![]() |
|
Zaden giermek ok? Kolejny, typowy MUł ;-).
Klasyk? Faktycznie klasyk. |
Cytuj:
Berkamp był bardzo dobrym napastnikiem (raczej niespełnionym w reprezentacji, choć to nie tylko jego wina) ale: W Holandii istnieje takie powiedzenie - "Zakładając, że Johan Cruijff był piłkarskim bogiem to Marco Van Basten był jego synem, natomiast Dennis Bergkamp zaledwie odległym kuzynem" - ono troszkę wyjaśnia. W latach 90-tych, w czasach jego świetności było kilku/kilkunastu napastników zdecydowanie lepszych od niego. |
Cytuj:
Nie mówiłem o historii klubu, której Chelsea jako tako nie ma, ale o historii meczów. Niemalże każdy mecz Chelsea-MU od ery Romka to fantastyczne spektakle. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Jaki tutaj sie wysyp kibicow Arsenalu zrobil ;d
Swoja droga wszyscy najerzdzacie na Yoha ze nie jest obiektywny a cokolowiek sie nie powie o Arsenalu to i tak jest zle i wiadomo ze sie skonczy na Carling cup (chociaz mojim zdaniem lepsze to niz nic) a co do Sagny i Clichego to Sanga jest aktulanie jednym z najlepszeych prawych obroncow na globie ten czlowiek ma wszystko co musi miec boczny obronca a Clichy jest fenomenalny z przodu ale jezeli chodzi o tyly to juz gorzej i to o sporo gorzej |
OK, jeżeli mamy zacząć pisać obiektywnie to należy stwierdzić na starcie, że Arsenal nie jest najlepszym klubem piłkarskim na globie czego nasz szanowny adwersarz nie potrafi przyznać. Jeżeli on zacznie podchodzić do sprawy rzeczowo i bez nadmiernych emocji jestem przekonany, że i stosunek do jego szanownej osoby oraz do jego opinii także się zmieni. W innym wypadku pozostanie status quo...niestety.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Sporting Gijon 1 - 6 Barcelona Niby beniaminek, ale cholernie mnie cieszy ta wygrana :) |
Dalibyście już wszyscy spokój. Tak się składa, że od kiedy zacząłem czytać ten temat, to antyfani Yoha robią tu zazwyczaj znacznie większą wiochę niż on sam...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Topic Szkoda, że tyle akcji było zmarnowanych... Wynik 2:2 byłby o wiele ciekawszy. BTW. Manchester City 6:0 Portsmouth To się porobiło... :D |
http://pl.youtube.com/watch?v=RySynkNq8w8 Bergkamp może mu buty czyścić.
|
Cytuj:
A Ronaldo - siła, zdecydowanie,balans, nie unikanie pojedynków z obrońcami oraz szybkość, szybkość i jeszcze raz szybkość. Szkoda, że przeszedł do Interu, który nie okazał sie szczęśliwy dla niego. |
Cytuj:
Cytuj:
|
W serie A marnuja sie najlepsi pilkarze, ale za to z Premiership nie. Ciekawa teoria. Inter to czolowy klub serie A i uwierz, ze Zlatan sie tam nie marnuje.
|
Nadal nie rozumiecie, o co mi chodzi. Inter to drużyna włoska, która jest już zaprogramowana na bardziej defensywną grę, a Zlatan jest stworzony do atakowania. W takiej Anglii gra się ostro, jest cholernie szybkie tempo, a Serie A to szachy. Ibrahimović jest wręcz stworzony do szybkiej i kombinacyjnej gry, której we Włoszech niestety nie doświadczy.
Cytuj:
|
Bergkamp i ronaldo to sa jednak inni zawodnicy i nie ma co ich porownywac.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
No widzisz, ale jakos tak sie składa ze Kuyt jednak zawsze coś wywalczy (asysta w meczu z Marsylia), i nie potrzebuje do tego kreatywnosci, fakt techniki tez niema, ale co zrobić ? Poczekaj moze do konca sezonu z ocena Keane ? To ze jeszcze nic nie strzelił to nie znaczy ze jestem leszczem, mial dobry sezon w Tottenhamie, więc strzelać potrafi. I za stary to moze jest twój stary, Robbie ma 28 lat, ale sorry, dla kibica Arsenalu stary piłkarz to pewnie dla ciebie 24 lata. |
Skoro Keane i Kuyt to przeciętniaki to kim Eduardo musi być :P
Keane stary? haha, 26-30 lat to właśnie wiek, w którym piłkarze zazwyczaj osiągają apogeum możliwości, więc poczekaj z krytyką Robbiego, który ma 28 lat, co najmniej z rok. Poza tym w zeszłym sezonie, kiedy Tottenham miał o wiele słabszą kadrę grał bardzo dobrze i jestem pewien, że również w Liver sobie poradzi ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:47. |
|