Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Berylia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=197)
-   -   Wydarzenia z Berylii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=98171)

Guardian anubite 02-01-2007 17:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rev'ico (Post 1169252)
Oj , zdziwilbys sie ze sami polacy nic niezrobia... , a pozatym jesli chodzi o zgranie , to berylia wg. mnie jeden z serverów na którym gildie sa ze soba dobze zgrane ... ofc daleko nam jescze do np. Vision z furory :P BTW , a widzielicie wojne na Julera? to dopiero zal.pl ...

Może powiesz nam czemu odeszliście za free i gracie free z towarzyszącym u wielu waszych fanów stanem rozgoryczenia? :D

Wala 02-01-2007 17:28

Up@

ja widziałem tylko filmik z tej wojny :) ale nie orjentuje sie przez co ta wojna itd ;] kiedys grałem na julerze, ale to był mój pierwszy świat i osiągłem tam jakos 30lvl ;]

Namitura 02-01-2007 17:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rev'ico (Post 1169252)
Oj , zdziwilbys sie ze sami polacy nic niezrobia... , a pozatym jesli chodzi o zgranie , to berylia wg. mnie jeden z serverów na którym gildie sa ze soba dobze zgrane ... ofc daleko nam jescze do np. Vision z furory :P BTW , a widzielicie wojne na Julera? to dopiero zal.pl ...

Zgadzam sie z tobą może zrobilibyśmy jeszcze pare akcji podobnych do tej jak padła aradna czy kloed... ale reszta twojej wypowiedzi to stek bzdur. Dla mnie najwarzniejsza jest lojalność a nie taki syf w postaci paru polskich cwaniaczków ktorzy w trakcje wojny poszli na inne światy i nic niezrobili dla dobra gildi a teraz wrócili i kozaczą pod dp. X(

Stitl 02-01-2007 18:26

hmm... widze ze dochodzi do orzejmu.. iwec postanawiam wrocic... Mama nadzieje ze ta postacia bedzie mi sie gralo lepiej niz poprzednia:)
See you in Berylia:)

Rev'ico 03-01-2007 07:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Namitura (Post 1169409)
Zgadzam sie z tobą może zrobilibyśmy jeszcze pare akcji podobnych do tej jak padła aradna czy kloed... ale reszta twojej wypowiedzi to stek bzdur. Dla mnie najwarzniejsza jest lojalność a nie taki syf w postaci paru polskich cwaniaczków ktorzy w trakcje wojny poszli na inne światy i nic niezrobili dla dobra gildi a teraz wrócili i kozaczą pod dp. X(

Do mnie mówisz o lojalnosci? , najpierw powiedz kim ty w ogóle jestes...

MasteR Driv3r 03-01-2007 20:09

A mną się ofc nikt nie przejął ...
Żegnaj Berylio, dzięki wszystkim kumplom za wspólne granie ;)
See you on Morgana ;]

Mastermind Toothy 03-01-2007 20:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MasteR Driv3r (Post 1171685)
A mną się ofc nikt nie przejął ...
Żegnaj Berylio, dzięki wszystkim kumplom za wspólne granie ;)
See you on Morgana ;]

Gdybyś chociaż coś znaczył wojnie i sam zrobił tego chara to może ktoś by się przejął.

MasteR Driv3r 03-01-2007 20:19

1. To jest temat o Berylii, a nie o wojnie ;]
2. Masz dowody ze sharowalem acc?

Mastermind Toothy 03-01-2007 21:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MasteR Driv3r (Post 1171734)
1. To jest temat o Berylii, a nie o wojnie ;]
2. Masz dowody ze sharowalem acc?

Główny temat to teraz wojna i nie sharing tylko Allegro.br; pamiętam jak żegnał się ze mną old Qba po hacku ;* Nikogo jeszcze nie oskarżyłem o kupowanie(chyba...) na Allegro, Ty jesteś pierwszy i mam nadzieję ostatni - zawsze staram się pisać to co jest zazwyczaj prawdą...oskarżać kogoś o coś takiego to głupota jeśli słucha się kogoś, kto danej osoby nie lubi. Old owner dość często ze mną pisał, bo uh mu robiłem ;) Takie mam dowody i tyle.

