![]() |
|
nie sadzilem ze kiedys to powiem, ale GRSZA GRAFIKA NIZ W TIBII
ahahahahahah :D |
18:55 Bako [119]: i give you pro free
18:55 Vezelga [86]: lol? 18:56 Vezelga [86]: u pro me? 18:56 Bako [119]: jaja 18:56 Vezelga [86]: u are noob? 18:56 Vezelga [86]: i'm in ventrilo 18:56 Vezelga [86]: wtf with u 18:56 Vezelga [86]: nab 18:56 Vezelga [86]: haha 18:56 Bako [119]: you mom is noob JAJAJAJAJA !!! |
Cytuj:
/\ LOL Btw: Czy tylko ja zauważyłem, że ci pro fighterzy po paymencie ucichli? :> |
Tylko na jak długo :> maska za maską się kryje =]
|
Do następnej wojny, tak jak zawsze, siedzą cicho jak chcą mieć bezpieczne dupska, zacznie się wojna, to znowu będzie napinka na forum/forach i w grze.
|
Mają pecha co do teamów xD, ja i Asen zawsze wychodzimy z war bez paymentów ;>
|
Dziś wieczorem niejaka Mira B. pseudonim "Lora Aro" grasowała po Bytomiu z grupą hooliganów uzbrojonych w pałki i pistolety znanych bliżej jako "Zoltan Team" w poszukiwaniu Michała K. pseudonim "Kalor Tald".Na szczęście uszedł cało z życiem gdyż zamknął się na 4 spusty u babki w stodole.Zniesmaczeni hooligani wraz ze swoim wodzem Mirą B. ruszyli na północ w poszukiwaniu niejakiego Asena Yokara.
Więcej dowiesz się w porannym "Superexpresie" |
hahah xd
wogole to inq done ;d z Polaków ja, Asen, ktory raz padl, ale wrocil i Gess ;) kto chce movie? :P prowadze w ubijaniu Polakow. mam 12 fragow!!!!!!!!!!! yupiiiiiiii |
Cytuj:
|
widzialem ze hell knighta ubiles :P
gratZior po Ciebie tez jadoooom! |
Cytuj:
|
Ale tu śmierdzi jak czytam co piszecie. :baby:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
|
|
Dzięki za invita, zaraz domek będzie pusty =)
|
ku**a 3 warny dostalem za zasrane otsy znowu bana dostane na rok
|
Kto się ze mną zakłada, że do końca wakacji będzie znowu wojna br vs vnzl?:p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:57. |
|