![]() |
|
Cytuj:
dre'furora i imargam strasznie wyrownanie ohoho nie rozsmieszaj mnie |
Cytuj:
Teraz tlumacznie dla ciebie te geje cie przywizoly z Holandi Naprawde przykro mi ze mieszkasz w gejowskiej rodzinie plebie pospolity Cytuj:
@down dunie gejowski wymysl cos lepszego gejozo a pisz dalej te swoje glupoty i wypociny |
Cytuj:
Edit Bym zapomnial ty masz gejowska rodzine spedalony bambrze a nie ja i nie odrazu na starych ****u jebany tez ci bede jechal na starych skoro mi jedziesz matkojebco |
HuahuAHUhau Plynny Stolczyk?. zaczyna sie kolejne spamowanie pewnie wejde za 10 min i bedzie 10 stron wiecej xD..
Hail Duskiness _/ |
@pall_mall
odezwało się genialne dziecko dwóch pedałów |
@several posts above
Ktos tam napisal, ze Duskiness mialo wszystko przygotowane, a Vision zalogowalo sie w ciemno. Wiec teraz mi powiedz... Co robilo Vision przez ostatnie 3-4 miesiace? ;] |
Hail Duskiness!
@Wrogo: Ja jestem od poczatku za Duskami:):) |
Cytuj:
R.I.P dla ciebie! |
Dobra pedalki nie odpisuje wam bo mi sie niechce mozecie sobie uznac ze jestescie lepszy czy jak wam to uswiadmaja wasi tatusowie walac was w dupe
btw.Pozdrowcie tatusiow |
Cytuj:
wiesz co to dla ciebie --->>[*][*][*] Edit Sory za slowa ale wkurzaja mnie tacy ludzie ... |
No wiec tak mowi do was guru tego serwera i wogole!
Duskinesow bylo 2012013020320 nas bylo 2 w kafejce internetowej "pod pączkiem" imargam se wkrecil kozaka no ale niestety ugryzl piasek ehh jaka szkoda , co do zwidka , spierdolil z drabinki bo dussters przekupilo go pączkiem z nadzieniem waniliowym plus malego big maca ! Ale my i tak jestesmy zajebisci i wogole luz spoko jestem glodny....;/ Pamietajcie nasi fanowie i fanki ! 3 krolowie wielkich miast ! my rzadzimy ! HAIL wizjonnn Eloooo ziomki przybijcie pioNtki , taki maly off top |
Cytuj:
omg Taifun i Zwidek ? czyz to nie roznica 135 lvli + ? :) morda psie bo chuja sie znasz ;s Myslicie ze stracilismy chec do walki ? ze bylismy zesrani bądź zawiedzeni po tej akcji ? BŁĄD! jak dla mnie odnieslismy sukces :) mimo tego ze byli swietnie przygotowani, był remis mimo zaskoczenia które nam sprezentowali :) Wojna nabiera obrotów i dobrze :) btw. zastanawiam sie czy Magrami nie gra Kolkiem :D free fraaags :D |
Cytuj:
|
Vision Own3d ! Xd
|
Wojna nabiera obrotow ? i dobrze ?
Zle ci ? tylko furora sie przez was jebie |
Cytuj:
90% ludzi na tym forum to są na prawdę jakieś "ni3dojebusy"... Czy ty dziecko wiesz... że o tej godzinie to tylko siusiu paciorek i w kime? Matka Ci kupiła neo i się jarasz tekstami na poziomie jakiegoś kurwa 12 latka z patologią w rodzinie.. weź się ogarnij.. to temat o furorze..a nie o tym ilu masz i ile miałeś ojców.. żal mi Ciebie. Topic: szkoda ima i reszty.. tarrinka.. 5:5.. równo.. ogólnie jestem za Vision. po prostu podobają mi się ich akcje. powodzenia dla oby z wojujących Gildii! |
Cytuj:
|
Cytuj:
@slize etc. bluzgator rox? @up jedziesz zwidkowi? sivin sprzedal sie za wino ;] taifun sprzedal sie za pacca mallenke... ekhm... cukiernia? magrami do dentysty 3na1 (chodzi o zeby) ktos jeszcze? ehhh ;p szkoda gadac ;p |
Cytuj:
|
gratulacje dla obu stron bo w koncu cos ciekawego sie dzialo no i duski sie troche 'ogarneli' :)
prosimy o filmy.. mam wrazenie ze Vision sie nie pochwali wiec prosba skierowana do Duskow :) a tak do calej spolecznosci forumowej... To Forum nareszcie wraca do stanu ze swojej świetnosci... tzn im wiecej nawyzywasz tym lepiej :) zycze wam powodzenia i udanych akcji słownych no i milej konwersacji o homoseksualistach... trenujcie dalej swoje skille to moze kiedys uda Wam sie niezle wyzywac przez ~20 stron ?bo narazie jakos tak mało sie smieje czytajac niektore posty a kiedys to leżalem z bolem brzucha :) w kazdym razie polecam Scrabble :) ps: ironia jakby ktos nei zalapal ^^ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:45. |
|