![]() |
|
Cytuj:
|
Wy na tej morganie macie wojne ze fragi liczycie czy jaki chuj?
Tak wlasciwie jakby podsumowac wszystkie (nie idywidualnie debile pier****e) fragi to pewno my bysmy mieli spora przewage, z tym ze to my wybieramy czas a wy sobie expicie xD Chyba nie wszyscy wiedza co znaczy "for fun" ; d |
Cytuj:
|
@up
Az strach sie bac kurwa tego ziomka akk Pazdziocha dartego w nocha 8o Ale tu wiekszosc tak leczy kompeleksy B) |
co innego spinać się, a robić to dla beki rumburaku
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Up
Człowieku wybotowałeś sobie jakiegoś smiesznego knighta i teraz próbujesz być super , gdzie byłeś gdy były pierwsze wojny? Pewnie w guild Imperka, HIGH FIVE dla Ciebie Aha i coś takiego jeszcze odnalazłem^^ Character Shadow Midnight does not exist. |
Z chęcia powalczyl bym gdybym mial taką mozliwosc ;) Fajnie ze Etun rozpierdolił masą system i wygral server. Mialem swojego pixela, teraz go nie mam, nie przywiazuje sie do kwadratów na monitorze. Moze myslisz ze jestes kims, dla mnie bedac takim hajtem ktory udzielal sie na wojnie nic nie znaczysz.
Etun's real life does not exist. |
Kurwa, żeby Etun cisnal kogos za zaslugi w wojnie to jest przegiecie ;/
|
Cytuj:
|
Cytuj:
;) Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Gdybys mial choćby troche gówna w tej jajowatej glowie widzial bys sens mojego posta ofiaro. Co do wojny chodzilo o czas przeszly czyli gdybym wtedy mial taka mozliwosc jednak zaczynalem wówczas gre tutaj, a co do jego rl lajfa to moze sobie byc Twoim bogiem bo wychodzi na dwór, jednak ta jebana aluzja miala na celu pokazac ze skoro jest hajtem i to wszystko co napisal jest dla niego priorytetem to jest zerem. Pozdro dla Ciebie jebana marionetko, kiedy skonczysz ten swoj mapet show ?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
POza pierwsza i ostatnia wojną byłem aktywny ,poza tym koleżko nie oddawałem chara więc nie wiem o co Ci biega |
Cytuj:
|
Chcialbys jebany mapecie !
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:54. |
|