MasteR Driv3r 03-01-2007 21:53

Wiesz, ja nie kupuje charów, a Qbe dostalem jak mial 41 lvl wiec nie wiem co sie z nim wczesniej dzialo :)

Rev'ico 04-01-2007 03:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mechaniczna_Pomarancza (Post 1171872)
hmmm to jest temat jak sama nazwa wskazuje "Wydarzenia z Berylii" o beryli i wydarzeniach czyli tez o wojnie :):)

yyyy jakiej wojnie ? B)

Floy 04-01-2007 10:57

Tak z innej beczki

04 Jan 2007 : Strycnine got 10,000,000 XP

Mastermind Toothy 04-01-2007 16:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MasteR Driv3r (Post 1172108)
Wiesz, ja nie kupuje charów, a Qbe dostalem jak mial 41 lvl wiec nie wiem co sie z nim wczesniej dzialo :)

Acha, stary owner pisał mi, że chara sprzedał, ale ok- koniec tematu :D

Guardian anubite 04-01-2007 20:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rev'ico (Post 1172438)
yyyy jakiej wojnie ? B)

apropo , tak gadaliście na corsa a teraz jak jest rozejm zostawicie go w spokoju ???? :confused:
jak wiesz cos na temat tych co niewyplacili sie z ls i co zamierzają napisz :P ciekawy jestem.:evul: :evul:

Rev'ico 04-01-2007 21:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Guardian anubite (Post 1173722)
apropo , tak gadaliście na corsa a teraz jak jest rozejm zostawicie go w spokoju ???? :confused:
jak wiesz cos na temat tych co niewyplacili sie z ls i co zamierzają napisz :P ciekawy jestem.:evul: :evul:

hmmm , wszytsko sie zobaczy , sam niewiem jakto będzie ... w ogóle narazie jest taki "chaos"

Corso 04-01-2007 21:38

Paymenty

http://img465.imageshack.us/img465/1621/paymentyhl6.png

Guardian anubite 04-01-2007 21:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rev'ico (Post 1173966)
hmmm , wszytsko sie zobaczy , sam niewiem jakto będzie ... w ogóle narazie jest taki "chaos"

też mi chaos każdy expi oprócz paru z ls co sa hunted:P

krzysiek033 05-01-2007 05:38

Oj, bedzie sie dzialo, tylko niepotrzebne te paymenty sa. Ale beda jaja. Corso nie bedzie wiedzial co zrobic. Zobaczycie. Szczegolow nie zdradze. ;)

Berylia bez wojny?? HAHAHAHA Musiala by sie Berylia nie nazywac. rofl

Guardian anubite 05-01-2007 12:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rev'ico (Post 1174532)
ja bym to rcaezj nazwal kasa z mc druidow former khsów B)

prosze cie nie ośmieszaj sie , wszyscy wiedza z czego ta kasa...

Corso 05-01-2007 12:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rev'ico (Post 1174532)
ja bym to rcaezj nazwal kasa z mc druidow former khsów B)

Żal.pl :)

To sa pieniądze m.in. Raffu , Clodachu , Glimma Avarus, Clime Avarus, Jaeff , Shala Nodror, Wojownicz Druid, Rior'dian, Medican, Medicanka :) i chyba jeszcze o kimś zaopmniałem

Szkut 05-01-2007 13:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Corso (Post 1174670)
Żal.pl :)

To sa pieniądze m.in. Raffu , Clodachu , Glimma Avarus, Clime Avarus, Jaeff , Shala Nodror, Wojownicz Druid, Rior'dian, Medican, Medicanka :) i chyba jeszcze o kimś zaopmniałem

