![]() |
|
Jona Elle HHAHAHAHAHAH zostaw cos dla rodzenstwa GRUBASIE
stara cie nie kocha ze cie tak karmi.Dziwie sie ,ze sie nie wstydzisz swojej grubej mordy. |
Cytuj:
jestes taki PRO i nie masz stema ??:cup: |
Gram 7 lat i wole csa 1.4 od tego nowego gowna...
|
Ja grałem pare miesięcy w CSa.
I proponuje bana dla użytkownika "Alendzio" za: - double posty, - cytowanie zdjęć. |
|
@Pan Yuzek
podpis-> Umiesz liczyc licz na siebie TWOJE SZCZESCIE INNYCH JEBIE taka jest poprawna forma a nie jakies innych jebie twoje szczescie czy cos. @panowie skonczcie ta bezsensowna klutnie bo robicie z siebie blaznow... To jets temat do fot a nie klutni... |
Cytuj:
Po 2 Nie wstydze się mimo iż wiem że jestem gruby Po 3 Weź idź się lecz dzieciaku. Wyzywac umiesz a po ryju byś tak dostał że żarcie podawali by ci przez kroplówkę |
@Jona
Ty bys go pobil? hahahaha tymi swoimi kielbasianymi raczkami? huashuHSUAHSUAHUAHUAHSUSHAUSHUAHSAU idz cos zjesc bo z glodu umrzesz |
Nikaia selnij swojego NOOB chara i kup sobie słowniki.
Nie oceniaj człowieka po wyglądzie. Widac że jesteś pierdolonym gówniarzem który wyzywa bo ktoś jest gruby. Twój stary pewnie umarł na lustrzyce Powiesił się bo sie z chujem pożegnał |
No jedziecie dalej :o
|
Cytuj:
TW0JA STARA GOLI NOGI GRUBASIE !!!W*****AJ na schabowe !!swiniaku.HAHAH zakazdym razem gdy patrze na twoje foto spadam z krzesla :d.Jestes ZAJEBISTY :*:* |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jona~ kilka godzin po fragu na tobie napisales mi ze nie bedziesz nic pisal na forum ze nikogo nie bedziesz obrazac potraktujesz to jako nauczke, a teraz placzesz jak niedomyty zyd ktorego zamkneli w komorze i wpuszczaja cyklon b. Idz sie schowaj bo ryj masz gorszy niz nikaia przed przyznaniem sie do tego ze jest chlopakiem
Wygladasz jak balezjon, smierdzisz jak balezjon to spier da laj na poh |
Cytuj:
|
Ludzie są rożni trzeba być tolerancyjnym cossack w wypowiedz nikaii mi tez trudno znaleźć błędy. I zostawcie joanne czy jak mu tam to tylko wygląd. Do tikera jakoś tak zal mi twojego podlizywania sie.
A pro po błędów jest coś takiego jak Firefox :P. Pozdro Harry Roksayer / Lee Pai-Long. Gz Advenców itp. |
Jezeli zauwazyles Jona to mam juz wszystkie slowniki :*:*:*:*
SCHUDNIJ GRUBASIE!!! KOPKOPKOPKOPKOPKOPKPOKKOP |
Nie mówie że robisz błędy ale szkol się kozaku. Sprzedaj chara kup słownik naucz sie znaczenia wyrazów i PIERDOL SIE. Brodno nie płacze o nic do nikogo. Potraktowałem to jako nauczkę ale weź pod uwagę że ja nie szukam kompromitujących zdjęc (pewnie takowych nie ma). I poprostu zaczołem się czepiac bo wkleja moje zdjęcie. więc chyba coś jest kurwa nie tak a ty brodno to weź sie kurwa uspokój bo jak tak kochasz tą swoją gildie to idź sie z nimi pierdol (nie mówie o care i alexie) wydupcz jebaną nikaie i wszystkich innych po kolei w DUPĘ. Jesteś pierdolonym kozaczkiem który myśli że jak trapuje ludzi to jest zajebistym bossem i kurwa mu wszystko wolno otóż nie, jesteś pierdolonym leszczem i pozerem. Idź do psychiatry albo go zmień bo ten cie oszukuję. I zacznij wklejac zdjęcia i niech cała twoja gildia zacznie to robic Bo tymi wyzwiskami to nikogo nie wzruszacie.
A To ŻE JESTEM GRUBY TO WIEM TAK JESTEM KURWA GRUBY I CHUJ Co to ma do gry jak wyglądam.? |
LoL
Pisze do tych frajerów ciuli debili idiotów* itd którzy pisząc posty na tym forum chcąc pokazać jacy są fajni i co to nie oni ... Na każdym kroku mówicie że nie jesteście uzależnieni i że gracie dla zabawy ? Gówno prawda bo dla mnie oznaką tego że ktoś jest totalnym 100% smieciem uzależnionym od tibi jest właśnie to co odjebał Fokus z Nikaia ... Wyzywacie kogoś bo wam w Tibi "zawinił" ? Teksty którymi rzucacie są na poziomie 12 letniego dziecka z jakiegoś patologicznego społeczeństwa, Ogarnijcie się nie rozróżniacie RL od gry? wirtualnej rozrywki ? Na Honerze jest masa ludzi z wyższym lv od was, nie zachowują sie jak dzieci i jakoś bez kozaczenia normalnie sobie grają i nikogo nie prowokują ... Zanim zaczniesz pluć sie do kogoś spójrz w lustro (jesteś pewnie idealny cwaniaku?) ... to mnie własnie boli że ludziom w głowach sie pier **** (by pfk) ehh ... zal widze ze tu sie nic nie zmienia ...
@ J-bie mnie co na to odpiszecie Gz all up * - to do pewnej grupy osób (oni dobrze wiedzą że to własnie o nich chodzi) |
Xiaq, a co za różnica jaki podpis? Co gdybym miał podpis "mam fioletową torebkę" to byś napisał, że podpis jest zły a powinien wyglądać "moja torebka jest fioletowa"??
Pozdrawiam. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:03. |
|