![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
K.Jay |
Kubica oficjalnie w Renault
Ja pierdole, Bieniuk prawdopodobnie w podstawowym składzie. Tak se myślę, że ten Perez to debil jakiś... Po co mu Albiol, przecież Bieniuk jest lepszy... |
Cholera. Pomyśleć że gdyby doszło do fuzji Pogoni z Groclinem, teraz w Szczecinie grało by w ekstraklasie wielkie gówno. Tak, WIELKIE GÓWNO. Bo Polonia Warszawa to patałachy, nie wiem jak taka drużyna może grać na najwyższym szczeblu rozgrywkowym. Nie mam zielonego pojęcia, to mnie przeraża... a myśl że grają tam inne Arki czy Cracovie, którym dupę ratują leśne dziady. Paranoja. Doping w Szczecinie rozpoczął się dopiero od 70 minuty, oczywiście za sprawą jakiegoś pieprzonego protestu, przeciwko PZPN. Dla mnie to jest śmiesznie że jakaś gówniarzeria broni dopingować przez prawie cały mecz, lepiej kurwa pierdzieć w krzesło i bluzgać policję, zamiast pomagać ukochanej drużynie. Ofc. jestem przeciwko tym pierdolonym krętaczom i oszustom którzy robią z polską piłką co tylko chcą, ale wyrażanie swojej złości poprzez zaprzestanie dopingu, na pewno nie pomaga drużynie.
Trochę o meczu... mhmm Pogoń przeważała przez cały mecz, dosłownie we wszystkim, genialna klepa, genialne akcję, gra fizyczna na prawdę na dobrym poziomie, młody Wólkiewicz mieszał tych cieniasów jak chciał... a 2-0 to najmniejszy wymiar kary jaki mógł spotkać dziewczyny Radolskiego, szkoda że zabrakło skuteczności, bo statystyki mówią same za siebie około 15-3 w strzałach. No to by było na tyle, nie ma to jak emocjonująca relacja z meczu. p.s. jak mi się to podoba. ' GRZEGORZ LATO, KOLEJNY PRZYKŁAD NA TO, JAK BOHATER STAŁ SIĘ SZMATĄ ' |
Cytuj:
|
Jutro startuje PlusLiga <3
|
Cytuj:
Ale czemu u buka nie obstawiłem ? :| |
Plus Liga na czele z drużyną OSRAM Politechnika Warszawa <3
|
|
Hah, obrazek rox. Oba mecze eliminacyjne Polacy przegrają. Później machnie się jakieś sparingi z San Marino/Andorą/itp. oba te mecze Polacy wygrają po 3:0. Grześ i spółka powiedzą wtedy, że wyniki świadczą o tym, że Majewski jest genialnym trenerem.
EDIT: http://sport.onet.pl/0,1248770,20577...wiadomosc.html No tak W Man Utd, czy Arsenalu to grają piłkarze na poziomie OE. A Celtic to by się w Polsce nie dostał do II ligi. EDIT2:http://sport.onet.pl/0,1248770,20575...wiadomosc.html Sto litrów wódki, do podziału? Grzesiu, dzielisz się swoimi zbiorami? Czy może jednak jesteś realistą? |
Brawo Majewski. Brawo Polandia.
K.Jay |
@Kej Dżej
Za to "Jebać, jebać PZPN!" poprawiało humor ;D Byłem nastawiony na przegraną, szczerze myślałem o trzech straconych, ale nikt nie jest nieomylny xD Teraz poważniej - serio ktoś spodziewał się chociaż remisu na wyjeździe z CZECHAMI? Jak Yoh wbije do tematu, to wytłumaczy i porówna wam Rosickiego do chociażby Błaszczykowskiego czy Obraniaka, jednych z najlepszych u nas (mówię ogólnie)... Po prostu mieli swój słaby okres, ale to wciąż jedna z czołowych drużyn Europy (żeby nie powiedzieć świata, bo jednak stali się słabsi). |
Byłem po prostu pewien, że albo mecz zakończy się remisem 0:0, albo Rosicky się spręży i da Czechom zwycięstwo. Dwie asysty Tomasa i po zawodach. Zespół Czechów jest w rozsypce, zadecydowały ciągle wielkie indywidualności (w sumie w zespole Czech dwie, Rosa i Jankulovski, chociaż Marek to już nie te lata i nie te skille, więc to na wyrost), których w Polsce brakowało. Jeżeli Czesi nie odchowają sobie paru talentów, będą coraz gorsi. Złote lata z Nedvedem i Kollerem się skończyły, czas na nową generację, która jest po prostu słaba. Korzystny wynik z Czechami był jak najbardziej mozliwy.
