![]() |
|
Po co mi krzeslo... Zaraz TVN by mi sie zwalil na glowe ze patologiczne dziecko uzaleznione od komputeraz itp... ja to wole dyplomatycznie nawrzucac - psychika jest zawsze slabsza
|
Zimp z tego co piszesz to chcesz nawrzucać swojej mamie za to, że masz kłopoty w szkole. Notabene nie z jej powodu, ale z braku trzeĽwo¶ci umyslu u ciebie <lol>. Gratuluję umiejetno¶ci ogl±du sytuacji i wyciagnięcia odpowiednich wniosków.
|
Nah nawrzucac chce jej za jej skapstwo i podbieranie moich, wlasnorecznie zarobionych pieniedzy... A czy ty nazwalbys srednia 4.2 i 11 nieustrawiedliwionych godzin w pierwszym semestrze klopotami?? Ale w/e to jest forum galany a nie klopotow zimpa...
EDIT... Musze sie porzegnac na jakis miesiac zabieraja mi pc... < wlasciwie to dostane za to 2000 zl... > Mam nadzieje ze nic waznego mnie nie minie CYA |
Cytuj:
|
MDW 300lvl... Ale to wydarzenia z galany a nie harmonii...:P
Cytuj:
@Down Zawsze mi sie myli... to tak jak chu* i hu*... |
Cytuj:
|
Mateusz Dragon Wielki w sierpniu dokladnie 14.08.2006 mial 185 lvl xD
|
Kurde zdecydowalem ze ten server to jedno wielkie PA -.-'
Mojego sroca huntuje lutore za to ze kogos tam lalem ale nvm z tym... Ok siedze sobie moim noobcharem [CHAR]Plusdron[/CHAR] (sytuacja chyba z przed tygodnia) no i tak stoje pod dp -.- a tu nagle wylatuje mi Amazonfisken czy jakos wali we mnie z sd no trudno byloby sie wyuchac -.- padlem polecialy c legs kasa etc etc. Jakos to przebolalem dzisiaj zadowolony, z odkupionym eq, z uhami za*******am sobie na DC (przez OC) a tu mi wylatuje jakis 51 ek nie pamietam nick z "leave leave" no to ja wracam on mnie tlucze -.- dobiegl tak ze mna pod veno gdzie czekal [CHAR]Vikcel[/CHAR] 61 ms oraz jakis 61ek -.- omg ale teraz byl pokaz pvp szwedow bo zjebalem im z trapa (trzymali mnie 10 min, ja bez df i musialem czekac az fb zniknie) przebieglem cale veno na jebanej neo ( thx neostrada =* -.-) i zjebalem na boat now jestem hunted bez wytlumaczenia -.- omfg galana really sux -.- |
Cytuj:
Dolera 361 USA PvP-enforced Widać niedługo bedzie tylko 100 osób grać na galanie |
Eee tam, ja tam czekam na pierwszy lepszy nowy pvp ¶wiat ;-d
Na galanie nie ma co ;) Chara już sprzedałem więc mały odpoczynek od tibii przyda się. Życzę wszystkim powodzenia z ****ami z HwL ;) |
ludzie to jeszcze polacy na galanie siedza ? ostatnio jak tam grałem to swe pieprzone się sadziły może teraz wy ich rozpieprzcie w pył :D
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
No dokladnie xD trapuja mnie a tu "pay armor and boh now!!!" xD Btw. gdzies tam bylo ze na galanie niedlugo bedzie 100 osob gralo~ Galana 112 GER (new record?) kto tak server potrafi zjebac xD |
O to przyklad ;]
7.30 Galana 103 osob Inferna 55 osob ( pvp-enf ) Isara 89 osob Antica 331 osob 13.50 Galana 192 osob Inferna 163 osob ( pvp-enf ) Arcania 502 osob Potem sprawdze jeszcze wieczor co bedzie sie dzialo ;] P.s jednym slowem bravo HWL xD |
Galane powiny zrobić pvp-enforced
P.S. The maximum on this game world was 951 players on Jan 26 2006, 16:30:30 CET. Stare dobre czasy :D |
Hehe jak bylo te 951 osób wtedy pamiętam na MT siedziałem :)
5,6x lepiej było jak byli stare patriostsy. Teraz to takie pojeby wjebały się na ten serv : Daero , Vaero , Dredz , Dredix , Camuh , Toxo Yeangus. I wogule.. odkond to nuskei wyszedl z patsów i zrobił HWL Galana zaczoła się robić nudna :/ Aha i widzieli¶cie kiedy¶ teksty Zazka?:D ¦miać się chce mi :D |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
TAK WIDZISLI¬MY
OIAJoAIhjIOAOAIhjaoIhAOIo |
Cytuj:
0o pan jeszcze gra? the best asslicker :D no przez ciebie Lady Mot dostala hunta i skonczyla grac pffff wtedy komu lizales dupe bo nie pamietam? no ale nie klucmy sie bo znowu zamknam nam temat wtedy bylo z tego powodu co nie? |
Jak było te 951 osob online siedzialem na dragah na ankh...
Pamietam jak wbilem reda i tak sobie z nim 3 tyg biegalem no ale pewnego dnia przybiegli Anarchist z kolega Tyrandosem i skonczylo sie na tym ze moje bohy wyladowaly we wodzie :], 44 rp vs 105 rp i 80+ ek... Ciekawie było :). |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:16. |
|