Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Wydarzenia z Furory (new)! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=76936)

Still Knight 23-03-2007 00:03

Ima sie poskladal i to jeszcze nie koniec ;]
Teraz czas na grubasa...
Padlo paru naszych ale laczna ilosc expa ktory stracilo Dusk rownowazy sie z tym co stracil ima xD
Expcie dalej dziewczyny bedziemy was odwiedzac ;p

Atahun 23-03-2007 00:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Suppcio (Post 1329529)
mhm.. twój iloraz inteligencji mnie przerasta...
90% ludzi na tym forum to są na prawdę jakieś "ni3dojebusy"... Czy ty dziecko wiesz... że o tej godzinie to tylko siusiu paciorek i w kime? Matka Ci kupiła neo i się jarasz tekstami na poziomie jakiegoś kurwa 12 latka z patologią w rodzinie.. weź się ogarnij.. to temat o furorze..a nie o tym ilu masz i ile miałeś ojców.. żal mi Ciebie.

Topic:
szkoda ima i reszty.. tarrinka.. 5:5.. równo.. ogólnie jestem za Vision. po prostu podobają mi się ich akcje. powodzenia dla oby z wojujących Gildii!

Wez idz na swoja pandorie 40+ msie

Smerfu 23-03-2007 00:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yiubhurden (Post 1324680)
Ja nie kupowalem chara na allegro ;] Poprostu nudzilo mi sie to go wyciagnolem w góre;]. Ale my możemy expic a ty nie o to chodzi mlonie ;]Wyjdz to sie przekonasz tylko o to mi chodzi ;).

Zycze wiekszego powodzenia nastepnym razem na expie:p

Widzialem_Bota_Cien 23-03-2007 00:09

@Suppcio
poszukaj sobie definicji dziecka neo i jakie jest znaczenie tego neo, wcale nie chodzi o neostrade... a pozniej kłapaj dziobem ok?

widać boska inteligetna wypowiedz "y.? spłyń?"

@down
nie wiem przez co cie stary zrobil ale widze ze słąby transfer był moze NEO?

Suppcio 23-03-2007 00:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slize (Post 1329535)
Wlasnie ze sie nei ogarne. jakis cymbal o nicku pall mall bedzie jechal na moja ukochana gildie. I dobrze ze ima i tarin padli. Pograj na fuororze to zobaczysz nie jest fajnie expisz na tombie i ci sie w*******aja noochary vision na dragach juz nie mowiac tez o hydrach i innych expowiskach ... i wogole nie mam neostrady :D

ale można kulturalniej wypowiadać się na temat innych.

peace.

@Widzialem_Bota_Cien
y.? spłyń?

@down
x(

@Andrzej_Szatanek
Jesteś zajebiście śmieszny... Prawie" jak ani mru mru.

Atahun 23-03-2007 00:09

Film jest ale nikt z was nie dostanie

Andrzej_Szatanek 23-03-2007 00:11

Ej ja chcialem cos powiedziec , wiem ze jestem zajebisty i panie na mnie leca no ale dzis bylismy jak zwykle lepsi a duskow bylo jak jusz muwilem durzo wiencej i wogole kurde ej ale to nie koniec ! wygramy to , mam zal do naszych fanuf , gdzie jestescie pytam ja was? kurwa normalnie dam zwidkowi ponczka i hepi mila bo sie poplakal tłuczek jebany ,nie jego wina stara chce go wyjebac z chaty bo ojcu kanapki do pracy pod*******a ;/ ma problemy w domu i wogole a imargam chodzi na silke i z 30 kg na klte wyciska juz 32 i chce nas bic wszystkich , koksy robia swoje eh, tarin bije sie z odbiciem w lustrze dlatego nie byl taki ogarniety bo on przeciesz jest silny i bardziej spoko nawet ode mnie kurde , pierdole ide zwidkowi zajebac ponczka , jak nie wroce za 10 min znacy ze mnie cyckiem powalil ;/

