![]() |
|
@Ligus
Rozkazujesz kazdemu na tym forum, mam wrazenie ze jestes niedoceniany w RL life. Jednemy kazesz nic nie pisac, drugiemu zamknac morde a trzeciemu jeszcze co innego. Zastanow sie troche ! |
@Ligus
Wyluzuj się troszkę... Strasznie się spinasz ostatnio.... :D :D :D :D |
pis end low no nie?:cup: (szczegolnie ostatnio)
Czas przyniesie |
Ja za to widze ze tu caly czas ktos komus pisze "zamknij sie" itd. wiec w takim razie nie tylko Ligus sie tu rzadzi...
|
Tak szybko jak sie pojawil tak szybko go zabili!
Mowa o ferumbrasie na Harmoni ^.^ Hail Harmonia :D! |
Nie wiem co macie do Liguska ale wobec mnie on jest wporzo. =(
Czy ta kłótnia Wam coś daje ? Ludzie PEACE ! |
Cytuj:
Edit: Darwiex, pamietasz, to było na slimach, lurowalem se slima, kick i dead, a ty nagle sobie idziesz i mi zajebałeś loota, 99,9% jest, że to ty mi go zajebałeś, bo kumpel szedł po to i powiedział, że widział tam Ciebie, jak sie skradałeś przy lootcie... Jeszcze się wyrzekałeś, że nie masz tego bp, a raczej miałeś, ale po co szanować 20 knighta? Prawda ligus? ;p |
Dzięki Potus i Carrota że chociaż wy na mnie nie wrzucacie.
Kasztan jedno proste pytanie. Skąd ten pomysł z tym że mam kumpli na 20lvl? bo trochę nie wiem... Jedyną osobę grającą na Silverze z którą się koleguje i która nie ma 20lvl lub ma to już nie wiem bo mógł wbić jest mój kuzyn. UP@ Może mi powiesz kiedy ci ukradłem jakikolwiek bp uh? AAAaaaa rozumiem teraz chcesz jeszcze zrobić ze mnie złodzieja oj nie wiem czy ci się to uda bo ja ci żadnego bp uh nie ukradłem. |
No tak a jak ja pisałem posty to mnie tez chcieli wyrzucić z forum, więc...
Ligus nie daj sie przekabacić, bo teraz będzie szło będzie pełno zarzutów przeciw tobie, ja tez tak miałem po wakacjach.:( |
...i znajac zycie do konca miesiaca bedzie 1000:cup:
i rzeczywiscie sprubujcie przeczytac to forum od poczatku- nie da rady przy xxx bzdurze albo yyy "zamknij morde" muj IE:confused: automatycznie wracal do stronki domowej ps. ligus trzymaj sie-ostatni sprawiedliwy;) |
Cytuj:
Hmm.... http://pl.wikipedia.org/wiki/Ironia |
"Ironia – sposób wypowiadania się oparty na zamierzonej niezgodności, najczęściej przeciwieństwie,"- cos nie bardzo mi to pasuje :\
trafniejsze by bylo "Uderz w stol a norzyce sie odezwa"- och przyslowie jescze za czasow mojej babci |
@Avelus
piszesz dosyć mądrze, jednak robisz dużo błędów ortograficznych =/ czyżby dysleksja? |
nieeee
tylko ze jestem przyzwyczajony pisac szybko a ten laptop nie wspulpracuje i tez klawiatura wloska nie pomaga mi a pozatym kiedy ja cos ostatnio po polsku pisalem ( tzn tak ze ktos to sprawdzil) edit: 12:00 You lose 166 hitpoints due to an attack by Ho'lu. Desperat zaatakowal mnie pod chatka :D:D ps.starzejesz sie |
Cytuj:
|
Yo all
Sorry ze odszedlem tak bez pozegnania. Bo ja odbieralem radiowo internet i teraz cos sie zjebalo i trzeba zalozyc inny. Tylko ze ja sie teraz bede przeprowadzal wiec nie oplaca sie tu gdzie teraz mieszkam zakladac neta... Szkoda ze nie moge teraz grac ale all mozecie byc pewni ze wroce za okolo miesiac :( widze ze niektorzy mnie juz przegonili i dogonili. Potus wbil 100 gomez 70 gratki dla nich. Wiem ze jak wroce bede juz na szerokim koncu ale wroce na bank i bede was gonil.. Nie wiem jak bedzie z paccem -.- Mialem niezle plany na eq a teraz bede musial zbierac kase na pacca a nie na eq -.- No dobra mam nadzieje ze o mnie nie zapomnicie.... Bede tu czasem zagladal ale nie mam czasu zeby wszystkiego czytac -.- Pozdro all friends.. |
@Up
Szkoda ze masz teraz pacca bo sie marnuje:/.I tak zawsze bedziesz przede mna:P. |
@Kacperka
Tak myślałem że masz coś z netem. Na początku myślałem że skończyłeś z Tibią ale nawet na gg cię nie było to coś dziwnego. Dobrze że wróciłeś. Może ja też jeszcze wrócę. |
Ho'lu, why atakujesz all co wypowiadają się na forum przeciw złemu zachowaniu jakie sobą reprezentujesz??:confused:
|
Nie znasz powodow dla ktorych go atakuje dlatego sie nie wypowiadaj w tej sprawie:evul:
22:29 Hudini Bako [44]: ziomek kurwa respekt dla CIEbie ze zailes to szmate kane 22:29 Hudini Bako [44]: naprawde szacunek w chuj 22:29 Hudini Bako [44]: !! 22:30 Hudini Bako [44]: ogladalem filmik i bez kitu 22:30 Hudini Bako [44]: kurwa taki ubaw ze ja pierdole 22:30 Hudini Bako [44]: pozdrow wariacik 22:30 Hudini Bako [44]: cya |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:40. |
|