![]() |
|
Spac chlopacy
|
Jeszcze nie xd
|
Cytuj:
@ktoś tam wcześniej tak, byłem w SR, nightre arcain to był char na wojne, moja postać to Yoork'ey |
Gondzio,dobra robota :P
Z tym poprawianiem można dac sobie spokój i tak nikogo nikt nie zmusi do pisania tak jak należy ważne żeby sie dogadać. Też gram od poczatku tego serva i zdecydowanie lepiej wspominam młodą morgane,gdzie nie bylo jeszcze 200 lvli,każdy każdego poznawał i ogólnie było ciekawie,była wtedy inna Tibia niż to co jest teraz,lamerstwo z każdym updatem. |
@hawan
"cieciu" tak to cie stary na obiad wola. A co do tego ujawniania sie ci co maja wiedziec wiedza jakim charem gram a tobie to chuj do tego. Napisales ze sprzedales postac bo byles taki fajter a nagle pokazal sie post o z pytaniem o twoja wolnosc? wstydzisz sie tego co zrobiles ze tak napisales? jak to gondzio swietnie napisal gubisz sie w faktach dzieciak jak chcesz sie dalej klucic pisz na priv nie zamierzam wiecej "spamowac" tego forum z twojego powodu |
Cytuj:
|
@up
Boże, i jak tu nie lać ? 8o @Darkfas Mnie to malo interesuje czy to wtedy byles ty czy kto inny ;P Dla mnie Darkfas to pixelowy ludek i o niego mi chodzi, a nie o tego kto nim sterowal. |
Cytuj:
|
@up
Ty stary to może zacznij grac w bierki jak masz takie podejście :cup: KURWA Z KAŻDYM DNIEM CORAZ WIĘKSZE LANIE NA TYM GÓWNIE. BOOREKKK ! DO JUTRAAAAAA !!!! B) bum bidi baj baj ;) |
Niezła masakra byla w ab panowie xD gz rsów hahaa
|
Aquish
Jun 27 2008, 14:51:54 CEST Killed at Level 120 by Leayson and by Master of Lightnings + 2 budasków ab pk team _/ |
17:23 Aquish [120]: siedziec w pz campy jebane
17:23 Aquish [120]: xD 17:23 Aquish [120]: "in memory of Cria ;(" teksty wyjete z cama ; ) kiedy to aquish probowal lansowac sie pod dp : ) EDIT ; Pixocholik Jun 27 2008, 17:27:05 CEST Killed at Level 82 by Ihox Thux and by Froxer |
rzal..<znaki>
|
Cytuj:
|
Mi jego ;) Dajcie cam, chce luknąć jak padł...
|
Oracie, oracie chlopaki :D
Btw. A Aquish to nie Arcy czasem? :D Lansik mu wyszedl nieprzecietnie xDDD |
I już kłótnia jest w Avis. Mówie wam, to PA was zniszczy prędzej czy później. ;]
|
juz nie ma.
|
Ale beda nastepne ;) Tyle roznych nacji , i ludzi nie moze zyc ze soba w jednej gildi.Kazdy ma jakiegos znajomego ,a teraz bedzie czas PA i PK wiec beda zabijac ,az w koncu znowu trafia na kogos z "Rl friend" i znowu bedzie klutnia i znowu beda sie karac ;)
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:44. |
|