![]() |
|
Gdzie expic?
skille 60/40 level 25 .... gdzie expic? p set ? pacc on gdzie expic??
|
Palkiem skile 67/48
eq: P-Set, Dark helmet, Zwykle buty, V shield , szalik, LVL 28 :) THX |
Gdzie mam expic wszystko jak w profilu.Tylko nie mówcie "tomby".
|
jak mozesz zrob se pirate questa i idz na piraty jak nie to polecam:
-tomb -dragi ank -scaraby |
Siemka,
gdzie expić sorkiem i palkiem (jest PACC) : -Sorc[26]: medium mag set, all wandy, ok 2k do rozdysponowania; prosze o miejscówki z do¶c szybkim expem (ale bezpiecznym) -Pall[13]: p set, guardian shield, speary/arrowsy/bolty, także 2k do wydania, skile 46/36 oby był szybki (sprawny) exp i mało ludu Pzdr. |
@up
sorcem idz do jakiegos tomba z monkiem pallem idz na oil tomb -1 |
Wiesz odpowiedĽ jakiego¶ mnie nie zadowala :/ może konkretny tomb i ew. poziom tombu.
A palkiem skorzystam tylko podskiluje do 50 |
sorcem idz do teg tomba nie pamietam jak sie nazywa masz mape
http://tibia.pl/earth.php?x=33276&y=32742&z=0 na -2 pzdr |
żeby to jeszcze linki sie poprawnie otwierał...
a prócz tombów nic innego nie ma ? na tombach po upku siedzi dużo kinów |
Na czym expic ?
Mam 23 lvl knight skille 55/55 i...;(
WSZYSTKO JEST ZAJENTE X( |
Cytuj:
To znajdz jakies puste miejsce lub zmien pore grania.. Albo kup pacc. |
Cytuj:
|
Witam.
Mam sorca 33 lvl 37 mlvl PACC EQ: B robe, p legi,drag shield,scarf ,fur boots,wszystkie rozdzki Gdzie efektywnie expic bez waste ?? Je¶li tomby to prosze napisac ktory i ktory poziom. Pisze jeszcze raz bo mi nikt nie odpowiedzial |
dobry exp i szybki beda
-Hydry -Piraty -oil tomb -2 z monkiem @down dark katedra |
postać taka jak w profilu gdzie mogę expić "tym czym¶"?
|
Cytuj:
Elfy, dasz rade na katedrze (uwazajac), kopalnie (tam gdzie duzo rotow i dwarfow), mino... |
Witam!
Chciałbym się dowiedzieć gdzie mogę expić: 30 Knight Skille 65+/65+ EQ: Noble Armor, Vampire Shield, Fire Sword, Plate Legs, Scarf, Steel Helmet Proszę o propozycje dla FACC jak i dla PACC :) Proszę także powiedzieć na co ewentualnie zmienić eq :) Pozdrawiam! |
Cytuj:
a pacc to może żółwie i tomby gdzie ghule chodz± ;) |
Mam Knighta: 16lvl, skille 43/40.
-Steel Helmet -Plate Armor -Plate Legs -Dragon Shield -Bright/Serpent/Spike Sword Który miecz obecnie używac{po updacie}, dam rade behom czy cycom? Gdzie moge sobie poexpic? Mam FACCA. |
na twoim lvlu najlepsza bronia teraz bylby do uzytku serpent sword, na cyce nie oplaca ci sie chodzic poniewaz nic im nie bedziesz robic a beta cie hitowac na beho tez sie nie wybieraj, pojdz najlepiej na dwarfy.
pozdrawiam |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:15. |
|