![]() |
|
[CHAR]Matsel[/CHAR]
Feb 23 2008, 20:28:59 CET Killed at Level 98 by Dzut |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Moj char do 71 lvl chyba ;) |
Cytuj:
Zjebales teraz:/ Zobacz jezeli 2 post jest krisa, 3 eloma, 4 krisa krisa potem, 6 krisa i eloma naraz czyli nie pasuje! |
Cytuj:
[CHAR]Feliex[/CHAR] [CHAR]Van'lian[/CHAR] [CHAR]Xydrus[/CHAR] [CHAR]Deecorator[/CHAR] [CHAR]Saori Mia[/CHAR] [CHAR]Dark Skejcik[/CHAR] kogos pominalem :> |
Kris 2 fragi.... bedzie zacieszanie dupy
|
Cytuj:
_/ ELOM Cytuj:
[CHAR]Royal Vreax[/CHAR] Therrax gratuluje solo style :) |
[CHAR]Royal Vreax[/CHAR]
Feb 24 2008, 09:43:54 CETKilled at Level 95 by Therrax |
Cytuj:
Pokaz mi gdzie napisałem że chce mieć RS'a @down On też mi po starych ci¶nie. |
Cytuj:
|
ja pierdole:baby: (...) gz ob !
Czy wy poważnie nie wiecie, co to s± 'magic walls' oO :( !? |
Cytuj:
za byle gowno swoich starych kumpli insultujesz jakbys nacpany chodzil, pa jak chuj robisz i ty piszesz takie cos, idz ty durniu z tad wogle |
Cytuj:
[CHAR]Speed'Mono Sucio[/CHAR] - Feb 24 2008, 12:58:35 CET Killed at Level 154 by Tyrael Razerius and by Tricky the Magician |
Cytuj:
|
Rom/CC 18 vs. Inmates/Alliance 46
Rom/cc: Beldare Dark-Nook Bits Eldero Tashfael Falgon Gotin Iros Jaba Morixar Skywalker Bits Tyrael Razerius Xerkan Moriz Katsu Wollt Uncle Skatan Ryan Ice Aegrias Eryannaja Assein Uriki Tasanuki Heebo Mcspirit Piaty Jezdziec Apokalipsy Inmates/IP/Alliance: Alrig Arieswar Sumo Butibof Bartas Sorcerer x2 Cys Brutal Dronec Demon Mwardish Deathbringer Dubikiss Elder Ella x2 Elzagii Folari Flying Batman Gamroth the Behemoth Hefii Hellah x2 Hammer Clubfighter Jenwic Kilipukki Konikoza Lord Riptur Mastro Scue Mage Jon Mamux Mungosan Nibbrott The Knight Noxarystul Thirkaight Nuka Abeliper Pan Wasabi Pikapo Eleandril Soulcrasher Soldek Sirom Edora Sirvak Dragoth Speed'Mono Sucio Raven Hunter Therrax Tithal Vesz x2 Qano Xuzoun Zeniser Hart by [char]Dorkiz[/char] http://rapidXXXXX.de/files/38660235/...ORKIZ.rec.html z nocy(6): Saori Mia Feliex Van'Lian Xydrus Deecorator Dark Skejcik |
_/
a mowili mi ze nie dadza nam POI zrobic :D Elom przyznaj sie ze pz'ta nie wbiles! |
ma ktos cama?xd
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:37. |
|