![]() |
|
ELINTA GOTH, SONOLICIOUS~~ i ETUN napiszcie domnie na priva :)
|
Nie wiem z jakiego powodu, ale nie mogę przeglądać forum tibii.com
Sprawdzam listę obecności: - Zyga ? |
O Co BeeEeEEeE ?
|
Cześć, właśnie wróciłem z sylwestra. Wypiłem 2 cysterny czystego spirytusu. Jestem większym gangusem niż Kamba i ogólnie JP na 210 %
Cześć |
Cytuj:
Ot, taki spontan: Jan 03 2010, 19:53:38 CET Killed Eurotor at Level 125 ok |
dawajcei dalej filmy na tibiade i piszcie sami o sobie. cytuje frajera: "Probably the best pk team in tibia. " by juvefan. ehh ty jebana kurwo , daleko wam do najlepszego pk teamu, daleko.
|
Cytuj:
~Alor |
uriza i przyjaciele
|
Cytuj:
|
@wmv
Wstep interesujacy (jak to sie robi, bo nie moge obczaic :() jak na poprzednie to slaby, no i prosze cie frag z Rohus Rebla 50ed :confused: |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Paru debili to my mamy, albo takich co niepotrzebnie pierdolą XDD Najlepsze spontany nigdy nie idzie nagrać, filmik nie jest zrobiony najlepiej, cienka jakość dźwięku, obrazu no i akcje nie najlepiej podobierane, ale chociaż ktoś się za to wziął. Mogłby być troche ciekawsze przejścia, np jak w pare minut pada mekkron, arcano, wozny i chyba toksong. Nie wiem po co to na filmiku jak pada gauri junior czy tam rohus rebla Powiem Ci że trudno coś ogarnąć jak 75% ma facca na kontach z 45 i jesteśmy ograniczeni praktycznie do 1-2 miast, ale nie martw się, idziem tam do Ciebie na kyre ^^ |
Cytuj:
|
Czemu pare ludzi z Flow idzie na Auree ?
|
Bo nie dajecie nam grac, caly czas przeszkadzacie w botowaniu i tracimy za duzo softow :(
|
12. Worst pvper: Rosi Thern :cup:
|
Kto już na Aurea btw. ? Prócz Cukierro
|
Siemanko
+1 |
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:20. |
|