Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kem3s
(Post 1925827)
ups double post
|
Nawet przeglądarką internetową nie umiesz się posługiwać gamoniu.
Cytuj:
Pff i tak Wasz forumowy bluzgator i boss wymiekl, przegadany przez dziecko, ktore nie ma komputera czy jak to tam ujales
|
Oh noes, czujesz sie zwycięzca, już pętle na szyje zakładam. Widzisz jest taka subtelna różnica, że ja zaglądam na to forum 3-4 razy dziennie a nieraz przez wogóle, a ty siedzisz tu prawie non-stop i czekasz aż odpiszę. Po czym jak zobaczysz, że odpisałem dostajesz emocjonalnego orgazmu i wyrzucasz to z siebie myśląc, że mi dopieczesz(?). BAH dupa blada bo jakiś śmieszny smarkacz, którego świat kończy się na forum.tibia.pl zwisa i powiewa a jego słowa
obchodzą tyle co zeszłoroczny śnieg.
Cytuj:
Boli cie ze ja mam najlepsze chwile zycia dopiero przed soba
|
Bez wątpienia, wciąż możesz być best w top 100 czy tam 300 na tibia.com. Poza tym już widzę jak cudownie pożytkujesz swoje "wspaniałe chwile" gnijąc na forum i czekając aż odpisze. Później dzieci się spytają (o ile kiedykolwiek dziewczynę i żonę znajdziesz - nie, nie mówie o tej 16-sto bitowej figurce w tibii) "tato a co robiłeś w naszym wieku" i co odpowiesz "siedziałem po 10h przed monitorem by być +1 w flamewar na forum durnej gry 2D". Bez wątpienia masz świetlane perspektywy.
Cytuj:
a ty je zmarnowales/marnujesz przed pixelami?
|
To, że idiotą jesteś już wiem i dlatego jeszcze raz wytłumaczę. Swoją przygodę na Luminera zakończyłem w tibi kilka miesięcy po update z wandami. Ale debilom (czytaj tobie) by dotarło trzeba powtarzać kilkaset razy. To już psa łatwiej wytresować niż tobie do rozsądku przemówić.
Cytuj:
nara to moj ostatni post na tym syfiastym forum
|
Bogu dzięki. A skoro jest syfiaste po chuj tu wogóle zaczynałeś pisać? Z tego wynika że sam jesteś syfiasty i w dodatku EMO-masochista, który lubi taplać się w syfie (tak ująłeś to forum). Pewnie zaraz zrobisz new konto by od nowa jeździć* mi.
Cytuj:
btw Rzal twoj nick idealnie odzwierciedla twoje wypowiedzi
|
Nowy na Forum <-- to też mówi samo za siebie.
*jeździ mi tylko w jego subiektywnej ocenie, bo ktoś kto nie potrafi wprost powiedzieć kim jest (chociażby nick w grze) jest dla mnie gówno wart nie obrażając gówna.
@Dart spod venore d lair:
Ej, będziesz moim pro? VIP,ok?