I dostaniesz od swoich "kolegow" 3 gp heeuheuheuh

Stitl 05-01-2007 17:51

ja cie nadal lubie i imponujesz mi:) pozatym tryzmac mozemy dalej poneiwaz wracma, napisze od cieibe, tlyko ciii;p corsowi nie wybacze, taki jestem . Chodz mnei sprawa nie dotyczy bo nigdy nie bylem w lifestyle (czego aktualnie zaluje) to sadze ze bycie szpiegiem. Wobec ludiz ze swojego panstwa to njagorsze co moze byc. Co mozna zrobic. Takich ludiz trzeba tepic. Kretynem nie jestem i wypraszma sobie takie slowa;) moim wujem mozesz byc nadal:D
Peace!
edit chwilke pozniej:
co do tego zal.corsoofdarknes.swe to napsialem to gdyz jest ktosze i nie chce mi sie rospisywac bo sadze ze i tak nikt by sie tym nie przejal a to brzmi troche latwiej dla niektorych uzytkownikow tego forum;)

Floy 05-01-2007 22:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Patrick II (Post 1174907)
No wiec chcce cos powiedziec po pierwsze jestem po banie po drugie gram na innym servie mam nadzije ze nemesis razem z moim bratem nie okaza sie "odeszli od wojny zaczeli expic i gut a rizzle zostawia" taka bez loyalnosc ale cuz moim zdaniem ruin czeka az nemesis pojdzie expic pojda po 3 albo mniej/wiecej ludzi do kazdego expiacego czonka nemesis i ich porozwalaja.Obecnie ruin expi Arwyn gleboko pochylona w swoim pg moim zdaniem ruin chce przez jaies 2 tygodnie lvlowac pozniej baj

Lol, może i Ruin coś kombinuje chodź w co na razie wątpię bo chyba każdy na tym serwie ma dosyć wojen ja jakiś czas, ale na pewno nie dali wolności Nemesis po to żeby w jeden dzień pójsc po 3 na ich expowiska bo po pierwsze Nie dali by rady nikomu we 3, po drugie jeden msg na guildczat i każdy w pztach.

Majkeloo 05-01-2007 23:46

Niewazne jak dla mnie :d Mnie teraz interesuje tylko co robi gildia Deathstyle i kim oni do cholery sa... Zabijaja prawie kazdego kogo spotkaja na swojej drodze bez powodu. Z poczatku myslalem ze to noobchary ruinsow ale teraz nie wiem nawet co o tym myslec..

Floy 06-01-2007 00:44

tak btw. Czego Nemesis nie expi? .. Ma explocka? jak tak to na ile

Guardian anubite 06-01-2007 01:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Floy (Post 1176434)
tak btw. Czego Nemesis nie expi? .. Ma explocka? jak tak to na ile

Dzis od 24 moga expić. Pozdro

Rev'ico 06-01-2007 04:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Guardian anubite (Post 1175284)
Człowieku wszyscy wiedza co to za strona i wogóle chyba że jestes kretynem i nie wiesz.. Nie wiem co ci dają głupie posty w stylu 10-latka z tekstem zal.corsoofdarknes.swe bo nie dość ze napisałeś zle jego name to jeszcze w bezsenswny sposób to zrobiłeś , ale to świadczy jedynie o twojej inteligencji której ci widocznie brakuje gdyż normalny człowiek mając cos do kogoś napisał by to raz nie drążąc tego tematu przez 10-+ stron jeszcze w marnym stylu.