Atahun 23-03-2007 00:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Andrzej_Szatanek (Post 1329558)
Ej ja chcialem cos powiedziec , wiem ze jestem zajebisty i panie na mnie leca no ale dzis bylismy jak zwykle lepsi a duskow bylo jak jusz muwilem durzo wiencej i wogole kurde ej ale to nie koniec ! wygramy to , mam zal do naszych fanuf , gdzie jestescie pytam ja was? kurwa normalnie dam zwidkowi ponczka i hepi mila bo sie poplakal tłuczek jebany ,nie jego wina stara chce go wyjebac z chaty bo ojcu kanapki do pracy pod*******a ;/ ma problemy w domu i wogole a imargam chodzi na silke i z 30 kg na klte wyciska juz 32 i chce nas bic wszystkich , koksy robia swoje eh, tarin bije sie z odbiciem w lustrze dlatego nie byl taki ogarniety bo on przeciesz jest silny i bardziej spoko nawet ode mnie kurde , pierdole ide zwidkowi zajebac ponczka , jak nie wroce za 10 min znacy ze mnie cyckiem powalil ;/

A czas ucieka... rączki na biurko,zapnij rozporek,umyj rączki i ząbki. potem paciorek i do łóżeczka

Wigget 23-03-2007 00:15

@up

hehe dokladnie to mialem napisac...

@2up

Petro?

Andrzej_Szatanek 23-03-2007 00:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Atahun (Post 1329564)
A czas ucieka... rączki na biurko,zapnij rozporek,umyj rączki i ząbki. potem paciorek i do łóżeczka

ej nie smiej sie ziom karwafa ! zwidka grubego pokemona przekupili nie nasza wina ze ten jebany ciapciak sprzedal sie za ponczki ! bedziemy pisac apelacje do wszystkich piekarni aby nie robily ponczkow bo na zwidka zle dzialaja !

JEstem Best rox i wogole , za mundurem panny sznurem Elo, zaczalem rymowac ! fajnie ?

Atahun 23-03-2007 00:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Andrzej_Szatanek (Post 1329570)
ej nie smiej sie ziom karwafa ! zwidka grubego pokemona przekupili nie nasza wina ze ten jebany ciapciak sprzedal sie za ponczki ! bedziemy pisac apelacje do wszystkich piekarni aby nie robily ponczkow bo na zwidka zle dzialaja !

JEstem Best rox i wogole , za mundurem panny sznurem Elo, zaczalem rymowac ! fajnie ?

spoko tez cie lubie bo jestes super elo siema wonsz boa dusiciel demona joł hiho gangsta paya masta kila czołowy napastnik( IRONIA)B)

Bongozzpl 23-03-2007 00:22

Tarrin nie mial szans na przezycie, duel 280 sorc vs 120 sorc. james wydyganiec pierwszy zawijal jak zobaczym kogos z vision. spaaw miales fuksa ze nie bylo wiecej osob bo by cie dawno zdjeli. dusterrs czy jak oni tam to wogole szkoda gadac co oni robia ze soba. wiec ogolem po ostatnim battle i tak vision lepiej wypadlo. Hail!

Andrzej_Szatanek 23-03-2007 00:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Atahun (Post 1329574)
spoko tez cie lubie bo jestes super elo siema wonsz boa dusiciel demona joł hiho gangsta paya masta kila czołowy napastnik( IRONIA)B)

Ej ziomek kurka nie probuje byc taki elo jak ty i wogole mlodziezowy styl , nie wyzywaj mnie ja pierdole oco ci chodzi , nie chce sie bic.....opierdole ci marchewe na zgode i grubego ponczka ci dam , ale ostrzegam , gruby sie msci dopadnie cie jak bedziesz jadl kanapki w szkole opierdoli cale i wogole jest zly , ide na ryby bo jebie dramatem ziomek wiec PIS ! taki ziomalski tekscik od skejdobrdow z mojego osiedla wzialem !

Andrzej_Szatanek 23-03-2007 00:29

Ej chcialem dodac tylko tyle , pije teraz z kumplami Piwo marki karmi ! oblewamy nasza akcje ! kurna olek ja pierdole jaki ja jestem eloooo sam sie dziwie ze ktos moze byc taki zajebisty!

