![]() |
|
Tu zawsze byly sa i beda klotnie, przyzwyczaj sie :):evul:
@Neo w sumie na starych servach to nic ale na neranie zawsze cos :P wand of cosmic 5 bp mf 2k :P:evul: |
@Neo :>
Mówiąc o tych low lvlowych noobach masz na myśli mnie ? ;D Hehe, racja po części :p |
Bo teraz sobie skilluje właśnie za kilkanaście minut będzie 50/50, i nie mam co robić to się chce czegoś dowiedzieć tutaj:
1) Na Silverze są przeważnie pozajmowane expowiska ? Przykładowa sytuacja: Idę sobie na scaraby w najbardziej wschodni cave i koleś mnie wygania grożąc mi hunted, ide w drugi cave jest list, że zajęte, ide w trzeci a tam pk. Czy coś takiego się dzieje ? Albo, żeby wybrać się na hunta na hydry musze czekać na swoją kolej 3h ? 2) Czy na Silverze imao zabierają lootbagi ? 3) Czy ceny szybko spadają ? [przykład z życia - kupiłem jedne Knight Legs za 27k wypadły mi na hydrach (bloker specjalnie zrobił, by się Hydra przeżuciła), kupiłem następne za ~25k i miałem przerwe w tibii 2 tygodnie, potem gram patrze, a tam Knight Legs po 15k ludzie selają]. Trochę się wku***łem, ale cóź zrobić. p.s. jeszcze mi zostanie jeden cave 8> |
Cytuj:
Jak ci juz kilka osob mowilo, silvera jest chujowym noobowskim serverem. Hunting place nie sa raczej pozajmowane, chociaz coraz wiecej pipóla sie tu zwala. Co do cen, to lepiej nie pytaj. Ostatnio *****sko o imieniu Drozem napisal tema tna tibia.com pt 'Price List' gdzie zawarl swoje przemyslenia, np RH 40k, GS 40k czy C Legs 60k, lub C Arm 20k, albo np BOh 50k. A zwazajac ze to 2.5 letni serv, Drozem ma najebane pod sufitem. Lootbagi kradna brazylisjkie nooby ktore zaslaniaja sie pozniej zenhosami. |
@Krova
Wszystkie rzeczy jakie tu wymieniles sa charaktertstyczne dla kazdego serva <chyba> PA jest wszedzie, a na Silverze to juz w ogole lepiej nie mowic :):evul: EnjoY! |
No ale grając tu tydzień i kilka dni kiedy robiłem UH makera to nie jest tak źle tutaj. Na Elysii jak grałeś z 5h dziennie to miałeś dead co 2-3 dni zapewniony. Chyba, że miałeś pro ale naprawdę mocnego, bo pro na 80 lvl i tak nic nie dawał.
Ceny są dobre jak nie spadają i są wysokie, może Drozem przesadził, ale jak są niskie to źle się huntuje, bo cały czas waste. Czy Silvera to tak mocno noobiasty server jak mówicie ? p.s. - to dobrze, że chociarz te lepsze hunt place są wolne, bo Fibula i Dwarf's Caves to są na Silverze przepełnione, ale chyba dużo tu low lvl bez pacc. p.s. 2 - dzięki za odpowiedzi |
Cytuj:
Cytuj:
Nie przejmuj się i spokojnie graj, a oni niech się zastanowią dlaczego są tak znienawidzeni przez wielu:) |
Cytuj:
Zaraz mnie zapytasz czy gralem w Warcrafta III z dodatkiem i jaki lvl mam w diablo II -.-? @Neo zobacz sobi pirce listy celesty Tylko uwazaj bo wykonasz rotfla i se leb rozjebiesz :D @Krova W tym ukrytym cave pratkycznie nikt nie expi, bo nooby nie wiedza jak wejsc ;D! |
Cytuj:
Galerra@ Ja też sie nie chce kłócić a jeśli chodzi o to lizanie to serio nie mogę sobie przypomnieć innych przykładów. Ho'lu@ Ta też się ciesze buraku... |
To ze starzy i kumple z rl na ciebie wołają 'buraku' to nie znaczy ze my tez musimy, zachowaj to dla siebie i nie chwal się swoją xywką, stfu plx:evul:
|
@Krova
Nizsze poziomy kopalni prawie nigdy nie sa zajete, oprocz kopalni 1 i 2 bo tam to pelno luda zawsze.I wcale nie jest taki zly. Edit. Kurka ktos chyba mnie probuje shakowac;(. Edit2. Falszywy alarm |
Cytuj:
Jestem ciekaw jak na ciebie wołają jeśli w ogóle wiedzą jak masz na imię. |
Cytuj:
Tylko mam skromny userbar ze lubie widzew... |
A tu nadal to samo :baby:
|
@Holu
Nie mieszaj rodziców... @Ligus Ja wiem jak Holu ma na imię :p @Socra Niom ;( |
@Ligus
Wedlug mnie Burak jest to klasyczny Wieśniak. A niestety Ho'lu nie jest ze wsi, tylko z malego miasta :) @MDW Name: Mateusz Dragon Wielki Sex: male Profession: Elder Druid Level: 300 World: Harmonia Residence: Venore House: Market Street 6 (Venore) is paid until Mar 13 2007 Guild membership: God of the Ruthless Last login: Mar 06 2007, 09:59:04 CET Comment: Visit www.tibiabr.com supported fan site. Account Status: Premium Account |
Cytuj:
yeye nareszcie wbil te 300 ;] |
:evul: a EO padł na demku :P
|
Cytuj:
Wszyscy dostali pierdolca na punkcie wrzut na starych... ktos napisze w zdaniu "starzy" "starych" i jest ze wrzuty na nich... Nauczcie sie czytac.. ;o |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:42. |
|