Patrick@
Ty jesteś najśmieszniejsza osobą na tym forum jaką chyba znam. Nie osiągnąłeś zupełnie NIC a piszesz jak byś był jakąs LEGENDĄ beryli. Twój brat jest ZEREM on nic nie zrobił na wojnie ani na serwerze (zerem w sensie gry bo do pogadania nic do niego nie mam)

Rev'ico@
Ty próbujesz zakamuflować tchórzostwo Lifestyle twierdząc ze ta kasa nie jest z płac od graczy Lifestyle! A prawda jest inna!!!! Szanuję Ciebie , lifestyle i wiem co zrobił Corso ale po jakimś czasie zmądrzałem i stwierdziłem że nie ma sensu ciągle "sciemiać" i dlatego będę krytykował każdy nieprawdziwy post czy to Corso , czy Rev'ico bo jak już coś piszesz to pisz prawdę a nie "kamuflujesz"

tchórzostwo lifestyle? stracilem w tej wojnie wiele , bardzo dlugo walczylem i zadenn pionek niebedzie mnie nazywac tchórzem ! a pozatym jakie masz dowody ze to niejest kasa z mc druidow? sama byna mowila jak kh robi m qupuja 4 pacce na 4 druidow i robia nimi z uhów okolo 1-1,3 mln hajsu MIESIECZNIE.

Patrick II 06-01-2007 08:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Namitura (Post 1174956)
Twój brat jest zerem. Już dawno położył lache na ten serwer, nic niezrobił dla gildi był nieaktywny, mówiles ze sie uczył a mi się obiło że botował na thoria a teraz wrócił i struga pawiana :D A co do daleszej twojej wypowiedzi zgadzam sie z tobą coś się święci.

@Namitura
Taki kozak jestes na forum a na beryli pewnie masz jakis 30 lvl i kozaczysz
Jak chcesz powiedziec ze brat jest zerem powiedz mu to w grze na swoim miancharze

@Guardian Anubite Cytuje
Ty jesteś najśmieszniejsza osobą na tym forum jaką chyba znam. Nie osiągnąłeś zupełnie NIC a piszesz jak byś był jakąs LEGENDĄ beryli. Twój brat jest ZEREM on nic nie zrobił na wojnie ani na serwerze (zerem w sensie gry bo do pogadania nic do niego nie mam)

A ty co osognles kilka charow kupionych pewnie pol dzielnicy sharuje z toba szkoda slow na ciebie

Corso 06-01-2007 11:58

11:52 Thamisus [42]: rev'ico
11:52 Thamisus [42]: mnie o 120k ojebal...

n/c best frienda ojebałes?

Guardian anubite 06-01-2007 12:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rev'ico (Post 1176533)
tchórzostwo lifestyle? stracilem w tej wojnie wiele , bardzo dlugo walczylem zaden pion niebedzie mnie nazywac tchórzem ! a pozatym jakie masz dowody ze to niejest kasa z mc druidow? sama byna mowila jak kh robi m qupuja 4 pacce na 4 druidow i robia nimi z uhów okolo 1-1,3 mln hajsu MIESIECZNIE.

Pionu to ty nie trzymasz a nie że ja nim jestem. Nikt nie tweirdzi że nie zarabiają tyle kasy na uh makerach ale akurat to na screenie było z czegos innego! WALCZYŁEŚ DŁUGO W PZ LOCKU , gratuluję wygrałeś darmowe majtki???? Jakbyscie byli honorowi to albo przestali grać albo walczyli do końca a odchodząc za free to wiadomo... reput , honor dno... moje zdanie. CYA

Namitura 06-01-2007 14:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Guardian anubite (Post 1177081)
Pionu to ty nie trzymasz a nie że ja nim jestem. Nikt nie tweirdzi że nie zarabiają tyle kasy na uh makerach ale akurat to na screenie było z czegos innego! WALCZYŁEŚ DŁUGO W PZ LOCKU , gratuluję wygrałeś darmowe majtki???? Jakbyscie byli honorowi to albo przestali grać albo walczyli do końca a odchodząc za free to wiadomo... reput , honor dno... moje zdanie. CYA

Jakim prawem nas oceniasz? Gówno wiesz jak bylo, kupujesz chary i sie mądrujesz taki cfaniak jesteś to pokaż nam co umiesz. X(

@Daark Patrick
"Taki kozak jestes na forum a na beryli pewnie masz jakis 30 lvl i kozaczysz
Jak chcesz powiedziec ze brat jest zerem powiedz mu to w grze na swoim miancharze"

Niewypada zabijac kolesia z własnej gildi nawet jeśli to noob.

