![]() |
|
a gdzie ja pisałem ze 'sie dziwnie'? : D mam 300MB hentaiów na kompie i jest git =D
@xantro niee, tentacl master tak tylko zeby wiadomo ze mam władze na nimi (frizz kiedyś cie dopadną,kiedy będziesz najedzony, i ich tym razem nie pokonasz!) |
@Up
I wirusow i innych syfow od kazdych 100kB :D Jak sciagac hentaie to z zaufanych zrodel, a nie... A doujiny to online. |
Taaa... wirusy ukryte w hentaiach ;p Coś za coś... toka kokan. W każdym razie wystarczy mieć antyvirka i można ściągać na kompa wszystko. Czasem trzeba będzie reinstalować Windowsa, ale chyba każdy go ma na oddzielnej partycji więc to nie sprawia problemu.
Nipah! Corgar Frizz |
nom zawsze zaufane witryny, a nie jakieś Googlowe : p AVG nigdy nie pokazał mi wirusa...
fajna tapeta (ale ze względów oczywistych nie mogę jej uzyc) Ukryty tekst:
właśnie nie wiem gdzie to było, ale chyba była tylko Ta rozdzielczość dostepna |
@Rayza
Fajna, mozesz mi poszukac jakichs wiekszych (1680x1050) ;) |
Ja tam póki co rozglądam sie po tej stronce i sie zastanawiam skąd wy je bierzecie :D. Przecież takie rzeczy można godzinami googlować i nie znaleźć xD. Jeszcze raz dzięki Rayza, a tapeta fajna ale przez te same względy i na mój pulpit nie trafi xD.
|
Rayza, te TLR rządzi lol.. obejrzałem na razie tylko 2 charpery i pare razy spadłem z krzesła ^^
O wiele lepsze niż anime, bo śmieszniejsze A co do hentai, wystarczy dobry antyvit i dobre źrodlo No i dzięx za stronkę. Ukryty tekst:
ten komander ZASTIN to PRO ^^ |
Rayza.... kolejny pedobear nam w temacie rośnie ;p A jak już jesteśmy w temacie hentai to oglądał ktoś Dyscipline albo Bible Black?
Nipah! Corgar Frizz |
Ja, Ja!
A oglądał ktoś Aikiba Girls, Another Lady Innocent, Momiji ?:P Darling ?:P. Więcej nie będe wymieniał, jeszcze warna dostane xD. |
@Corgar
Rayza pewnie... ;) @Xantro Tapetki z animepaper.net i 4chana. |
@Xantro
drogą linkową, link na stronie A do strony B (...) xD @TLR to moja ulubiona Manga,i to nie ze wgledu na Ecchi sceny (tak jak STUN,czy ta bomba rozpuszczająca ubrania) a za Humor,i ecchi sytuacje i postacie, anime ssie, ale Oavki z Riko nie mogę sie doczekać @andre zastin pro?, chyba poor Zastin... http://img93.imageshack.us/img93/5787/lalaswrathii6.jpg ja w Loli nie gustuje wiec pedo~ nie jestem |
@Rayza
Szukaj mi tapetek, a nie spamujesz :< |
Loli "Na granicy" (takie że wieku można domyślić się tylko z tekstów) IMHO nie jest złe :D
|
@Xantro
Badz co badz, wieku i tak i tak nie mozna okreslic. Chociaz nawet mimo to, loli hentai sa nielegalne >.< |
"dobry hentai nie jest zły " :D? a co z Ecchi?:
http://img243.imageshack.us/img243/3...llpaperqz1.jpg 40 dni do ECCHICON:4ND STRIKE! |
@Rayza
Pffffft... Chociaz racja, ty tam bedziesz pasowal xD |
ja jak ost. w grupie pojadę : p może z znajomą pojadę.. bo inna nie może.. ciekawe czy bede sprzedawać doujiny x3
ale i tak czekam na Animasturi '09 tyle meetingów będzie xDDD |
No, na AM sie troche osob wybiera ;) W tym roku ma byc pod koniec sierpnia.
|
Ja się na Ecchicona mam zamiar wybrac ; P.
|
Ja może na animatsuri się przejade ;p Narazie nie jestem pewny bo jeszcze sporo czasu zostało.
Nipah! Corgar Frizz |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:42. |
|