Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Silvera (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=185)
-   -   Jednym słowem SILVERA (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=64542)

Holu 03-03-2007 22:39

buaha beretton mowi ze neoxer lize dupe? nc kto tu lize to lize ;xxx poza mendolina ligusem i innymi ciotami to beretton jestes najwiekszym asslickerem ...:evul:

Dolor 03-03-2007 22:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Holu (Post 1299367)
buaha beretton mowi ze neoxer lize dupe? nc kto tu lize to lize ;xxx poza mendolina ligusem i innymi ciotami to beretton jestes najwiekszym asslickerem ...:evul:

Oj ciekawe. komu ja liże dupę? Bo chyba jestem do tyłu z wydarzeniami :(
Oświeć mnie Mistrzu!
Mówisz na mnie ciota. Wiesz w ogóle kto jest określany w ten sposób?

Dobra pisz sobie co tam chcesz wisi mi to. Nie zamierzam z tobą rozmawiać...

Kasztaniaczek 03-03-2007 22:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kacperka (Post 1299123)
jesli byc noobem a nie umiec grac to różnica to podaj mi w takim razie definicje słowa noob.

Tak, jest to ogromna roznica.... wpisz nawet w glupiej wyszukiwarce slowo "noob" i sobie przeczytaj... jesli nie widzisz roznicy..to ekhm....przemilcze to...

Narkoman 03-03-2007 23:13

newbie
osoba nie umiejaca grac
noob
frajer, lamka, lajza itp. umiejaca grac ale b slabo

Mendolina 03-03-2007 23:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Holu (Post 1299367)

Znalazl sie ulizany frajerek, kto lize dupe to lize: "hi im fantom da first, i back on this server plx no kill me" i kto sie trzymal albo przynajmniej staral sie trzymac z brazylami. Ale ty szm...jestes naiwny, naprawde szkoda mi ciebie

Galera_Warrior 04-03-2007 11:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mendolina (Post 1299315)
@up
Ty na Seferofa wpadleś z kilverem ;x, wiec nie gadaj o solowce :evul: tym bardziej ze seferof mial 24-25 lvl:evul:

Moze i ty jestes taki wszechmocny ze Knajtem o 10 lv~ wyzszym ubijesz knajta na combo ale ja nie. A przyjsc Sorcem na 61 lv na 45, to tez roznica =]

Galera_Warrior 04-03-2007 11:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Galera_Warrior (Post 1299996)
Moze i ty jestes taki wszechmocny ze Knajtem o 10 lv~ wyzszym ubijesz knajta na combo ale ja nie. A przyjsc Sorcem na 61 lv na 45, to tez roznica =]

@Edit
Apropo Lizania. Kto tu co chwila pisze, Gratz Ligusek, Gratz Kacpa gratz taki i owaki itd? Ty :evul:

Shenen 04-03-2007 11:30

YO! ludzie jestem nowy na tym servie, przybylem z vinery po przegranej wojnie. Moze ktos mi krotko stresci co sie tu dzieje ?:P

thx

Kacperka 04-03-2007 12:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Galera_Warrior (Post 1299999)
@Edit
Apropo Lizania. Kto tu co chwila pisze, Gratz Ligusek, Gratz Kacpa gratz taki i owaki itd? Ty :evul:

Od kiedy gratulowanie komuś czegoś to lizanie dupy?:P

Galera_Warrior 04-03-2007 12:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shenen (Post 1300007)
YO! ludzie jestem nowy na tym servie, przybylem z vinery po przegranej wojnie. Moze ktos mi krotko stresci co sie tu dzieje ?:P

thx

Mnie juz znasz ;)

Opisalem na Tibii ci wiekszosc.

Holu 04-03-2007 16:00

Nie ma to jak sprzedac kumpla dla ratowania wlasnej dupy :) wy wiecie do kogo piszę :) hail silvera :evul:

Kost123 04-03-2007 17:26

16:06 You advanced from Level 49 to Level 50.:evul: :evul: :evul:

Galera_Warrior 04-03-2007 17:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Holu (Post 1300471)
Nie ma to jak sprzedac kumpla dla ratowania wlasnej dupy :) wy wiecie do kogo piszę :) hail silvera :evul:

Powiedz o kogo ci dokladniej chodzi, i czy to prawda co pisales na PM do mnie.