Cytuj:
|
Cytuj:
K.Jay |
No to co, ale ich reprezentacje młodzieżowe zaliczają się do światowej czołówki, tak więc o Czechów byłbym spokojny przez najbliższe lata. Gorzej z nami. Tutaj nie ma warunków by się dobrze rozwinąć. Ja to bym każdemu wyróżniającemu się młodzikowi polecił jak najszybszy wyjazd za granicę. Nie mówię od razu Hiszpania czy Anglia, ale chociażby właśnie do naszych południowych sąsiadów.
|
@Up
Albo do Niemiec, tylko żeby tam nie zostali... Młodzieżówka, to nawet nasza kiedyś szalała, teraz dobra jest także Serbia - moim zdaniem mamy [Słowianie] to we krwi, że szbciej rozwijamy się w młodym wieku, a później stop. Baros zawsze może odżyć. Niby taka gwiazdka jednego turnieju, ale stać go na wiele. Obronę mają od nas o niebo lepszą. 1. Holandia, Francja, Anglia, Włochy, Hiszpania 2. Portugalia, Czechy, Rosja, Niemcy 3. Turcja i inne takie takie ; D 4. Polska i reszta. 5. Wyspy Owcze, San Marino :< +(jeśli) to co zapomniałem To jest czołówka. Przy odrobinie szczęścia na pewno stać ich na zwycięstwo lub chociaż półfinał ME (gdyby były rozgrywane teraz, to tylko przykład). W sumię bardzo szkoda, że czas leci jak leci, bo Ujfalusi - Grygera - Bolf/Rozehnal - Jankulovski <3 Chyba moja ulubiona formacja defensywna z lat 2004/2008. Cecha też lubię, umiarkowanie, ale jednak. Nedved i Rosicky - jeden lepszy od drugiego (nawet trafiłem w kolejności), obu uwielbiam. Koller (duży, silny) i Baros (mały, zwinny) idealnie się uzupełniali. Do tego Galasek i cała reszta wielkich nazwisk. Wtedy Czechy-Anglia-Honaldia były moim zdaniem BEST, nawet przy Włochach. |
Czechy są tak samo słabi jak my. Gdybyśmy jakimś niewytłumaczalnym cudem strzelili to byśmy ten mecz wygrali, bo Czesi by nas nie dogonili. Jak obie drużyny są słabe i pierwsza strzeli gola, to druga tego nie odrobi. Proponuje zejść na ziemie, przestać gadać, że mamy dobrych piłkarzy, tylko wziąść się w końcu za szkolenie młodzieży w Polsce. Bo nie wierze, że wśród samych 270 chłopaków chcących zapisać się do szkoły choćby w samej Lechii nie ma żadnego talentu!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
1. Holandia, Francja, Włochy, Hiszpania, Niemcy 2. Portugalia, Rosja, Szwecja, Dania etc 3. Węgry, Turcja, Czechy 4. Polska, Białoruś, Litwa, Islandia, Estonia 5. San Marino, Andora itp |
W sumie, to może się troszeczkę rozpędziłem, ale bez przesady ze stawianiem nas na równi z Czechami...
|
Dobrze ,że na trzeźwo i sam tego meczu nie oglądałem.
|
Wlasnie wrocilem z meczu Znicza Jaroslaw z Asseco Gdynia. Powiem tyle, ze spodziewalem sie duuuuuuuzo wiecej po 'gwiazdce' naszej reprezentacji, Loganie - oprocz rozgrzewki i tych jego 'wsadow' nic nie bylo go widac ani w ataku, ani w obronie. Poczatek Znicz zawalil, przegrywali bodajze 9-1, pierwsza kwarte przegrali roznica 15~ pkt, pozniej zaczeli stopniowo odrabiac (roznica 20 pkt przez caly mecz), az wynik doszedl do 98-65(?) dla Prokomu. Ogolnie Prokom gral szybciej i efektowniej - srodkowy Znicza najczesciej posiadal pilke od 24 do 10 sekundy, bawil sie nia i pozniej probowal cos na szybko zrobic/rzucic za 3 pkt - najczesciej te akcje konczyly sie fiaskiem. No i do tego osobiste, dzieki nim stracili co najmniej 15 pkt... coz, gra pozostawia wiele do myslenia, jak juz dostali licencje mogliby udowodnic, ze slusznie, a nie - za mocni na I lige, za slabi na ekstraklase.
|
ten caly Mays zajebisty musi byc, skoro trafia cale 4/16(!) za 3. Naprawde nie mozna bylo wyprowadzic ZADNEJ akcji kombinacyjnej, ze ten grajek tak sie rozstrzelal? Pacceco az tak dobrze bronilo? Czy po prostu brak pomyslu na gre?
