![]() |
|
ja go zlurowałem :D a mówiliście że jest "za mądry" żeby przyjść a tu lipa :P
|
o boze ale suchar XD zesmy odjebali nvm
|
22:46 Crealeth [154]: 22:44 Van Hellsin [127]: slyszles 22:44 Van Hellsin [127]: ze vironowi 22:44 Van Hellsin [127]: Hotkeye 22:44 VanHellsin[127]: zablokowali 22:44 Van Hellsin [127]: nie wiemy jak
22:46 Crealeth [154]: jaja co 22:46 Crealeth [154]: ? hehehehehe:DDD no hehe dzis z 1;20 ehehehe 22:52 Crealeth [154]: i torcida placi wiencej 22:52 Crealeth [154]: za helpik:D hehehehheheheheh torca jest oki guild nie dedujmy ih wiencej:D |
22:48 Airon'Fenix [14]: my 1 msg do virtue 22:48 Airon'Fenix [14]: i jest akcja
Wychodzi na to ze Virtue to ehem.. psy Torcy ^^ |
Cytuj:
|
hahahaha ale wczoraj na demonii dostaliscie :D zal
|
Cytuj:
|
Je wracam se z Hiszpanii a tu tyle nowych fragow, widze ze dzielne bongosy nie proznuja!
pozdro dla fewola, vikinga,lapciucha, pimola, kieluszka, a nawet dla karolka ;d <3<3<3 no i dla calej ekipy gietewu, ej! |
Witam wszystkich wróciłem :cup:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Kiełek, haha xD <3
|
lol bym nie zobaczyl tego
siusiak siusiak siusiak |
kiełczon , znalazłem spory zbiór bajek z bulinkiem <3 na VHS
chcesz być potencjalnym nabywcą :cup: ? |
Cytuj:
@Valard :D |
A teraz wszyscy razem...
LYCHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
@up
pojebało Cie? ;d |
@karolek - To jeden z tych dni o ktorych rozmwialismy na forum jakis czas temu :) A jebniety jestem... tylko ze pozytywnie <cup>
|
zauważyłem ;d
|
hehe sir haken boruta na rel future i torcida plus aslikery virtue na nowe miasto hehehehehehehehehehehehehehe karolek skoluj mi nr komy hakena to borutka bedzie 20 na 20 jak chcecie hehehe
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:03. |
|