![]() |
|
Cytuj:
@Ktoś tam wcześniej: Got na pewno nie. ; p |
wczesniej jakis pseudo emo sie pomalowal tak samo to go wszyscy jechali(mam na mysli tegoz fotki), teraz zrobil to pseudo metal i wszyscy zchwyceni. o/
|
Cytuj:
@edit jak ci tak zalezy ... zmienie avatar ... jak uwazasz ze nie moje...; D |
Cytuj:
Bicek maly, przycisnales go do ciala ale to daje smieszny efekt, trica wogole nie widac. 36 cm. to max co masz. Plecki nie sa twoje i to widac golym okiem :) |
Cytuj:
|
No prosze was..
Spider, przeciez on chyba lepiej wie jaki ma biceps, Ty mowisz 36.. od 36 do 42 nie tak duzo, imho warto mu zaufac. Swoja droga, 16 lat i taka masa.. kurwa, dziwne az. |
Cytuj:
Tylko, że komentowanie to jedno, a jazda po kolesiu tylko dlatego, że jest odmienny od większości miłościwie nam przeglądających ten temat, to już inna historia. Patrz: "Metal" wrzuci foto typowe dla tej muzyki - jest gut, jest tru, wszyscy go chwala "Hiphopowiec" wrzuci foto typowe dla tej muzyki - i już się jazda zaczyna, tylko dlatego, że więcej tu "metalowców" niż "hiphopowców". Tak samo przykład Don_kustosza: User X wrzuca foto wątłej łapki, która wogóle nie posiada masy mięśniowej - jest gut Don_kustosz wrzuci foto jak jest "wypakowany" to choćby nie wiem jak wyglądał śmiesznie to jest jego i tylko jego sprawa jak wygląda. Natomiast gdyby takich "wypakowanych" Don_kustoszów było tutaj 20, a User X byłby jedynym i wrzucił swoje foto swojej chudej łapki to zostałby przez tych 20 "wypakowanych" wyśmiany totalnie i za raz by się flame zaczął i by była jazda po sobie. I vice-versa(czyli tak jak teraz by było gdybym nic nie zrobił). Uważasz, że Don_kustosz jest przepakowany i wygląda śmiesznie, wyrażenie tej opinii, która może zranić jego uczucia jest dla Ciebie bardzo ważne w życiu to dobrze, proszę możesz to zrobić, ale można to zrobić w dużo lepszy sposób niż po prostu jeżdżenie po kimś. To ma być luźny temat, a wy próbujecie zrobić z tego temat gdzie sobie niektórzy odreagowują real, czy też po prostu znęcają się nad każdym kto jest "inny". Chvj mi do tego czy ktoś słucha rapu czy metalu czy mega-wypas-techno-mozart-śmietnik-mix. Tak samo jak chvj mi do tego czy ktoś ma w łapie 15cm czy 40cm. Jego wybór, jego życie. Jak długo trzyma się z tym z dala ode mnie i od moich bliskich to wali mnie to. Jeśli uważa, że to jest dobre dla niego i nikogo tym nie krzywdzi(poza ewentualnie sobą) to proszę bardzo! Spider: Jak chcesz zobaczyć śmiesznie wyglądającą łapę przyciśnięta do klaty żeby wyglądała na większą to popatrz na fotę Ryby: http://forum.tibia.pl/showpost.php?p...&postcount=988 Ty jako jedyny chyba poza mną to zauważyłeś ;) |
@ Wielbłąd:
Fotki się pojawią jak znajoma raczy mi je wysłać. Czyt. niedługo, bo ją zmuszę. :p @ spider-bialystok zaliczam się do 12-letnich tibijczyków? Mnie nabrał. :/ |
Cytuj:
Z kustoszem spamujemy sobie na pw, wiec smietnika tu nie zrobimy ;) @Drom Gdzie skakales? I ile kosztuje taka zabawa? |
Drom a probowales kiedys skoczyc bez spadochronu?
Slyszalem ze niezla frajda : D Nie no widze ze nie proznujesz... Wlasnie, tez mialem zapytac... ile kosztuje taki skok? Pozdro dla Ciebie Larwo hahaha |
Tez dolaczam sie do pytania o spadochron :D
|
@Drom:
Mądrze rzeczesz... ; ] |
Cytuj:
Cytuj:
|
Ło chvj, jak sie Drom rozpisal (haha, nie zrobisz mi nic za podchwytliwe cenzurowanie, bo sam tak napisales!).
@Łasy A mi sie buty podobaja. ;) |
Mojżesz@
Fajna fotka. Taka tru. Don Kustosz@ Trochę dziwnie wyglądasz no ale każdy jest inny. Lasooch@ Mi buty też się podobają. Drom@ Dołączam się do pytania. |
Ja się tylko zastanawiam, czy rzeczywiście dobrze jest widzieć swojego penisa tylko w lustrze.
|
@up
:D:D:D @temat słuchajcie, to może teraz łydki?! [potem plecki i wk ońcu dojdziemy do pisiorków. dawajcie napinki elo elo |
To kto pierwszy pokaże swojego penisa? xDD
Cytuj:
|
Double post
|
@mamba
to pierwsze to Ci sie tak wlosy ulozyly ?:D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:32. |
|