![]() |
Cytuj:
|
Up@
ja widziałem tylko filmik z tej wojny :) ale nie orjentuje sie przez co ta wojna itd ;] kiedys grałem na julerze, ale to był mój pierwszy świat i osiągłem tam jakos 30lvl ;] |
Cytuj:
Zgadzam sie z tobą może zrobilibyśmy jeszcze pare akcji podobnych do tej jak padła aradna czy kloed... ale reszta twojej wypowiedzi to stek bzdur. Dla mnie najwarzniejsza jest lojalność a nie taki syf w postaci paru polskich cwaniaczków ktorzy w trakcje wojny poszli na inne światy i nic niezrobili dla dobra gildi a teraz wrócili i kozaczą pod dp. X( |
hmm... widze ze dochodzi do orzejmu.. iwec postanawiam wrocic... Mama nadzieje ze ta postacia bedzie mi sie gralo lepiej niz poprzednia:)
See you in Berylia:) |
Cytuj:
|
A mną się ofc nikt nie przejął ...
Żegnaj Berylio, dzięki wszystkim kumplom za wspólne granie ;) See you on Morgana ;] |
Cytuj:
|
1. To jest temat o Berylii, a nie o wojnie ;]
2. Masz dowody ze sharowalem acc? |
Cytuj:
|
Wiesz, ja nie kupuje charów, a Qbe dostalem jak mial 41 lvl wiec nie wiem co sie z nim wczesniej dzialo :)
|
Cytuj:
|
Tak z innej beczki
04 Jan 2007 : Strycnine got 10,000,000 XP |
Cytuj:
|
Cytuj:
jak wiesz cos na temat tych co niewyplacili sie z ls i co zamierzają napisz :P ciekawy jestem.:evul: :evul: |
Cytuj:
|
|
Cytuj:
|
Oj, bedzie sie dzialo, tylko niepotrzebne te paymenty sa. Ale beda jaja. Corso nie bedzie wiedzial co zrobic. Zobaczycie. Szczegolow nie zdradze. ;)
Berylia bez wojny?? HAHAHAHA Musiala by sie Berylia nie nazywac. rofl |
Cytuj:
|
Cytuj:
To sa pieniądze m.in. Raffu , Clodachu , Glimma Avarus, Clime Avarus, Jaeff , Shala Nodror, Wojownicz Druid, Rior'dian, Medican, Medicanka :) i chyba jeszcze o kimś zaopmniałem |
Cytuj:
|
ja cie nadal lubie i imponujesz mi:) pozatym tryzmac mozemy dalej poneiwaz wracma, napisze od cieibe, tlyko ciii;p corsowi nie wybacze, taki jestem . Chodz mnei sprawa nie dotyczy bo nigdy nie bylem w lifestyle (czego aktualnie zaluje) to sadze ze bycie szpiegiem. Wobec ludiz ze swojego panstwa to njagorsze co moze byc. Co mozna zrobic. Takich ludiz trzeba tepic. Kretynem nie jestem i wypraszma sobie takie slowa;) moim wujem mozesz byc nadal:D
Peace! edit chwilke pozniej: co do tego zal.corsoofdarknes.swe to napsialem to gdyz jest ktosze i nie chce mi sie rospisywac bo sadze ze i tak nikt by sie tym nie przejal a to brzmi troche latwiej dla niektorych uzytkownikow tego forum;) |
Cytuj:
|
Niewazne jak dla mnie :d Mnie teraz interesuje tylko co robi gildia Deathstyle i kim oni do cholery sa... Zabijaja prawie kazdego kogo spotkaja na swojej drodze bez powodu. Z poczatku myslalem ze to noobchary ruinsow ale teraz nie wiem nawet co o tym myslec..
|
tak btw. Czego Nemesis nie expi? .. Ma explocka? jak tak to na ile
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Taki kozak jestes na forum a na beryli pewnie masz jakis 30 lvl i kozaczysz Jak chcesz powiedziec ze brat jest zerem powiedz mu to w grze na swoim miancharze @Guardian Anubite Cytuje Ty jesteś najśmieszniejsza osobą na tym forum jaką chyba znam. Nie osiągnąłeś zupełnie NIC a piszesz jak byś był jakąs LEGENDĄ beryli. Twój brat jest ZEREM on nic nie zrobił na wojnie ani na serwerze (zerem w sensie gry bo do pogadania nic do niego nie mam) A ty co osognles kilka charow kupionych pewnie pol dzielnicy sharuje z toba szkoda slow na ciebie |
11:52 Thamisus [42]: rev'ico
11:52 Thamisus [42]: mnie o 120k ojebal... n/c best frienda ojebałes? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jakim prawem nas oceniasz? Gówno wiesz jak bylo, kupujesz chary i sie mądrujesz taki cfaniak jesteś to pokaż nam co umiesz. X( @Daark Patrick "Taki kozak jestes na forum a na beryli pewnie masz jakis 30 lvl i kozaczysz Jak chcesz powiedziec ze brat jest zerem powiedz mu to w grze na swoim miancharze" Niewypada zabijac kolesia z własnej gildi nawet jeśli to noob. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Co jak co ale po rev'ico jezdzic nie mozna bo byl jako nie liczny z polakow na akcji
|
powiem tlyko tyle.
Stitl comeback! wybrani wieda kim teraz gram. Peace! edit chwile pozniej: kajn, od ktorego levelu invite do nemesis??? |
Peace and Love :(
not x) |
Cytuj:
|
Cytuj:
PS. Zaje***scie net mnie pocieszyl -.-' Dead na Guarddzie (Ach) Lag... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:47. |