01-2007 13:50

@Up moja droga Spłuczko, lOOknij na Arthasa dokładniej ;) bo co do tych clubów to bym sie nie zgodził...

Luv jA Tuuu!!1111one!1jeden!111!1 :evul:

Phoenix_Vast 15-01-2007 15:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Massior (Post 1198906)
@Up moja droga Spłuczko, lOOknij na Arthasa dokładniej ;) bo co do tych clubów to bym sie nie zgodził...

Luv jA Tuuu!!1111one!1jeden!111!1 :evul:

Ktos mi tyrał, że skoczyl na swordy - zreszta 75 ? co to jest :D

Massior 15-01-2007 15:39

a 80 brzmi lepiej? i jest w trakcie treningu :>>>

Arthas The Keeper 15-01-2007 15:48

79 xD nie 80 ale spokojnie do tego też dojdziemy ;]
@Phoenix zobacz co napisałem wcześniej to powinno wszystko wyjaśnić ;)

Galdi 15-01-2007 15:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Massior (Post 1199108)
a 80 brzmi lepiej? i jest w trakcie treningu :>>>

Ale Usar is dupek ;(((( <3

Massior 15-01-2007 16:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Galdi (Post 1199142)
Ale Usar is dupek ;(((( <3

Don't think so :< I po co takie posty?

Zwieshu 15-01-2007 16:23

omg Rankor ty masz 15 lat a gledzisz bardziej poprawnie niz moja baba z polaka jak czytam takie goowno to az samemu mi sie zaczyna chciec srac zaraz pewnie znajdziesz w moich postach jakies lioterowki czy ki HJ (nie bede pisal chuuj zebynie bylo ze temat skasowali przezemnie)
a swoja wypowiedz kieruj gdzie chcesz w prawe na lewo i po skosie a mi to po prostu wisi :O

Ja nie zmienie tego ze ty przestaniesz tu sie wypowiadac a ty nie zmienisz tego co i jak pisze

kapishi??

pzdr V

Phoenix_Vast 15-01-2007 19:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zwieshu (Post 1199254)
omg Rankor ty masz 15 lat a gledzisz bardziej poprawnie niz moja baba z polaka jak czytam takie goowno to az samemu mi sie zaczyna chciec srac zaraz pewnie znajdziesz w moich postach jakies lioterowki czy ki HJ (nie bede pisal chuuj zebynie bylo ze temat skasowali przezemnie)
a swoja wypowiedz kieruj gdzie chcesz w prawe na lewo i po skosie a mi to po prostu wisi :O

Ja nie zmienie tego ze ty przestaniesz tu sie wypowiadac a ty nie zmienisz tego co i jak pisze

kapishi??

pzdr V

Chłopczyku, czy ty aby napewno masz 20 lat...?

Zwieshu 15-01-2007 20:38

tak mam 20 lat ale od 8 roku zycia siedze w domu przed kompem wiec nie rozwijam swoich kontaktow w rzeczywistosci, mam depresje i boje sie przejsc przez ulice samemu. a cos sie stalo??

ale ty chyba masz gorszy problem jak mowisz do faceta "chlopczyku" :> ale moze wyrosniesz xD

pzdr V

Dexusah 15-01-2007 20:56

hehe totalny owned made by Zwieschu

IridiaCarlinPk 15-01-2007 21:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zwieshu (Post 1200029)
tak mam 20 lat ale od 8 roku zycia siedze w domu przed kompem wiec nie rozwijam swoich kontaktow w rzeczywistosci, mam depresje i boje sie przejsc przez ulice samemu. a cos sie stalo??

ale ty chyba masz gorszy problem jak mowisz do faceta "chlopczyku" :> ale moze wyrosniesz xD

pzdr V

hahahaha own3d!111

Kiełek 15-01-2007 21:53

Cytuj:

pzdr V

o0 stary mamy coś wspólnego xDDD

p.s. Own3d!!!!!!!1111

Phoenix_Vast 15-01-2007 22:52

Cytuj:

pzdr V

Przyjmując iż jestem wystarczająco starszy od Ciebie by stwierdzić że jestes 'chłopczyk' to twój OWN nie wyszedł :S
Nice try anyway... :evul:

Naro 15-01-2007 23:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Phoenix_Vast (Post 1200425)
Przyjmując iż jestem wystarczająco starszy od Ciebie by stwierdzić że jestes 'chłopczyk' to twój OWN nie wyszedł :S

Jakos nikt z czytajacych tak nei przyjmuje... Widzac sposob Twoich wypowiedzi i w ogole to co tu robisz na forum z neiduzym ryzykiem mozna przyjac ze za duzo lat to Ty sobie nei liczysz... a nawet jesli to tylko wydajesz sam sobie swiadectwo. A jesli masz ~20 lat i myslisz ze tu ejstes jakis senior i bijesz wszystkich inteligencja na glowe to sie mozesz grubo zdziwic.