Wynik pewnie mogl byc wiekszy, ale Q chyba w II polowie w ogole nie wyszedl na parkiet? 20 pts w niecale 18 minut... MVP ligi na stowe. Wyglada na to, ze Znicz bedzie bil sie ze Stala o to, kto z nich nie zajmie ostatniego miejsca w tabeli. Logan jest overrated odkad przeszedl do Prokomu, Pacek za bardzo sie w nim zakochal. Kiedy jeszcze gral w Turowie to gra pod niego miala sens, bo nie byl do konca rozszyfrowany przez 3/4 ligi. A teraz, kiedy WSZYSCY wiedza jak on gra, a Pacek nadal cala gre ustawia pod niego... gópi jakis ten Szeryf... ;] A Wafel widze ze nadal poza rzutem zza luku nie ma nic do zaoferowania ;d Z calym szacunkiem dla Tomka, ale on na ekstraklase jest imo za slaby. Czolowka I ligi - to jego miejsce. W srode bedzie Turow - Polonia 2011 (transmisja w TV). Nie moge sie doczekac zeby zobaczyc ta mlodsza Polonie. Cholernie podoba mi sie ten eksperyment z druzyna, gdzie srednia wieku to ok. 19 (!) lat. Zycze im jak najlepiej. |
Cytuj:
W II polowie z tego co pamietam Mays nie gral, a przynajmniej przez 3 i kawalek 4 kwarty. Wtedy odrobili dosc pokazna strate i przegrali 3 kwarte bodajze 18:20. Asseco szybko gralo pilka, podaniami, nikogo pod koszem nie bylo - pila do jakiegos czarnego (Woods) i 2 pkt. I tak w kolko. Po prostu, slaba obrona. A Znicz... Jak mowilem - caly Mays trzymal pilke, podal komus na skrzydlo 5 sek przed koncem akcji, ten albo rzucil i nie trafil/albo mu oddal a Mays musial rzucac. Bylo kilka zwyklych, szybkich akcji, ale oczywiscie - cala widownia 'k...a' co chwile, bo nikt nie mogl trafic. Tak dodatkowo - przy kilku zbiorkach, jak ktos ze Znicza sie puscil sprintem na drugi kosz i tam byl tylko 1 obronca, z tego co pamietam, moze 2 takie akcje im wyszly... Reszta to albo ich na aut nabijali, zeby jakos to rozegrac (patrz gora) albo nie trafiali w kosz i Prokom gra swoje. A Prokom przy takim czyms skutecznosc niemalze 100%. Czyli brak umiejetnosci, dosc dobra obrona Asseco i brak pomyslu na gre. Co do Logana to juz lepiej gral jego zmiennik - Jagla? Dobrze mowie? W porownaniu do Logana - ogromny, pewnie 210cm wzrostu ma, zlapal pare pilek i zapunktowal 15. No i te przewinienia Maysa w ataku <3 Sie musial pchac zeby udowodnic, ze cos potrafi, ale mu nie wychodzilo. |
To jest temat o piłce nożnej, nie o koszykówce. :baby:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A na moje to nie skumałeś. |
Cytuj:
c - zeby komus tez poprawic xD |
Cytuj:
|
Anonimowy, miałem juz Ci wytknąć orta a tu zonk przy cytowaniu :/, ale poprawiłeś :)
|
temat o wszystkim, a co do meczu polakow to mialem racje zeby go nie ogladac ;p
|
Cytuj:
@Up Nie oglądasz meczów Polski to może jesteś żydkiem? Kibicujesz Izraelowi? Won! Temat i tak jest tylko o piłce. @Topic http://www.joemonster.org/i/c/jasny-przekaz2.jpg |
Cytuj:
http://www.realmadrid.pl/index.php?c...cja=new&kom=ok Ma ktoś może koszulkę Messiego? Dobrze zapłacę ;d |
tak tak, to sprawka szamana
|
O proszę, ukazał się wywiad ze sławnym szamanem :D
http://www.realmadrid.pl/index.php?c...nosci&id=26398 Ciekawe czy dzisiaj znajdą się jacyś hardkorowcy, którzy pójdą na stadion? |
@up
Tak, 1300 ochroniarzy ;d EDIT: Tak wgl to przy ładnej pogodzie będą grać ; )) |
kurwa pierdole ten mecz, nie dosc ze epic durny samoboj, to jeszcze za chuja pilki nie widze na tym sniegu. Lepiej Bulgarie wacznac, w 36' juz 5-1.
|
Polska ... gola ?!
|
są tu jacyś fani basketu ?! ;o
|
sa, ale dzis nie ma o czym gadac, bo w PLK bez zadnych niespodzianek.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:45. |
|