![]() |
|
Cytuj:
co do tych plackow to wiem jak wygladaja mi nie zaluja w domu tak jak tobie ze musisz avatara wstawiac 8o popieram \/ |
Placek
Ty zruchana spermosiorbaczko maciczna masz kołtuny od zołedzia w dól twoja morda to jebany śmeitnik twoja stara to roz******* ratrak osiedlowy a ciebie pierdolą pod spozywczakiem ojciec wpycha ci sekator w udpe matka jebie pomywakiem cioci huja ci prawice babcie jebiesz pod spudnice masz rozruchana morde ciagniesz pałe za gałe dajesz dupy za garc piachu na pustyi rozruchana spermochujna *****co pierdol baquazana rybi placku
|
@up i co myslisz ze ta składanka komus zaimponujesz? pokazujesz tylko jakim jestes dzieciakiem ;x
|
Cytuj:
|
gz smyku gz mereth, gogo 100
a co do reszty ja pierdole... |
Cytuj:
Kurw3nsa dalej ignoruje, poczekam aż chociaż zmieni status na użytkownik forum może mu odpisze 0o. Póki co niech sobie szczeka, bo w domu nie ma prawa głosu i musi się gdzieś odgadać. Btw czepia się mojego domu, bo sam mieszka w jakiejś ruderze przeznaczonej na rozbiórkę :< |
Cytuj:
Kto już to kiedyś powiedział. "Najgorsze jest to że to jest jedno zdanie :<" ;d |
Oj lol dzis wbiłem 15 mlvl ale mi sie cos nie pasuje z Ssem nie chce wrzucic .... ;p
Pozdrawiam |
I znowu mi odpisales ^^ slaba masz wole widze :) z tym domem chodzilo o to, iz kazdy placze w swoim domu kiedy go "zrownasz z ziemia". Nie znize sie do twojego poziomu i nie bede obrazal czyjes rodziny/domu. Zachowam chociaz resztki kultury, ktorej w tobie nie ma ani ziarnka, elo
|
usunieto moj post ?
napisalem tylko ze z porownaniem do ciebie nie musze sobie wstawiac ava z plackami , nie mam problemu z posilkami w domu omg to forum rox.. dopiero pokazal sie moj poprzedni post na wczesniejszej stronie... |
Cytuj:
Cytuj:
elo yo,yo,elo ha wu de pe kid says elo bye |
56 LvL ;D
|
ups double post
|
Pff i tak Wasz forumowy bluzgator i boss wymiekl, przegadany przez dziecko, ktore nie ma komputera czy jak to tam ujales :)
Cytuj:
|
|
Dzien Dobry ^^
Luminera ROX xD
|
level:>
|
60 lvl ^^
|
|
[IMG]http://img98.imageshack.us/img98/7048/75vu0.jpg[/IMG]
musiałem wyciąć to bo screena se skasowałem przez przypadek :s http://img98.imageshack.us/img98/8458/76wj4.jpg |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:25. |
|