![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
[CHAR]Trulliz[/CHAR] :>
[CHAR]Zuu[/CHAR] 22:54 Arieswar sumo [140]: jestem najebany jak staszek duda w niedziele :D |
a mozesz mi powiedziec czemu jest w warze jak go nie widzialem na zadnym ob??
|
Cytuj:
|
To, że stał na bocie to napewno nie powód do chwały ...
|
@up
ze tamapu na bocie stal? czy ktos inny ;> Cytuj:
|
Cytuj:
Bo jesteś debil. Biegasz żeby wbic RSA ! i być prrrrrrrroo ;'d |
Cytuj:
zeby RS;'a wbic hahaha. ja nie chce miec rs'a pajacu. [CHAR]Morixar[/CHAR] [CHAR]Beldare[/CHAR] Elom Tika grazt fraga na MORIXARZE. UWAZAJ BO BEDZIESZ MIAL RS'A! Co sie FAGom stalo ze regroup w 2 minuty? my na was w 4 osoby wybieglismy hahaha :D To jest ROM :P Gdyby nasz kochany Elom rzucil mi soulfire'a to bym sie wyjebal ;D |
Cytuj:
Srom a nie kurwa Rom jakbyscie mysleli byście nie wybiegli ; ) |
Cytuj:
HAHA w FAGu to trza miec 44 osoby zeby sie bac wyjsc na 12 ROMow haha. Raczej to MY dobrze zrobilismy, wyszlismy i sie nie balismy a was bylo 2 razy wiecej, Morixar i beldare padl, nic sie nie stalo, teraz z tej akcjii maja polewe na vencie, bo to TYLKO GRA! jeszcze raz gratz fraga i uwazaj bo rs'a bedziesz miec. |
Cytuj:
uhh; (( Oki, nie posikaj się. |
Cytuj:
Jonthe jest pelni swiadom ze zle zrobil ;D Morixar: sorry for the bad action Morixar: was my fault Morixar: shouldnt have done it _/ |
[CHAR]Mips[/CHAR]
pięęęknie ; ) |
Cytuj:
robcie pz poki mozecie :D mam nadzieje ze dzis wyjdziecie na open? ja juz gotowy na deski ;P |
Cytuj:
I od poniedziałku was już tyle nie będzie ile teraz więc zobaczymy :p A i nie sztuka wyjść na kozaka i paść a poźniej mówić jesteśmy pro bo sie pz nie boimy zrobić!!! a moze to głupota zwykła ? |
Eldero moze bys zamkna wkoncu jape bo ani to smieszne ani fajne. Zamilcz bo czytac sie nie da ;)
Dzieki . ! |
Cytuj:
Aimar. ja wiem co sie w poniedzialek stanie :D ale nie bede tego rozglasnial, pewna osoba z waszego venta nam to powiedziala :P i mysle ze to nie jest mozliwe ale zobaczymy. Ja i tak uwazam ze to TYLKO GRA, niewazne czy akcja wyjdzie czy nie, zawsze pisze ze to TYLKO GRA. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:21. |
|