![]() |
|
buaha beretton mowi ze neoxer lize dupe? nc kto tu lize to lize ;xxx poza mendolina ligusem i innymi ciotami to beretton jestes najwiekszym asslickerem ...:evul:
|
Cytuj:
Oj ciekawe. komu ja liże dupę? Bo chyba jestem do tyłu z wydarzeniami :( Oświeć mnie Mistrzu! Mówisz na mnie ciota. Wiesz w ogóle kto jest określany w ten sposób? Dobra pisz sobie co tam chcesz wisi mi to. Nie zamierzam z tobą rozmawiać... |
Cytuj:
|
newbie
osoba nie umiejaca grac noob frajer, lamka, lajza itp. umiejaca grac ale b slabo |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Apropo Lizania. Kto tu co chwila pisze, Gratz Ligusek, Gratz Kacpa gratz taki i owaki itd? Ty :evul: |
YO! ludzie jestem nowy na tym servie, przybylem z vinery po przegranej wojnie. Moze ktos mi krotko stresci co sie tu dzieje ?:P
thx |
Cytuj:
|
Cytuj:
Opisalem na Tibii ci wiekszosc. |
Nie ma to jak sprzedac kumpla dla ratowania wlasnej dupy :) wy wiecie do kogo piszę :) hail silvera :evul:
|
16:06 You advanced from Level 49 to Level 50.:evul: :evul: :evul:
|
Cytuj:
|
Mowilem ci juz all na pm:evul:
|
Cytuj:
Holu@ Nie wiem o kogo ci chodzi ale jeśli o mnie to jedno co ci powiem. Nigdy cię nie traktowałem jako kumpla zresztą w pewnym momencie przyznam się traktowałem cię jako rywala (gdy grałeś Fantomem) lecz to był krótki moment. EDIT@ Jeśli ktoś zdradzał to najwięcej ty. Więc nie mów o zdradzaniu kumpla :D |
moj post nie jest skierowany do ciebie wiec mozesz juz zamknac popierdolonego ryja bo nikt nie ma zamiaru czytac twoich wywodów i jebie mnie co o mnie myslisz bo dla mnie jestes nikim, a dokladniej zakompleksionym gowniarzem... wiec stfu i wy*******aj bo mam gleboko to co piszesz! a no i idz lizac dupe bo to potrafisz najlepiej:evul:
|
@Ho'lu
Nie da się tego powiedzieć spokojniej ? Ja mam zamiar czytać Jego wypowiedzi :p |
Cytuj:
Fajna zabawa takie drażnienie ciebie :D. Widzę że ci to okropnie nie pasuje że jako jedyny postawiłem ci się na forum :D. "Pierdolonego ryja" wiesz wdziałem twoje zdjęcie i kto ma bardziej "Pierdolonego ryja" już stwierdziłem :( (nie lubię rzygać) :D Ja jestem dla ciebie nikim a myślisz że ty kim jesteś dla mnie? Zakompleksionym gówniarzem? Hmm... To nie ja wyładowuję się na graczach. Po takich osobach jak ty widać właśnie najwięcej kompleksów :baby: Dobra wiem że odpiszesz i cieszy mnie to bo znów będę mógł odpisać Mistrzowi :D PS: Kilalla nie przyjmuje do gildi lizusów i noobów więc sobie odpuść buraku! :D Carrota@ Dzięki że będziesz czytać moje posty :) No i jeszcze w Edicie nie mogłem się powstrzymać i musiałem jeszcze coś napisać. Holu nie pisz że ktoś zdradza kumpli i nie miej mu tego za złe bo sam już pełno razy zdradziłeś :P |
pelno razy zdradzilem? podaj chociaz 3 przyklady... widzisz ja sie nie wstydze siebie i duzo osob widzialo zdjecia, ty pewnie sie boisz pokazac bo by cie wszyscy wysmiali, nie? :evul: a co do ID, wszyscy vice sie zgodzili tylko nie neuro, wiesz dlaczego? bo jest zazdrosny ze nie jest jednynym senior tutorem na silverze i dlatego mnie nie lubi ^^ jesli ja jestem noobem to kim jestes ty? :OOOOOOOO Kilalla nie przyjmuje lizusów i noobów? to dlaczego jestes w gildii? przeciez kazdy wie ze zaliczasz sie do obu ;x
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:13. |
|