![]() |
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Fragment wywiad z Jose Murinho:
Zawsze chce Pan wygrać? Cytuj:
Yoh: Przyznaj sie, czytałeś to?!:P Trochę masz racji, ale nie do końca się zgodzę z tym, że Inter zawsze gra mecze defensywnie. Z obecnym składem i trenerem myślę, że mogą daleko zajść i grać pięknie. Chociaż nie cierpie włoskiej piłki :P Edit: jeszcze cytat z bloga: Jutro Arsenal spotka się z Sheffield United w Pucharze Ligi. Rzecze Wenger There is a possibility it will be the youngest side ever. In the first team there are many players around 20. In the Carling Cup we will keep a few in there but the side will be more between 16 and 19. At Arsenal you can say 20 and 21-year-olds are the experienced players. Carling cup! gogogo |
Nie czytałem, od początku mówię, że oglądam mecze Interu i widzę, że Zlatan nie może grać na 100%. No ale pewnie. Przecież wy, wielce obiektywni forumowicze, wiecie lepiej ode mnie. :baby:
|
Nie widzialem twojego posta przed moim i teraz na niego odpowiem.
Mourinho tą wypowiedzią dał do zrozumienia, że chce wykorzystac ten potencjał..... Czy to ważne dla Mourinho czy Beniteza, żeby grać pięknie ładnie, żeby jakiś Yoh z Polski był nim zachwycony? nie. Ważne są dla nich trofea. Policz sobie ile ich zdobyli Mourinho, Benitez a ile Wenger >_< Teraz mógłbym powiedzieć, że Barca zamiata i tak wszystkich bo gra pięknie i skutecznie. Zdobyła lige mistrzów, zdobyła 2 razy mistrzostwo hiszpanii ostatnio. Ale to nie w moim stylu. Ja osobiście bardzo cenie takich zawodników jak Kuyt bo pracują dla innych. Kuyt dla Torresa. A taki Wayne Rooney? przecież on zapieprza w obronie wspomagając Ferdinanda i Vidica. Dzięki temu Cristiano zdobył tyle bramek ile zdobył. Przeczytałem niedawno: "Artystą chce przecież być każdy, robotnikiem niewielu." Tym bardziej, że artysta jest wszędzie zawsze doceniany i chwalony a robotnik jechany bo nie umie żonglować piłeczką przez co jest jechany przez kibiców pokroju Yoha. Zresztą gra zawodnika nie zależy tylko od zawodnika, ale przede wszystkim od trenera. |
Cytuj:
W 100 % zgadzam się z Fintexem. Obok gwiazd rodem z okładek "Bravo Sport", takich jak Zlatan, są też piłkarze, którzy wykonują tytaniczną pracę na boisku, zapieprzają na to, by Krystynka, Walcott, czy J.Cole mogli se porobić tricki z przodu. I Ci właśnie niedocenieni piłkarze też są gwiazdami i należy o nich pamiętać oraz mieć szacunek i nie nazywać ich słabymi tylko dlatego, że nie robią takich sztuczek technicznych co niektórzy sławniejsi koledzy. |
Wenger w Anglii zdobył więcej niż Benitez i Mourinho.
Cytuj:
Cytuj:
No i Wenger, w przeciwieństwie do Beniteza, zdobył przynajmniej mistrzostwo kraju. Have you ever seen Gerrard win the league ? Cytuj:
Cytuj:
A Rooney to Rooney, osobna bajka. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
A spytaj się kibica np., no nie wiem, Plymouth, który klub jest najlepszy na świecie. Zgadnij, co ci powie ? Cytuj:
|
Cytuj:
Huh? Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Powiedz mi którego zawodnika grę ty lubisz oprócz (ex)zawodników arsenalu i zlatana? Czasem odnosze wrażenie, że tylko i wyłącznie oglądasz mecze arsenalu jakbyś znał tylko ich. Cytuj:
|
Wes Brown zaapelował do młodych piłkarzy "Czerwonych Diabłów", aby podczas dzisiejszego spotkania z Middlesborough dali z siebie wszystko. Mecze w ramach Carling Cup są jego zdaniem świetną okazją, by pokazać swoje umiejętnosci sir Aleksowi Fergusonowi.
"Carling Cup to wspaniałe zawody" - mówił obrońca dla MUTV. - "Niedawno udało nam się je wygrać [w 2006r. - przyp. red], a nieco wcześniej przegraliśmy w finale [z Liverpoolem w 2003r.]. Kiedy byłem młodszy i nie miałem pewnego miejsca w pierwszej drużynie, to była świetna okazja dla piłkarzy takich jak ja żeby się pokazać". Kiedy 10 lat temu Brown pierwszy raz zagrał w Pucharze Ligi, sporadycznie grywał już w drużynie seniorskiej. Z kolei piłkarze tacy, jak Jonny Evans, John O'Shea czy Paul Scholes debiutowali właśnie w tych rozgrywkach. "Nie chodzi tylko o to, ponieważ przystepujemy do wszystkich rozgrywek chcąc je wygrać, ale takie mecze pomagają młodym zawodnikom, ponieważ zdobywają oni niezbędne doświadczenie. Kiedy nasza młodzież przegląda terminarz, szuka przede wszystkim spotkań w ramach Carling Cup. To prawdopodobnie największe zawody, w jakich w tym sezonie weźmie udział. Poza tym to dla nich świetna okazja, by pokazać menedżerowi co są w stanie zrobić, jeśli na nich postawi". Myślę, że Arsenal bez doświadczonych graczy jest faworytem, a wy? Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Czy Senna jest lepszy, polemizowałbym, ale dla mnie Makelele, wespół w zespół z Gattuso, to najlepszy DP świata. Nawet w tak "podeszłym" wieku. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
To już nawet nie jest śmieszne...
No i Lacio zatonęło! Zedorf! Zambrota! Pato! Kaka'! Yoh, ten kibic musiałby być taki jak Ty. Wątpie, że kibic takiego klubu uważa go za najlepszy... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Basco Slask Wroclaw, i bynajmniej Slask nie ma nowego sponsora, tylko basko to dziecko asko, ktore buduja nowa hale dla Slaska na mym osiedlu...
Przy zlych okolicznosciach, 5 miesiecy przerwy Trezegola, damn it. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Mamusia o swoim synku też powie - jesteś najpiękniejszym bobaskiem. I wydrapie oczy innej matce, która powie, że to bullshit, bo to jej bobas jest najlepszy. |
Cytuj:
|
Durne rankingi nie mają tutaj nic do rzeczy...
|
Articuno na derby dolnego slaska na poczatku grudnia idziesz? Bo jesli tak, to na 90% sie na nich spotkamy :) I jakby jeszcze ktos mogl mi wyjasnic jak z Legnickiej/Trzemeskiej dojsc na Oporowska (a konkretniej na stadion WKS) to juz w ogole cud miod :]
BTW, chodza ploty ze Wojcik moze wrocic do Polski, a konkretniej do Czarnych Slupsk. Amagad, to wtedy by sie wyjasnilo na dobre kto w PLK mialby najsilniej obsadzonego centra ; Co ja bym dal, zeby Filipovski wyjebal z Turowa Townesa (wg zeznan naocznych swiadkow jest "nieco" slabszy od Turka, ktory z kolei do piet nie dorownuje Drobnjakowi) i chociaz na jeden sezon zlamal swoja zasade niezatrudniania weteranow ;/;/;/ Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:30. |
|