Phoenix_Vast 16-01-2007 11:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Naro (Post 1200511)
Jakos nikt z czytajacych tak nei przyjmuje... Widzac sposob Twoich wypowiedzi i w ogole to co tu robisz na forum z neiduzym ryzykiem mozna przyjac ze za duzo lat to Ty sobie nei liczysz... a nawet jesli to tylko wydajesz sam sobie swiadectwo. A jesli masz ~20 lat i myslisz ze tu ejstes jakis senior i bijesz wszystkich inteligencja na glowe to sie mozesz grubo zdziwic.

Moj poprzedni post to była tylko analogia, bo nie mam 20 lat ;)

Esiio 16-01-2007 12:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Phoenix_Vast (Post 1200425)

Jak dla mnie i pewnie dla wielu innych na tym forum ten OWN wyszedl i to w 100% :D hauhauah

~MaDuS

Maxxonek 16-01-2007 16:36

Uhm ... kolejne strony ;) Jak sie przestaniecie klocic to msgnijcie mi jak bede w grze =)

Rankor 16-01-2007 17:01

Sorry, ale rzucanie ku****i na lewo i prawo z powodu takiej banalnej rzeczy, jak wypowiedzi na forum na pewno nie jest oznaka doroslosci. Co z tego, ze gosc ma 20 lat skoro pisze na poziomie 14 (i bynajmniej nie mowie tu o ortografii, bo niektore rzeczy powinno sie po prostu wiedziec). Prawde mowiac, wole gledzic poprawniej niz twoja polonistka (co jest raczej awykonalne) niz walic orty w co drugim zdaniu. Powodzenia w pisaniu podan/listow/czegokolwiek (z zastosowaniem k**wa i c**j jako przecinka). ;)

myanato 16-01-2007 17:21

Wyglada to jakby chcieli obalic ani:
Zielper'archer Jan 15 2007, 16:38:36 CET Died at Level 108 by a demon
Mimm Jan 15 2007, 16:41:41 CET Died at Level 107 by a demon
Antoatleta Jan 15 2007, 16:42:29 CET Died at Level 108 by a demon
Fardel Jan 15 2007, 16:42:34 CET Died at Level 105 by a demon

Wszyscy padli...

Pr23m3k 16-01-2007 17:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rankor (Post 1201397)
Sorry, ale rzucanie ku****i na lewo i prawo z powodu takiej banalnej rzeczy, jak wypowiedzi na forum na pewno nie jest oznaka doroslosci. Co z tego, ze gosc ma 20 lat skoro pisze na poziomie 14 (i bynajmniej nie mowie tu o ortografii, bo niektore rzeczy powinno sie po prostu wiedziec). Prawde mowiac, wole gledzic poprawniej niz twoja polonistka (co jest raczej awykonalne) niz walic orty w co drugim zdaniu. Powodzenia w pisaniu podan/listow/czegokolwiek (z zastosowaniem k**wa i c**j jako przecinka). ;)

Jezeli chuj Ciebie to boli to po co sie wypowiadasz? jezeli ty przestaniesz to i reszta tez nie bedzie. Proste i logiczne. Maxx ma racje bo po co sie klucic o byle gowno??

thanks
Pr23m~

Diego325 16-01-2007 20:52

Wy tu gadu gadu a tymczasem forum tibia.com już działa

Mam nadzieję, że teraz pora na koniec lagów :D

Galdi 16-01-2007 22:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Phoenix_Vast (Post 1201801)
A ja kłade lache na to forum, za 4h mam pociąg w góry ;D
Lorth kozaku flache obale za Ciebie (pewnie bede ja obalal dwa dni ale chuj xd)

Wszem i wobec adju kurwa <3<3<3
nie bedzie mi was brakowac, ale jak cos to po 26 catch me in-game~~~~

Over'n'Out
Murder_Mankind

Dopiero 26 wracasz? ;(((((( Pamietaj, wyslij mi pocztowke ! A i uwazaj na nartach bo sniegu nie widac; *

Jinikao 17-01-2007 00:11

Name: Lorth Ripper
Sex: male
Profession: Master Sorcerer
Level: 30

Hmm Hack czy harakiri?

Dexusah 17-01-2007 00:26

to musiało boleć

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:25.