![]() |
|
Cytuj:
|
Haha wpadlem w sam srodek Viture i padlem xD
Apr 03 2008, 21:40:44 CEST Killed Kamiil Knight at Level 156 unjustified Apr 03 2008, 21:40:13 CEST Killed Lipexx at Level 99 ok |
4:0 dla gtw :/
[CHAR]Kamiil Knight[/CHAR] [CHAR]Lipexx[/CHAR] [CHAR]Viron mysta[/CHAR] [CHAR]Cardivual[/CHAR] LEszcze zawolali kumpli... |
fajne ob, zalosny koniec. nerdy z virtue _/
|
Ale ja nadal loffciam Vironka :<.
|
torca tylko utwierdzila nas w przekonaniu ze sa nobami, gdyby nie wlot virtue i future (w sumie nie wiele zrobili) to zostali by poskladani
brawo dla blade moran (dal loga buahahhahahahaha) torca rulezzzzz |
Hail kozakcka Torca !! hahahahahahaahahaha :cup::cup::cup:
Umawiaja sie na ob ale przychodza z 3 gildiami . jak to wszyscy nazywaja na noobow <bongosow > ,skoro jestesmy noobami po co wam 3 gildie do pomocy ? ushaushashasuashs :evul::evul: liczy sie to ze wygralismy OB !! a wiecie dlaczego ? ? ? ? ? ? bo pingowalismy virona przez to mail lagi i nie mogl sie uhac,aha i mielismy combo bota !!oneone , ushasuhaushuahsuashushushasuhsuashuasasushushasuha s :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup: |
Nazywacie nas Noobami
tylko , że my przyszli¶my według umowy sami i tlyko z future na to żescie sie zgodzili , a wy wpadliscie noobcharami arc i uzywacie jak zwykle COMBO BOT nie potraficie normalnie grac ale ogolnie byliscie lepsi nie bede tego ukrywal . |
ja przechodzilem obok i zauwazylem krew :[
|
Cytuj:
Wiesz wogole co to jest kombo bot? Hmm wyjasnie: Po tym update dostalismy mozliwosc zliczania wszystkich atakow odebranych przez ludka w 1 sekundzie. WIEC KURWA WYTLUMACZ MI DLACZEGO NA FILMIE JAK VIRONEK , KAMILEK PADAJA TO NIE MA ZADNEGO UDERZENIA Z SD POTWIERDZAJACEGO ZE MAMY BOTA. thx bye! PO DRUGIE! noobchary z arc? xD taak padliscie bo 20 lvl'ki zrobili wam kombo z flama :/ szkoda. A co do virtue xD fajnie sie latalo z nimi po wiezy :/ szkoda tylko ze bylo ich 20x wiecej niz mnie ;( |
Ale najwiekszy zwal mam z tego. Przybiega Virtue i odrazu torca wielkie kozaki i krzycza ::
21:40 Siwyy [66]: WALCZ WALCZ JA WALCZE TY WALCZYSZ You see a dead human (Vol:10). You recognize Siwyy. He was killed by Groub. To sobie powalczyles kumplu :cup::cup::cup::cup::cup::cup: Hail Torca .suhasuhauhsuuahsuasusuhausuashuahsuasuhhasusuhasu huhasuhuhsasasuhasuhuhsuhasasuhuhasasuhasuhasuhsuh sauhssuhasuhahusuhasuhasasuhasuhsauhasuhsauhssuhau hsauhashashuasasuhuhasuhsssuhaashusuhsauhasuhsaauh asuhshasasuhasuhasuhasuhsauhasuhasuhsaasuh |
Cytuj:
Ale jak napisalem Vikingowi na priv "Zywcem mnie nie wezma" i dotrzymalem slowa :cup: Ps. @Torcida - nie bilem was, bo mam do was uraz czy cos. Poprostu tibia to gra, zalogowalem sie dostalem msg na priv bym poszedl poubijac bo jest jakis open. A bez ventrilo i z moim netm 2 fragi to naprawde wyczyn xD :) |
pogratulowac;d dziwne bo ja Ciebie nie zauwazylem, moze to przez te moje lagi :P a nie zawalaj tu na net swoj, kazdy mial ostre lagi bo akurat byla pora lagow ;s
|
Nie zwalam winy na net, bo ci co znaja moja sytuacje wiedza jak z nim jest :) myslisz ze dlaczego ni gram juz? :p
P.S. Bede mogl dac ci buziaka kiedys w tibi? :P |
14:33 Viron Mysta [136]: wiecie co potrzebowaliscie pingow i blokady moich hotkey zeby mnie ubic co to zafrag w ktory m nie moglem sie w zaden sposob obronic
|
przyjdz ktorego dnia ;d
|
viron ładnie się wpakował i szybko mu many brakło :) prawda przed gtw nie miał się jak obronić <3
a tak wogule to kamil knight też ładnie padł choć pierwszy jego ded na statku w ab był lepszy wtajemniczeni wiedz± o co chodzi "exeta res" xD |
heh, mi to kamila szkoda, nightmare go dopadl :[
edit: resovia wszyscy hools. http://www.wrzuta.pl/audio/rRVh5MT996/grzesi0_-_resovia |
Cytuj:
Gruby też jest za resovi± < pinq ?oO "Chodz± po osiedlach i nikogo się nie boj±" Kisia bujaka ;]]] |
[CHAR]Borstel[/CHAR]
Apr 04 2008, 21:52:10 CEST Killed at Level 85 by Volo Arla and by Maly Zgred Drut :< |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:46. |
|