![]() |
Cytuj:
Tematu NIE zamkna, poki nie bedziecie naciagac regulaminu. Predzej zamkna temat nie przez tych, ktorzy sie po prostu sprzeczaja (od tego jest miedzy innymi te forum), tylko od takich, ktorzy rzucaja k****mi na lewo i prawo (tak jak post kulturalnego goscia o nicku Zwieshu. Swoja droga, nie podoba Ci sie to co sie dzieje w temacie? NIE WCHODZ, albo daj ignora tym osobom, ktorych postow nie chcesz czytac, takie trudne?) #edit Te 5 stron wg. Ciebie beznajdzienych stron zawiera opinie kilku forumowiczow. Nie liczysz sie z innymi - nie mysl, ze beda sie liczyc z toba. I nie, nie twierdze, ze bede fajny bo wypowiem sie na forum ;) |
@Trai'ler
Są 3 tematy o Iridii <3 -News by Danthorr zamknięty na 127 stronie... -News prosto z iridi by Banditos zamknięty na 102 stronie... -Iridia part 2 by Mocny Smok 105 stron i jedziemy dalej8o No... to to by było takie pedalskie info :P |
Po mojemu to powinni walnac restart serwowo moze to zbyt radykalne ale przynajmnie zeby cos z lagami zrobili nie da sie gracX( Nie mozna expic a mam paca to sie marnoje;(
Nastempna sprawa nie nikt nic kiedy i czy wogole wejda nowe serwery8o |
@Minas_Morgul & Galdi & wszyscy co maja lagi
ZMIENCIE NETA:) ja nie mam neostrady i nie mam tez lagow. No moze kiedys raz sie zdarzyly jak expilem. Ale wtedy byla kupa ludu na serwie... Wniosek: lagi nie sa od serwera tylko od neostrady kónic wlasnie przeczytalem: http://forum.tibia.pl/showthread.php...lagi+neostrada (dla tych ktorym sie nie chce czytac)podobniez w srode maja znikanc lagi w tym temacie (link na gorze) jest napisane ze lagi maja tylko niemieckie serwy (nie wiem czy isara to niemiecki czy nie) i jest to spowodowane: "Z tego, co się nieoficjalnie dowiedziałem, przyczyną powodów jest awaria jakiegos światłowodu na terenie Niemiec, z którego korzysta TePSA, rzeczywiście, założyłem postać na Amerze (Amerykański serwer) - zero lagów. Dowiedziałem się również, że usterka powinna być usunięta max do środy." |
Cytuj:
#Edit Isara to niemiecki server ;] |
Cytuj:
Btw skąd ty k***a wiesz że nie licze sie z opiniami forumowiczów ? To już jest moja sprawa i nie wiem skąd ty 'to wszystko wiesz' , wiedz że licze się z nimi a jeśli tobie wydaje się inaczej to już twój problem. A myślisz że mi sie wydaje , że jestem fajny jak sie wypowiem na forum i nabije posta ? Nie. Więc nie wiem po co to pisałeś... Powiem ci tyle zmień nastawienie do innych bo jak ktoś powie coś inaczej niż chcesz usłyszeć to już jest - be , i musisz na niego najechać tak jak na mnie przed chwilą. Zmień poprostu nastawienie (srry że sie powtarzam). No i najlepiej by było jak byś przestał wszystkich 'krytykować' , ale to już jest twoja decyzja i niczego tobie nie narzucam . /Singed |
wszystkie serwery maja laggi, tylko zalezy to od ilosci graczy online.
dla nas na amerykanskich serwerach nie ma laggow, bo kiedy u nas jest 10 rano, u nich 2 w nocy, wiec osob na serwerze jest znacznie mniej i da sie grac. na Iridii o 2 w nocy tez nie ma laggow ;s btw to ze w srode maja zniknac laggi slyszalem od jakiegos goscia na 17 lev z takim nickiem ze watpie aby ta informacja byla prawdziwa. mozliwe ze jest to problem neo, chociaz wydaje mi sie dziwne ze nagle cos padlo... btw teraz moj transfer to 600kb/s a Tibia lagguje i freezuje jak kur** mac. wiec juz wiemy ze nie zalezy to od pakietu wykupionego w tp, wiec sklaniam sie do opini ze to cos z glownymi serwerami/routerami tp. co do innych dostawcow, moj kumpel z Francji grajacy na Kelterze tez ma laggi podobne do tych z Iridii, a prawdopodobnie nie jest klientem tp ;) podsumowujac, cholera wie. >.< |
^^
@Phoenix dawno się tak nie uśmiałem :D <tak dalej>
dobrze, że jestem pokojowym graczem i mam nadzieje, że nigdy nie będziesz musiał się przekonywać jak bardzo niektóre pozory mogą mylić ;) signed: Usar |
@arthas
a co to jest tylko twoj runemaker?? :p tak normalnie masz 100+?? czy masz takie boskie pvp??:p a moze masz pro?? a moze po prostu masz zamiar wbic jutro 100??:p w kazdym badz razie cale szczescie ze jestes "pokojowym graczem" :D |
Nie było mnie 2 dni... jak przeczytałem wszystkie posty napisane pod moją nieobecność to mam takie samo zdanie jak Zimn kilka postów wyżej...
