Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pinio777
(Post 2716935)
Chcialbys jebany mapecie !
|
To ty chcesz się spuszczać Jackowi na twarz, pedale. Ty kurwa nie ogarniasz nawet co piszesz, weź wy*******aj.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Grebol
(Post 2716984)
Nie uwazaj tego posta jako atak lecz jako neutralną opinie.
|
KAŻDY post tutaj to ATAK!
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez allcado
(Post 2717000)
Pinio - Chłopczyku, weź się już skończ kompromitować bo czytając Twoje wypowiedzi nie do końca wiem czy mam się śmiać czy raczej z politowaniem wyłączyć przeglądarkę. Pierdzielisz jakieś głupoty o byciu hajtem itp. A kim Ty jesteś? Jakoś nigdy nie słyszałem, żeby Shadow~ czymś na Morganie zabłysnął, a trochę tu już gram. Powaga, nie staraj się być fajny na siłę bo na pewno na dobre Ci to nie wyjdzie. Jedynie utwierdzasz czytających Twoje posty ludzi w przekonaniu, że jesteś zwykłym gówniarzem.
Grebol - Jak masz pisać takie pierdoły to zacznij je pisać w Aurea Thread. Błagam, oszczędź Morganie swoich błyskotliwych postów.
~Alor
|
O stary ja teraz ogarnąłem, że ten cały pindol to ten noob co nas chciał pojechać na tibia.de, że jesteśmy chujowym teamem i jak jesteśmy dobrzy to powinniśmy mieć w rękach serwer, ot, jedna z błyskotliwych wypowiedzi:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shadow Midnight
Not so good imo. If you're so pr0 use mains to rule the server.
|
Już kurwa Toksong jest bardziej bystry.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pinio777
(Post 2717022)
@allcado
Nie slyszales i nie uslyszysz chociaz kto wie, puki co pierdole Tibie bo to do niczego dobrego nie prowadzi. Widze jednak ze zrobiles bląd nie wylączając przegladarki bo Twoja bezsensowna wypowiedz wyjęta z chuj wie jakiego kontekstu niezabardzo do mnie trafila. Nie musze byc fajny w Twoich oczach.
|
O kurwa, weź się ogarnij! "twoja bezsensowna wypowiedź wyjęta z chuj wie jakiego kontekstu". Alor dobrze gada, po prostu pierdolisz smuty, nie wiem, przed kim chcesz zabłysnąć.
|