![]() |
|
Cytuj:
wypie.rdalaj |
Jeśli chodzi o sorca to to już od 8 lv -
Fibula - Roty, C Wormy. Ja tak biłem do 26 potem można sie wziąć za cyce . Na fibule można zdobyć dziennie po 2k a nawet więcej + dużo exp. |
Szykuję się na Ice Witch 55 ek 77 axe dsm,mms,demon helmet,golden legs,bohy\stell bots. Będzie mi się opłacało na nich expić?Jaką strategie proponujecie?
|
Cytuj:
pozatym, wypadalo by podkreslic, ze wiekszosc szukajacych pomocy ludzi w tym temacie, moglo by go troche poczytac. pare lub parenascie stron i z pewnoscia dowiedziala by sie gdzie moze expic, a gdzie nie. a tak widze 1000 postow postaci o podobnych levelach, skilach, eq szukajacych pomocy i odpowiedzi na pytania, na ktore juz bylo 100 razy odpowiedziane. k thx bye |
Super miejsce
tu mam na prawde super miejsce niedawno je w ogole odkrylem a gram 4 lata w tibie;o:)dla malego knighta naprawde fajne miejsce ale do 40lvla mozna nawet tam expic:)sa tam roty trole - cyclopy ale to troszeczke dalej:)na prawde polecam miejscowe tu jest mapa veno i zaznaczone miejsca kolo veno
http://s001.wyslijto.pl/index.php?fi...=&down=&gk=gsm |
Gdzie mam expić moim 24 palladynem ze skillem 56 w distansie i 9 mlvlem?? Mam pacc. Próbowałem larvy ale tam jest lekkie waste :) Może któryś tomb, albo w ogóle coś innego?? :) Plx odp.
|
Cytuj:
Spieprzaj stąd idioto i oszuście, myślisz, że ktoś ci uwierzy? -.- No racja, ty jesteś idiotą więc tak myślisz. Po pierwsze nauczyć się pisać, np. rokard,ork sperman. Większego idioty i debila (pewnie 9-latek) nie widziałem... Ooops, sorry. Spoko, szacun! Ty przeciesz zdobyłeś to na ots'ie w którym exp jest x51050535. Sry, za off-topa. |
Cytuj:
|
Cytuj:
pzdr |
Knight 30lvl 65/63
Eq: Scarf, Warrior Helmet Vampirka, K secik i bootsy. {Ni mam PACCa} |
Cytuj:
-dwarfy soldiery -cyce poh -dark catedra -ghostland ghoule fire devil hole pzdr |
Cytuj:
|
oil tomb -1
pzdr;> @down -zolwie -banutka malpy |
Exp
Mam pytanko czy knightem 43 lvl 74/74 expić na scarabach czy gdzieś jest lepszy exp :) ?:D
|
Co lepiej :
Ghostland - 1 propozycja Kopalnie poziom z dwarf guardami - 2 propozycja 1. (GL) Co lepsze gdyby ta propozycja : Speary,Luk czy kusza? 2. (kopalnie) czyt.up P.s 15 paladyn 50dist |
40master sorcerer
eq slabe(musialem za cos kupic pacca xD) crown helmet, k armor, woi, tortoise shield, scarf,p legi, leather bootsy nie wiem gdzie dobrze expic (moj kumpel ma 42lvl w 1 dzien dokonczyl 41 i wbil 42 na hydrach a ja ekipy znalesc nie moge) jutro wibieram sie na pojedynczy resp draga w d lair na ank bo na tar tombie to exp nie wchodzi szybko |
Cytuj:
|
Cytuj:
-hydry -piraty,dobry szybki exp i sie zwraca;> p.s z 2 monkami:) @down na 0 poziomie a jak chcesz szybciej wbic to idz na +1 pzdr |
Cytuj:
mowilem ze na hydry ekipy znalesc nie moge :( |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:20. |
|