Holu 04-03-2007 18:42

Mowilem ci juz all na pm:evul:

Dolor 04-03-2007 21:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kacperka (Post 1300061)
Od kiedy gratulowanie komuś czegoś to lizanie dupy?:P

Ej wiesz ja jak napisałem ostatnio o lizodupstwie to na mnie najechali ponieważ oczywiście przeczytali tylko to co chcieli przeczytać :P

Holu@
Nie wiem o kogo ci chodzi ale jeśli o mnie to jedno co ci powiem.
Nigdy cię nie traktowałem jako kumpla zresztą w pewnym momencie przyznam się traktowałem cię jako rywala (gdy grałeś Fantomem) lecz to był krótki moment.

EDIT@
Jeśli ktoś zdradzał to najwięcej ty. Więc nie mów o zdradzaniu kumpla :D

Holu 04-03-2007 22:06

moj post nie jest skierowany do ciebie wiec mozesz juz zamknac popierdolonego ryja bo nikt nie ma zamiaru czytac twoich wywodów i jebie mnie co o mnie myslisz bo dla mnie jestes nikim, a dokladniej zakompleksionym gowniarzem... wiec stfu i wy*******aj bo mam gleboko to co piszesz! a no i idz lizac dupe bo to potrafisz najlepiej:evul:

Carrota 04-03-2007 22:50

@Ho'lu
Nie da się tego powiedzieć spokojniej ?

Ja mam zamiar czytać Jego wypowiedzi :p

Dolor 05-03-2007 08:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Holu (Post 1301206)
moj post nie jest skierowany do ciebie wiec mozesz juz zamknac popierdolonego ryja bo nikt nie ma zamiaru czytac twoich wywodów i jebie mnie co o mnie myslisz bo dla mnie jestes nikim, a dokladniej zakompleksionym gowniarzem... wiec stfu i wy*******aj bo mam gleboko to co piszesz! a no i idz lizac dupe bo to potrafisz najlepiej:evul:

UUuuuu UUuuuu... Buraku! Koniowi se to tłumacz :D
Fajna zabawa takie drażnienie ciebie :D. Widzę że ci to okropnie nie pasuje że jako jedyny postawiłem ci się na forum :D. "Pierdolonego ryja" wiesz wdziałem twoje zdjęcie i kto ma bardziej "Pierdolonego ryja" już stwierdziłem :( (nie lubię rzygać) :D
Ja jestem dla ciebie nikim a myślisz że ty kim jesteś dla mnie?
Zakompleksionym gówniarzem? Hmm... To nie ja wyładowuję się na graczach. Po takich osobach jak ty widać właśnie najwięcej kompleksów :baby:
Dobra wiem że odpiszesz i cieszy mnie to bo znów będę mógł odpisać Mistrzowi :D

PS: Kilalla nie przyjmuje do gildi lizusów i noobów więc sobie odpuść buraku! :D

Carrota@
Dzięki że będziesz czytać moje posty :)

No i jeszcze w Edicie nie mogłem się powstrzymać i musiałem jeszcze coś napisać.
Holu nie pisz że ktoś zdradza kumpli i nie miej mu tego za złe bo sam już pełno razy zdradziłeś :P

Holu 05-03-2007 08:29

pelno razy zdradzilem? podaj chociaz 3 przyklady... widzisz ja sie nie wstydze siebie i duzo osob widzialo zdjecia, ty pewnie sie boisz pokazac bo by cie wszyscy wysmiali, nie? :evul: a co do ID, wszyscy vice sie zgodzili tylko nie neuro, wiesz dlaczego? bo jest zazdrosny ze nie jest jednynym senior tutorem na silverze i dlatego mnie nie lubi ^^ jesli ja jestem noobem to kim jestes ty? :OOOOOOOO Kilalla nie przyjmuje lizusów i noobów? to dlaczego jestes w gildii? przeciez kazdy wie ze zaliczasz sie do obu ;x

Holu 05-03-2007 09:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dolor (Post 703503)
Chce przeprosic Fantoma z calego serca.

Dowiedzialem sie ze wcale nie jedzie na zadnych czitach

I tu pisze Fantom przepraszam cie za niesluszne oskarzenie

Poznajesz? to twoj post z jakiejs poczatkowej strony tego tematu :evul: :evul: :evul: buhahahaha ach to lizanie dupy :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:13.