![]() |
|
Ciekawie sie zapowiada Grimheim
Mar 02 2007, 12:21:19 CET Killed at Level 112 by Yuperdo and by Atnaz Kolega Hwl pada :( co sie dzieje ? |
Cytuj:
|
Knight of zeuz dead too... dlugo sie trzymal^^ prawie dredza zabil...8o
HWLom strasznie brakuje kasy^^ lataja po facc area i bija all 40+ lvle^^ Jak by tak kazdy im nie zaplacil i sie dla zabic to juz by dawno bana dostali, albo przestali, zbey bana nie dostac... |
Cytuj:
Femuz Angel - Stara mi sie pomóc Zazek - A ten pedal jest tylko zeby inni sie mnie przestraszyli bo on mi kuzwa nawet nie pomaga nic nie odpisuje jak pisze do niego. Jak narazie moge tylko liczyć na Femuz Angel i wciaż licze na wasza pomoc. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Dzisaj ogladalem te filmiki i jeden z Yuperdo i ten pedal dalej mnie ma na vipach :/ ;p |
Cytuj:
Jednym slowem patologia... |
Cytuj:
http://pr0n.encyclopediadramatica.co...1/12/O_RLY.jpg //Kurwa wyjebali obrazki z bbcode :'( |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Thunder Of Skys DED...
|
http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=106182
Lord Hybrid made my day :* |
Exeta Res "Yuperdo:D
|
nie nie PL tylko WRC, KGB i FBI na dodatek:confused: , o co Ci chodzi to do screena bylo
|
Cytuj:
|
dobry w ryj screen xD
|
Exeta nie była odrazu po wej¶ciu bo nie było sensu. Wszedłem pierwszy po to , żeby WRL odrazu mnie atakował. Potem wszedł Zimp i exetn±ł Faraonca - ja stałem obok Yuperdo. WRL zrobił stone golema, walnałem exeta i zacz±łem i¶ć w góre by trapn±ć WRL. That's all =) ale screen faktycznie ciekawy i z filmiku pochodzi.. mogł zamie¶cić inne screeny jak np. stali¶my we dwóch w roomie i sie Faraon zrespił =)
@Zimpu¶ Daj znać jako¶ bo co¶ ostatnio sie nie możemy zgrać..... |
"zimpu¶" daje znac ze przeskrobal cos w szkole i bedzie sie klocic z mamusia... co skutkuje ze zabierze model <jakby to byla kara> wiec hybrid jak bede online w srode to dopiero wtedy ci powiem co dalej z naszym zgraniem...
|
Cytuj:
Pamietaj , ze zawsze masz do dyspozycji krzeslo ! |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:14. |
|