@Arthas <3 @Gaba: chyba widziałem dziś Twojego brata w sklepie :p był łudząco podobny do Ciebie 8o @ Kisia: Wypaliła sobotaaaa ?? ja niedałbym rady :( żal mi dupe ściska :baby: |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
:p
miałem napisać ps. w tamtym poście, żeby własnie niky go nie odebrał tak jak ty, ale cóż nie wyszło tak czy siak nie twierdze, że jestem pvp mastah, a tym bardziej, nie napisałem tego bo mam plecki, gdybym tak napisał to sam bym zaprzeczał swoim postom ktore napisałem kilka stron temu xD
Po za tym to raczej było napisane pod kątem zartu bo jak wcześniej napisałem, że jestem pokojowy ;). Chociaż nigdy nic do końca nie wiadomo :) @Massior <3 signed: Usar |
\edit
teraz widze o co ci chodzi , rozumiem że to wszystko przez małe nieporozumienie ; ) ale next time jak możesz to pisz jakoś hmm żeby można było zrozumieć do kogo i co piszesz bo w tamtej wypowiedzi było zlane wszystko ze sobą dlatego zrozumiałem to jak zrozumiałem wiec srry za to nie porozumienie ; ) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Zapomniałeś zmienić w profilu z 85 na 88 level, a z twoimi clubami na faccu to i tak bys mi niewiele zrobił pewnie -noł ofens- A z tymi plecami to nie ty powiedziałeś, że mozna je stracic równie szybko jak sie je zdobylo ? :rolleyes: Massior kibelku już mnie nie kochasz ? ;<<<! #Edit Nigdy więcej nie pije ;s |
@Up moja droga Spłuczko, lOOknij na Arthasa dokładniej ;) bo co do tych clubów to bym sie nie zgodził...
Luv jA Tuuu!!1111one!1jeden!111!1 :evul: |
Cytuj:
Ktos mi tyrał, że skoczyl na swordy - zreszta 75 ? co to jest :D |
a 80 brzmi lepiej? i jest w trakcie treningu :>>>
|
79 xD nie 80 ale spokojnie do tego też dojdziemy ;]
@Phoenix zobacz co napisałem wcześniej to powinno wszystko wyjaśnić ;) signed: Usar |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
omg Rankor ty masz 15 lat a gledzisz bardziej poprawnie niz moja baba z polaka jak czytam takie goowno to az samemu mi sie zaczyna chciec srac zaraz pewnie znajdziesz w moich postach jakies lioterowki czy ki HJ (nie bede pisal chuuj zebynie bylo ze temat skasowali przezemnie)
a swoja wypowiedz kieruj gdzie chcesz w prawe na lewo i po skosie a mi to po prostu wisi :O Ja nie zmienie tego ze ty przestaniesz tu sie wypowiadac a ty nie zmienisz tego co i jak pisze kapishi?? pzdr V |
Cytuj:
Chłopczyku, czy ty aby napewno masz 20 lat...? |
tak mam 20 lat ale od 8 roku zycia siedze w domu przed kompem wiec nie rozwijam swoich kontaktow w rzeczywistosci, mam depresje i boje sie przejsc przez ulice samemu. a cos sie stalo??
ale ty chyba masz gorszy problem jak mowisz do faceta "chlopczyku" :> ale moze wyrosniesz xD pzdr V |
hehe totalny owned made by Zwieschu
|
Cytuj:
|
Cytuj:
p.s. Own3d!!!!!!!1111 |
Cytuj:
Nice try anyway... :evul: |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
~MaDuS |
Uhm ... kolejne strony ;) Jak sie przestaniecie klocic to msgnijcie mi jak bede w grze =)
|
Sorry, ale rzucanie ku****i na lewo i prawo z powodu takiej banalnej rzeczy, jak wypowiedzi na forum na pewno nie jest oznaka doroslosci. Co z tego, ze gosc ma 20 lat skoro pisze na poziomie 14 (i bynajmniej nie mowie tu o ortografii, bo niektore rzeczy powinno sie po prostu wiedziec). Prawde mowiac, wole gledzic poprawniej niz twoja polonistka (co jest raczej awykonalne) niz walic orty w co drugim zdaniu. Powodzenia w pisaniu podan/listow/czegokolwiek (z zastosowaniem k**wa i c**j jako przecinka). ;)
|
Wyglada to jakby chcieli obalic ani:
Zielper'archer Jan 15 2007, 16:38:36 CET Died at Level 108 by a demon Mimm Jan 15 2007, 16:41:41 CET Died at Level 107 by a demon Antoatleta Jan 15 2007, 16:42:29 CET Died at Level 108 by a demon Fardel Jan 15 2007, 16:42:34 CET Died at Level 105 by a demon Wszyscy padli... |
Cytuj:
thanks Pr23m~ _______________________________________ I <3 footbag. |
Wy tu gadu gadu a tymczasem forum tibia.com już działa
Mam nadzieję, że teraz pora na koniec lagów :D |
Cytuj:
|
Name: Lorth Ripper
Sex: male Profession: Master Sorcerer Level: 30 Hmm Hack czy harakiri? |
to musiało boleć
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:25. |