Guardian anubite 06-01-2007 14:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Namitura (Post 1177346)
Jakim prawem nas oceniasz? Gówno wiesz jak bylo, kupujesz chary i sie mądrujesz taki cfaniak jesteś to pokaż nam co umiesz. X(

@Daark Patrick
"Taki kozak jestes na forum a na beryli pewnie masz jakis 30 lvl i kozaczysz
Jak chcesz powiedziec ze brat jest zerem powiedz mu to w grze na swoim miancharze"

Niewypada zabijac kolesia z własnej gildi nawet jeśli to noob.

Masz dowody że coś kupiłem? Nie, a jak kupowalem to tylko za kase z sprzedanego chara na innym serwie bo niechcialo mi sie od 0 robic.

Patrick II 06-01-2007 15:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Guardian anubite (Post 1177416)
Masz dowody że coś kupiłem? Nie, a jak kupowalem to tylko za kase z sprzedanego chara na innym serwie bo niechcialo mi sie od 0 robic.

Kupujesz chary i je marnujesz tyle ci powiem

Rev'ico 06-01-2007 15:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Guardian anubite (Post 1177081)

Nierób z siebie totalnego idioty plx , bylem praktycznie na wszytskich akcjach , mialem malo fragow? a to dlatego ze teraz po update fragi przewaznie to fart z ostatniego hita , badz najwiekszy sd damage ... a ty udajesz takiego cfaniaka a nigdy nic niezrobiles pozatym jakie masz te KU*WA dowody ze na zdieciu widac co innego? to ze corso napisal ze to paykmenty to z kąd wiesz ze on ma racje ? wątpie by mu w ogóle cos mowili w ruin . :) no i jeszcze ... zalosny jestes :baby:

Guardian anubite 06-01-2007 17:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rev'ico (Post 1177553)
Nierób z siebie totalnego idioty plx , bylem praktycznie na wszytskich akcjach , mialem malo fragow? a to dlatego ze teraz po update fragi przewaznie to fart z ostatniego hita , badz najwiekszy sd damage ... a ty udajesz takiego cfaniaka a nigdy nic niezrobiles pozatym jakie masz te KU*WA dowody ze na zdieciu widac co innego? to ze corso napisal ze to paykmenty to z kąd wiesz ze on ma racje ? wątpie by mu w ogóle cos mowili w ruin . :) no i jeszcze ... zalosny jestes :baby:

Nie twierdze że nie byłeś na akcjach bo byłes na każdej .. szacuneczke.. ale akcji mieliscie malo to miałem na mysli.

Szkut 06-01-2007 17:15

Co jak co ale po rev'ico jezdzic nie mozna bo byl jako nie liczny z polakow na akcji

Stitl 06-01-2007 21:03

powiem tlyko tyle.
Stitl comeback!
wybrani wieda kim teraz gram.
Peace!
edit chwile pozniej:
kajn, od ktorego levelu invite do nemesis???

Kajn 06-01-2007 21:04

Peace and Love :(

not x)

Rev'ico 06-01-2007 21:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Guardian anubite (Post 1177852)
Nie twierdze że nie byłeś na akcjach bo byłes na każdej .. szacuneczke.. ale akcji mieliscie malo to miałem na mysli.

malo akcji? odkad ks i korob deleted , w 1-2 miechy zrobilismy ze 120 + fragow , ruin ze 110+ i to jest malo wtedy co chwila byl jakis open battle , masslog lub cos ... wymiekam przy tobie ;(

Klucio 06-01-2007 21:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szkut (Post 1177861)
Co jak co ale po rev'ico jezdzic nie mozna bo byl jako nie liczny z polakow na akcji

CO prawda to prawda, widac na filmikach jak biedny sie wystrzela SD a zaden frag nie wpadnie :]

PS. Zaje***scie net mnie pocieszyl -.-'
Dead na Guarddzie (Ach) Lag...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:47.