![]() |
|
No macie racje, brakuje kasy i motywacji. Hwl sa przy wladzy od ponad pol roku przez ten czas sie dorobili kasy poprzez PA etc. w LS chyba kazdemu brakuje kasy, mozna tu przytoczyc przyklad Zemusa ktory walczy bez blessow. Ja nie padlem ani razu, a mimo to jestem goły i wesoly. Ciezko wygrac wojne bez kasy, ale napewno to nie jest glowna przyczyna naszych niepowodzen. Poprostu nie mamy dobrych planow, a jak juz cos wymyslimy ciezko zebrac ludzi.
|
Cytuj:
Btw, siema Sin :* A co do tego wsparcia, to tez o tym myslalem, zeby ludzie ktorzy nie graja na galanie albo maja hunta wsparli "nas" jak maja czym. Juz kilka razy dostalem jakies runy od ludzi ktorzych pierwszy raz na oczy widze. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Moim zdaniem ,aby wygrac wojne potrzeba kogos takiego jak Tetro Aurelius wrocil i od razu lepeiej chlopakom idzie ^^ z wojny ktora przegrywali wygrywaja B)
@Asacrio ty nic nie POTRAWISZ ;* |
Cytuj:
|
Wszysckiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet
A niskimi lvlami mozna neizle wspomoc... przypomnacie sobie moze softmupparne?:> |
Xairax =*****
No dobra ok wiec jak robimy? Niskolewolowa gildia sorcow od 30~ ktora bedzie pekowal ludzi z hwl (nie wiem jak ale jak z 10 przyjebie naraz z sd to popadaja bo w hwl same msy prawie) Czy robimy dofinansowanie LS? ja pojde za wiekszascia ale jak kazdy mam ochote powalczyc xD tylko to chyba zdeczka sensu nie ma :P ok nvm |
Ja się też mogę przyłączyć.:)
|
Cytuj:
1. Dajcie name guildi 2. Znajdzcie 4 vickow(ja moge byc vice lub leader, bo mam pacc:P) 3. Loot z zabitych noobcharow/asslickerow HWLi idzie do LS 4. Jesli ktos z HWL szczela z burstow/gfb/explo, pchac sie pod to, neich bana dostana;] |
Nie wiem czy all sie zgodza ale ja proponuje "Templars of Shadow" nie ma czasu na wymyslanie WSZYSCY Z PACC MSG DO ARAGORNA potrzebni vice i oczywiscie members do gildi damy rade xD
btw. aragorn loognij sie na fajkowego |
Zrobcie gildie i zabijajcie ludzi ktorzy maja od nich protekta :) Wtedy moze straca dostawcow runek ;) zreszta ja poki co nie gram- brak pacca, oraz czasu ;) Mysle ze kazda pomoc sie przyda, zwlaszcza ze ludzie protegowani przez HWL czuja sie bezkarni :)
|
Cytuj:
|
Po co kopiowac wasze dzialanie? Wystarczy ze teraz na serwie ludzi online jest 300 +/- ;) Ja nigdy nie zabijalem dla zabawy, no moze babolka raz ;) Dlatego sam nie bede w tym uczestniczyl, ale sama idea jest calkiem niezla :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Name: Malakas Mar 09 2007, 03:11:21 CET Killed at Level 113 by Lovize Bociarz jebany :s |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:04. |
|