![]() |
|
23:06 Dragfas [65]: albo widze
23:06 Dragfas [65]: all poty zaraz w dp albo hunty 23:06 Dragfas [65]: poleca 23:07 Tjockiniho [73]: hahahah od kogo 23:07 Tjockiniho [73]: ;dddd 23:08 Dragfas [65]: zobaczysz kurwa 23:08 Tjockiniho [73]: nono 23:08 Tjockiniho [73]: xDDDDD 23:08 Dragfas [65]: jestem z flow jak cos we pay okz? |
co ty kura pierdolisz chyba cie zamordowali w lb ale nie wiem tak slyszalem to pewnie ty nie ogarniasz nic a nie oni. chuj im z tego rsa ale wiem tyle ze toksongowi wbil tiastes rsa bo jest burakiem kurwa kolejnym.
przepraszam zaposta bo korbe mam nie wiem po chuj w ogole pisze elo. |
Zyga takich "akcji" nawet nie warto krecic ;d
|
Cytuj:
Starałem się to tak prosto napisać żeby¶ zrozumiał, lecz widzę że nadal za trudne zdania. Więc, powiedz mi jedn± rzecz.. kole¶ rzucił grillem w typka a ja akurat wyszedłem zza rogu i dostałem w głowę, czy to jest wpierdol? Powiedz mi? (; Zdarza się co nie? (; a jeżeli chodzi o imprezkę to bawić, bawiłem się zajebi¶cie i naprawdę udana imprezka, kultura itd tylko ten mały incydent pod koniec (;. Zrozum różnice kura, to zrobili Ci koledzy, widzisz jak Ciebie naprawde lubi± ? (; PS: Pisz po angielsku albo po polsku, bo tylko wstydu robisz. PS2: to mój ostatni tutaj post, nie wiem po cholerę w ogóle piszę o tym i marnuje czas na takiego szczura jak Ty. Lecz życzę powodzenia w tym co robisz. Matthew` |
pozdrawiam wszystkich just back z sylwestra swietowania nowego roku nigdy dosc!;d
dizt na chuj sie spinasz jak kura to idiota jesus kogo obchodzi twoj sylwester oprocz jakiegos frajera ktory siedzi przed pctem i ci sie napina omg ps gauri s*******aj do galerii w dzial z damska bielizna tak kurwa jestem hipokryt±;d /xyz ps2 happi niu jear no lify polish i azion gratz!!! |
Cytuj:
|
Cytuj:
przecież my nie podbijamy morgany xD Magro co złego jest w galerii z damska bielizn±? A no tak zapomniałem że ty dupy nie masz :X PS Czemu OT nie działa? |
1. Ej chłopaki ptorzebuje eq na Aurea mainland <jakis p set serpenta i dwarvenke> ma ktos moze?
2. Nie wiecie czy z RSem można się transferowac? |
Cytuj:
~Alor |
Antek napisz do Mnie w tibi na Neon Corn / aurea ofc
|
Ok pozniej sie odezwe
pobiegal bym sobie z wami ziomki z rebellion ale mam kurwa lagi ;/ |
Liberty bay nie
Thais nie Chłopcy z repelion to gdzie wy bedziecie pkowac:( A wlasnie proeloabcoki maja pozdrowienia od Rosiego:D |
filmik taki jaki¶... tylko czemu na filmiku mam 140 poziom jak wtedy miałem 152 -.-? za to minus
|
eeee napinka !!!!!
|
Tjockiniho dalej chcesz 74 Druida sprzedac bo jestem zainteresowany:)))
|
zawsze spoko wbic skula stojac w trapie otoczony przez x h lvli
|
kurwa mac nie dziala mi ten filmik. od 7 sekundy sie nie buforuje
|
|
Dajcie tego linka do filmu :confused:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:06. |
|