MSg do wszystkich lachonów<taki skrot od lasek , mlodziezowy>jak chcecie sie spotkac prosze pisac na Priw Bejbe ! Grooarr tygryski zjem was w calosci !

@zwidek

dostajesz warninga ! jeszcze jeden wybryk taki jak dzis i ni huja torbielcu nie dostaniesz tydzien paczka ! ha ! owned Torpedo !

klimek1990 23-03-2007 00:34

HAJL "Andrzej_Szatanek" !! Super Mega Hiper Playa Maska! On Jest The Bestcior! PwnzoR Leszcze!

Dla ziomków szacunek dla frajerow pogarde!

Andrzej_Szatanek 23-03-2007 00:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez klimek1990 (Post 1329593)
HAJL "Andrzej_Szatanek" !! Super Mega Hiper Playa Maska! On Jest The Bestcior! PwnzoR Leszcze!

Dla ziomków szacunek dla frajerow pogarde!

Ej chlopku ja ci tylko chcęm powidziec ze kurcze masz przerypane u wirzyn i jestes huntet forewer ! aha my mozemy byc leszcze ale zwidka kurwa nazwij albo sumem albo wielorybem , imargam to skrzek zaby co najwyzej ! hehe ale jestem dzis dowciapny a wiecie cemu ? ogladalem maraton usmiechu z kolegami z klasy hehe , mam takich dwuch , Jerzy i MAurycy , czasem se dowcipy robimy....i wogole kurcze hehe smiesznie jest ! faajowo ! Haj wizjon ! hail Gdansk co nieee >?

klimek1990 23-03-2007 00:42

=s

O Zesz W Ku**e!. Alez ty grozny :<. ja 4 ever!?.. a moge prosic tak gdzies o 3 kk paymenta chociaz? zarobie robiac UhY Moim super playa masta Master Sorcererem :)

Andrzej_Szatanek 23-03-2007 00:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez klimek1990 (Post 1329602)
O Zesz W Ku**e!. Alez ty grozny :<. ja 4 ever!?.. a moge prosic tak gdzies o 3 kk paymenta chociaz? zarobie robiac UhY Moim super playa masta Master Sorcererem :)

s*******aj na płot ! pajmento to zgrzewka ponczkow truskawkowych dla zwidka i jakies zastrzyki dla imargama bo te dwa kozidupy pierdolna nam nie dlugo a w naszej kafejce " pod ponczkiem" z wycienczenia , no pierdoleni ja nie wiem oni niby bracia ale napewno maja innych ojcow , zwidek syn matki i arbuza , ima syn matki i trzciny..... ehhh co za czasy, ide oglondac tvn meteo. elo

DNX 23-03-2007 00:55

Koleka smierc wygladala nastepujaco ~.~
Zwidek: ponczek albo za*******amy
Kolek : nie mam ej wez nie bij dam ci na big maca
Zwidek: ponczek kurwa
Kolek : dam ci w depo no wez
Zwidek : PONCZEK KURWA JESTEM GLODNY
Kolek : wal sie prosiaku dusstersi ci dali z nadzieniem waniliowym opier~~ mi kolbe -.-

i w tym momencie cala gildia vision rzucila sie na biednego 125 ek ;<
Bo nie mial na ponczka dla grubego ;( ..............co za Power Abusing X(

Wolnemiastogdansk 23-03-2007 01:00

Taifunie Devilry twoja ucieczka z pola walki świadczy o bohaterstwie całej gildi duskiness, ale my z Gdańska rozumiemy to bo tak jak ty uciekałeś dzisiaj tak wy kibice z Podbeskidzia Bielsko Białej będziecie uciekali w sobotę przed kibicami Gdańskiej Lechii. Ty który wypowiadasz sie jako "Andrzej Szatanek" zamknij morde końska spierdolino bo jesteś nikim zakało bielskiej rodziny.

~Kibic Gdańskiej Lechii

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:27.